Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-08@19:18:23 GMT

۳۷۰۰ انسان روزانه در جاده‌های جهان جان می‌بازند

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۸۴۸۷۳

آفتاب‌‌نیوز :

آنتونیو گوترش در این پیام تصریح کرد: تصادفات ترافیکی جاده یکی از دغدغه های مهم سلامت و توسعه است. هر روز حدود 3700 پدر، مادر، برادر، خواهر، پسر، دختر، دوستان و همکاران در جاده های جهان جان خود را از دست می دهند. حوادث ترافیک جاده ای علت اصلی مرگ کودکان و بزرگسالان بین ۵ تا ۲۹ سال است و نود درصد قربانیان نیز در کشورهای کم درآمد و با در آمد متوسط ​​زندگی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:‌ باید این مسئله را همانطور که به دنبال بهبودی کامل از همه گیری کووید۱۹ هستیم، همواره به خاطر داشته باشیم. سیستم های حمل و نقل ما باید ایمنی را محور اصلی خود قرار بدهند. این تنها راهی است که می توانیم به هدف بلند پروازانه خود یعنی کاهش مرگ و میر جاده ای به نصف در ۲۰۳۰ برسیم.

گوترش ادامه داد: کنوانسیون های ایمنی جاده ای سازمان ملل متحد کلید کمک به کشورها برای رسیدگی به دلایل اصلی تصادفات هستند. اینجانب از مصوبه اخیر مجمع عمومی استقبال می کنم که هم دهه دوم اقدام برای ایمنی جاده ها را از ۲۰۲۱ تا ۲۰۳۰ اعلام کرده و هم برضرورت حمایت از تلاش های فرستاده ویژه اینجانب در زمینه ایمنی جاده و صندوق ایمنی جاده سازمان ملل متحد تاکید می کند.

وی گفت:‌ همانطور که قربانیان تصادفات ترافیک جاده ای را به یاد می آوریم، بیایید متعهد شویم تا درروش های حمل و نقل در سراسر جهان به شیوه ای بازنگری کنیم که برای همگان و در همه جا ایمن، مقرون به صرفه، قابل دسترسی و پایدار باشند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: گوترش سازمان ملل ایمنی جاده جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۴۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم جدیدی به نام پزشکی فضایی شکل گرفته است

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام مبشر دانشمند کیهان شناس ایرانی عضو ناسا با بیان اینکه گرایش جدید بین رشته‌ای بنام "پزشکی فضایی" در دنیا به وجود آمده که در آن به بررسی ابعاد مختلف تأثیر فضا بر بدن انسان‌های فضانورد می‌پردازد، گفت: بدین ترتیب بررسی اثر جاذبه روی انسان‌ها و موجودات دقیق‌تر مطالعه می‌کند.

وی افزود: بی وزنی و نبود جاذبه زمین در فضا، ممکن است بر میزان تأثیر داروهای شیمیایی روی بدن فضانوردان نقش داشته باشد ولی تحقیق در این زمینه در مراحل ابتدایی است و سال‌ها طول خواهد کشید که دانشمندان به نتایجی در این خصوص دست پیدا کنند.

استاد دانشگاه کالیفرنیا گفت: به کمک تلسکوپ‌های قوی به داده‌هایی رسیدیم که مشخص شده عمر جهان ۱۳/۸ میلیارد سال است.

وی افزود: من برای سازمان فضایی فعالیت می‌کنم و کار من در مورد جهان و کهکشان‌ها کاملاً علمی است.

مبشر ادامه داد: من در حال حاضر پروفسور مدعو دانشگاه کالیفرنیا هستم و در رشته کیهان شناسی تحقیق، تدریس می‌کنم؛ من با انواع تلسکوپ روی زمین و در فضا پیرامون پیدایش و تحول کهکشان‌ها، ساختار جهان و کهکشان‌ها کار می‌کنم.

وی افزود: حدود چهل سال است که در این زمینه کار می‌کنم. علاقمند همکاری با جامعه جراحان بودم و صحبت در میان پزشکان جراح کشورم برایم خیلی لذت بخش بوده است.

مبشر گفت: همیشه به فکر این بودم که در چنین جلساتی در خصوص چیزهایی که کمتر در مورد آن شنیدند صحبت شود برای همین میهمان مدعو کنگره جامعه جراحان هستم.

وی افزود: بی شک هر کسی کنجکاو است که بداند جهان چگونه به وجود آمده و این سوال نیز از کودکی با ما همراه بوده است.

مبشر ادامه داد: این یکی از معدود رشته‌های تخصصی است که همه انسان‌ها علاقه دارند با بررسی در آن به ماهیت کشف و به وجود آمدن دنیا برسند. اینکه جهان چگونه متحول شده و حیات چگونه به وجود آمده است. ما همیشه به دنبال جواب برای این پرسش‌ها هستیم.

وی افزود: علم چیزی است که به عنوان یک ارث از پدران و اجداد ما به ارث رسیده و باید آن را حفظ کنیم و به فرزندانمان نیز انتقال دهیم. باید به دنبال آشنایی با همه علوم بود حتی اگر به رشته تحصیلی ما ارتباطی نداشته باشد؛ با این ایده فکر انسان بازتر می‌شود و حتی در رشته اصلی تحصیلی خود فرد نیز می‌تواند موجب موفق تر شدن انسان شود.

مبشر گفت: آرزوی من این است که یک روزی به ایران برگردم و معلم باشم ولی اکنون مشغله و کار اجازه نمی‌دهد که فرصت کنم به ایران برگردم. برنامه کاری من خیلی سنگین است و در حال حاضر امکان رسیدن به این آرزو را ندارم.

مبشر متولد ۱۳۳۷ در تهران است و حدود بیست سال در کشور انگلستان تحصیل و زندگی کرده و هم اکنون نیز حدود بیست سال است که در آمریکا مشغول تدریس و تحقیق است.

کد خبر 6099576 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • توزیع ۳۰۰۰ کلاه ایمنی بین راکبین موتور سیکلت آذربایجان‌ غربی‌
  • پرترددترین جاده کشور کدام است؟
  • رفع ۸ نقطه پرتصادف در شبکه راه‌های خراسان شمالی
  • کاهش ۶ درصدی تلفات جاده‌ای
  • ارتقاء ایمنی پدران موتورسوارهمیاران پلیس در زاهدان
  • (اینفوگرافیک) راهنمای سوخت رسانی به سیستم ایمنی انسان!
  • علم جدیدی به نام پزشکی فضایی شکل گرفته است
  • تعمیر و نصب هزار و ۱۱۰ علائم ایمنی در محورهای خراسان جنوبی
  • احداث ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های مواصلاتی مازندران
  • ضرورت تداوم تلاش‌ها برای ارتقای کیفیت و ایمنی جاده‌ها