Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی (ایسکانیوز)، هدف کلی این طرح، مدیریت و کنترل اپیدمی کووید ۱۹ از طریق مشارکت مردمی و هماهنگی بین بخشی است که با چندین هدف اختصاصی از ۲۰ آبان ماه تا پایان اسفند ماه اجرا می‌شود. قطع زنجیره انتقال ویروس با افزایش رعایت پروتکل‌های بهداشتی حداقل به میزان ۸۰ درصد در یک ماه و ۹۰ درصد در سه ماه، کاهش بستری حداقل به میزان ۳۰ درصد در یک ماه و ۵۰ ماه در سه ماه، کاهش مرگ حداقل به میزان ۱۰ درصد در یک ماه و ۴۰ درصد در سه ماه و پوشش حمایتی از گروه‌های در معرض خطر به میزان ۵۰ درصد در یک ماه و ۹۰ درصد در سه ماه، بخشی از اهداف این طرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به منظور سازماندهی محله محور این حرکت کشوری در سطح محلات، تیم‌های اجرایی در سه حوزه تیم‌های مراقبت با مسئولیت پایگاه‌ها / خانه‌های بهداشت و مراکز جامع سلامت، تیم‌های حمایتی با مسئولیت بسیج سپاه پاسداران و تیم‌های نظارتی با مسئولیت هلال احمر تشکیل می‌شود که جمعیت هلال احمر در تمامی این تیم‌ها به فراخور نیاز حضور فعال خواهد شد.

تیم‌های نظارتی با مسئولیت هلال احمر برای بازدید و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و واحدهای صنفی به همراه چک لیست‌های مشخص و با نظارت کارشناسان بهداشت محیط و با مشارکت بسیج، اتحادیه اصناف، تعزیرات، داوطلبان مردمی و … تشکیل خواهد شد.

در این طرح نیروهای داوطلب جمعیت هلال احمر در سطح محلات با کارشناسان بهداشت محیط و حرفه‌ای کمال همکاری را مبذول و با حضور در رده‌های کوتاه مدت آموزشی / آشنایی با چک لیست‌ها و بازدید عملی از واحدهای صنفی بتوانند بخشی از نیازهای نظارتی بهداشت محیط و اماکن عمومی را برطرف سازند. نیروهای هلال احمر با کاور سازمان جوانان و کارت شناسایی معتبر به گروه بهداشت محیط محلات ملحق خواهند شد.

همچنین ارزیابی و نظارت بر اماکن تهیه و توزیع واحدهای صنفی(QR code)، ادارات و مراکز ارائه خدمات مردمی، نظارت بر پروتکل‌های بهداشتی، ادارات، بانک‌ها، مدارس، محل‌های تجمعی/ بازارها، میادین میوه و تره بار با بهره گیری از چک لیست‌های مرتبط با هر صنف که توسط کارشناسان بهداشت محیط مراکز جامع خدمات سلامت در اختیار نیروهای هلال احمر قرار خواهد گرفت، انجام می‌شود.

نیروهای هلال احمر همچنین در این طرح، علاوه بر همکاری در آموزش عمومی کسبه / اصناف و …، ضدعفونی اماکن / معابر و محل‌های تجمعی با تیم‌های بهداشت محیط، با تیم‌های مراقبتی و حمایتی در صورت نیاز محلات و با توجه به اعلام نیاز مسئولین تیم‌های مراقبتی و حمایتی همکاری خواهند کرد.

گفتنی است در این توافقنامه وزارت بهداشت نیز تعهداتی دارد که از آن جمله می‌توان به برقراری دوره‌های آموزشی برای نیروهای داوطلب هلال احمر از طریق پایگاه‌های سلامت محلات و مراکز جامع خدمات سلامت، تقسیم کار و تعیین محدوده نظارتی بر اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع غذا و اماکنی که نیازمند ضد عفونی هستند، نظارت بر عملکرد نیروهای داوطب هلال احمر و تأمین بخشی از اعتبارات جهت هزینه‌های پشتیبانی، اشاره کرد.

انتهای پیام/

حامد افروغ کد خبر: 1081156 برچسب‌ها کرونا ویروس کرونا ستاد ملی مبارزه با کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا کرونا ویروس کرونا ستاد ملی مبارزه با کرونا درصد در یک ماه بهداشت محیط هلال احمر سه ماه تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۵۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی از اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان به همت خیرین هلال‌احمر خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مراسم کلنگ‌زنی و آغاز عملیات پروژه آبرسانی به 6 روستای شهرستان درمیان به همت خیرین جمعیت هلال احمر استان تهران برگزار شد. 

مدیرعامل جمعیت‌ هلال احمر استان‌های تهران و خراسان‌ جنوبی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار خراسان جنوبی، فرماندار درمیان و مسئولان شهرستان و تعدادی از خیرین و حامیان جمعیت هلال احمر استان تهران مهمانان این مراسم بودند.

حامیان و خیرین جمعیت هلال احمر استان تهران در بدو ورود به شهرستان درمیان، از پایگاه امداد و نجات شهرستان بازدید کردند. سپس برای کلنگ‌زنی و آغاز عملیات پروژه آبرسانی به روستاهای محروم شهرستان درمیان به روستای قیک سفر کردند. 

موسسه خیریه‌ای در طرح نذر ملی خدمت، با همکاری جمعیت هلال احمر استان تهران 297 انشعاب لوله آب را برای 6 روستای محروم شهرستان درمیان تهیه و تحویل داده‌اند.

محمدعلی کاوسی در مراسم آغاز عملیات پرژه آبرسانی به 6 روستای درمیان اظهار داشت: یکی از اقدامات جمعیت هلال احمر استان تهران در قالب طرح نذر خدمت، آبرسانی به روستاهای محروم شهرستان درمیان بود که این مهم با جذب خیرین در سال جاری محقق شده است.

وی افزود: جمعیت هلال احمر استان تهران با خرید و انتقال لوله‌های انشعاب آب، برای آبرسانی به 6 روستای شهرستان درمیان پیش قدم شد. روستاهای تقندیک، سرش‌آباد، کلاته نظر، دونخی، قیک و مود علیا از جمله روستاهای دارای تنش آبی هستند که در این پروژه از نعمت آب آشامیدنی منتفع می‌شوند. 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: با اجرای 22 هزار و 500 متر شبکه توزیع و اجرای 297 انشعاب لوله آب، 297 خانوار از اجرای این پروژه بهره‌مند می‌شوند. 

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصدی ۱۵ پایگاه امدادی در لرستان
  • اجرای طرح ماهر در مدارس استان قزوین
  • آماده باش نیروهای هلال احمر بوشهر
  • آماده باش نیروهای هلال احمر بوشهر در پی اعلام هشدار سیل
  • اجرای گام سوم طرح یاس در اردبیل
  • جست‎جو برای یافتن کودک ۴ ساله در کلاله/ نیروهای کمکی اعزام شدند
  • بسیج نیروهای امدادی گلستان برای یافتن کودک ۴ ساله
  • تلاش نیروهای هلال احمر گلستان برای پیدا کردن یسنای ۴ ساله مفقود شده
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان