Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-01@07:01:02 GMT

ترخیص گسترده کالاهای اساسی از گمرک

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۹۰۷۸۰

ترخیص گسترده کالاهای اساسی از گمرک

خبرگزاری آریا - معاون بازرگانی داخلی وزارت صمت گفت: وضع ذخایر استراتژیک کشور در شرایط بسیار خوبی است و روند ورود کالا به کشور فوق‌العاده تسهیل شده و کالا در گمرک نمی‌ماند.
به گزارش خبرگزاری آریا ، عباس قبادی با اشاره به تسریع ترخیص کالا‌های اساسی از بنادر و گمرکات گفت: 3.7 میلیون تن کالای اساسی در گمرکات بوده است، 4 میلیون تن هم دیگر کالا‌ها بوده و الباقی هم کالا‌های کانتینری که در مجموع 8.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

3 میلیون تن کالا بود که با صدور دستورالعمل جدید، تا کنون 1.3 میلیون تن کالا ترخیص شده است، و حدود 400 هزار تن در حال ترخیص است و حدود 600 هزار تن کالا هم کار ترخیصشان در حال انجام است.
معاون بازرگانی داخلی وزارت صمت افزود: 200 هزار تن برنج ماه‌ها در گمرک مانده بود که به‌سرعت حدود 40 درصد آن ترخیص شده است.
او با بیان این‌که کالا‌های ترخیص‌شده همه کالا‌های اساسی (گروه یک) و کالا‌های گروه 21 و 22 و 23 است اضافه کرد: تمام تلاش ما این است که کالا به‌وفور در بازار باشد وقتی کالا فراوان در بازار باشد قیمت‌ها کاهش خواهد یافت.
دبیر ستاد تنظیم بازار گفت: همه کالا‌هایی که وارد می‌شود باید ثبت سفارش و ثبت آماری داشته باشد و بحث ارز آن هم تعیین تکلیف شده باشد.
میراشرفی رئیس‌کل گمرک هم با برشمردن آمار واردات کالا‌های اساسی و ضروری گفت: هیچ کالایی ترخیص نمی‌شود مگر به‌اعتبار ثبت سفارشی که انجام شده است.
او ادامه داد: یک عدد کالای لوکس نباید وارد شود و نظارت این با گمرک است و ما حتی از ورود کالا‌هایی از این دست که حتی ثبت سفارش شده، کد رهگیری آن هم صادر شده و گمرک به‌لحاظ قانونی مکلف به ترخیص آن است، تا آنجا که توانسته‌ایم به‌لحاظ قانونی مانع ورود این نوع کالا‌ها شده‌ایم.
رئیس‌کل گمرک تأکید کرد: گمرک هیچ کالایی را بدون ثبت سفارش و ثبت آماری و کد رهگیری ترخیص نمی‌کند.
میراشرفی گفت: امسال ما نسبت به سال گذشته تاکنون 900 هزار تن ذرت بیشتر ترخیص کرده‌ایم.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: میلیون تن کالا ها تن کالا هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۰۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد

استاندار سمنان با بیان اینکه موضوع احتکار به‌هیچ‌عنوان پسندیده نیست و قاچاق کالا به‌نوعی عملاً روند تولید را مختل می‌سازد، گفت: با کسی در سطح استان در این زمینه تعارف نداریم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سیدمحمدرضا هاشمی عصر امروز در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان که در محل سالن جلسات غدیر استانداری برگزار شد، اظهار داشت: بازدید‌ها و نظارت بر انبارها در این بخش برای جلوگیری از احتکار با جدیت در دستور کار قرار داشته باشد.

وی درباره لزوم مقابله با قاچاق کالا و ارز گفت: قاچاق کالا به دلیل سودآوری بالا، زمینه و بستر ایجاد رقابت در بین تولیدات کالاهای داخلی برای ارتقاء کیفیت را از بین خواهد برد‌.

وی از برگزاری منظم جلسات کمیسیون مبارزه قاچاق کالا و ارز استان قدردانی کرد و گفت: تاکنون بالغ‌ بر 95 جلسه در سطح استان تشکیل و مصوبات نیز اجرایی شده است.

استاندار سمنان گفت: کالا و ارز قاچاق شده بدون پرداخت مالیات و عوارض در مدت‌زمان کوتاه در بازار عرضه‌شده و سودآوری بسیاری دارد، لذا این موارد افراد سودجو را به قاچاق سوق می‌دهد.

هاشمی گفت: اشباع کالاهای بی‌کیفیت قاچاق در سطح بازار، عرصه رقابت در بین تولیدات و کالاهای داخلی را از بین می‌برد.

وی با اشاره به آسیب‌های مهم قاچاق کالا گفت: قاچاق کالا به‌نوعی عملاً روند تولید را مختل می‌سازد.

استاندار سمنان از قاچاق سوخت به‌عنوان نوعی دیگر از قاچاق نام برد و گفت: این نوع قاچاق نیز به دلیل سودآوری مورد توجه است.

هاشمی گفت: جلسات قاچاق کالا و ارز برای کشف و جلوگیری از وقوع این مهم باید به‌صورت مستمر و پرقدرت برگزار شود.

انتهای پیام/361

دیگر خبرها

  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان
  • صادرات بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان 
  • کشف انبار احتکار ۳۳ میلیاردی کالاهای اساسی در بندرعباس
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