Web Analytics Made Easy - Statcounter

سومین اقتصاد بزرگ دنیا ۲۱.۴ درصد در سه ماهه سوم سال جاری میلادی رشد کرد که اولین رشد اقتصاد ژاپن طی یک سال گذشته و بیشترین رشد اقتصاد ژاپن از ۱۹۸۰ بود. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، اقتصاد ژاپن سریع‌ترین رشد را در سه ماهه سوم سال جاری میلادی داشته و از بزرگترین رکود خود پس از جنگ جهانی بیرون آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش صادرات و مصرف به این کشور کمک کرده از آسیب‌های ایجاد شده توسط همه‌گیری ویروس کرونا خارج شود.

 جدیدترین خبرها و تحلیل های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید.

 ولی تحلیلگران هشدار داده اند بهبود اقتصاد ژاپن در ادامه به خاطر افزایش موارد ابتلا در سراسر دنیا روند متعادل‌تری خواهد داشت و دورنمای چندان روشنی پیش رو نیست.

 سومین اقتصاد بزرگ دنیا 21.4 درصد در سه ماهه سوم سال جاری میلادی رشد کرد و از 18.9 درصد پیش بینی شده فراتر رفت. اطلاعات دولتی نشان می‌دهد این اولین رشد اقتصاد ژاپن طی یک سال گذشته بوده است.

 این رقم همچنین بیشترین رشد اقتصاد ژاپن را از 1980 را نشان می‌دهد یعنی از زمانی که اطلاعات اقتصادی ژاپن در دسترس است. اقتصاد این کشور 28.8 درصد در فصل بهار به خاطر قرنطینه‌های وضع شده جهت مهار گسترش ویروس کرونا، راکد شده بود.

 اصلی‌ترین دلیل این رشد اقتصادی 4.7 درصد افزایش مصرف در ژاپن بوده است. خانواده‌های ژاپنی هزینه‌های خود برای خرید خودرو، تفریحات و رستوران را افزایش داده اند.

 تقاضای خارجی هم 2.9 درصد به رشد تولید ناخالص داخلی ژاپن افزوده است. صادرات ژاپن 7 درصد افزایش یافته است.

 ولی هزینه‌های سرمایه ای 3.4 درصد کاهش داشته است. این دومین فصل پیاپی کاهش هزینه‌های سرمایه ای در ژاپن است. سیاست‌گذاران امیدوارند اقتصاد ژاپن را با هزینه‌های بخش خصوصی احیا کنند.

فروش خودرو در ژاپن به بالاترین سطح خود رسیدتورم منفی 0.3 درصد در ژاپن

 وزیر اقتصاد ژاپن اعلام کرده اقتصاد این کشور هنوز هم بیش از 30 تریلیون ین (287 میلیارد دلار) کسری تولید یا مازاد ظرفیت تولید دارد که بخشی از آن را باید بسته های محرک اقتصادی جدید پر کرد.

 کسری تولید زمانی به وجود می‌آید که تولید واقعی کشور کمتر از کل ظرفیت اقتصاد باشد که نشانه‌ای از تقاضای ضعیف است.

 نخست وزیر ژاپن به کابینه خود دستور داده یک بسته محرک اقتصادی دیگر معرفی کند که احتمالا بین 10 تا 30 تریلیون ین خواهد بود.

 علیرغم نشانه های بهبودی طی ماه‌های اخیر، تحلیلگران انتظار دارند سومین اقتصاد بزرگ دنیا 5.6 درصد در سال مالی جاری که تا پایان مارس 2021 ادامه دارد کوچک شود و هشدار داده‌اند سال‌ها طول می‌کشد تا به سطح قبل از بحران کرونا بازگردند.

 انتهای پیام/195

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رشد اقتصاد ژاپن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۹۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی اعلایی ظهر یکشنبه در مراسم بزرگداشت روز کار و کارگر اظهار کرد: نقش کارگران در تولید بی بدیل است و این نقش تمامی شقوق جامعه کارگری را در برمی گیرد و قابل تقدیر است.

وی افزود: در فضای فعلی کشور و در زنجیره حلقه‌های موجود در جامعه، بنا به دلایل متعدد ضعیف‌ترین حلقه، زنجیره اقتصاد است و باید بر روی آن تمرکز کرد، موضوعی که مورد توجه رهبر معظم انقلاب نیز قرار دارد و ایشان چندین سال است که راهبرد کشور را موضوعات اقتصادی نامگذاری می‌کنند.

اعلایی گفت: بزرگترین مشکل اقتصاد تورم است و بیش از ۵ دهه است که کشور به صورت ملموس و ناملموس از این حوزه آسیب دیده است و بسیاری از ناهنجاری‌های موجود فرهنگی و اجتماعی هم نشأت گرفته از همین موضوع است.

استاندار قزوین با بیان اینکه تورم باعث پیش بینی ناپذیری اقتصاد، بهم خوردن طبقات اجتماعی و از بین رفتن انگیزه کاری و ایجاد اختلال در بسیاری از حوزه‌های دیگر می‌شود، اضافه کرد: تمامی کارشناسان و صاحب نظران در حوزه اقتصاد منطقی‌ترین، معقول ترین و مداوم ترین راه مقابله با تورم را تولید می‌دانند و حتی هر کسی با دانش معمولی خود هم تحلیل کند به این نتیجه می‌رسد.

نماینده عالی دولت در استان اظهار داشت: در شرایط فعلی اقتصادی کشور، تنها راه خارج کردن تورم از بن بست، افزایش تولید است و به همین دلیل باید در کانون توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه نقش کارگران و نیروی انسانی در تولید بر کسی پوشیده نیست، ضمن تقدیر از تلاش‌های جامعه کارگری گفت: یکی از سخت‌ترین کارها مدیریت منابع انسانی در شرکت هاست و بنگاه‌های اقتصادی در این زمینه باید تلاش زیادی کنند تا شاهد بهره وری و افزایش تولید باشیم.

اعلایی اضافه کرد: استان در تولید حرف برای گفتن آورد ولی در حوزه بهره وری نیاز به تلاش و همت بیشتر دارد و اعتقاد داریم با امکانات موجود می‌توان تولید بیشتری را رقم زد.

کد خبر 6091206

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • تحلیل مسعود نیلی از شرایط اقتصادی ایران در ۱۰ سال آینده
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • تحلیل مسعود نیلی از شرایط اقتصادی متفاوت ایران در 10 سال آینده
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد