Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

یک پروژه ضد ایران در حال اجرا است؛ ۱۸ مرداد ۹۹، رسانه‌های داخلی از ترور دو تبعه‌ی لبنانی در خیابان پاسداران تهران خبر می‌دهند. بهنام قلی‌پور (خبرنگار ضدانقلاب) در توئیتی ترور شدگان را یک پدر و دختر با نام «حبیب و مریم داوودی» معرفی کرد که «در نزدیکی خانه مهندس المهدی در محله پاسداران تهران با شلیک پنج گلوله» کشته شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش دانشجو اما ماجرای این ترور به همین سادگی به پایان نمی‌رسد. بعد از گذشت ۴ ماه از این حادثه، روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز در گزارشی ادعا جدیدی را مطرح کرد؛ در این گزارش آمده است که ابومحمد المصری، رهبر دوم شبکه القاعده به دست مأموران اسرائیلی در تهران کشته شده است. او در انفجار سفارت آمریکا در کنیا و تانزانیا دست داشته و «به سفارش آمریکا» به قتل رسیده است.

 

در بخش دیگری نیز اشاره شده است که مقام‌های اطلاعاتی آمریکا به نیویورک‌تایمز گفته‌اند ابو محمد المصری از سال ۲۰۰۳ در ایران در بازداشت بوده، اما از ۵ سال پیش (۲۰۱۵) آزادانه در محله مرفه‌نشین پاسداران تهران زندگی می‌کرده است.

 

چرا بعد از چهار ماه از این حادثه، باید ابعاد جدیدی مطرح شود؟ همسو نشان دادن جریان القاعده با ایران، می‌تواند چه تبعات بین‌المللی را برای ج. ا. ایران در پی داشته باشد؟

سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سؤال خبرنگاران درباره برخی گزارش‌های منتشر شده از سوی منابع اسرائیلی و گزارش اخیر روزنامه نیویورک‌تایمز مبنی بر ادعای ترور یک مقام گروه تروریستی القاعده در ایران، قویا هرگونه حضور اعضای این گروه در ایران را تکذیب و به رسانه‌های آمریکایی توصیه کرد در دام سناریو پردازی‌های هالیوودی مقام‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی نیفتند.

بازیگران اصلی این سناریو ضد ایرانی چه کسانی هستند؟

فرناز فصیحی از جمله لیدر‌های رسانه‌ای محفل‌های غربی در این پروژه است. فصیحی از پدر و مادری ایرانی و در آمریکا متولد شده است. او در دفتر آفریقا و خاورمیانه روزنامه «وال‌استریت ژورنال» و «نیویورک‌تایمز» فعالیت می‌کند. به نقل از دویچه‌وله، فصیحی در دوران انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸، دو ماه در ایران حضور داشته و برای گزارشگری از اوضاع ایران در آن دوران، شش جایزه روزنامه‌نگاری دریافت کرده است.

خبرگزاری تسنیم در همان سال‌ها در گزارشی مدعی می‌شود که فصیحی درباره محرومیت دانشجویان «ستاره‌دار» از تحصیل اطلاعاتی را جمع‌آوری می‌کرده است.

 

فرناز فصیحی در کنار جاسوس آمریکایی (جیسون رضائیان)

بار‌ها سرویس‌های جاسوسی غرب، افرادی را در پوشش خبرنگار برای جمع‌آوری اطلاعات حساس به ایران اعزام کرده‌اند؛ از جمله چهر‌ه‌های شاخص نفوذ رسانه‌ای «جیسون رضائیان» است.

ضلع دیگر این بازی ضد ایرانی، «رونن برگمن» از تحلیل‌گران برجسته امور نظامی-امنیتی اسرائیل در روزنامه یدیعوت اخرونوت و هم‌چنین نویسنده کتاب «جنگ پنهان اسرائیل در ایران» است.

براساس شواهد موجود، انستیتوی مطالعات امنیت ملی اسرائیل (INSS) نیز، از جمله طراحان این پروژه ضد ایرانی است.

ادعای حضور اعضای ارشد القاعده در ایران، می‌تواند هجمه‌های فراوانی را به سمت کشورمان گسیل کند و زمینه تحریم‌های بیشتر را برای سوءاستفاده دولت‌مردان آمریکایی فراهم آورد.

قانون کاتسا، قانون مقابله با دشمنان آمریکا از طریق تحریم‌ها است تا از طریق تحریم با آنچه اقدامات خطرناک و دشمنانه این کشور‌ها «ایران، کره‌شمالی و روسیه» در قبال آمریکا و متحدانش خوانده شده است، مقابله کند.

