Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان دانشگاه بیرجند با همکاری موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر موفق به تولید رقم کنجد سردار شدند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محققان دانشگاه بیرجند با همکاری موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر موفق به تولید رقم کنجد سردار شدند.

عملکرد بالا، طول دوره رویش کوتاه، مناسب برای کاشت در مناطق معتدل و وجود سه کپسول ‏در محور برگ از جمله ویژگی‌های رقم کنجد سردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی با تصویب و ‏نامگذاری رقم سردار برای لاین کنجد SES-۸۹-۱۱ موافقت کرد. ‏ این نامگذاری در واقع به یادبود شهادت سردار قاسم سلیمانی صورت گرفته است.

گفتنی است، ویژگی مقاومت کنجد به خشکی، امکان کشت در حرارت بالا، داشتن بیش از ۴۰ درصد روغن با کیفیت عالی و بیش از ۲۰ درصد پروتیین، دامنه سازگاری زیاد با محیط و کاشت آن به عنوان زراعت دوم پس از برداشت غلات در مناطق گرم و خشک از مزایای عمده کنجد در کشاورزی کشور است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تولید دانش بنیان دانشگاه بیرجند تحقیقات اصلاح و تهیه نهال تحقیقات کشاورزی رقم کنجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۸۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان فعال درزمینه تولید مواد نانو ساختار و  مستقر در پارک فناوری پردیس در خصوص فعالیت‌های این شرکت توضیح داد: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش‌بنیان در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است.

کازرونی نمونه‌هایی آورد و گفت: به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد و گفت: این لیسانس برای اولین بار در دنیا توسط این شرکت ایجاد شده و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در حال اجرا است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انحطاط اخلاقی یا استثمار به بهانه تولید علم
  • سخنگوی سپاه : در عملیات «وعده صادق» ۱۰ کشور به اسرائیل کمک پدافندی کردند / هیچ کشوری نمی‌خواست ما در این اتفاق موفق شویم
  • نحوه انتخاب چوب ترموود
  • بازگشت شاگردان ده‌روسی در لحظات پایانی/ سردار باز هم درخشید!
  • فرمولی برای اینکه در زندگی موفق باشیم
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • گچساران ایستگاه اصلی تولید بذر در منطقه گرمسیری و نیمه گرمسیری
  • استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور