Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک پژوهشگر ارشد فضای مجازی و رسانه گفت: جای تأسف دارد که یک مقام رسمی کشور درباره ابزارهای عبور از فیلتر اظهارنظر کند و بین سخنانش حتی از یک سرویس وی پی ان که برای خانواده‌ها و جوانان خطرناک است، سخن بگوید، این موضوعی است که ذیل حکمرانی سایبری کشور باید به آن توجه کرد. وزارت ارتباطات باید پاسخگوی هک شدن سرویس‌های دولت الکترونیک باشد

سید علیرضا آل داود، کارشناس و پژوهشگر فضای مجازی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به اظهارات وزیر ارتباطات درباره علت کندی سرعت اینترنت، اظهار کرد: وزیر ارتباطات درباره کیفیت شبکه و سرعت اینترنت می‌گوید فیلترشکن‌ها عامل کندی سرعت اینترنت هستند، این سخنان ازآن‌جهت که سرویس‌های داخلی کشور بر بستر شبکه ملی اطلاعات قرار دارند و فیلترشکن‌ها موجب کاهش سرعت این دریافتی‌ها می‌شود، صحیح است؛ اما نکات بسیار مهمی وجود دارد که شاهد نارضایتی مردم از سرعت اینترنت هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آل داود با تأکید بر اینکه تکمیل شبکه ملی اطلاعات می‌تواند مشکل اینترنت کاربران را حل کند، عنوان کرد: اگر شبکه ملی اطلاعات تکمیل و یا اهتمامی برای تکمیل آن وجود داشت،‌ کاربران می توانستند سرویس‌های داخلی را با سرعت بالاتر و ارزان‌تر دریافت کنند و از طرفی سایت‌ها و پیام‌رسان‌های خارجی نیز با سرعت بهتر و کیفیت مطلوب‌تری در اختیار مردم قرار می‌گرفت.

وی در ادامه اظهار داشت: در ایام شیوع کرونا برخی از مردم می‌خواهند از سرویس‌های آنلاین خارجی بهره‌مند شوند و برای این امر از  vpnمجانی استفاده  می‌کنند که این موضوع بر کیفیت دسترسی شبکه‌های داخلی تأثیرگذار خواهد بود. البته استفاده از فیلترشکن‌های رایگان هم می‌تواند خطر سرقت اطلاعات و نفوذ به حریم خصوصی افراد را به دنبال داشته باشد.

آل داود با انتقاد از اظهارات اخیر وزیر ارتباطات درباره استفاده از فیلترشکن‌ها، خاطرنشان کرد: جای تأسف دارد که یک مقام رسمی کشور درباره ابزارهای عبور از فیلتر اظهارنظر کند و بین سخنانش حتی از یک سرویس وی پی ان که برای خانواده‌ها و جوانان خطرناک است، سخن بگوید، این موضوعی است که ذیل حکمرانی سایبری کشور باید به آن توجه و قوانین کشور را بدون هیچ کاستی در این خصوص اجرا کرد.

وی متذکر شد: اگر مسئولی در وزارتخانه‌ای به‌جای اهتمام برای تکمیل شبکه ملی اطلاعات، خود را در لایه کاربری و عمومی مشغول کند به‌طورقطع به موضوعات اصلی کشور نخواهد رسید.
 

جای تاسف دارد که مسئولی کم‌کاری‌های خود را به وی پی ان ربط دهد؟!

این پژوهشگر فضای مجازی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر تکمیل شبکه ملی اطلاعات، اظهار کرد: اگر مسئولی بیاید کم‌کاری‌های خود را به وی پی ان ربط دهد باید تأسف خورد.


وی با تأکید بر اینکه وزارت ارتباطات باید پاسخگوی کم‌کاری‌هایش در حوزه فناوری و اطلاعات باشد، تصریح کرد: وزارت ارتباطات و سازمان فناوری و اطلاعات باید پاسخگوی هک شدن سرویس‌های دولت الکترونیک باشند که پیش‌تر انجام‌شده است، چراکه این سرویس‌ها در بستر اینترنت فعالیت می‌کردند و اگر شبکه ملی اطلاعات داشتیم آن سایت و سرویس‌های آن هک نمی‌شدند و جالب اینجاست که برخی مدیران سازمان فناوری اطلاعات که می‌گویند این هک شدن یک دیفیس ساده بوده است درست نیست و امکان سرقت اطلاعات از این بستر وجود داشته است.


آل داود بابیان برخی مزیت‌های شبکه ملی اطلاعات،بر حرکت به‌سوی حکمرانی سایبری تأکید و عنوان کرد: اگر ما بخواهیم یک شبکه امن داشته باشیم تا بتوانیم با جنگ شناختی ادراکی هیبریدی و جریان فیک نیوزها مقابله کنیم و از طرفی هم مردم امن‌تر زیست مجازی داشته باشند باید به سمت حکمرانی سایبری انقلاب اسلامی حرکت کنیم؛ در نخستین قدم باید شبکه ملی اطلاعات راه‌اندازی و تکمیل شود و در قدم بعدی نیز سواد رسانه‌ای مردم ارتقا پیدا کند تا مردم بسیار مسائل را به‌راحتی و سادگی باور نکنند.


انتهای پیام/ا

منبع: دانا

کلیدواژه: شبکه ملی اطلاعات حکمرانی سایبری وزارت ارتباطات سرعت اینترنت باید پاسخگوی فیلترشکن ها کم کاری سرویس ها آل داود هک شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۰۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپیس، قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machineسخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می کند و به این ترتیب قابلیت های شبکه اینترنتی در مسافت های کوتاه و طولانی آزموده می شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می شود و در آینده به ۵G ارتقا می یابد.

کد خبر 6092059 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • ناسا یک پیام از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین دریافت کرد
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی
  • خلیج فارس دریایی راهبردی در دنیای ارتباطات است
  • بانک دی استخدام می کند (+جزئیات)
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند