Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- چند روز است با اعلام خبر اخذ مجوز تاکسی هوایی و امکان ثبت‌نام هواپیمای شخصی در این طرح، موضوع در شبکه‌های اجتماعی داغ شده؛ در سیستان و بلوچستانی که در برخی شهرهای آن امکان تردد با "خرگاری" هم وجود ندارد اما موضوع بیشتر قابل تامل است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قصرقند، چند روزی است با اعلام خبر "اخذ مجوز راه‌اندازی تاکسی هوایی" توسط منوچهر منطقی دبیر ستاد توسعه فناوری فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بحث در رابطه با این موضوع در شبکه‌های اجتماعی داغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منوچهر منطقی در مورد آخرین وضعیت تاکسی‌های هوایی اعلام کرده: پرواز تاکسی‌های هوایی دو مشکل داشت که یکی مربوط به اخذ مجوزها و دیگری مربوط به نحوه استفاده از فرودگاه‌ها بود که مجوز آن به تازگی از سازمان هواپیمایی کشوری اخذ شده و نحوه استفاده از فرودگاه‌ها برای این نوع تاکسی‌ها نیز اخیراً تدوین شده است. همه فرودگاه‌های کشور ظرفیت تاکسی‌های هوایی را دارند اما اولین پرواز تاکسی هوایی در بهمن‌ماه از فرودگاه مهرآباد خواهد بود.

محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی هم در روزهای اخیر درباره تاکسی‌های هوایی و راه‌اندازی این حمل و نقل جدید گفته: بسیاری از فرودگاه‌ها در شهرهای مختلف هستند که استعداد راه‌اندازی تاکسی هوایی را دارند و مردم می‌توانند با استفاده از هواپیماهای شخصی خود و با ثبت‌نام در این طرح از این پروژه استفاده کنند.

این اظهارات اما با توجه به شرایط بد اقتصادی حاکم بر عمده اقشار کشور، با واکنش‌های طنز تلخ فراوانی از سوی کاربران فضای مجازی مواجه شده است. در سیستان و بلوچستان اما موضوع بیش از دیگر نقاط کشور قابل توجه است.

گزارش ویدئویی| فیبر نوری "هوایی" پدیده نادر خاص قصرقند / قطعی اینترنت و آنتن‌دهی همدم همیشگی 18000 نفر در «تلنگ»گزارش ویدیوئی| ‌افت ولتاژ برق دربخش تلنگ قصرقند/ ‌روستایی‌ها‌ که از نعمت آب‌سرد و هوای خنک کولر ‌محروم‌اندگزارش مردمی| قصه پر غصه مردم منطقه ‌کاجوی ‌قصرقند/ طغیان رودخانه مسیرهای ارتباطی را مسدود کرد+ فیلم

پرواز ایرتاکسی در آسمان سیستان و بلوچستان یک ظرفیت سرمایه‌گذاری ویژه!

"به دلیل وسعت سیستان و بلوچستان و بعد مسافت میان شهرستان‌های آن، طرح تاکسی‌های هوایی یکی از ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری استان است." این اظهار نظر ماندانا زنگنه معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان در دیدار اخیر با مشاور اقتصادی قرارگاه قدس است.

زنگنه در این دیدار اضافه می‌کند: با توجه به وسعت سیستان و بلوچستان و وجود فرودگاه‌های متعدد در استان، ایرتاکسی در مسیرهای مختلف پرواز، بدون استفاده از برنامه پروازی که به خودی خود موجب صرفه‌جویی در زمان و هزینه خواهد شد، تردد در سطح استان را تسهیل می‌کند و این استان می‌تواند مقصدی مناسب برای اینگونه پروازها باشد.

بیان این اظهارات و البته انتشار آن اما در استانی که فاقد حداقل زیرساخت‌های حمل و نقل بوده و در این زمینه فرسنگ‌ها با شاخص‌های کشوری فاصله دارد، منطقی به نظر نمی‌رسد؛ آن هم در شرایطی که تقریباً امروز همه مسئولان کشور بر ضعف زیرساختی سیستان و بلوچستان واقف هستند.

سیستان و بلوچستان فاقد حداقل زیرساخت حمل و نقل جاده‌ای

"متأسفانه این استان فاقد آزادراه بوده و تنها سه درصد از بزرگراه‌های کشور را داراست؛ بنابراین اگر قرار باشد ترانزیت به عنوان اولین مزیت استان انجام شود و بندر چابهار در توسعه شرق کشور نقش‌آفرینی کند، باید به زیرساخت‌های حمل و نقل به ویژه تکمیل بزرگراه‌های استان توجه جدی شود." این اظهارات استاندار سیستان و بلوچستان طی هفته‌های اخیر در نشست با نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی است.

مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان هم پیش‌تر در گفت‌وگو با تسنیم اعلام کرده بود: سیستان و بلوچستان برای رسیدن به میانگین کشوری بزرگراه‌های موجود در کشور به 1600 کیلومتر دیگر بزرگراه نیاز دارد. این استان با حدود 23 هزار کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی حتی یک کیلومتر آزادراه ندارد و در بخش‌های مختلف از جمله بزرگراه و آزادراه نیازمند توجه ویژه است.

مردم قصرقند برای رسیدن به مرکز شهر مسیر سنگلاخی طی می‌کنند

عمق محرومیت اما در برخی نقاط جنوب استان یعنی در منطقه بلوچستان جدی‌تر است؛ تنها در یک نمونه 18 هزار نفر از مردم بخش «تلنگ» از توابع شهرستان قصرقند روزانه برای امور زندگی ساعت‌ها مسیر سنگلاخی "بیچند" را طی می‌کنند تا به مرکز قصرقند برسند.

مردم "تلنگ" بعد از گذشت بیش از هشت سال از شهرستان شدن قصرقند همچنان آرزو به دل مانده و چشم انتظار پایان ساخت محور مواصلاتی تلنگ به قصرقند هستند. رحیم‌بخش ابابکری رئیس شورای اسلامی بخش تلنگ در این رابطه گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم می‌گوید: هشت سال پیش بخش تلنگ که دهستانی جزو شهرستان چابهار بود به بخش ارتقاء پیدا کرد و به شهرستان قصرقند پیوست که از همان اوایل مردم در تردد به مرکز شهرستان مشکلاتی داشتند و عبور و مرور در جاده کوهستانی بسیار سخت و طاقت‌فرسا بود؛ به عبارتی در حال حاضر مردم تنلگ به شهرستان چابهار دسترسی بهتری دارند تا به قصرقند.

وی افزود: اعتباراتی که در سال‌های اخیر به این مسیر اختصاص یافته قطره‌چکانی و ناچیز بوده به همین دلیل روند کار به کندی پیش رفته است. تنها راه برون رفت از این مشکل نگاه ویژه دولت و اختصاص اعتبارات ملی است. امیدواریم آرزوی دیرینه مردم تلنگ برآورده شود چرا که هزینه‌های زیادی به علت نبود راه دسترسی به مرکز شهرستان متحمل می‌شوند و گاهی صدها کیلومتر طی می‌شود تا به مرکز شهرستان برسند.

تزریق اعتبارات ملی تنها راه برون رفت قصرقند از بن‌بست

یا در نمونه‌ای دیگر روستاهای اطراف رودخانه «کاجو» در شهرستان قصرقند؛ منطقه‌ای با 35 روستا و جمعیتی بالغ بر 10 هزار نفر که 23 روستای آن در بالادست رودخانه و 12 روستای آن در پایین دست رودخانه هستند و در فصول مختلف سال به ویژه پاییز و زمستان حتی تابستان(بارش مونسون) در پی بارندگی و بالا آمدن آب رودخانه راه ارتباطی‌شان با مرکز شهر برای هفته‌ها قطع می‌شود و تنها راه خدمت‌رسانی به آنها استفاده از بالگرد است.

فیض‌محمد زین‌الدینی رئیس شورای بخش مرکزی قصرقند هم در این رابطه بیان کرد: تزریق اعتبارات ملی تنها راه برون رفت قصرقند از بن‌بست است. علاوه بر نبود محور مواصلاتی حداقلی و فضاهای آموزشی کافی، حوزه بهداشت و درمان به یکی از دغدغه‌های اکثر مردم قصرقند تبدیل شده و پس از چند سال که بخش قصرقند به شهرستان ارتقاء پیدا کرده، هیچ بیمارستانی در آن ساخته نشده است.

انتهای پیام/391/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محرومیت زدایی مناطق محروم سیستان و بلوچستان محرومیت زدایی مناطق محروم سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان تاکسی های هوایی تاکسی هوایی فرودگاه ها حمل و نقل تاکسی ها تنها راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۸۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امداد رسانی به بیش از ۵۷ هزار آسیب دیده سیلاب سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: تاکنون بیش از ۵۷ هزار آسیب دیده سیلاب در جنوب این استان امدادرسانی شدند.

سید محمد مهدی سجادی در گفت وگو با ایسنا، افزود: حضور چشمگیر نیروهای جوان و با تجربه هلال احمر نقش برجسته‌ای در کاهش آلام و مشکلات مردم صبور جنوب سیستان و بلوچستان ایفا کرده است.

وی بیان کرد: از ۲۸ فروردین ماه تاکنون ۱۳ شهرستان سیستان و بلوچستان تحت تاثیر سامانه بارشی قرار گرفتند که بیشترین امدادرسانی در شهرستان کنارک انجام شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان افزود: در این بین نیروهای جوان و با تجربه هلال احمر بار دیگر در کنار مردم سیل‌زده حضور یافتند و به ۵۷ هزار و ۱۰۱ نفر متأثر امدادرسانی کردند و برای ۳۸ هزار و ۳۴ نفر اسکان اضطراری انجام گرفت.

وی تصریح کرد: پنج هزار و ۷۳۳ کیلوگرم نایلون، چهار هزار و ۷۵۷ تخته موکت و ۱۰ هزار و ۶۸۷ بسته غذایی و دیگر اقلام زیستی توسط ۲ بالگرد هلال احمر در بین متأثرین توزیع شده است.

سجادی بیان کرد: ۱۱۱تیم عملیاتی متشکل ۵۲۴ نفر امدادگر و نجاتگر در این عملیات حضور و به متأثرین امدادرسانی کردند.

وی از هموطنان خواست، از تردد و توقف در مسیرها، جاده‌ها و بستر رودخانه‌ ها خودداری کنند و در صورت بروز هرگونه حادثه با شماره ۱۱۲ ندای امداد و نجات تماس بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حضور فرمانده نیروی هوایی ارتش در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • زندگی پس از سیل در شهرستان دشتیاری - سیستان و بلوچستان + عکس
  • امداد رسانی به بیش از ۵۷ هزار آسیب دیده سیلاب سیستان و بلوچستان
  • بازدید استاندار سیستان و بلوچستان از سد کهیر شهرستان کنارک
  • نصب ۲۰ دوربین پلاک‌خوان برای اولین‌بار در شهرستان زابل
  • سیل ۱۰ روزه در ۱۳ شهرستان سیستان و بلوچستان/ نزدیک به ۵۶ هزار نفر امدادرسانی شدند
  • بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد
  • محروم‌‌ترین و برخوردارترین استان‌‌های ایران مشخص شدند
  • آغاز برداشت گندم در جنوب سیستان و بلوچستان
  • مرگ ۲ کودک در رودخانه سیستان وبلوچستان