Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا قاسمی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: تامین آب پایدار بر اساس برآوردهای اولیه به اعتباری معادل ۲۰۰ میلیارد تومان نیاز دارد که این طرح در مرحله‌ بررسی نهایی و تصویب است.

وی بیان کرد: برای کاهش مشکلات آبرسانی در این روستا لازم است مردم از نصب پمپ بر روی شبکه خودداری کنند زیرا باعث اختلال در نحوه‌ی آبرسانی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان‌وبلوچستان تصریح کرد: بخش بم پشت سراوان در شرقی‌ترین نقطه کشور و هم مرز با پاکستان قرار دارد این بخش دارای سه دهستان با ۱۱۴ روستا و جمعیتی معادل ۳۵ هزار و ۶۸۷ نفر بوده که از این تعداد ۶۶ روستا با جمعیت ۲۹ هزار و ۱۶۰ نفر دارای شبکه آبرسانی است.

وی افزود: ۸۱ درصد جمعیت بخش بم پشت شهرستان سراوان هم‌اینک دارای تاسیسات آبرسانی است.

قاسمی تاکید کرد: با توجه به کوهستانی بودن منطقه و بافت خاص زمین و نبود دسترسی به منابع آب زیرزمینی پایدار همه روستاها از طریق چاه‌های دستی که در مسیر رودخانه‌های فصلی حفر شده‌اند تامین آب می‌شوند.

وی ادامه داد: با توجه به این موضوع اگر بارندگی برای مدت کمتر از یک سال صورت نگیرد اکثر روستاهای شهرستان سراوان دچار تنش آبی و نیازمند آبرسانی سیار می‌شوند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: ۱۰ پروژه اجرایی شامل آبرسانی به روستاهای دشت میدان، بوجیری، آستان، ناگ پهن، بوروئی، حق آباد شمسر، بات کوچک، سرجنگل و مجتمع کوهک در سالجاری بر اساس اعتبارات ابلاغ شده در دستورکار شرکت آب و فاضلاب استان قرار دارد.

وی افزود: روستای شادی کلک در بخش بم پشت سراوان نیز از این قاعده مستثنی نیست، این روستا دارای شبکه است که چاه آب آشامیدنی روستا به دلیل عدم بارندگی و واقع شدن در رودخانه فصلی از آبدهی مناسبی در شرایط فعلی برخوردار نیست و هم‌اینک آب به صورت جیره بندی در شبکه توزیع می‌شود.

قاسمی بیان کرد: ۲ هزار و ۱۹۴روستای سیستان و بلوچستان که فاقد شبکه آبرسانی و دارای تنش آبی هستند در طرح آبرسانی ملی قرار گرفتند.

وی افزود: برنامه‌ریزی شده که تا پایان سال مالی امسال ۱۷۳ روستای جدید سیستان و بلوچستان وارد مدار بهره‌برداری قرار گیرند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان ادامه داد: تا پایان فعالیت دولت تدبیر و امید شاخص بهره‌مندی مردم روستایی این استان از دسترسی به آب آشامیدنی سالم به ۷۳ درصد می‌رسد و هم‌اینک نیز شاخص بهره‌مندی آب در مناطق روستایی ۶۸ درصد است.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان سراوان شرکت آب و فاضلاب کشور توسعه روستایی کارآمدی دولت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سراوان شرکت آب و فاضلاب کشور توسعه روستایی کارآمدی دولت سیستان و بلوچستان سراوان شرکت آب و فاضلاب کشور توسعه روستایی کارآمدی دولت اخبار کنکور سیستان و بلوچستان شرکت آب و فاضلاب بخش بم پشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۰۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی

   

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در حاشیه مراسم بهره‌برداری از طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی به شهر‌های شازند و آستانه و ۱۰ روستا از اجرای شتابان طرح‌های حوزه آبرسانی در کشور توسط دولت خبر داد.

هاشم امینی با اشاره به برنامه دولت برای آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا، گفت: طی دو سال گذشته طرح جهاد آبرسانی در پنج هزار و ۲۰۰ روستا اجرا شده و تا پایان سال جاری در مابقی روستا‌ها به بهره‌برداری خواهد رسید.

او با بیان اینکه استفاده از ظرفیت پساب صنایع، برنامه محوری صنعت آب و فاضلاب برای حفاظت از منابع آبی است، افزود: در بخش فاضلاب ۷۵ طرح در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه تعریف شده است که شاخص برخورداری فاضلاب در کشور را به ۵۷ درصد خواهد رساند و یکی از این طرح‌ها تصفیه‌خانه‌ی فاضلاب شازند است که با تکمیل این طرح مردم از ثمرات آن بهره‌مند شوند.

امینی با قدردانی از تلاش‌های استاندار مرکزی، گفت: با توجه به رصدی که در کل کشور داریم استان مرکزی یکی از استان‌هایی است که در دو سال گذشته در جهت سیاست‌های دولت مردمی، جریان خدمت در آن شتاب گرفته است. 

در حاشیه‌ افتتاح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی، کلنگ‌زنی آغاز نصب انشعاب فاضلاب شهر‌های شازند و آستانه با حضور استاندار مرکزی و مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور انجام شد.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • افتتاح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی
  • بهره مندی ۱۶۱ روستای لرستان از آب شرب در دولت سیزدهم
  • آبرسانی به روستای محروم و صعب العبور دره دول
  • آب به روستای توانه در نهاوند رسید
  • بررسی روند عملیات اجرایی آبرسانی به ۲ روستای بوکان
  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • آب با صرف بیش از ۴۰ میلیارد ریال اعتبار به روستای توانه در نهاوند رسید
  • آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است
  • دسترسی ۷۸ هزار روستایی به آب آشامیدنی سالم
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی