Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از روابط عمومی پرداخت الکترونیک سداد، محمدعلی محمودزاده در این مراسم که پنجشنبه 22 آبان ماه در محل دفتر مرکزی این شرکت با حضور معاونان و به صورت مجازی برگزار شد، با تاکید بر اینکه حداقل سهم بانک ملی از بازار در کل کشور 25 درصد است، افزود: ما نیز باید بتوانیم به عنوان شرکت پرداخت بزرگترین بانک خاورمیانه و جهان اسلام به این سهم 25 درصدی دست یابیم، چرا که ظرفیت ها و حمایت‌های بانک ملی و پتانسیل‌های موجود در شرکت پرداخت الکترونیک سداد اجازه چنین پیشرفت و افزایش سهمی را به ما می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اشاره به ارائه بسیاری از خدمات بانکی به صورت غیرحضوری از طریق اپلیکیشن پرداخت ایوا گفت: در حال حاضر به عنوان شعبه مجازی بانک ملی ایران وظیفه داریم تا خدمات مورد نیاز بانکی را در قالب بستری امن ارایه دهیم و در جهت ارتقا سرعت و امنیت خدمات و میزان رضایت مشتریان و کاربران بیشتر تلاش کنیم.

مدیرعامل شرکت پرداخت‌الکترونیک سداد در ادامه عنوان کرد: در حال حاضر سداد در جایگاهی قرار گرفته است که در کنار خدمات متنوع خود همچون ارایه دستگاه های کارتخوان، درگاه های پرداخت اینترنتی، کیف پول الکترونیک و سرویس های ویژه و منحصر به فرد اپلیکیشن پرداختی ایوا و سرویس «نشان بانک» آن به عنوان دستاوردی جدید در حوزه بانکداری الکترونیک، می تواند به عنوان شعبه مجازی بانک ملی ایران تمامی خدمات مورد نیاز مشتریان را ارایه و آنها را از رفتن به شعب بانک بی‌‍نیاز کند.

وی با اشاره به اپلیکیشن ایوا در مقایسه با دیگر اپلیکیشن‌های موجود در شبکه بانکی و پرداخت، در خصوص مزیت رقابتی آن تصریح کرد: ما امروز توانستیم در حوزه پرداخت‌ها وخدمات بانکی، سرویس‌های مورد نیاز مشتریان را همچون سرویس‌های منحصر به فرد احراز هویت و امضای دیجیتال، دریافت تسهیلات کرونایی، دریافت کارت‌های اعتباری، تاییدیه تحصیلی، نرخ آنلاین ارز و سرویس‌های متنوع و کاربردی بسیاری که در سرویس نشان بانک ایوا در اختیار کاربران قرار گرفته است، روی اپلیکیشن ایوا به سرعت و سهولت ارائه دهیم.

محمودزاده همچنین افزود: نکته مهم دیگر، اهمیت استفاده از این خدمات  در شرایط بحران ویروس کرونا است که باعث شده نگاه‌مان در «نشان بانک» بر این اساس باشد که بتوانیم مراجعه حضوری مشتریان به واحدهای بانک را به حداقل رسانده و یا در شرایط مطلوب‌تر دیگر نیازی به حضور مشتریان در شعب بانک نباشد.

مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سداد در پایان این مراسم ارزشمندترین دارایی مجموعه بزرگ سداد را سرمایه انسانی آن دانست و گفت: داشتن نیروی انسانی متعهد، پرتلاش و دلسوز در کنار تجهیزات، تکنولوژی و برنامه ریزی و هدف گذاری    می تواند اتفاقاتی بزرگ و شگرف را در مسیر خدمت رسانی به جامعه و مشتریان رقم بزند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پرداخت الکترونیک سداد نشان بانک پرداخت الکترونیک سداد شرکت پرداخت بانک ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۵۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مصطفی رجبی مشهدی با اعلام این خبر افزود: اصلاحات مالی جامعی در صنعت برق با ابلاغیه وزیر نیرو در حال انجام است به طوری که حساب‌های وکالتی شرکت‌های توزیع ماهانه تا ٢ هزار میلیارد تومان و به صورت هفتگی شارژ خواهد شد.

وی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه در سال جاری از طریق بورس بخش مهمی از بدهی‌های صنعت برق پرداخت شود، خاطرنشان کرد: در گذشته مشترکان بالای ٥ مگاوات ملزم به تأمین برق مورد نیاز خود از بورس بودند و در سال گذشته هم الزام خرید برق مورد نیاز از بورس به مشترکان بالای یک مگاوات ابلاغ و در مجموع سال گذشته ٣ تراوات ساعت برق کشور از طریق بورس یا قراردادهای دوجانبه تأمین شد.

وی هدف گذاری انجام شده برای تأمین برق مورد نیاز از بورس را در برنامه هفتم توسعه تا ٦٠ درصد مجموع برق کشور عنوان کرد و گفت: بر اساس هدف گذاری مقرر شده که ٢١٠ تراوات ساعت از برق کشور از طریق بورس یا قراردادهای دوجانبه تأمین شود به طوری که در سال اول برنامه هفتم تا ٣٠ درصد و در سال پایانی این میزان به ٦٠ درصد از مجموع برق مصرفی کشور خواهد رسید.

سخنگوی صنعت برق این اقدام را گامی مهم در جهت اصلاح اقتصاد برق و توقف موتور تولید بدهی در این صنعت دانست و تصریح کرد: با این اقدام ارتباط مستقیم میان خریدار و فروشنده برقرار می‌شود و نقش دولت در این بازار به حداقل خواهد رسید و به توسعه رقابت، شفافیت قیمت، توسعه و رونق نیروگاه‌ها به دلیل دریافت نقدی پول از بورس و… کمک خواهد کرد. از سوی دیگر این اقدام به استقلال مالی شرکت‌های توزیع نیز کمک خواهد کرد که امیدواریم در ٦ ماه دوم امسال از طریق اخذ مصوبات لازم، این هدف محقق شود.

رجبی مشهدی با اشاره به اینکه بر اساس قانون مانع زدایی از صنعت برق مطالبات بخش خصوصی باید در طول ٣ سال پرداخت شود، خاطرنشان کرد: سال گذشته موفق به پرداخت ٣٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق شدیم، اما هنوز هم حدود ١٠٠ هزار میلیارد تومان به پیمانکاران، سازندگان و… بدهی داریم، اما امیدواریم با استفاده از ظرفیت‌های قانونی تعریف شده، بتوانیم این مطالبات را پرداخت و موتور تولید بدهی را نیز با تغییرات انجام شده، متوقف کنیم.

کد خبر 6091042 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت
  • بانک تجارت در فروردین ۱۴۰۳ جمعا ۱۶۹۸ فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد
  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس
  • بانک تجارت در فروردین 1403 جمعا 1698 فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید
  • بانک تجارت اولین برات الکترونیک سپامی را صادر کرد
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای