Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،چند هفته‌ای است که تعداد مبتلایان به ویروس کرونا روز به روز درحال افزایش است و تعداد فوتی‌ها به بیش از ۴۰۰ تن در کشور رسیده، همین امر موجب شد که صدای تعطیلی شهر تهران به مدت دو هفته از زبان مدیران شهری شنیده شود.

مدیرانی که وظیفه رسیدگی به وضعیت شهر تهران را برعهده داشتند هر کدام در نقل قول‌هایی جداگانه از ضرورت تعطیلی شهر تهران صحبت کردند؛ اولین نفر زالی رئیس ستاد مقابله با کرونا شهر تهران بود که از الزام تعطیلی شهر تهران به منظور قطع زنجیره شیوع ویروس کرونا صحبت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زالی با بیان اینکه در حال حاضر در پیک سوم بیماری کرونا هستیم، اظهار کرد: در این پیک برخلاف دو پیک قبلی با سرعت بیشتری به اوج بیماری رسیدیم که این موضوع نشان می‌دهد شتا‌ب گرفتا‌ری بیماری در تهران افزایش داشته حجم مراجعات تهران به بخش‌های بیمارستانی افزایش یافته و برای کنترل اپیدمی و بازیابی توان و رمق تیم بهداشت و درمان پیشنهاد ما دو تا سه هفته تعطیلی در تهران به غیر از مشاغل امدادی و حیاتی و مشاغلی مانند توزیع مواد غذایی است.

به دنبال اظهار نظر زالی درباره تعطیلی شهر تهران محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران هم در چند نوبت بر تعطیلی دو هفته‌ای شهر تهران به منظور قطع زنجیره شیوع ویروس کرونا تاکید کرد.

اتخاذ راهکار ویژه برای برون‌رفت از شرایط بیماری کرونا

هاشمی با تاکید بر شرایط حاد بیماری کرونا از ضرورت اتخاد راهکار ویژه برای برون‌رفت از شرایط بیماری کرونا صحبت کرد و پیشنهاد تعطیلی کامل شهر تهران را حداقل به ۲ هفته داد.

اما این پیشنهاد هاشمی مبنی بر تعطیلی شهر به مدت دو هفته با موافقت ستاد اعضای ستاد ملی مبارزه با کرونا مواجه نشد تا جایی که هاشمی پس از یک هفته زبان به انتقاد گشود و گفت: بنده پیشنهادی را مبنی بر تعطیلی کامل دوهفته‌ای تهران مطرح کردم که ستاد مبارزه با کرونا اصلاً عنایتی به این پیشنهاد نداد و از این اتفاق متأسفیم.

به دنبال درخواست‌های متعدد برای تعطیلی شهر تهران به مدت دو هفته و از آنجایی که با این پیشنهاد موافقت نشده بود ستاد ملی مبارزه با کرونا تصمیمات جدید تری را برای مقابله با این بیماری اتخاذ کرد که از جمله آن‌ها الزام به تعطیل شدن تمامی اصناف و مغازه‌ها در ساعت ۱۸ و پایان خدمت رسانی اتوبوس و مترو در ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه بود.

اما همین موضوع هم چندان کارساز نبود تا جایی که محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران بار دیگر با تاکید بر الزام تعطیلی دو هفته‌ای شهر تهران گفت: به گفته مسئولین وزارت بهداشت، بزودی خطر رسیدن به آمار هزار کشته در روز در کشور وجود دارد محدودیت‌های که در هفته گذشته توسط ستاد ملی کرونا، ایجاد شد عملا تاثیر جدی در کاهش تردد و رفتار مردم ایجاد نکرده است بلکه با کاهش ساعات فعالیت اصناف و سیستم حمل ونقل عمومی، فقط موجب افزایش ازدحام که عامل تشدید شیوع کروناست فراهم شده است، پیشنهاد شورای شهر تهران، تعطیلی دو هفته‌ای کلیه فعالیت‌های غیرضروری بشکل کامل است که تردد شهروندان را کاهش دهد.

اگر کرونا مهار نشود آمار مرگ و میر و تعداد بستری‌ها ۲ برابر  می‌شود

طبق آخرین آمار تعداد مبتلایان به ویروس کرونا روز گذشته ۲۵ آبان ماه به ۱۲۵۴۳ نفر رسید و متاسفانه طی ۲۴ ساعت ۴۵۹ نفر جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان به ۴۱۴۹۳ رسید.

طی هفته‌های گذشته تعداد مبتلایان به کرونا یا آمار جان باختگان متاسفانه وارد رکورد تازه تری می‌شد و کشور روز سیاه تعداد مبتلایان و جانباختگان بیماری کرونا را هم به خود دیده بود متاسفانه تعداد مبتلایان و جانباختگان بر اثر بیماری کرونا با روندی صعودی تا  بیش از ۴۶۰ جان باخته در روز هم رسید.

بر اساس شرایط کرونا مسئولان وزارت بهداشت اعلام کردند بیماری کرونا آنقدر گسترش یافته که اگر مهار نشود شاید آمار مرگ و میر و تعداد بستری‌ها در کشور طی ۲ هفته به ۲ برابر آمار فعلی برسد.

همین آمار و هشدار‌ها درباره بیماری کرونا دولت را مجاب کرد تا درباره تعطیلی دو هفته‌ای شهر تهران تصمیمی اتخاذ کند.

به دنبال هشدار‌های لازم درباره الزام تعطیلی شهر تهران و احتمال رسیدن تعداد جانباختگان به بیش از هزار نفر سرانجام ستاد مبارزه با ملی مبارزه با بیماری کرونا تصمیم‌های لازم را برای تعطیلی دو هفته‌ای اتخاذ کرد.

به دنبال همین محدودیت‌ها و افزایش میزان مبتلایان و جان باختگان کرونا روز گذشته رئیس جمهور طی بیانیه‌ای اعلام کرد با توجه به جهش ویروس کرونا و اوج گیری مجدد بیماری عالمگیر کوید ۱۹ در کشور، به پیشنهاد وزارت بهداشت و درمان و قرارگاه عملیاتی کرونا، «طرح جامع مقابله با کرونا» در ستاد ملی کرونا به تصویب رسید که به موجب آن، اعمال محدودیت‌های شدید در شهر‌های مختلف کشور، از هفته آینده الزامی می‌شود.

در شهر‌های قرمز کارمندان تنها برای کار‌های ضروری سر کار می‌روند

پس از صدور این اعلامیه از سوی رئیس جمهور رحمانی فضلی، وزیر کشور گفت: در شهرهایی با شرایط قرمز، تقریبا تعطیلی کامل است، به‌جز مشاغل سطح یک و بخشی از کارکنانی که ضروری است در محل کار باشند، تعطیلی کامل اعمال می‌شود.

در ادامه انوشیروان محسنی بندپی، استان‌دار تهران در این باره گفت: از شنبه هفته اینده اول آذر مقرر شد، از میان کارکنانی که در دستگاه‌های اجرایی کار می‌کنند، به‌جز آن‌دسته‌که وظیفه امدادی، اورژانسی و درمانی دارند، یک سوم‌شان سر کار برند و دو سوم دیگر از دورکاری و شیفت‌بندی استفاده کنند.

بر اساس تصمیم‌های اتخاذ شده محدودیت‌های کرونایی جدید از ابتدای آذرماه اعمال می‌شود که بر اساس آن در شهر‌ها و شهرستان‌هایی که وضعیت قرمز دارند همه مشاغل جز مراکز درمانی، داروخانه‌ها، مراکز امدادرسانی، سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌های زنجیره تامین مایحتاج ضروری، مراکز ارائه دهنده خدمات عمومی مانند خدمات اضطراری آب و گاز تعطیل خواهند شد همچنین در این شهر‌های قرمز خروج خودرو‌ها با پلاک بومی از مناطق قرمز و ورود خودرو غیر بومی به مناطق قرمز ممنوع است همچنین یک سوم کارکنان باید در ادارات حضور داشته باشند که تهران، مراکز استان‌ها و حدود ۱۰۰ شهرستان جزء این شهر‌های وضعیت قرمز هستند.

علاوه بر آن در شهر‌ها و شهرستان‌هایی که وضعیت نارنجی دارند مشاغل سطح ۳ و ۴ با محدودیت‌هایی مواجه می‌شوند و همچنین خروج خودرو‌ها با پلاک بومی از مناطق قرمز و نارنجی و ورود خودرو‌های غیر بومی به این مناطق ممنوع خواهد بود و نصف کارکنان باید در ادارات حضور داشته باشند، در شهر‌ها و شهرستان‌هایی که وضعیت زرد دارند مشاغل سطح ۴ با محدودیت‌های شغلی مواجه می‌شوند و محدودیت تردد بر اساس شرایط اعلامی هر منطقه خواهد بود و دو سوم کارکنان در ادارات حاضر می‌شوند.


به گفته مسئولان امر از روز شنبه محدودیت‌های جدید کورونایی با توجه به موارد گفته شده در سراسر کشور اجرایی خواهد شد و باید دید که نتیجه این محدودیت‌ها چه خواهد بود.

بیشتر بخوانید

نحوه فعالیت دستگاه‌ها با اجرای محدودیت‌های جدید کرونایی از اول آذر محدودیت‌های جدید کرونایی تاثیری در کاهش تجمعات نداشته است

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیماری کرونا محدودیت های کرونایی تعطیلی دو هفته ای تعطیلی شهر تهران تعداد مبتلایان بیماری کرونا شهر تهران شهر تهران ویروس کرونا تعطیلی کامل محدودیت ها شهر ها ستاد ملی بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۸۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مه مغزی» عارضه جدید کرونا

به گزارش قدس خراسان، سرفه‌های خشک، تنگی نفس، تب، کاهش اکسیژن خون و گاهی مرگ، سناریو تلخی بود که در دسامبر ۲۰۱۹ در ووهان چین برای جهان نوشته شد و همه را درگیر کرد؛ اما این همه ماجرا نبود و با پایان همه‌گیری این بیماری مرگبار، حالا در میان روزمرگی‌هایمان شاهد تنگی نفس و سرفه‌های خشک روح و روانمان هستیم که بی‌صدا در گوشه‌ای از زندگی خزیده‌اند، گاه مضطرب و دستپاچه، گاه افسرده و زمانی گیج و منگ روی پاهایی لرزان، جسم خسته و بی‌جانشان را جابه‌جا می‌کنند و حتی در خواب هم آرام و قرار ندارند و با کابوس‌های شبانه درگیرند. عواقبی که بیشتر از همه گریبانگیر کادر درمان خط مقدم مبارزه با کرونا شد.

تأثیرات روحی- روانی کرونا بر کادر درمان پررنگ‌تر از بقیه بود

یک عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این باره به خبرنگار ما می‌گوید: اگرچه استرس شغلی در همه مشاغل وجود دارد؛ اما در حرفه‌هایی که با سلامتی انسان‌ها مرتبط هستند، این موضوع اهمیت و فراوانی بیشتری پیدا می‌کند. هرچند کادر درمان، نقش مهمی در حفظ و بهبود سطح کیفی مراقبت‌های بالینی و سلامت جامعه ایفا می‌کند؛ اما این قشر از جامعه به اقتضای وظایف شغلی و شرایط خاص محیط کار در مواجهه با تهدیدهایی هستند که می‌تواند با اعمال فشارهای شدید روانی، سلامت آن‌ها را در ابعاد مختلف جسمانی، روانی و اجتماعی به مخاطره انداخته و موجب تضعیف عملکرد کاری آنان شود.

۶۰درصد کادر درمان در برخی از جوامع، از فرسودگی شغلی رنج می‌برند

دکتر زنیره سلیمی اضافه می‌کند: شیفت‌های کاری فشرده و زیاد، مشاهده رنج و مرگ بیماران، استرس ناشی از بیماری، تصمیم‌گیری‌های بالینی دشوار، مسئولیت‌های حرفه‌ای و مراقبت از بیماران از جمله شایع‌ترین عوامل استرس‌زایی هستند که پرسنل، روزانه در محیط‌های بیمارستانی و درمانی با آن روبه‌رو می‌شوند و گاهی سلامت روان آن‌ها را به مخاطره می‌اندازد و گاهی عملکردشان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه به دلیل استرس مزمن در این افراد، ریسک بالای بروز اضطراب و فرسودگی شغلی نیز برای آن‌ها در درازمدت محتمل است، عنوان می‌کند: بر اساس مطالعات صورت گرفته، مشخص شده حدود ۶۰درصد کادر درمان در برخی جوامع از فرسودگی شغلی رنج می‌برند.

این روان‌پزشک یادآور می‌شود: چنین حوادث تروماتیکی، می‌توانند احساس امنیت افراد را کاهش دهند، واقعیت مرگ را به آن‌ها یادآوری کنند و عوارض مضری بر سلامت روان افراد داشته باشند.

سلیمی متذکر می‌شود: علائم و اثرات روان‌شناختی منفی این همه‌گیری از جمله اختلال استرس پس از سانحه، اضطراب، افسردگی، ترس، استرس و مشکلات خواب، فرسودگی شغلی و تغییر عملکرد روزانه در کادر درمان بسیار شایع بود. همچنین برخی ویژگی‌های اختصاصی کووید۱۹ مانند همراهی آن با بیماری شدید و مرگ و میر، قدرت سرایت بالا و اینکه بسیاری از مبتلایان بدون علامت هستند، زمینه‌ساز افزایش اضطراب سلامتی در افراد بود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه کادر درمان به ویژه جزو گروه‌های آسیب‌پذیر در این دوران بی‌سابقه بودند، می‌گوید: این افراد به دلیل افزایش احتمال تماس با ویروس در محیط بالینی، در خطر بالاتری برای ابتلا به عفونت بوده و ترس زیادی از انتقال آن به اعضای خانواده و عزیزانشان داشتند. سایر عوامل استرس‌زا شامل اضطراب سلامتی، طولانی شدن زمان قرنطینه، ناامیدی، نگرانی، درماندگی، خستگی، کمبود لوازم محافظتی، اطلاعات ناکافی و آگاهی محدود از این ویروس، شایعات مختلف در سطح جامعه، ابهام و غیرقابل پیش‌بینی بودن شرایط، مسائل مالی، باورهای منفی درباره واکسیناسیون و انگ ناقل بودن منجر به کاهش سلامت روان و افت کیفیت زندگی کاری کادر درمان شد.

سلیمی خاطرنشان می‌کند: در کل می‌توان گفت نگرانی از ابتلا به بیماری و مرگ یا انتقال بیماری به خانواده، فشار کاری زیاد، شیفت‌های متناوب و ساعت کاری زیاد، نگرانی از کمبود وسایل محافظتی، فشار فیزیکی ناشی از تجهیزاتی مانند ماسک، شیلد و گان، محدود شدن استقلال و دستورالعمل‌هایی که موجب افزایش کار و نبود فراغت و مرخصی برای آن‌ها می‌شد، نگرانی از ناتوانی در انجام درست کارها، مواجهه با خشم و پرخاشگری بیماران و خانواده‌هایشان، مواجهه با مرگ بیماران و سوگواری خانواده‌ها، تنش و نگرانی در مورد مدیریت امور خانواده، مواجهه با انگ بیماری و طرد شدن به خاطر کار در محیط پرخطر، همه و همه موجب فشار مضاعف روانی بر کادر درمان شد تا جایی که هنوز هم با گذشت چند سال از همه‌گیری کرونا برخی افراد درگیر مشکلات روحی ناشی از آن هستند. به خصوص افرادی که سوگوار شدند و عزیزانشان را از دست دادند؛ چراکه اغلب در آن شرایط امکان برگزاری مراسم عزاداری به صورت کامل وجود نداشت و این افراد سوگ حل نشده دارند و برخی همچنان به ما مراجعه می‌کنند و تحت درمان هستند.موضوع سوگ پایان نیافته و تبعات آن در کادر درمان خیلی پررنگ‌تر بود.

بروز اختلال شناختی در ۴۵ درصد افرادی که کرونا را تجربه کردند 

وی متذکر می‌شود: اختلالات شناختی ناشی از کرونا یکی از تبعات این بیماری بود. ویروس کرونا می‌تواند تأثیرات مخربی روی مغز انسان داشته باشد به طوری که سبب مشکلات حافظه، تمرکز، نقص توجه و سایرعملکردهای شناختی مغز می‌شود. این مشکلات شناختی حتی در افرادی که بیماری خفیف کووید را تجربه کردند نیز دیده می‌شود.

سلیمی ادامه می‌دهد: در ۴۰ تا ۴۵ درصد افرادی که مبتلا به کرونا شدند، اختلال شناختی بروز کرده و ۲۷ درصد افرادی که دچار این بیماری شدند، عملکرد حافظه و توان مغزیشان به وضوح دچار افت شده است. این اختلال در برخی بیماران بهبود یافته شدید بوده به طوری که پس از مدت‌ها هم که دوباره مورد بررسی قرار گرفتند، تغییر چندانی در عملکرد شناختی آن‌ها رخ نداده بود.

این استاد دانشگاه تشریح می‌کند: اختلالات شناختی طیف وسیعی دارد و از یک مشکل کوچک در حافظه و تمرکز و نقص توجه تا بیماری‌های سنگین و جدی مانند آلزایمررا در بر می‌گیرد. در واقع افرادی که به کووید مبتلا می‌شدند به خصوص افراد جوان، وقتی پیش ما می‌آمدند، اظهار می‌کردند حافظه‌شان مثل قبل نیست و نمی‌توانند تمرکز کافی در انجام کارها داشته باشند.

بروز اختلال خواب در ۷۰ درصد افراد 

این روان‌پزشک اضافه می‌کند: بیماری کرونا عملکرد اجرایی مغز را تحت تأثیر قرار داده؛ یعنی علاوه بر تأثیر مستقیمی که ویروس بر سلول‌های مغز ‌گذاشت، اختلال خوابی که ایجاد می‌کرد موجب تشدید اختلال شناختی می‌شد تا ۷۰ درصد بیماران کووید به ویژه در کادر درمان دچار اختلال خواب شدند و با علائم بی‌خوابی، پرخوابی، خواب‌آلودگی‌های روزانه، کابوس‌های شبانه و خواب‌های منقطع به ما مراجعه می‌کنند.

سلیمی تشریح می‌کند: کووید در مناطق مهمی از مغز سبب تسریع پیری سلول‌های مغزی می‌شود و احتمال خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و عصبی مانند آلزایمر، پارکینسون و سایر بیماری‌های شناختی را افزایش می‌دهد. ما به وضوح دیدیم سالمندان و افرادی که بیماری زمینه‌ای داشتند، دچار اختلالات شناختی جدی و مزمن شدند، به خصوص علائم آلزایمر تشدید شد.

وی می‌گوید: دربیماران آلزایمر مراجعه‌کننده، پس ازهمه‌گیری کووید، عواملی همچون قرنطینه کرونا و کاهش روابط اجتماعی و رفت و آمدهای حضوری، سبب تشدید علائم شناختی شده بود. در افرادی که بر اثر کرونا بستری می‌شدند، مشکلات شناختی خیلی واضح‌تر از بقیه بود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه به یکی دیگر از تبعات کرونا اشاره و اظهار می‌کند: کرونای طولانی علائمی شبیه سندرم مزمن دارد و بسیاری از افرادی که کووید را از سر گذراندند، به سندرم خستگی بعد ویروس مبتلا شدند که شامل مجموعه‌ای از علائم است؛ علائم و نشانه هایی که پس از بهبود بیماری کرونا در افراد بروز کرد و آن‌ها را برای هفته‌ها، ماه‌ها و حتی سال‌ها درگیر خستگی و دردهای مزمن، احساس مه‌مغزی، تنگی نفس و اختلال در حافظه و توجه و افسردگی کرد. بروز این نشانه‌ها در خانم‌ها، افرادی که سن بیشتر یا بیماری زمینه‌ای داشتند، بیشتر بود و با استراحت هم برطرف نمی‌شد البته خیلی‌ها با گذشت زمان به تدریج بهبود یافتند.

بروز مه‌مغزی در ۳۰ درصد افرادی که به کووید ۱۹ دچار شده‌اند

سلیمی عنوان می‌کند: حدود ۳۰ درصد افرادی که به کووید۱۹ دچار شده‌اند، یک وضعیت روان‌شناختی طولانی با عنوان مه‌مغزی را گزارش کرده‌اند؛ این اختلال شامل علائم کاهش و ضعف حافظه و مشکل در تمرکز است و توضیحی که بیماران در مراجعه به ما داشتند این بود که انگار وضوح ذهنی‌مان کم شده، فعالیت‌های روزانه را فراموش می‌کنیم، در انتخاب کلمات مشکل داریم و وقتی می‌خواهیم صحبت کنیم، در به یاد آوردن کلمات مشکل داریم. احساس سردرگمی و کند پیش رفتن کارهایی که پیش از این به راحتی و در زمان کمتری انجام می‌شد، آشفتگی افکار، کاهش انرژی، بی‌حسی عاطفی و تغییرات خلق و خو از دیگر نشانه‌های مه‌مغزی است. در واقع مه‌مغزی روی حافظه، تمرکز و عملکرد روزانه فرد اثر می‌گذارد و متأسفانه در برخی افراد هنوز پس از گذشت یکی دو سال از تمام شدن همه‌گیری کرونا همچنان علائم با شدت و ضعف گزارش می‌شود، به ویژه در کادر درمان چون استرس‌های روزانه‌شان بیشتر است.

وی ادامه می‌دهد: ما در گروه روان‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد چندین مطالعه درخصوص اثرات کرونا بر بروز یا تشدید اختلالات روانی و شناختی داشتیم و نتایجی که بدست آمد، خیلی شبیه نتایج مطالعات بین‌المللی بود. در پژوهشی که داشتیم متوجه شدیم کادر درمانی که در خط مقدم مبارزه با کرونا کار می‌کردند بیشتر در معرض اضطراب کرونا، اضطراب سلامتی، افت کیفیت زندگی، افسردگی و استرس مزمن قرار داشتند. همچنین کادر درمانی که ساعات بیشتر و شیفت‌های متوالی‌تری در بخش‌های کرونا کار کردند، نسبت به افرادی که در بخش‌های کم‌خطرتر فعالیت داشتند، مشکلات روان‌شناختی بیشتری را تجربه کردند. در تمام پرسشنامه‌ها و مصاحبه‌هایی که در این پژوهش انجام دادیم، فرسودگی شغلی کادر درمان نسبت به سایر پرسنل غیر درمان، بسیار بیشتر بود.

خبرنگار: مـعصومـــه مؤمنیــان

معصومه مؤمنیان

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • جزئیات تازه از بیماری ترانه علیدوستی
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • با کاهش ساعات اداری حقوق افراد کاهش نخواهد داشت/ ساعات و روزهای کاری ما نسبت به برخی از کشورها بیشتر است
  • محدودیت‌ های ترافیکی آخر هفته جاده‌های کشور
  • محدودیت‌های ترافیکی آخر هفته جاده‌های کشور
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • پیش‌بینی وضعیت هوا طی روزهای آینده/ کدام استان‌ها بارانی میشوند؟
  • تعطیلی شنبه یا ۵ شنبه، کشور را با خطر فضای دوقطبی جدید روبرو کرده است