Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود جانی درمیان گفت: جهت از بین بردن موازی کاری‌ها و استفاده صد درصدی از منابع مالی، پیشنهاد ما این است که یک وزارتخانه کارآفرینی تشکیل شود تا بتواند سیستم کارآفرینی کشور را پایه ریزی و در این جهت از سیستم‌های دولتی بگیرد.

به گزارش برنا؛ هفته جهانی کارآفرینی به عنوان بزرگترین رویداد هماهنگ با هدف ترویج و توسعه کارآفرینی هر ساله در سراسر جهان در بازه زمانی ۲۷ آبان تا ۴ آذر برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این رویداد با هدف کمک به کارآفرینان بالقوه برای ورود به عرصه کارآفرینی تلاش می‌شود نسل جدیدی از کارآفرینان به راه‌اندازی کسب‌وکار تشویق شده و کسب‌وکار خود را آغاز کنند. رویداد هفته جهانی کارآفرینی، سکویی برای توسعه ارتباطات و همکاری‌های پیوسته تمامی نقش‌آفرینان عرصه کارآفرینی است تا از این طریق زیست‌بوم کارآفرینی و اکوسیستم مناسب در کشور ایجاد و در سطح ملی و جهانی تقویت شود.

محمود جانی درمیان، رئیس هیات مدیره کانون عالی مراکز مشاوره خدمات کارآفرینی در گفتگو با خبرنگار برنا با اشاره به اهمیت کارآفرینی در کشور گفت: کارآفرینی موتور تحول و توسعه اقتصاد کشور محسوب می‌شود به گونه‌ای که رشد فراگیر آن می‌تواند منجر به پیشرفت اقتصادی، اجتماعی و حتی فرهنگی جامعه شود.

او درمورد تعریف کارآفرینی و لزوم ارائه مشاوره به کارآفرینان افزود: کارآفرینی زمانی ایجاد می‌شود که یک فرد با ارائه ایده و فکر جدید یک کسب و کار نو ایجاد می‌کند که بازار پذیرای آن باشد بنابراین یک کارآفرین در وهله اول نیاز به محلی دارد که توسط آن حمایت کامل شود یعنی آن محل به فرد کارآفرین که ایده نو دارد، مشاوره ارائه دهد، تامین سرمایه کند، بازار را بسنجد که اصلا این محصول (کالا یا خدمات) که مدنظر نظر فرد است قابلیت ارائه در بازار دارد یا خیر؟ در گذشته ما این مشاوره را از طریق بزرگان بازار دریافت می‌کردیم و آنها براساس شم اقتصادی خود می‌گفتند این کار خوب است یا خیر اما اکنون چون کسب و کارها نو و جدید است دیگر نمی‌توان به شکل گذشته مشاوره گرفت بنابراین وجود چنین محل مشاوره‌ای بیش از همیشه حس می‌شود.

جانی درمیان با اشاره به مهم ترین عامل عدم موفقیت کارآفرینان تصریح کرد: برای اینکه یک ایده وارد بازار شود دو پارامتر مهم وجود دارد؛ یکی اینکه برای یک محصول جدید ایجاد نیاز کنیم و دیگر اینکه نیاز بازار را شناسایی و برای آن محصول ایجاد کنیم تا نیاز جامعه برطرف شود بنابراین این روزها بهترین ایده این است که ابتدا بازار یک محصول را شناسایی کنیم و سپس محصول را ایجاد کنیم اما اگر بیاییم یک محصول تولید کنیم و سپس به دنبال بازار آن بگردیم با دردسر فراوانی مواجه می‌شویم که این روزها این موضوع دلیل اصلی عدم موفقیت برخی کارآفرینان است.

رئیس هیات مدیره کانون عالی مراکز مشاوره خدمات کارآفرینی به اهمیت تفکر دولتمردان درباره کارآفرینی اشاره کرد و گفت: یکی از موضوعات مهم دیگر نوع تفکر و نگاه دولتمردان به بحث کارآفرینی است که خوشبختانه به تازگی بهتر شده است اما باز هم یکسری موازی کاری‌ها وجود دارد که مانع موفقیت کارآفرینی می‌شود.

او افزود: جهت از بین بردن موازی کاری‌ها و استفاده صد درصدی از منابع مالی، پیشنهاد ما این است که یک وزارتخانه کارآفرینی تشکیل شود تا بتواند سیستم کارآفرینی کشور را پایه ریزی و در این جهت از سیستم‌های دولتی بگیرد چرا که مطمئنا رسیدن به یک اقتصاد توسعه پذیر نیازمند کارآفرینی قوی است.

جانی درمیان عنوان کرد: باتوجه به اینکه یکسال و نیم از ایجاد و راه اندازی کانون ملی مراکز مشاوره کارآفرینی می‌گذرد و نوپا است یکی از برنامه هایی که پیگیر آن هستیم این است یک نهاد مستقل مانند وزارتخانه تشکیل دهیم تا بتوانیم به مجلس شورای اسلامی لوایح لازم و ضروری را ارسال کنیم.

او افزود: اینکه نمایندگان مجلس به این تفکر برسند قوانینی که برای 40 سال پیش است برای کسب و کار نوپا به روزرسانی شود بسیار مهم است چون کسب و کارهای نوپا بدون قانون هستند درحالی که جامعه به آنها بسیار نیاز دارد.

رئیس هیات مدیره کانون عالی مراکز مشاوره خدمات کارآفرینی با بیان جزئیات فعالیت مراکز مشاوره اضافه کرد: تحت نظارت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی در کشور شکل گرفته است و اکنون 430 مرکز در سراسر کشور درحال فعالیت هستند که به کسانی که متقاضی ایده هستند مشاوره می‌دهند تا آنها بازار محصول خود را به درستی بشناسند و بتوانند کارآفرینی کنند.

او تصریح کرد: این مراکز به متقاضیان ایده، نحوه تامین و جذب سرمایه را نیز آموزش می‌دهند و حتی بازاریابی محصول را هم برعهده می‌گیرند که برای انجام این کار مراکز شتاب دهنده ایجاد شده است که اکنون در حال حاضر 50 مرکز در سراسر کشور به کار شتابدهی اجرای ایده کارآفرینان می‌پردازد درهرصورت هدف این مراکز این است که  به صاحب ایده کمک کنند.

جانی درمیان ادامه داد: البته سرمایه گذارانی هم هستند که سرمایه سرگردان دارند و نمی‌دانند با پول خود چیکار کنند، در این مراکز به آنها مشاوره داده می‌شود تا هم سرمایه آنها هدر نشود هم نیاز جامعه برطرف شود.

رئیس هیات مدیره کانون عالی مراکز مشاوره خدمات کارآفرینی گفت: فقط خدمات مشاوره‌ایدر مراکز مشاوره ارائه می‌شود اما در مراکز شتاب دهنده افراد می‌توانند طرح‌هایی را انتخاب کنند که یا سرمایه گذاری کنند و سهام دار آن باشند، یا به اندازه توان خود از طرح حمایت کنند و وقتی به نتیجه رسید پول برداشت کنند یا اینکه وام دریافت کنند که البته مبلغ بالایی نیست اما می‌تواند برای شروع کار کمک کننده باشد.

او با تاکید بر برداشتن فیلترینگ گفت: بسیار واضح است که ما هر روز بیشتر به سمت فروش و بازاریابی در فضای مجازی می رویم به ویژه اینکه کرونا باعث شده مردم از خرید ایتنرنتی در اینستاگرام، تلگرام، واتساپ و سایر فضاهای مجازی بیشتر استقبال کنند بنابراین چه بخواهیم چه نخواهیم یک بخشی از کسب و کارهای نو ما به سمت مجازی شدن می‌رود و نمی‌توان از آن چشم پوشید اما متاسفانه این درحالیست که بسترهای ما آمادگی چنین موضوعی را ندارد و نیازمند توسعه است بنابراین این مشکلات و موانع مانند فیلترینگ باید برطرف شود تا بتوانیم بازار کسب و کار را توسعه دهیم.

جانی درمیان بیان کرد: نمایندگان محترمی که در مجلس هستند باید قوانین کسب و کارهای مجازی را مدون کنند و با نگاه رو به آینده آن را تنظیم کنند چراکه این مدل کسب و کارها دائما در حال به روز رسانی شدن است.

رئیس هیات مدیره کانون عالی مراکز مشاوره خدمات کارآفرینی در پایان افزود: کارآفرین مانند یک نوزاد است و مانند آن نیاز به رسیدگی دارد تا رشد پیدا کند اما اگر ما این نوزاد را رها کنیم نه تنها رشد نمی‌کند بلکه تربیت آن هم متوقف می‌شود بنابراین ما باید به یک کارآفرین مانند نوزاد نگاه کنیم و از هر جنبه او را تحت مراقبت قرار دهیم.

// انتهای پیام: 5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سهام فیلترینگ کسب و کار مجلس شورای اسلامی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی کارآفرینی کسب وکارهای نو کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۸۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور گفت: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و ضرورت کاهش آمار طلاق و فروپاشی خانواده، کارگروه ویژه طلاق در دادسرا با محوریت شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان راور تشکیل شد.

مجتبی استوارزاده گفت: علت ورود دادستانی به موضوع طلاق این است که آسیب‌های اجتماعی به عنوان بستری برای فروپاشی خانواده و وقوع جرایم می‌باشد و در بیان مصادیق می‌توان به اعتیاد، سرقت و مفاسد اخلاقی اشاره کرد که با افزایش آمار طلاق ارتباط مستقیمی دارد.

استوار زاده ادامه داد: همه دستگاه‌های متولی باید آسیب‌های طلاق را جدی بگیرند و در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی خانواده خصوصا" طلاق" اهتمام جدی داشته باشند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور، افزود: یکی از موضوعاتی که در کاهش طلاق مؤثر است، آموزش و مشاوره قبل از ازدواج و طلاق برای جامعه است، مشاوره و برگزاری کلاس‌های آن می‌تواند برای افزایش سطح آگاهی جوانان مفید و مؤثر باشد.

این مقام قضایی با بیان اینکه طلاق آسیبی است که زمینه آسیب‌ها و جرم‌های دیگر را فراهم می‌کند، توضیح داد: بخشی از آسیب‌های اجتماعی همچون زنان و کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست، کودکان خیابانی، سرقت و اعتیاد از طلاق نشأت می‌گیرد.

وی مشاوره پیش از ازدواج برای پیشگیری از طلاق را لازم و ضروری دانست و با اشاره به افزایش آمار طلاق گفت: بسیاری از مشکلات زناشویی که منجر به طلاق و از هم پاشیدن خانواده می‌شود، عدم شناخت زوجین و مشاوره قبل از ازدواج می‌باشد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور، تداوم انتقال و آموزش مهارت‌های زندگی به جوانان را بسیار مهم عنوان و تصریح کرد: در این زمینه هر قدر آموزش‌ها و مهارت‌ها بیشتر باشد به همان میزان زوجین از فنون زندگی و مهارت‌های آن اطلاع کسب کرده و با آگاهی و بصیرت بیشتر عمل خواهند کرد.

گفتنی است کارگروه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان راور با موضوع پیشگیری از طلاق و مشاوره قبل از ازدواج و طلاق، با حضور دادستان عمومی و انقلاب، قاضی مشاور خانواده، رئیس اداره بهزیستی، رئیس و کارشناس اداره ورزش و جوانان، مسئول اورژانس اجتماعی و مدیر مرکز تخصصی مشاوره‌ی ازدواج و خانواده‌ی ثمین در محل دفتر دادستانی این شهرستان تشکیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • جلسه مجلس به دلیل به حدنصاب نرسیدن زودتر به پایان رسید
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • جدول هفتم بودجه ۱۴۰۳ مربوط به حقوق و مزایا رد شد
  • منابع بودجه ۱۴۰۳ تصویب و جدول حقوق و مزایا رد شد
  • برگزاری نشست هم اندیشی مدیران مراکز مشاوره استان
  • تحمیل فراقانونی کردن سلطنت در قانون اساسی
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند