Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی زاده گفت: بررسی‌های نحوه انتقال ویروس کرونا نشان می‌دهد که از ابتدای مهرماه در استان ۶۷.۲ درصد موارد جدید انتقال‌های درون خانوادگی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «کامبیز مهدی زاده» امروز (۲۵ آبان)در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: طی ۲ هفته گذشته بازدیدها از اصناف و ادارات خراسان جنوبی نشان داد در رعایت پروتکل‌های بهداشتی از متوسط کشوری بالاتر  بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از انجام ۱۱۹ بازرسی از ادارت در بازه زمانی پنجم تا ۱۱ آبان ماه خبر داد و گفت: میزان پایبندی کارمندان در ادارات به رعایت بهداشتی فردی برای مقابله با کرونا ۹۵ درصد و استفاده از ماسک ۹۶.۶ درصد بوده است.

 

مهدی زاده ادامه داد: رعایت بهداشت فردی و استفاده از ماسک توسط کارکنان ادارات طی بازدید های ۱۲ تا ۱۸ آبان ماه به ترتیب به ۹۷.۹ درصد افزایش و ۸۹.۴ درصد کاهش یافته است.

 

وی با بیان اینکه رعایت پروتکل‌ها در اماکن عمومی، ادارات و صنوف خراسان جنوبی از میانگین کشوری بالاتر است، تصریح کرد: اما تعداد مبتلایان  استان بیشتر از میانگین کشوری است که نشان می‌دهد عدم‌ توجه به قرنطینه خانگی و عدم‌ رعایت افراد فاقد علامت، در استان زیاد است و احتمال می‌دهیم در خانه ویروس کرونا انتقال پیدا می‌کند.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به موج سوم شیوع کرونا در استان، گفت: بررسی‌های نحوه انتقال ویروس کرونا نشان می‌دهد که از ابتدای مهرماه در استان حدود ۶۷.۲ درصد موارد جدید انتقال‌های درون خانوادگی است.

 

مهدی‌زاده با تاکید بر اینکه افراد می‌توانند در صورت داشتن علائم ابتلا به ویروس کرونا به مراکز ۱۶ ساعته مراجعه کرده و توسط پزشک معاینه شوند، افزود: مراکز ۱۶ ساعته کرونا شامل مراکز جامع سلامتی هستند که افراد در صورت داشتن علائم ابتلا به ویروس کرونا و پس از تماس با سامانه ۴۰۳۰ جهت معاینه و معرفی، به این مراکز معرفی می‌شوند.

 

وی با توجه به ازدحام جمعیت در ساعاتی در این مراکز بهداشتی، درخواست کرد تا افراد در بازه های زمانی مختلف (از ساعت۸ تا ۲۲ شب) به این مراکز مراجعه کنند.

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: انتقال خانوادگی ویروس کرونا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خراسان جنوبي ویروس کرونا مهدی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۴۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، دکتر روستا افزود: این مقدار مواد غذایی غیرقابل‌مصرف با تشدید نظارت‌های امسال توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهری و روستایی توقیف و جمع‌آوری‌شده بودند.

او گفت: این مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف پس از کشف و جمع‌آوری و طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای دادستانی و با حضور نمایندگان سازمان‌های ذی‌ربط امحا و معدوم شد.

روستا با اشاره به بازدیدهای مکرر توسط بازرسان بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، تصریح کرد: کار نظارت بر مراکز عرضه در طول سال همچنان بادقت لازم انجام می‌شود و از مردم نیز درخواست داریم هنگام خرید به شرایط بهداشتی مواد غذایی توجه کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب هم چنین با اشاره به اجرای بازرسی‌های روزانه از مراکز عرضه مواد غذایی، پروتئینی و خوراکی و غیره در سطح شهرستان، گفت: از عموم مردم خواهشمندیم مایحتاج غذایی خود را از مراکز معتبر خریداری کرده و در هنگام خرید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به برچسب اصالت و سلامت کالا و مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو و نیز پروانه ساخت، مواد تشکیل‌دهنده، تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید توجه کنند.

 

دیگر خبرها

  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف خوزستان انتقال داده شد
  • ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • ۶۳۰ هزار مترمکعب رواناب در نهرین کنترل شد
  • حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • شناسایی ۳۰۵۴ کودک مشمول قانون حمایت از جمعیت در لرستان