Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این نامه که یک نسخه آن روز یکشنبه در نشریه آبزرور منتشر شد، نویسندگان تصریح کردند: «تصویب این پیمان و اعلام نظر شفاف درباره ضرورت منع تسلیحات کشتار جمعی برای بسیاری از ملت‌های جهان دلگرم کننده و امید بخش است؛ لذا ما از اینکه انگلیس و سایر دولت‌های هسته‌ای این پیمان را تصویب نکرده‌اند متاسف هستیم.»

نویسندگان در این نامه از دولت انگلیس خواستند تا هرچه سریع‌تر این پیمان را تصویب کند و «نور امید را در دل مردم پاک نیتی که در رویای آینده‌ای مسالمت‌آمیز هستند روشن کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

پیمان ممنوعیت جنگ‌افزار‌های هسته‌ای در هفتم ژوئیه ۲۰۱۷ میلادی به تصویب ۱۲۲ کشور در مجمع عمومی سازمان ملل متحد رسید. ایران از جمله کشور‌هایی بود که به این پیمان رأی مثبت داد.

کشور‌های دارنده سلاح هسته‌ای و متحدان آن‌ها از جمله هلند به این پیمان رأی منفی دادند. سنگاپور نیز به آن رأی ممتنع داد.

این پیمان از کشور‌های امضاکننده می‌خواهد که «هرگز و تحت هیچ شرایطی سلاح‌های هسته‌ای یا سایر ابراز‌های انفجاری هسته‌ای را توسعه نداده، آزمایش و تولید نکنند، ذخیره نکرده یا در پی مالکیت آن‌ها نباشند».

تاکنون ۸۴ کشور این پیمان را امضا کرده‌اند، اما برای اجرایی شدن آن لازم است که حداقل ۵۰ کشور آن را تصویب کنند.

سازمان ملل متحد اوایل ماه جاری اعلام کرد که تعداد کشور‌هایی که این پیمان را تصویب کرده‌اند به حد نصاب رسیده است.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، هندوراس پنجاهمین کشوری است که این پیمان را تصویب کرد.

تایلند، مکزیک، آفریقای جنوبی، بنگلادش، نیوزیلند، ویتنام و واتیکان از جمله کشور‌های هستند که تاکنون این پیمان را تصویب کرده‌اند. انتظار می‌رود که این معاهده از ژانویه ۲۰۲۱ اجرایی شود.

به نوشته خبرگزاری فرانسه، هر چند قدرت‌های دارای تسلیحات هسته‌ای این پیمان را تصویب نکرده‌اند، اما حامیان آن امیدوارند که این پیمان تاثیری تدریجی در مقابله با تسلیحات هسته‌ای داشته باشد.

«استفن کوترل» اسقف اعظم کلیسای یورک در همین رابطه به نشریه آبزرور گفت؛ نگرانی کلیسا درباره آینده صلح در جهان نباید تعجب آور باشد. «هرچند ما درک می‌کنیم که ممکن است دیدگاه‌های مشروع متفاوتی درباره نحوه رسیدن به صلح وجود داشته باشد، اما کلیسا پیوسته استفاده و مالکیت تسلیحات هسته‌ای را خارج از استفاده عادلانه تلقی کرده است.»

وی افزود که این پیمان باعث محو ناگهانی تسلیحات هسته‌ای نخواهد شد «اما یک گام در مسیر رسیدن به دنیای بدون سلاح اتمی است.»

این کشیش مسیحی که از چهره‌های معروف و برجسته مخالف با تسلیحات اتمی است، چهار سال پیش هم در جریان تظاهرات مردمی گفته بود که تصمیم دولت برای به روز رسانی سامانه دفاع اتمی انگلیس (ترایدنت) توهین به ذات اقدس الهی است. او همچنین سال ۲۰۱۸ در اظهارنظر دیگری گفته بود که تقویت ترایدنت تحت هیچ شرایطی توجیه پذیر نیست.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کلیسا انگلیس تسلیحات اتمی سازمان ملل متحد پارسی خبر پیمان را تصویب تسلیحات هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۷۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موج گرمای کم‌ سابقه در آسیا و تعطیلی مدارس

جنوب و جنوب شرق آسیا طی هفته گذشته درگیر موج گرما بودند و دما در این مناطق تا ۴۵ درجه سانتیگراد نیز بالا رفت.

به گزارش ایسنا، همچنین در پی صدور هشدارهای سلامتی، هزاران مدرسه در کشورهای مختلف در این منطقه مجبور به تعلیق کلاس‌های حضوری خود شدند.

از فیلیپین تا تایلند و هند تا بنگلادش، کارشناسان هواشناسی هشدار دادند که ممکن است دما در روزهای آینده از ۴۰ درجه سانتیگراد فراتر رود.

در فیلیپین، مقامات دولتی کلاس های حضوری در تمام مدارس دولتی را به دلیل گرما به مدت دو روز تعلیق کردند.

پس از اینکه دمای هوا روز شنبه در «مانیل»، پایتخت فیلیپین در این فصل از سال به رکورد ۳۸.۸ درجه سانتیگراد رسید، انتظار می‌رود هوای گرم تا اواسط ماه مه ادامه داشته باشد.

در همین حال در بنگلادش هم مدارس پنج منطقه از جمله «داکا»، پایتخت این کشور به دلیل موج گرما تعطیل باقی ماندند.

این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که اداره هواشناسی این کشور هشدار گرمای جاری را از روز یکشنبه به مدت ۷۲ ساعت تمدید کرد.

گفته می‌شود حداقل هشت نفر از جمله دو معلم مدرسه در روز یکشنبه در شش منطقه از جمله داکا جان خود را از دست دادند.

بر اساس گزارش اداره هواشناسی بنگلادش، امواج گرما به مدت ۲۹ روز تا روز دوشنبه سراسر کشور را تحت تاثیر قرار داد که طولانی ترین موج گرمای ثبت شده در تاریخ این کشور از سال ۱۹۴۸ میلادی تاکنون است.

تایلند هم تحت تاثیر موج گرما قرار گرفته است. گرمازدگی امسال حداقل جان ۳۰ نفر را در تایلند گرفته است.

همچنین در کامبوج، میانمار و ویتنام هم کارشناسان هشدار دادند که دمای هوا در روزهای آینده ممکن است از ۴۰ درجه سانتیگراد فراتر رود.

به گزارش آناتولی، دمای جهانی در سال گذشته به بالاترین حد خود رسید و سازمان ملل اعلام کرد آسیا با سرعتی ویژه در حال گرم شدن است.

میزان گرم شدن زمین در طولانی‌مدت اکنون در مقایسه با دوران پیشاصنعتی زمین، پیش از انقلاب صنعتی و دورانی که بشر هنوز استفاده از سوخت‌های فسیلی را شروع نکرده بود، حدود ۱.۱ تا ۱.۲ درجه سانتی‌گراد است.

هرچند جهان با وجود همه تلاش‌ها برای مهار گازهای گلخانه‌ای در مسیر رسیدن به میزان افزایش دمای حدود ۲.۵ درجه سانتی‌گراد تا سال ۲۱۰۰ است. سازمان ملل اعلام کرده است که حفظ حد ۱.۵ درجه سانتی‌گراد افزایش دما به سرعت در حال ناممکن شدن است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • «رافائل گروسی» به ایران سفر می کند
  • لهستان: برای طرح اشتراک‌گذاری هسته‌ای ناتو آماده‌ایم
  • چند کشور غربی به دنبال کاهش فروش تسلیحات نظامی به اسراییل هستند
  • دیوان بین‌المللی کیفری از اظهارنظر درباره موضوع حکم بازداشت نتانیاهو خودداری کرد
  • وضعیت راه‌های کشور؛ ادامه ممنوعیت تردد در جاده کرج - چالوس
  • صدور مجوز جذب ۳۰۰‌معلم برای مناطق محروم و صعب‌العبور در هرمزگان
  • موج گرمای کم‌ سابقه در آسیا و تعطیلی مدارس
  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • جدیدترین اظهارنظر وزیر خارجه عربستان درباره جنگ غزه
  • پارلمان عراق قانون ممنوعیت همجنس‌بازی را تصویب کرد