Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-06@14:04:07 GMT

توضیحات نماینده شهر بابک درباره اعتصاب غذایش

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۸۹۲۶۱

توضیحات نماینده شهر بابک درباره اعتصاب غذایش

خبرگزاری ایسنا: مصطفی رضا حسینی قطب آبادی نماینده شهر بابک در مجلس در گفتگو با ایسنا درباره این که اعتصاب غذایش چه دردی از مردم دوا می‌کند و چطور می‌تواند مشکل مردم را حل کند گفت: من به عنوان نماینده رسالتم در جهت حقوق از مردم در بعد نظارتی، تذکرات و همراهی با مردم است و باید از حقوق حقه مردم دفاع کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من به عنوان بسیجی و برادر شهید و کسی که هفت شهید در خانواده داریم پاسدار خون آن‌ها هم هستم و متاسفانه باید بگویم در این برهه از زمان شاهد کمرنگ شدن ارزش‌ها و کم‌توجهی به آن هستیم؛ از سویی ما دائما با مردم کار داریم؛ مستقیما به میان مردم می‌رویم و مشکلات را به عینه می‌بینیم روستا‌هایی است که مردم در آن آب شرب ندارند و آب در آنجا جیره‌بندی است آن هم در کشوری که اینقدر منابع داریم، اما هنوز مردم ما در مورد اصلی‌ترین موضوع که بحث آب یا راه است مشکل دارند، طبیعی است من به عنوان نماینده که از میان مردم بلند شده‌ام باید به فکر آن‌ها باشم.

وی با بیان این که دولت باید بیشتر به فکر مردم باشد گفت: من معتقدم به راحتی می‌توانیم مشکلات را برطرف کرد. شاید تحریم‌ها ۱۰ درصد اثرگذار بوده است لذا توجیه تحریم پذیرفتنی نیست. مهم‌ترین موضوع اشتغال است؛ اگر شغل ایجاد شود یک سرپرست خانوار می‌تواند سر کار برود و نیاز‌های خود را تا حدی تامین کند، ولی وقتی شغل ندارد رفع نیازهایش ممکن نیست.

رضا حسینی ایجاد شغل را امری کاملا امکان‌پذیر دانست و گفت: مثلا در حوزه انتخابیه خودم به راحتی از نعمت مس که خداوند در منطقه ما قرار داده می‌توان استفاده کرده و کمتر از یک سال بیکاری را در منطقه ریشه‌کن کرد. ما طرح‌ها و برنامه‌هایی در این زمینه داریم که می‌شود ۳۰۰۰ – ۴۰۰۰ شغل ایجاد کرد که مردم از این فلاکت و بدبختی نجات پیدا کنند؛ متاسفانه یا اراده‌ای وجود ندارد یا دست‌هایی در کار است که مردم ناراضی باشند.

وی گفت: من رسالت و وظیفه خود را انجام می‌دهم و نتیجه‌اش را از خداوند می‌خواهم امیدوارم مسئولین مربوطه وسط میدان بیایند و به مردم کمک کنند. این مردم پایه‌های اصلی نظام هستند و اگر ما مردم را از دست بدهند چیزی برای نظام و کشور باقی نمی‌ماند. آنچه که من فکر کردم در این برهه باید برای دفاع از ولایت، ارزش‌ها، مردم و دفاع از این‌که مجلس شورای اسلامی در راس امور است انجام بدهم این بود. یک روز جنگ بود و من ۱۲ – ۱۳ ساله بودم که به جنگ رفتم و امروز هم باید به نوعی دیگر مبارزه کرد.

نماینده شهر بابک دلیل انتخاب اعتصاب غذا و این که این شیوه به عنوان راهی برای اعتراض برای جلب توجه مسئولین به این مسائل و مشکلات بوده است؟ گفت: من در شش ماهه گذشته مکررا طرح سوال کردم، مراجعه کردم، نامه نوشتم، تلفن زدم، طرح استیضاح امضاء کردم، با وزرا و معاونین نشستم و آن‌ها وعده دادند و پشت گوش انداختند و مجلس شورای اسلامی را بی‌اهمیت دیدند؛ ما باید راه دیگری را جلو برویم. باید بدانند ما با مردم هستیم همین‌ها که مسئول هستند؛ آن‌ها را همین مردم انتخاب کردند و به واسطه مردم مسئول شدند آیا حالا باید به، ولی نعمتانشان پشت کنند؟ این رسالت من است که باید انجام دهم. من رسالتم را انجام دادم و تا آخر اعتصابم را ادامه می‌دهم. اگر به خواست مردم و رفع مشکلات مردم حوزه انتخابیه‌ام توجه نکنند فاز بعدی را اجرایی خواهم کرد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا منظورش از فاز بعدی استعفا دادن از نمایندگی مجلس است گفت: من اهل استعفا نیستم؛ محکم می‌مانم. الان اعتصاب غذا کرده‌ام و اگر خواسته‌های مردم عملی نشود بعد از مدتی اعتصاب آب را هم به آن اضافه می‌کنم به نشانه این‌که وقتی شما (مردم) آب ندارید بخورید ما هم نمی‌خوریم.

رضا حسینی در پاسخ به این سوال که «شش ماهی است که مجلس یازدهم کار خود را آغاز کرده شاید سوال مردم و انتظارشان این باشد از شما اقدام عملی ببینند» گفت: مردم حوزه انتخابیه کرمان و مناطق محروم که از نداشتن آب، برق و گاز رنج می‌برند این ادبیات را خوب متوجه می‌شوند و این برایشان امیدوار کننده است. ممکن است مردمی که در نعمت آب، برق، گاز و هوای خوب زندگی می‌کنند تفسیر دیگری داشته باشند، ولی آن خانواده ایثارگرانی که به آن‌ها بی‌محبتی شده خوب درک می‌کنند، مردمی که فضای آموزشی در روستایشان ندارند این را درک می‌کنند و خانواده‌ای که به خاطر نداشتن وسیله نقلیه و راه مناسب زائویشان را نمی‌توانند به بیمارستان برسانند و کودک و مادر در راه تلف می‌شوند این را درک می‌کنند. این‌ها واقعیت‌های درون جامعه است که روی آن سرپوش گذاشته‌اند و نمی‌خواهند دیده و مطرح شود.

وی افزود: من صدا و نفس گرم آن‌ها هستم درست است شش ماه است مجلس شورای اسلامی شروع به کار کرده من در مجلس هشتم هم نماینده بودم و ۲۶ سال است در این نظام مسئولیت دارم. هر جا بودم همین رفتار انقلابی را داشتم و سوابق‌ام این را نشان می‌دهم؛ هیچ‌گاه از حقوق مردم کوتاه نیامدم و محکم ایستاده‌ام.

نماینده شهر بابک در توضیح دلیل انتخاب مجلس برای اعتصاب غذا و این که تا چه زمانی به این اقدام خود ادامه خواهد داد گفت: مجلس، خانه ملت و محل کار من است بهترین جا همین جاست و امید مردم هم به مجلس شورای اسلامی است. این امر بستگی به تصمیمات مقامات و مسئولین مربوطه دارد. من تا رفع مشکلات مردم حوزه انتخابیه‌ام به اعتصاب غذایی‌ام ادامه می‌دهم.

منبع: فردا

کلیدواژه: اعتصاب غذا کرمان نماینده شهربابک مجلس شورای اسلامی نماینده شهر بابک حوزه انتخابیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۹۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم

فعال سیاسی با بیان اینکه انتخابات دور دوم مجلس به لحاظ اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول ندارد، گفت: مشارکت بالای مردم در این دوره نشاط عمومی را به نمایش می‌گذارد.

به گزارش مشرق، مهدی فضائلی درباره اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخابات مجلس اظهار داشت: انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی از نظر اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول آن ندارد و همه آن مواردی که باعث اهمیت حضور و مشارکت در انتخابات دور اول مجلس بود، در این دوره نیز به همان اندازه تاثیرگذار است.

وی افزود: مشارکت و حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی به دلیل جایگاه مجلس و نقشی که نمایندگان مردم می‌توانند به واسطه بهبود روند قانونگذاری در کشور و نیز نظارت بهتر و دقیق‌تر بر اجرای قوانین داشته باشند، بسیار حائز اهمیت است و این موارد در دور دوم انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم مانند دور اول انتخابات نمایندگان وجود دارد.

این فعال سیاسی بیان کرد: البته نمایندگان بسیاری از حوزه‌های انتخاباتی در همان دور اول با کسب اکثریت آرا، مشخص شدند اما در تعدادی از حوزه‌ها از جمله در تهران، انتخابات به دور دوم کشیده شد که امید است مردم در این دور از انتخابات نیز مشارکت جدی داشته باشند.

هر چقدر مجلس در امر قانونگذاری بهتر عمل کند دستگاه‌ها مسیر دقیق‌تری خواهند داشت

فضائلی یادآور شد: باید امیدوار باشیم که در شهرهایی که انتخابات مجلس به دور دوم کشیده شده است، مردم انقلابی، فهیم و همیشه در صحنه با درک بالای خود و با اهتمام لازم و مشارکت بالا پای صندوق‌های اخذ رأی حاضر شوند.

وی با اشاره به اینکه مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی از دو بُعد حائز اهمیت است، عنوان کرد: در بُعد اول، این اهمیت مربوط به مجلس شورای اسلامی و جایگاه اصلی آن در حوزه قانونگذاری است که وظیفه تقنین قوانین کشور و ریل‌گذاری را بر عهده دارد و در حقیقت این مجلس است که مسیر اجرایی و آینده کشور را ترسیم می‌کند.

این فعال رسانه‌ای تاکید کرد: بنابراین هر چقدر مجلس شورای اسلامی در امر قانونگذاری بهتر عمل کند و قوانین مصوب آن دقیق‌تر و ناظر بر اولویت‌های کشور باشد، به طور طبیعی می‌توانیم امیدوار باشیم مسیری که دستگاه‌های اجرایی در آینده بر اساس آن قوانین طی می‌کنند، دقیق‌تر و معطوف به اهداف جامعه باشد.

فضائلی گفت: در بُعد دوم، اهمیت مجلس شورای اسلامی به بحث نظارت آن بر اجرای صحیح قوانین بازمی‌گردد که این امر توسط نمایندگان مجلس انجام می‌شود و این نظارت هر چه دقیق‌تر و سالم‌تر انجام شود، می‌تواند در اجرای قوانین و در اینکه دستگاه‌های اجرایی وظایف‌شان را بهتر و دقیق‌تر انجام دهند، بسیار موثر باشد.

قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین در راس وظایف نمایندگان است

وی افزود: البته نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های دیگر هم نقش‌آفرینی دارند اما قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین، در رأس اموری است که باید در آن نقش‌آفرینی داشته باشند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی یک پیام بسیار مهم به همراه خواهد داشت و آن پیام این است که نشاط اجتماعی و سیاسی در جامعه ایران وجود دارد.

تحلیلگر سیاسی بیان کرد: ابراز و به نمایش گذاشتن این نشاط اجتماعی و سیاسی هم می‌تواند برای مردم ایران و هم برای کسانی که از بیرون مسائل کشور ما را تحلیل می‌کنند و بر اساس آن تحلیل‌ها، تصمیم‌هایی در خصوص نحوه تعامل با جمهوری اسلامی اتخاذ می‌کنند، موثر باشد.

فضائلی یادآورشد: این نشاط اجتماعی و سیاسی می‌تواند یک پیام به همراه داشته باشد و در مقابل کسانی که نگاه منفی به کشور ما داشته و رفتارهای خصمانه از خود بروز می‌دهند، نقش بازدارندگی خواهد داشت.

انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود

فضائلی گفت: مشارکت بالای مردم در انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی برای دوستان کشور ما در سراسر دنیا هم یک پیام امیدوارکننده و خوشحال‌کننده را به همراه خواهد داشت و نشاط اجتماعی و سیاسی مردم ایران را در مقابل چشمان آنها به نمایش خواهد گذاشت.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به تعداد بیشتر نمایندگان تهرانی نسبت به نمایندگان شهرستانی، آنها هیات رئیسه مجلس دوازدهم را تعیین خواهند کرد، گفت: به عقیده من انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: البته نمایندگان تهران به لحاظ تعداد، در مجلس دوازدهم تعیین‌کننده هستند و تاثیرگذاری‌شان زیاد است ولی این طور نخواهد بود که مجلس دوازدهم و انتخاب هیات رئیسه آن، در انحصار آنها باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

تبلیغات دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از بامداد ۱۳ اردیبهشت آغاز شد و تا ساعت هشت صبح پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ادامه دارد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی در شعب شکل نگیرد و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیندازند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • ایزدخواه نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • لبه تیغ
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • ویژگی‌های یک نماینده شایسته در مجلس چیست؟