Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قزوین سرپرست اداره فنی و تخصصی پارک علم و فناوری قزوین گفت: مقام معظم رهبری در سال ۹۶ دیداری با نخبگان داشتند و بر تغییر نگاه صنعت از مونتاژکاری به نوآوری در بازه زمانی ۱۰ ساله تأکید کردند. به همین منظور باید شرکت‌هایی که دانش‌بنیان نیستند را برای ورود به این فضا ترغیب کنیم تا اقتصاد دانش‌بنیان محقق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی ملایی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ایده‌های مطرح شده توسط شرکت‌ها باید سه ویژگی داشته باشد یکی دانشی بودن و بحث دیگر بازارپسند بودن است و علاوه بر آن باید اقتصادی باشند، ممکن است شرکت‌هایی دانشی باشند ولی به‌دلیل اقتصادی نبودن رد شوند البته به این شرکت‌ها کمک می‌کنیم که ایده خود را تغییر دهند.

وی در خصوص شاخصه‌های ارزیابی و حمایت از شرکت‌ها و واحدهای فناور بیان کرد: پارک‌ها و مراکز رشد زیرنظر وزارت علوم فعالیت دارند و به شرکت‌هایی که در پارک‌ها و مراکز رشد مستقر هستند واحدهای فناور گفته می‌شود، همچنین شرکت‌های دانش‌بنیان ذیل معاونت علمی ریاست جمهوری قرار دارند. معمولاً پارک‌ها بومی‌سازی شدند و آئین‎‌نامه سراسری ندارند، پارک‌ها بر اساس نیاز خود و صنعت استانی و مخاطبین خود یک سری شاخصه‌ها را تعیین می‌کنند البته شاخصه‌ها با هم همپوشانی زیادی دارند.

سرپرست اداره فنی و تخصصی پارک علم و فناوری قزوین خاطرنشان کرد: ایده نوآورانه، فناورانه، بازار پسندی، اقتصادی بودن و تناسب تیم و ایده از جمله شاخصه پارک‌ها برای پذیرش واحدهای فناور به شمار می‌رود. در پارک‌ها و مراکز رشد سطح‌بندی شده و مقاطع پذیرش وجود دارد که شرکت‌ها در سه مقطع رشد مقدماتی، رشد و  موسسات پذیرش می‌شوند.

وی ادامه داد: شرکت‌هایی که در رشد مقدماتی پذیرش می‌شوند باید بتوانند ایده فناورانه خود را عملیاتی کنند. دوره رشد نیز یک دوره سه تا چهار ساله است که تیم‌ها باید شرکت خود را ثبت کرده و یک طرح کسب‌وکار و برنامه اجرایی هم برای پیشبرد کارها داشته باشند.

ملایی عنوان کرد: موسسات نیز زیرمجموعه پارک‌های علم و فناوری است و در آن شرکت‌هایی پذیرش می‌شوند که صنعتی بوده، گردش مالی بالا، لیست بیمه، کسب‌وکار و واحد تحقیق و توسعه قوی داشته باشند.

ایده نوآورانه و فناورانه خط قرمز پارک‌هاست

وی اشاره کرد: ایده نوآورانه و فناورانه خط قرمز پارک‌هاست و در چند سال اخیر علاوه بر محصولات فناورانه، نوآوری را هم در نظر گرفتیم. در پارک‌ها نقاط ضعف کمتر دیده می‌شود چون اگر شرکت‌ها ضعف داشته باشند در مقاطع پایین‌تر پذیرش خواهند شد.

این دانش آموخته مخابرات میدان در خصوص شاخصه ارزیابی معاونت علمی ریاست جمهوری بیان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارزیابی می‌شوند که به لحاظ حقوقی باید از معاونت علمی مجوز بگیرند.

وی افزود: یک شرکت دانش‌بنیان باید حتماً یک محصول ساخته شده در حد نمونه آزمایشگاهی داشته باشد. در خصوص سخت‌گیری شاخصه‌های معاونت علمی باید بگوییم که برای محصول چند ویژگی ازجمله سخت بودن مهندسی معکوس و ضرورت تحقیق و توسعه برای رسیدن به محصول در نظر گرفته‌ است.

راه‌اندازی«صنایع خلاق» توسط معاونت علمی برای رفع نواقص

ملایی خاطرنشان کرد: معاونت علمی از جمله نهادهای پویاست که در کنار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار دارد و به‌منظور رفع نواقص شاخصه‌ها،« صنایع خلاق» را راه‌اندازی کرد. صنایع خلاق به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که محصول آن‌ها فناورانه و هایتک نیست ولی خدمات نوآورانه ارائه می‌دهند که انیمیشن‌سازی و فروش محصولات ذیل آن قرار می‌گیرد.

وی اظهار کرد: آئین‌نامه‌های ارزیابی معاونت علمی شفاف است و حتی لیست محصولات دانش‌بنیان را هم اعلام کرده همچنین یک گام فراتر گذاشته و معیارهای تفصیلی برای هر حوزه را نیز بیان کرده است.

سرپرست اداره فنی و تخصصی پارک علم و فناوری قزوین تشریح کرد: مشکلی که در شاخصه‌ها وجود دارد این است که معاونت علمی یک نوع ادبیات برای دانش‌بنیان شدن دارد و شرکت‌ها هم ادبیات خاص خود را دارند برای همین برخی از شرکت‌ها گاهاً دچار مشکل شده به ناحق رد می‌شوند. از سال ۹۰ در پارک علم و فناوری قزوین به شرکت‌های دانش‌بنیان مشاوره می‌دهیم و می‌گوییم که با چه ادبیاتی با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صحبت کنند.

ملایی در خصوص حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور عنوان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان تنها به شرکت‌های تحت نظر معاونت علمی ریاست جمهوری اطلاق می‌شود و به شرکت‌های تحت حمایت پارک‌ها و مراکز رشد واحدهای فناور گفته می‌شود. شرکت‌های معاونت علمی در هر جا از جمله پارک‌ها می‌توانند مستقر شوند، برخی از آن‌ها در شهرک‌های صنعتی هم مستقر هستند.

وی افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی بازوی اجرایی معاونت علمی ریاست جمهوری برای ارائه تسهیلات مالی است البته مستقل از معاونت علمی است ولی با معاونت ارتباط تنگاتنگی دارد و نقش آن حمایت‌های مالی و توانمندسازی شرکت‌ها است.

شرکت‌های دانش‌بنیان چهار دسته‌اند

این دانش آموخته مخابرات میدان تصریح کرد: در معاونت علمی شرکت‌های دانش‌بنیان چهار دسته هستند و شامل شرکت‌های دانش‌بنیان‌ نوپا نوع یک، دانش‌بنیان نوپا نوع ۲، دانش‌بنیان تولیدی نوع یک و دانش‌بنیان تولیدی نوع ۲ می‌شوند. معمولاً واحدهای نوپا شرکت‌های کوچک و تولیدی شرکت‌های بزرگ هستند.

وی بیان کرد: پارک‌ها و مراکز رشد که زیرمجموعه وزارت علوم هستند که نقش حمایتی داشته و خدماتی مانند مشاوره و آموزش ارائه می‌کنند. برخی از پلتفرم‌های حمایتی نیز توسط بخش خصوصی انجام می‌شود که شتاب‌دهنده‌ها از جمله آن‌ها هستند، برای مثال یک شرکت دارویی یک شتاب‌دهنده راه‌اندازی و ایده‌هایی را پذیرش می‌کند که در حوزه دارو باشد.

ملایی اظهار کرد: یکسری حمایت‌ها ذیل قانون است و یکسری را خودمان طراحی می‌کنیم قانون مصوب سال ۸۹ مجلس چند ماده دارد که در ماده سه آن آمده است شرکت‌ها اگر دانش‌بنیان باشند از معافیت مالیاتی برخوردار خواهند بود، همچنین می‌توانند از معافیت گمرکی و بیمه‌ای صندوق نوآوری و شکوفایی نیز استفاده کنند، تمامی این موارد از جمله مزایایی است که قانون‌گذار برای شرکت‌های دانش‌بنیان لحاظ کرده است.

وی ادامه داد: در ماده ۹ قانون مصوب شرکت‌های دانش‌بنیان هم آمده است شرکت‌هایی که در پارک‌ها مستقر هستند می‌توانند از مزایای شرکت‌هایی که در مناطق آزاد مستقر هستند بهره‌مند شوند، برای مثال می‌توانند ازمعافیت مالیاتی و تسهیلات گمرکی استفاده کنند.

سرپرست اداره فنی و تخصصی پارک علم و فناوری قزوین اضافه کرد: یکسری حمایت‌ها مانند دوره‌های آموزشی، مشاوره، تحقیقات بازار و بازاریابی ذیل قانون نیستند ولی چون شرکت‌ها برای رشد به آن نیاز دارند پارک‌ها و معاونت علمی آن را ارائه می‌دهند.

وی گفت: شرکت‌ها از ابتدای کار تا انتها به یکسری خدمات مانند دوره‌های آموزشی، مشاوره و برندینگ و تحقیقات بازار و مشاوره‌های صادراتی، صادرات و تأمین نیروی انسانی و تأمین مابع مالی به‌عنوان یک بسته خدماتی نیاز دارند برای همین منظور معاونت علمی ۱۱۰ خدمت را به شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه می‌کند.

ملایی اشاره کرد: پارک‌ها، بودجه‌ای از وزارتخانه گرفته و در اختیار شرکت‌ها قرار می‌دهند. هر پارک به اقتضای بودجه خود بسته خدماتی تعریف می‌کند. تسهیلات ممکن است بدون بهره، بهره چهار درصد و یا بلاعوض باشند.

وی تشریح کرد: معاونت علمی ریاست جمهوری نیز صندوق نوآوری و شکوفایی را راه‌اندازی کرده و تا جایی که ممکن است شرکت‌های دانش‌بنیان را به بانک‌ها ارجاع نمی‌دهد. نمی‌توانیم شرکت‌ها را به بانک بفرستیم که برای نمونه محصول وام بگیرند چون بانک‌ها با این چیزها آشنا نیستند، اما پارک‌ها ادبیات و نیاز شرکت‌ها را به خوبی متوجه می‌شوند.

این دانش آموخته مخابرات میدان با بیان اینکه بسته حمایتی پارک‌ها و معاونت علمی با هم متفاوت است، گفت: پارک‌ها ملزم هستند تنها از شرکت‌هایی که در آن پذیرش شده‌اند حمایت کنند اما یکسری حمایت‌ها مشترک هستند مثلاً تسهیلات نظام وظیفه به شرکت‌های مستقر در پارک‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان اختصاص پیدا می‌کند.

وی تشریح کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی تسهیلات متفاوتی دارد، برای مثال تسهیلات چهار درصد برای نمونه‌سازی، تجاری‌سازی، تولید صنعتی، خرید و تأمین فضا پرداخت می‌کنند. نقصی که صندوق نوآوری دارد این است که نمی‌تواند به شرکت‌های حاضر در پارک‌ها تسهیلات اعطا کند و تنها به شرکت‌های دانش‌بنیانی که معاونت علمی مجوز می‌گیرند تسهیلات پرداخت می‌کند.

بودجه دولتی کفاف شرکت‌ها را نمی‌دهد

ملایی گفت: بودجه‌ها دولتی هستند و چند برابر نمی‌شوند میزان وامی که به شرکت‌ها می‌دهیم به اندازه تورم افزایش پیدا نکرده است بنابراین شرکت‌ها باید دنبال راهکارهای دیگر مانند استقاده از سرمایه‌گذار بخش خصوصی باشند. سرمایه‌گذاران متعددی به پارک‌ها مراجعه می‌کنند که در شرکت‌های نوآور یا دانش‌بنیان سرمایه‌گذاری کنند.

وی اعلام کرد: در پارک علم و فناوری قزوین اداره خدمات فنی و تخصصی راه‌اندازی کردیم تا روی خدمات قابل ارائه به شرکت‌ها تمرکز داشته باشد به زبان ساده تسهیلگری انجام دهد.

سرپرست اداره فنی و تخصصی پارک علم و فناوری قزوین در خصوص راهکارهای تحقق اقتصاد دانش‌بنیان عنوان کرد: تقویت پلتفرم‌های حمایتی یکی از راهکاری تحقق اقتصاد دانش‌بنیان است، اگر پارک‌ها، معاونت علمی، صندوق نوآوری و شکوفایی، شتابنده و بخش خصوصی را توانمند کنیم می‌توانند در اقتصاد دانش‌بنیان تأثیر بگذارد.

سیاست‌مداران باید با ادبیات اقتصاد دانش‌بنیان آشنا شوند

وی ادامه داد: باید شرکت‌هایی که دانش‌بنیان نیستند را برای ورود به این فضا ترغیب کنیم. مقام معظم رهبری در سال ۹۶ دیداری با نخبگان داشتند که دستوری دادند و اگر آن دستور را عملیاتی کنیم بخشی از اقتصاد دانش بنیان محقق خواهد شد، رهبر معظم انقلاب در آن دیدار تأکید داشتند که در بازه زمانی ۱۰ ساله نگاه صنعت از مونتاژکاری به نوآوری تغییر کند.

ملایی خاطرنشان کرد: در پارک‌ها طی فرآیند جذب و پذیرش سراغ شرکت‌هایی می‌رویم که وارد سیستم پارک شوند، شرکت شهرک‌ها هم باید وارد میدان اقتصاد دانش‌بنیان شود و شرکت‌هایی که مستعد دانش‌بنیان شدن هستند را شناسایی و آن را به پارک‌ها معرفی کند و یا اینکه خودش آن‌ها را توانمند کند تا وارد اقتصاد دانش‌بنیان شوند و محصول خود را با فناوری روز تطبیق بدهند.

این دانش آموخته مخابرات میدان متذکر شد: یک راهکار دیگر هم این است سیاست‌مداران باید با ادبیات اقتصاد دانش‌بنیان آشنا شوند، بدانند اکوسیستم و مدیریت نوآوری چیست. اگر با این ادبیات آشنا شوند قطعاً تصمیماتی که در مجلس گرفته می‌شود قوانین تسهیلگر خواهد بود، الان برخی از قوانین تخریبی هستند مجوزهایی که ممکن است در بازه زمانی طولانی صادر شوند از جمله این‌ها هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی اقتصاد دانش بنیان پارك علم و فناوري شرکت دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت های دانش بنیان پارک ها و مراکز رشد اقتصاد دانش بنیان شرکت هایی واحدهای فناور مستقر هستند شرکت ها راه اندازی شرکت ها پارک ها شرکت ها حمایت ها شاخصه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۰۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها

همکاری با ۳ بانک در سال ۱۴۰۲ منجر به ۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات و ۷۴ هزار میلیارد تومان رشد فروش محصولات دانش‌بنیان شد. این برنامه در سال جاری نیز ادامه خواهد داشت. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست مشترک رییس صندوق نوآوری و شکوفایی و مدیرعامل بانک ملت با هدف بررسی زمینه‌های توسعه همکاری‌های مشترک جهت کمک به تحقق شعار سال 1403 و رشد و شکوفایی بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار شد.

این نشست مشترک با حضور دکتر محمدصادق خیاطیان؛ رییس صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر فرشید فرخ‌نژاد؛ مدیرعامل بانک ملت، دکتر روح‌الله ذوالفقاری؛ معاون تسهیلات و تجاری‌سازی، دکتر کمیل شاعری؛ معاون سرمایه‌گذاری و دکتر یاسر عرب‌نیا؛ معاون توسعه منابع و پشتیبانی صندوق نوآوری و شکوفایی و جمعی از معاونان بانک ملت در محل صندوق نوآوری برگزار شد.

نقش‌آفرینی جدی بانک ملت در همکاری مشترک با صندوق نوآوری در جهت تحقق شعار سال 1403

دکتر محمدصادق خیاطیان؛ رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در این نشست، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دکتر رضا دولت آبادی، مدیرعامل فقید بانک ملت که همواره یکی از حامیان جدی مجموعه دانش‌بنیان کشور محسوب می‌شد و تبریک به مدیرعامل جدید این بانک گفت: مجموعه بانک ملت را یکی از بانک‌های پیشرو در حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور می‌دانیم و معتقدیم، با اصلاح برخی روندها و استفاده از ابزارهای نوآورانه می‌توانیم همکاری‌های دو جانبه را بیش از گذشته توسعه دهیم.

وی در ادامه یکی از برنامه‌های جدی صندوق نوآوری و شکوفایی در سال 1403 را حرکت هدفمندتر و اولویت‌بندی دقیق برنامه‌ها عنوان کرد و گفت: تعامل و همکاری مشترک ما با شبکه بانکی کشور نیز مبتنی بر این برنامه خواهد بود. سال 1402 همکاری خوبی را با 3 بانک در راستای شعار سال و رشد تولید اجرا کردیم. حدود 7 هزار میلیارد تومان (7 همت) مصوبات در این حوزه داشتیم که 3 هزار میلیارد تومان (3 همت) پرداخت شده است و منجر به 74 هزار میلیارد تومان رشد فروش محصول دانش‌بنیان شده است که رقم قابل‌توجهی است. در راستای کمک به تحقق شعار سال 1403 (جهش تولید با مشارکت مردم)، برنامه‌های جدی در دستور کار داریم و انتظار داریم بانک ملت در این زمینه، نقش‌آفرینی جدی داشته باشد.  

بررسی مشکلات 6 شرکت دانش‌بنیان توسط صندوق نوآوری و شکوفایی

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی، انتشار اوراق صکوک را یکی از مصادیق مشارکت مردم عنوان کرد و گفت: فرآیند این کار نیاز به تسهیل‌گری دارد و بانک ملت می‌تواند در این حوزه با صندوق نوآوری و شکوفایی همکاری خوبی داشته باشد. 

خیاطیان با اشاره به اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی از سال گذشته موضوع تأمین مالی جمعی را با جدیت پیگیری می‌کند، تصریح کرد: این حوزه نیز یکی از مصادیق بارز مشارکت مردم محسوب می‌شود و اثرگذاری بسیار خوبی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان و تحقق شعار سال خواهد داشت.

بحث تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره 18 و همچنین موضوع سرمایه‌گذاری، از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست درباره آن بحث و تبادل نظر شد. 

تعامل و همکاری خوب میان بانک ملت و صندوق نوآوری برای حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور

دکتر فرشید فرخ‌نژاد؛ مدیرعامل بانک ملت نیز در این نشست تأکید کرد: همه ما به ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و نقش‌آفرینی مهم این شرکت‌ها در اقتصاد کشور، اعتقاد راسخ داریم. یکی از بخش‌های مورد توجه نظام و دولت، توجه و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. بانک ملت تلاش می‌کند در راستای سیاست‌های نظام و متناسب با ظرفیت‌های مجموعه بانک، به وظایف خود در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌ها عمل کند. 

وی افزود: تعامل بسیار خوبی میان بانک ملت و صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد و علاقه‌مند به توسعه همکاری‌های دوجانبه هستیم. امیدواریم با شناسایی دقیق نقاط قوت همکاری مشترک، بتوانیم در سال 1403 اتفاقات خوبی را در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور با همکاری یکدیگر رقم بزنیم. در بحث عمل به تسهیلات تکلیفی (تسهیلات تبصره 18) تلاش می‌کنیم به تعهدات خود عمل کنیم. 

فرخ‌نژاد تصریح کرد: اوراق صکوک و تأمین مالی جمعی نیز از موضوعات مورد توجه بانک ملت محسوب می‌شوند و تلاش می‌‎کنیم در قالب چند تفاهم‌نامه، دامنه فعالیت‌های مشترک در این حوزه‌ها را گسترش دهیم. بانک ملت تلاش می‌کند بیش از پیش از ظرفیت‌‌های موجود برای کمک به توسعه زیست بوم نوآوری کشور استفاده خواهد کرد. 

برنامه صندوق نوآوری برای کمک به تبدیل 1000 شرکت نوپا به شرکت فناور 

دکتر روح‌الله ذوالفقاری؛ معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست گفت: بازیگران متعددی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان نقش‌آفرینی می‌کنند و در این بین، شبکه بانکی کشور نقش بسیار مهمی برعهده دارد. 

وی افزود: همکاری میان صندوق نوآوری و بانک ملت از سال 1399 آغاز شد و طی دو سال اخیر 2500 میلیارد تومان تسهیلات ترجیحی توسط بانک ملت به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت شده است؛ همچنین 1000 میلیارد تومان ضمانت‌نامه برای این شرکت‌ها صادر شده است. شرکت‌های دانش‌بنیان، مجموعه‌های بسیار خوش‌حسابی در شبکه بانکی کشور محسوب می‌شوند و بخشی از این موضوع به دلیل حساسیت‌هایی است که در انتخاب و معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان برای دریافت تسهیلات صورت می‌گیرد. 

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی تأکید کرد: در صندوق نوآوری، برنامه‌های ویژه‌ای را برای کمک به تحقق شعار سال و گسترش حمایت‌ها از شرکت‌های دانش‌بنیان تدارک دیده‌ایم. یکی از مواردی که در سال جدید باید مورد توجه قرار گیرد، تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره 18 است که بخشی از آن پرداخت شده و بخشی دیگری باقی مانده است که امیدواریم با همکاری بانک ملت به زودی پرداخت شود. 

ذوالفقاری افزود: یکی از برنامه‌های جدی صندوق نوآوری در سال 1403 بحث کمک به تبدیل‌ 1000 شرکت نوپا به شرکت فناور است که بحث منابع تکلیفی در این زمینه باید مورد توجه قرار بگیرد. نیازهای مالی زیست بوم نوآوری کشور به سرعت درحال رشد هستند و ما نیز در صندوق نوآوری در این زمینه برنامه‎‌های توسعه‌ای مدنظر داریم. امیدواریم بانک ملت رقم خوبی را برای پرداخت تسهیلات به شرکت‌‌های دانش‌بنیان در سال 1403 در نظر بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه انتشار اوراق صکوک و صدور ضمانت‌نامه‌ها به خصوص بحث صدور ضمانت‌نامه‌ها توسط صندوق‌های پژوهش و فناوری در سراسر کشور، می‌توانیم در قالب انعقاد تفاهم‌نامه‌های مشترک، اتفاقات خوبی را رقم زده و به توسعه هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان کمک کنیم.

تأسیس شرکت مشترک میان صندوق نوآوری و بانک ملت

دکتر کمیل شاعری؛ معاون سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی نیز ضمن اشاره به موضوع تأسیس شرکت مشترک میان این صندوق با بانک ملت گفت: توافقاتی برای تأسیس شرکت مشترک انجام شده است و امیدواریم این شرکت در سال 1403 تأسیس شود. این شرکت می‌تواند در حوزه‌هایی مانند فناوری‌های مالی، هوش مصنوعی و بلاکچین فعالیت کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»
  • رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات وعده صادق
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • اداره سرمایه انباشته وقف باید علمی باشد/ تحقق شعار سال در حوزه کشت و صنعت