Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون عمرانی استاندار قزوین گفت: با توجه به اینکه الحاق اراضی جدید به بافت شهری در ۳ شهر بویین‌زهرا، نرجه و اسفرورین به تصویب شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان رسیده، این شهرها بزرگ‌تر می‌شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، علی فرخزاد در جلسه بررسی پرونده‌های کمیسیون تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی و باغ‌ها که عصر امروز در سالن جلسات دفتر استاندار برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به موافقت وزیر راه و شهرسازی در شورای عالی معماری و شهرسازی با بازنگری در طرح‌های جامع شهرهای کوچک (با جمعیت زیر 50 هزار نفر) استان، اراضی‌‌ای که در طرح‌های جامع حذف‌ شده بودند، با بازنگری در این طرح‌ها به محدوده شهرهای استان اضافه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه الحاق اراضی جدید به بافت شهری در 3 شهر بویین‌زهرا، نرجه و اسفرورین به تصویب شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان رسیده، این شهرها بزرگ‌تر می‌شوند.

موافقت وزیر با الحاق اراضی جدید به 18 شهر کوچک استان

فرخزاد با اشاره به موافقت وزیر راه و شهرسازی برای الحاق محدوده‌های جدید به شهرهای کوچک استان گفت: یک جلسه مقدماتی در کمیته فنی شورای عالی معماری و شهرسازی برگزار شد که در آن موضوع الحاق اراضی تازه به بافت شهر 18 شهر کوچک استان مطرح شد که مورد موافقت وزیر قرار گرفت.

وی ادامه داد: الحاق اراضی جدید به بافت شهری شهرهای یادشده نیازمند تصویب در کمیسیون ماده یک تبصره یک است و پرونده‌های الحاق این اراضی باید در جلسه بعدی شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بررسی و به تصویب رسد تا با توجه به موافقت ضمنی شورای عالی شهرسازی و معماری ظرف یک ماه آینده اراضی مذکور به بافت شهرهای کوچک استان اضافه شوند.

لزوم بازنگری در طرح جامع 15 شهر استان

معاون استاندار قزوین با تاکید بر لزوم بازنگری طرح جامع در 15 شهر کوچک استان گفت: با توجه به اینکه طی سال‌های 1389 تا 1392 طرح‌های جامع توسعه شهری به ‌سرعت بررسی، تصویب و به شهرداری‌ها ابلاغ شدند، برخی از حقوق مکتسبه مردم در این طرح‌ها دیده نشد.

فرخزاد افزود: باید تلاش کنیم در این بازنگری نیازهای جدید شهرها و افزایش جمعیت آنها را لحاظ کنیم تا بتوانیم با اتخاذ یک تصمیم کارشناسی زمینه توسعه پایدار و هدفمند شهرهای کوچک و کم‌جمعیت استان را مهیا کنیم.

امکان تامین آب برای توسعه 250 هکتاری شهرک مهرگان قزوین وجود نداردقزوین| شهرداری در اجرای پروژه های توسعه شهری تنهاستمدیران از هر فرصتی برای توسعه استان قزوین استفاده کنند

ایجاد خانه‌باغ‌های کوچک برای تغییر کاربری اراضی کشاورزی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین هم در ادامه این جلسه با تاکید بر لزوم حفظ کاربری اراضی کشاورزی و باغی استان گفت: یکی از معضلات امروز ما در استان ایجاد خانه‌باغ‌های کوچک در نقاط دورافتاده استان است تا از این طریق اراضی کشاورزی را تغییر کاربری دهند و بعد از ایجاد ارزش افزوده برای زمین آن را بفروشند.

فاطمه خمسه اضافه کرد: موافقت توسعه شهرها و الحاق محدوده‌های جدید به بافت شهری نیستیم؛ اما به شرطی که اراضی مورد نظر ارزش کشاورزی نداشته باشند و کار زراعی در آنها توجیه اقتصادی و فنی نداشته باشد.

وی با اشاره به سخت‌گیری سازمان امور اراضی کشور برای حفظ اراضی زراعی و باغی ادامه داد:‌ از همه توان خود برای محافظت از کاربری اراضی کشاورزی بهره می‌گیریم و هر جا که ساخت‌وساز غیرقانونی در اراضی زراعی اتفاق افتاده، با همکاری دادستانی نسبت به قلع‌وقمع آنها اقدام کرده‌ایم.

انتهای پیام/ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای اسلامی قزوین استانداری قزوین شورای اسلامی قزوین استانداری قزوین الحاق اراضی جدید جدید به بافت شهری اراضی کشاورزی کاربری اراضی شهرهای کوچک موافقت وزیر کوچک استان طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۵۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر

توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای حمایت معاونت از دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات فناورانه منعقد شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای حمایت معاونت از دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات فناورانه منعقد شد. با رویکرد حمایت از دست یافتن به مرجعیت علمی فناورانه و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، این توافق نامه با هدف همکاری در پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

محوری‌ترین موضوع این توافق نامه، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

از مهم‌ترین اهداف توافق‌نامه همکاری معاونت علمی و دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌توان به حمایت از تحقق مرجعیت علمی ـ پژوهشی مسئله‌محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین‌المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری اشاره کرد.

گاف "بی‌بی‌سی" درباره پروژه هواپیمای جت 72نفره ایرانی

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

در قالب این توافق‌نامه، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش  و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل 25 نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد و از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف 70 میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی، ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه‌های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند. علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف 20 میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح‌های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از پروژه‌های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر پروژه تا سقف 10 میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف 100 میلیارد ریال، حمایت از پروژه‌های پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکتهای بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکتها موضوع ماده 11 قانون جهش تولید تا سقف 2000 میلیارد ریال، حمایت از راه‌اندازی و تجهیز آزمایشگاههای عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف 50 میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده‌سازی ماده 5 قانون جهش تولید دانش‌بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی‌های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها توسط معاونت علمی صورت می‌گیرد.

همچنین حمایت از پروژه‌های تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف 200 میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری بوت کمپ‌های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف 10 میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه‌های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این توافق‌نامه محقق خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • مجلس با وجود مخالفت دولت با الحاق جدولی به بودجه ۱۴۰۳ موافقت کرد
  • نواختن زنگ سپاس معلم در مدارس قزوین 
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • تأکید امیرعبداللهیان بر توسعه مناسبات با قاره آفریقا
  • انجام ۶ هزار و ۹۵۰ متر شبکه‌گذاری در بوئین زهرا
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • شناسایی ۵۰۵ خوشه صنعتی در سطح کشور
  • 5 چالش اصلی کسب و کارهای کوچک
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی