Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-27@11:57:35 GMT

قاچاق شیر خشک از سر گرفته شد!

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۹۰۲۳۷

به گزارش اکوفارس، علی احسان ظفری مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران، با اشاره به اینکه بازار محصولات لبنی تعریف ندارد، اظهار کرد: با توجه به شرایط اقتصادی و کاهش قدرت خرید خانوار، فروش محصولات لبنی رونقی ندارد.

او افزود: هم اکنون عمده شیر تولیدی پس از تبدیل به شیرخشک از مرزهای کشور قاچاق می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ظفری ادامه داد: اگر شیر تولیدی تبدیل به شیرخشک نمی‌شد، به دلیل عدم جذب از سوی کارخانه‌ها سرو صدای دامداران در می‌آمد حال آنکه صنایع لبنی حاضر به خرید با نرخ مصوب بودند.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی لبنی با اشاره به اینکه کارخانه‌های لبنی با حداقل ظرفیت کار می‌کنند، بیان کرد: با وجود شرایط فعلی کارخانه‌ها، دامداران تن به اجرای مصوبه نمی‌دهند و صنایع چاره ای جز خرید با نرخ‌های بالا ندارند. به عنوان مثال هم اکنون هر کیلو شیرخام با نرخ ۴ تا ۴ هزار و ۵۰۰ تومان از دامداران خریداری می‌شود، در حالی که نرخ مصوب ۲ هزار و ۹۰۰ تا ۳ هزار و ۱۰۰ تومان است.

این مقام مسئول از رونق قاچاق شیرخشک خبر داد و گفت: از ابتدای سال، ۲ مرحله صادرات شیرخشک داشته‌ایم و مابقی به صورت قاچاق از مرزهای کشور قاچاق می‌شوند، این در حالی است که صادرات شیرخشک مخالفان زیادی داشت و برخی افراد صحبت از رانت می‌کنند که هم اکنون با قاچاق شیرخشک این بحث‌ها مطرح نیست.

به گفته او، با وجود مشخص بودن دریافت شیر کارخانه‌های شیرخشک، اما محصولی در انبارها دپو نیست که دولت با متخلفان امر باید برخورد کند.

ظفری با اشاره به اینکه سرانه مصرف لبنیات در مقایسه با دیگر کشورها بسیار پایین است، بیان کرد: هم اکنون سرانه مصرف لبنیات ۵۰ تا ۶۰ کیلوگرم بوده و بی شک شیوع ویروس کرونا و کاهش قدرت خرید خانوار بر سرانه مصرف تاثیر گذار بوده است.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی در پایان تصریح کرد: اگر دولت به دنبال افزایش سرانه مصرف است، از این رو محصولات لبنی را با قیمت مناسب باید در اختیار مصرف کننده قرار دهد و مابه التفاوت نرخ ارز را مستقیم به تولیدکننده بدهد تا دهک‌های ضعیف جامعه با نصف قیمت فعلی بتوانند اقلام لبنی را مصرف کنند، چرا که در صورت بی تفاوتی دولت، لبنیات از سفره خانوار حذف خواهد شد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: سرانه مصرف هم اکنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۰۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 

محمد رضا نجفی منش عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران در گفت وگو با خبرنگار قدس درباره علت بروز ناترازی بنزین گفت: یکی از معضلات فعلی کشور استفاده بالا از بنزین در کشور و بروز ناترازی بنزین است. در حالی که الان در دنیا همه به سمت سوخت های پاک و متنوع کردن سبد سخت مثل خودروهای برقی رفته اند، در کشور ما این شرایط هنوز ایجاد نشده است.

این عضو اتاق بازرگانی تهران خاطرنشان کرد: البته برای متنوع کردن سبد سوخت و تشویق شدن مردم برای رفتن به سمت خودرهای برقی و هیبریدی، دولت ها باید سوبسید های اساسی به مردم بدهند تا به سمت استفاده از این خودروهای پاک و سبز مثل خودروهای برقی حرکت کنند.

نجفی منش افزود: وارد کردن خودروهای هیبریدی به چرخه مصرف سوخت از جمله بنزین را پایین می آورد. در نهایت هم باید خودروهای فرسوده را از رده خارج کنیم، مسئله ای که در کشور ما اصلا جدی گرفته نشده و خودروهای فرسوده همچنان در کشور در حال تردد هستند.

این عضو هیات نمایندگان تهران گفت: در حال حاضر 29 میلیون خودرو در حال تردد در کشور داریم که بخش زیادی از این خودروهای در حال تردد عمر بیش از 15 سال دارند که مصرف بنزین را بالا می برند، باید اقدامی شود تا این خودروهای فرسوده از رده خارج شوند.

نجفی منش افزود: استفاده از تنوع در سبد سوخت بهترین روش برای کاهش مصرف بنزین است. سوخت های متنوع باید برای تردد استفاده شوند تا فشار به بنزین آورده نشود.

نجفی منش ادامه داد: یکی از عمده ترین علت مصرف بالای بنزین در کشور قاچاق بنزین است. دلیل این قاچاق این است که بنزین در کشورهای همسایه مثل افغانستان، پاکستان و .... با قیمت بنزین در کشور ما تفاوت خیلی بالایی دارد، بنزین در کشور ما نهایتا 3 هزار تومان ولی در ترکیه 2 دلار یعنی 100 هزار تومان است.

وی در ادامه بیان کرد: در این شرایط هر کس یک پیت بنزین هم دستش بگیرد و به کشورهای خارجی برود به میزان زیادی سود کرده است. در ابتدا برای اینکه کاهش مصرف داشته باشیم باید جلوی قاچاق گرفته شود.

این عضو اتاق بازرگانی ادامه داد: راه کار جلوگیری از قاچاق بنزین هم این است که قیمت آن اصلاح شود. تا زمانی که بنزین به این قیمت مفت در اختیار مردم قرار داده شود قطعا قاچاق انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها
  • ماهانه ۶ هزارتن شیرخشک در کشور مصرف می‌شود
  • نکات مهم در خرید و استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • جزییات طرح ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • مردم گوشت نمی‌خریدند، حالا شیر و ماست هم نمی‌خرند؛ چرا؟
  • ◄ 6 ماشین هیبریدی در ایران؛ از سدان تا شاسی بلند