براساس این قانون، ج. ا. ایران به اتهام حمایت از تروریسم و گروه‌های شبه‌نظامی، نقض حقوق بشر و برنامه توسعه موشک‌های بالستیک تحریم شده است و در صورت القای رسانه‌ای موضوع همکاری ایران با القاعده، آمریکا می‌تواند تحریم‌های مشابه قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران را در ذیل ضد تروریسم به تصویب برساند.

در این صورت بازگشت «جو بایدن» به برجام جزء یک باخت قطعی برای ایران دستاورد دیگری نخواهد داشت و مجدداً تحریم‌ها با ظاهری جدید اعمال می‌شود و نظارت‌های بی‌حد و اندازه برجامی نیز پابرجا خواهد ماند.

تحریم‌های مرتبط با تروریسم در رابطه با سپاه پاسداران

قسمت‌هایی از تحریم‌های بخش پنجم این لایحه عبارتند از:
- سپاه پاسداران مشمول فرمان اجرایی در رابطه با توقیف دارایی‌های اشاعه دهندگان و حامیان سیستم پرتاب تسلیحات کشتارجمعی، لایحه جامع تحریم‌ها، پاسخگویی و عدم سرمایه‌گذاری در ایران در رابطه با توقیف دارایی‌ها و ممانعت از ورود اشخاص خاصی به ایالات‌متحده در ارتباط با نقض فاحش حقوق بشر توسط دولت ایران و سوریه از طریق فناوری اطلاعات است.

- نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در این بخش IRGC-QF خوانده می‌شود (بازوی اصلی دولت ایران برای اجرای سیاست‌های آن در حمایت از گروه‌های تروریستی و شورشی است. نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کمک لجستیکی، حمایت مادی، آموزشی و مالی در اختیار شبه‌نظامیان و عوامل تروریستی در سراسر خاورمیانه و جنوب آسیا قرار می‌دهد و در اکتبر ۲۰۰۷ به دلیل حمایت از تروریسم و از سوی وزارت خزانه‌داری و متعاقب فرمان اجرایی مرتبط با توقیف اموال و منع نقل و انتقالات میان اشخاصی که مرتکب اعمال تروریستی شده یا تهدید به ارتکاب آن می‌کنند یا از آن حمایت می‌کنند) تحریم‌هایی علیه آن وضع شد.

- سپاه پاسداران (نه فقط سپاه قدس) مسئول اجرای برنامه بین‌المللی ایران برای اجرای فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده، حمایت از اقدامات تروریستی بین‌المللی و برنامه موشک‌های بالستیک است.

- رئیس‌جمهوری تا ۹۰ روز پس از تصویب این لایحه، تحریم‌های مشروح را در رابطه با سپاه انقلاب اسلامی و اشخاص خارجی را که مقام، عامل یا وابسته سپاه هستند، اعمال خواهد کرد.

- مشروح تحریم‌ها: تحریم‌های مشروح در این بخش تحریم‌هایی است که متعاقب فرمان اجرایی مربوط به توقیف دارایی‌ها و ممنوعیت نقل و انتقالات [مالی]با افرادی که مرتکب اعمال تروریستی شده یا تهدید به ارتکاب آن کرده‌اند یا از تروریسم حمایت می‌کنند. دارایی‌های افرادی که در این فهرست قرار گیرند در آمریکا بلوکه‌شده و اتباع آمریکا از مبادلات مالی با آن‌ها منع می‌شوند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس روز شنبه ۲۴ آبان ضمن تایید گزارش روزنامه نیویورک تایمز درباره ترور ابومحمد المصری، نفر دوم القاعده، در تهران توسط ماموران اسرائیلی در مردادماه سال جاری، نوشته است، آمریکا اطلاعات درباره مکان و هویت مرد شماره دو القاعده را به ماموران موساد داده بود.

چهار مقام فعلی و سابق اطلاعاتی آمریکایی هم به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفته‌اند، آمریکا و اسرائیل در ردیابی و کشتن یک رهبر ارشد القاعده در تهران با یکدیگر همکاری کردند.

دو مقام اطلاعاتی آمریکا به این خبرگزاری گفته‌اند، ایالات متحده اطلاعات درباره محل زندگی ابومحمد المصری و نام مستعار او را در اختیار اسرائیلی‌ها قرار دادند و ماموران اسرائیلی کار ترور را انجام دادند.

دو مقام اطلاعاتی آمریکا نیز کشته شدن ابومحمد المصری را تأیید کردند، اما جزئیات خاصی درباره نحوه کشته شدن او ارائه نکردند.

آسوشیتدپرس می‌گوید یکی از این مقام‌های اطلاعاتی که اطلاعات مستقیمی از این عملیات داشته و یک مامور سابق سی آی‌ای که در این خصوص اطلاعات داشته گفته اند ابومحمد المصری توسط کیدون، واحد ویژه سازمان اطلاعات اسرائیل، موساد کشته شده است.

طبق این گزارش، «کیدون» - به معنای «سرنیزه» در زبان عبری— نام یگانی در سازمان موساد است که در طول سالیان شیوه‌های منحصر به فردی را برای عملیات نفوذ به کشور‌های متخاصم و کشتن مخالفان اسرائیل بدون برجا گذاشتن هیچ گونه ردی طرح‌ریزی و اجرا کرده‌است. تاکنون نهاد‌های اطلاعاتی آمریکا و همچنین دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل که بر کار موساد نظارت دارد حاضر نشده‌اند به طور رسمی در این زمینه موضوع گیری کنند.

نکته جالب این است که رسانه‌های آمریکایی علناً به ترور در خیابان‌های تهران اذعان می‌کنند. صرف نظر از این موضوع که عضویت این فرد لبنانی در القاعده دروغ است، چگونه می‌شود که در روز روشن در تهران ترور از سوی اسرائیل و آمریکا صورت می‌گیرد و هیچ نهادی آن را محکوم نمی‌کند؟!

پیاده‌سواران سازمان موساد و سیا متولیان این جنگ رسانه‌ای هستند، یکی از کارشناسان بی. بی. سی فارسی در این باره می‌گوید: ترامپ در آخرین ماه‌های کاری‌اش می‌خواهد با این بهانه‌ها، وضعیت تحریم‌های ایران را از سایه برجام خارج کند و ببرد تحت عنوان تروریست و حقوق‌بشر.

همواره آمریکا و متحدانش از بنیان‌گذاران تروریست در منطقه هستند؛ «دونالد ترامپ» در مناظرات انتخاباتی خود در سال ۲۰۱۶ گفت که مؤسس واقعی داعش در سوریه و عراق باراک اوباما و هیلاری کلینتون هستند.

وی که در میان هوادارانش سخن می‌گفت، اظهار داشت: داعش به وجود اوباما افتخار می‌کند، او پایه‌گذار داعش است.

گروه تروریستی داعش بخش کوچکی از پروژه ناامن سازی آسیا غربی است که آمریکا مسئولیت تشکیل آن را برعهده‌گرفته است.

رسانه‌های غربی در حالی ادعای همکاری ایران با القاعده را مطرح می‌کنند که انگار یادشان رفته تجهیز نیرو‌های جبهه النصره را در سوریه برعهده داشتند و بار‌ها مجروحان این گروه تروریستی وابسته به القاعده برای درمان به اسرائیل فرستاده می‌شدند.

این دوستی تا حدی بود که شبکه تلویزیونی بی‌بی‌سی در تیرماه ۹۱ در گزارشی از همسویی کامل القاعده و دولت آمریکا بر ضد بشار اسد پرده برداشت و صراحتاً عنوان کرد که هر دو پی گیر اجرایی شدن یک هدف مشترک هستند و آن سرنگونی رژیم اسد است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: سرویس های جاسوسی غربی روزنامه آمریکایی صراط اطلاعاتی آمریکا سپاه پاسداران نیویورک تایمز دارایی ها ضد ایران گفته اند رسانه ای تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۵۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالیوان: توافق دفاعی آمریکا با عربستان بدون رابطه ریاض با اسرائیل امکان‌پذیر نیست

مشاور امنیت ملی آمریکا گفت، اگر ریاض و تل‌آویو برای عادی‌سازی روابط موافقت نکنند، دولت بایدن با عربستان سعودی موافقت‌نامه دفاعی امضا نخواهد کرد و تاکید کرد: «شما نمی‌توانید یک بخش را از بقیه جدا کنید.»

به گزارش ایسنا، «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا شنبه در مصاحبه‌ای با روزنامه «فایننشال تایمز» پیشنهادات اخیر مبنی بر اینکه در صورت امتناع رژیم صهیونیستی از دادن امتیاز به فلسطینیان، توافق دوجانبه بین دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا و پادشاهی آل سعود مورد بررسی قرار می‌گیرد، رد کرد.

دولت بایدن برای تشویق ریاض به رسمی کردن روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی به‌عنوان بخشی از طرح‌هایی برای «تضمین صلح پایدار در خاورمیانه»، توافق سه‌جانبه‌ای را به‌ویژه بعد از هفتم اکتبر که عملیات صهیونیست‌ها علیه غزه به راه افتاد و برای هفت ماه است که ادامه دارد، تحت فشار قرار داده است.

ایالات متحده امیدوار است که از چشم‌انداز روابط با آل سعود و عادی‌سازی روابط دیگر کشورهای مسلمان، برای متقاعد کردن رژیم صهیونیستی برای موافقت با امتیازات قابل توجه به فلسطینی‌ها استفاده کند. اما بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بارها هرگونه حرکت به سوی راه‌حل دو دولتی برای درگیری طولانی تل‌آویو و فلسطین را رد کرده است.

سالیوان گفت: «چشم‌انداز یکپارچه تفاهم دوجانبه بین ایالات متحده و عربستان سعودی همراه با عادی‌سازی بین اسرائیل و عربستان سعودی، همراه با گام‌های معنی‌دار از جانب مردم فلسطین است. همه اینها باید با هم جمع شوند... شما نمی‌توانید یک قطعه را از بقیه جدا کنید.»

جیک سالیوان گفت جو بایدن قصد دارد به طور علنی «مسیر به سمت منطقه‌ای آرام‌تر را شرح دهد.»

مشاور امنیت ملی آمریکا گفت: «انتظار دارم در ماه‌های آینده از رئیس‌جمهور بایدن و دیگران، بیشتر در مورد مسیری که ما معتقدیم می‌تواند اسرائیل امن‌تر و منطقه صلح‌آمیزتری ایجاد کند، بشنوید.»

او افزود: «تنها کاری که می‌توانیم انجام دهیم این است که روی آنچه را که فکر می‌کنیم معقول است، کار کنیم و تلاش کنیم تا هر چه بیشتر کشورهای منطقه را با آن همراهی کنیم و سپس آن را ارائه کنیم و در نهایت این به عهده رهبری اسرائیل و مردم اسرائیل است که تصمیم بگیرند که آیا این راهی است که آنها می‌خواهند طی کنند یا خیر.»

دولت بایدن پیش از ۷ اکتبر به سمت توافقی برای عربستان سعودی برای سازش با تل‌آویو پیش می‌رفت که منجر به موافقت واشنگتن با یک پیمان دفاعی با ریاض و حمایت از برنامه هسته‌ای غیرنظامی آن در ازای امتیاز دادن رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌ها می‌شد.

با این حال عملیات فلسطینی طوفان الاقصی و حمله تلافی‌جویانه صهیونیست‌ها به غزه این روند را تغییر داد، اما ایالات متحده و عربستان سعودی به بحث در مورد توافق احتمالی به‌عنوان بخشی از برنامه‌های گسترده‌تر پس از جنگ «برای تامین صلح در منطقه» ادامه دادند.

اما عربستان سعودی به صراحت اعلام کرده است که پس از ۷ اکتبر، رژیم صهیونیستی را ملزم به دادن امتیازات مهم‌تری به فلسطینی‌ها می‌کند و تاکید دارد که باید «گام‌های برگشت‌ناپذیر» را به سوی تشکیل کشور فلسطین ببیند.

اظهارات سالیوان در حالی مطرح شد که ویلیام برنز، رئیس سیا در قاهره بود، جایی که میانجی‌ها به دنبال متقاعد کردن حماس برای پذیرش پیشنهادی برای توافق هستند که منجر به آتش‌بس و آزادی اسرای صهیونیست می‌شود. میانجی‌ها امیدوارند که برای توقف شش هفته‌ای اولیه در جنگ میانجی‌گری کنند که سپس برای مذاکره در مورد آتش‌بس پایدار مورد استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ادعای یک روزنامه درباره درخواست تـازه آمریکا و پاسخ ایـران
  • ادعای روزنامه کویتی درباره درخواست تازه آمریکا از ایران
  • افشای جزئیات کشف شبکه جاسوسی مزدور آمریکا و اسرائیل در یمن
  • جزئیات خنثی‌سازی عملیات جاسوسی آمریکا و اسرائیل در یمن
  • یمن توطئه جاسوسی آمریکا و اسرائیل را خنثی کرد
  • توضیح آهنگران درباره ادعایش از نفوذ سرویس‌های جاسوسی بین بعضی هیئت‌ها و مداح‌ها + فیلم
  • ادعای مداح معروف از نفوذ سرویس‌های جاسوسی غرب در هیئت‌ها | فیلـم
  • فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد | ادعای اولیه چگونه نقش بر آب شد؟
  • سالیوان: توافق دفاعی آمریکا با عربستان بدون رابطه ریاض با اسرائیل امکان‌پذیر نیست
  • (ویدئو) روایت «آهنگران» از نفوذ سرویس‌های جاسوسی در هیئت‌ها