Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@03:44:08 GMT

توازن میان معیشت و سلامت سخت است

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۹۰۰۴۶

توازن میان معیشت و سلامت سخت است

«رسول خضری» روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا اظهار کرد: در شرایط اقتصادی و کرونایی کنونی همه ارگان‌ها باید به دولت کمک و همراهی کنند، ما در یک کشتی نشسته ایم و اگر قراراست به ساحل آرامش برسیم فقط یک راه داریم و آن اینکه در کنار هم باشیم و سیاست بازی و تخریب‌ها را کنار بگذاریم و در کنار نقد سازنده، راهکار سازنده ارائه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس دهم افزود: در این شرایط بنا را بر اتحاد و کمک بگذاریم و در کنار نقدهای دلسوزانه راهکار هم ارائه دهیم. با این وجود نباید فراموش کنیم که سلامت تاثیر خود را بر همه حوزه‌ها خواهد گذاشت.  اگر جامعه سالم نباشد هیچ حوزه‌ای نمی‌تواند کار خود را انجام دهد. بهداشت محور توسعه پایدار در هر کشوری است و رییس جمهوری و مسوولان بهداشتی این مهم را به خوبی می‌دانند.

خضری عنوان کرد: رییس جمهوری به عنوان بالاترین مقام اجرایی کشور، مسوول هماهنگی کابینه است و به فراخور اهمیت موضوعات را مطرح می‌کند. همه جای دنیا مسوولان اجرایی خود را با وضعیت و شرایط خاص کشورشان هماهنگ می کنند.

وی، سعید نمکی وزیر بهداشت را شخص کارکشته و باتجربه‌ای توصیف کرد و افزود: همه به او و تیم ستاد کرونا کمک کنیم. بخواهیم و نخواهیم در این وضعیت باید به کمک او برویم.   سیاسی‌ها، اقتصادی‌ها، بهداشتی‌ها، رسانه‌ها، نهادهای حاکمیتی و همه حوزه‌ها  کاری کنند که نفع مردم و جامعه در آن دیده شود. عبور دادن جامعه از این پیچ خطرناک کار بزرگی است.

توازن میان معیشت و سلامت سخت است

خضری گفت: در رابطه با تصمیماتی که رییس جمهوری اعلام می‌کنند باید واقعیت را در نظر بگیریم. زیرا یکی بحث «معیشت»  است و دیگری به «سلامت» مردم و اقتصاد کشور بر می‌گردد، توازن و تعادل ایجاد کردن بین این موارد سخت است و رییس جمهوری در چنین شرایطی است و مجبور است تصمیمی اتخاذ کند که همه جوانب در آن دیده شود.

این نماینده سابق بیان کرد:  سال گذشته در ابتدای شروع کرونا هم گفتم که سلامت و معیشت را باید در کنار هم دیده شود، چون مردم و بخصوص اقشار محروم و آسیب‌پذیر باید در اولویت هر تصمیمی قرار گیرند. کرونا و تحریم برای مدیریت کلان مشکلاتی ایجاد کرده است و با توجه به اینکه بحث نیازهای اساسی مردم موضوع انکارناپذیری است و نمی‌شود از آن عبور  کرد دولت باید راهکار اساسی بدهد.

خضری گفت: دولت هم در حد توان نیازها را برطرف کند که مردم بتوانند در خانه بمانند. مردم اگر مطمئن باشد که دولت در کنار آنهاست و از آنها حمایت می کند مطمئن باشید استقبال می کنند چون سلامتشان برایشان مهم است و شاهد خطرات کرونا هستند.

وی به اظهارات مسوولان وزارت کشور اشاره و اظهار کرد: با توجه به فصل زمستان و شیوع آنفلوانزا، ایرج حریرچی معاون وزیر بهداشت گفت که اگر کرونا جدی نگریم اوضاع  سخت‌تر می‌شود، بنابراین در کنار تمهیدات بهداشتی سختگیرانه، نباید مسائل معیشتی و اقتصادی کشور را هم از نظر دور داشت.

خضری خاطرنشان کرد: همه باید کمک کنند که این اعتماد برگردد مردم از ابتدا همکاری و همراهی خیلی خوبی با دولت داشتند.

برچسب‌ها رسول خضری وزارت کشور دولت پروندهٔ خبری نقش توسعه زیرساخت‌های نظام سلامت در درمان بیماران کرونا رفتار مومنانه و همدلانه ایرانیان در روزگار کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رسول خضری وزارت کشور دولت رسول خضری وزارت کشور دولت اخبار کنکور رییس جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۰۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند

رئیس پانزدهمین کنگره بین‌المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران گفت: بیمه‌ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی‌دهند و مردم به جای ۳۰ درصد، ۷۰ درصد هزینه‌ها را از جیب خود پرداخت می‌کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شهروز همتی؛ رئیس پانزدهمین کنگره بین‌المللی و بیست‌و‌یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مراسم اختتامیه این رویداد با بیان اینکه آزمایشگاه‌های کشور دو مشکل عمده درباره تعرفه و خدمات بیمه دارند، اظهار کرد: مشکل اول این است که در 10 سال اخیر در دو سال متوالی افزایش تعرفه ای در خدمات آزمایشگاهی نداشتیم و در سال‌های بعد افزایش 5 تا 10 درصدی را در این باره شاهد بودیم که از تورم جاری کمتر بود.

وی افزود: تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی در خرید مایحتاج متفاوت و بسیار بالاتر است لذا این مشکل برای آزمایشگاه‌ها به وجود آمد و با افزایش قیمت ارز تجهیز آزمایشگاه‌ها با مشکل روبرو شد لذا آزمایشگاه‌ها نتوانستند با پیشرفت‌های کشورهای دیگر و تجهیزات جدید، خود را به روزرسانی کنند.

همتی بیان کرد: این موضوع در نهایت به نظام سلامت برمی گردد زیرا 5 درصد بودجه سلامت در بخش آزمایشگاه مصرف و 95 درصد بودجه در بخش درمان و بستری صرف می شود اما با تجهیز آزمایشگاه‌ها و ایجاد تعرفه و به روزرسانی خدمات، پوشش این خدمات تسهیل می شود.

وی تاکید کرد: در نظام سلامت مبتنی بر ارزش، ارزش‌گذاری به خدمات آزمایشگاه‌ها می تواند بودجه نظام سلامت را کاهش دهد.

رئیس پانزدهمین کنگره بین‌المللی و بیست‌و‌یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران اظهار کرد: از متولیان امر درخواست داریم دید دیگری به آزمایشگاه‌ها داشته باشند؛ 70 درصد تشخیص، پیشگویی و درمان بیماری‌ها برعهده آزمایشگاه‌هاست و نقش مهم آنها را نشان می‌دهد، لذا آزمایشگاه به روز و پیشرفته به راحتی و سریع‌تر می تواند یک بیماری را تشخیص دهد تا درمان بیمار آغاز شود.

 همتی بیان کرد: تعرفه خدمات آزمایشگاهی به روز نیست و از تورم عقب هستیم تاخیر در پرداخت بیمه‌ها نیز مشکل دیگری است که باید حل شود. قانوناً مردم باید 30 درصد از تعرفه خدمات آزمایشگاهی را پرداخت کنند اما بیمه‌ها این تعرفه را پوشش نمی دهند و مردم 70 درصد، پرداختی دارند این ارتباط مالی بین آزمایشگاه‌ها و بیمار نباید به وجود بیاید.

وی خاطرنشان کرد: دو خواسته در این بین مطرح است؛ یک اینکه تعرفه‌ها منطقی شوند اکنون قیمت تمام شده تست‌ها آماده شده و قیمت‌های واقعی در قالب یک نرم افزار به زودی در اختیار مرجع سلامت قرار می گیرد در این راستا قیمت یک تست مشخص است.

امیرحسن زرنانی؛ دبیر علمی کنگره نیز در این مراسم گفت: توجه به خدمات آزمایشگاه‌ها، پرهیز از صنف گرایی، استفاده از افراد متخصص، انتشار علم علوم آزمایشگاهی و شناساندن آن به جامعه دانش آموزی برای انتخاب رشته، معرفی چهره‌های ماندگار و حرکت روبه آینده از دستاوردهای برگزاری این کنگره است.

همچنین غلامرضا حمزه لو؛ دبیر اجرایی این رویدا اظهار کرد: «کیفیت را پایانی نیست» شعار کنگره امسال بود و سعی کردیم در این راستا حرکت کنیم، همچنین استفاده از بسترهای الکترونیک در کنگره امسال، از دیگر مزایای برگزاری آن بود.

بر اساس این گزارش، این کنگره، به مدت 4 روز از 11 تا 14 اردیبهشت در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد که 113 پوستر در آن پذیرفته شده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • تغییر محسوس در وضع اقتصادی و بهبود معیشت مردم ایجاد شود
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • سخنگوی دولت: اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است
  • اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است
  • شوراها پل ارتباطی میان مردم و مسوولان هستند
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا