Web Analytics Made Easy - Statcounter

 کرونا نه تنها بخش‌های اقتصادی و تجاری بلکه سینما را نیز فلج کرده است. بدون شک در این میان هنرمندان خصوصاً سینماگرانی که از ضعف‌ مالی رنج می‌برند در فشار مالی شدیدی قرار دارند.

بدین منظور با سیدامیر سیدزاده تهیه‌کننده سینما به گفت‌وگو پرداختیم تا نظر وی را به عنوان تهیه‌کننده سینما جویا شویم و ببینیم که برای بیرون رفتن از این مشکل و پشت سر گذاشتن این روزهای سخت برای سینمای ایران چه ایده‌ای دارد؟

سیدزاده بیان کرد که کرونا باعث تعطیلی  تمام عیار صنعت سینمای ایران شده است و دیگر بحث از درصد و تعداد در میزان این خسارت نیست بلکه به‌طور کلی صددرصد سینما از نظر معیشتی و اقتصادی در ورشکستگی کامل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اینکه  در این وضعیت باز می‌بینیم که  با فیلمبرداری و ادامه پروژه‌های تصویری به خطر انداختن عوامل و هنرمندان در جریان است جای سؤال دارد و کاری بسیار غیرمنطقی است. این فیلم‌ها در صورتی که ساخته بشود در کدام سینما قرار است که اکران شود؟ سینمایی که بسته است؟  در حال حاضر ۱۳۰ فیلم آماده اکران پشت درب‌های سینما مانده‌ و برای آنها چند میلیارد هزینه شده است.

وی در ادامه گفت البته بخشی از این فیلم‌ها آثاری است که با کمک هزینه‌های دولتی باید ساخته بشود که در صورتی که تولید نشود بودجه آن برگشت می‌خورد. البته به شخصه معتقدم این کار نیز عقلایی نیست و می‌توان فکر بهتری برای این بودجه و تولیدات آن کرد.

سیدزاده با اشاره به اینکه در حال حاضر نزدیک به ۱۰ هزار نفر عضو سینمای کشورند گفت: برای بهبود وضعیت معیشتی هنرمندان، دولت کار جدی نکرده است. هنرمندان به خاطر شیوع بیماری کرونا که نزدیک به یک سال است از آن می‌گذرد و نمی‌توانستند سر کار بروند در وضعیت بسیار بدی قرار دارند. به نظر من می‌توانستیم با کمک بیمه بیکاری و حوادث به هنرمندان در این دوران کمک بهتری کنیم و سروسامانی بدهیم. خانه سینما و سازمان سینمایی نیز کار ویژه‌ای انجام ندادند.

کارت هنری که صندوق اعتباری هنر به هنرمندان واریزی داشته است مبلغ یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است که در این دوران سخت نهایتاً برای یک مدت بسیار کوتاه می‌تواند حلّال این مشکل باشد. واقعیت این است که در یک جمله باید گفت که هرآنچه به جایی نرسید فریاد است.

به تازگی این خبر نیز منتشر شده است که قرار است تا همه هزینه‌های لازم برای برگزاری جشنواره‌ها در نظر گرفته شود. آیا حل مشکلات هنرمندان در اولویت نیست؟ برگزاری جشنواره‌ها در این شرایط که دردی را دوا نمی‌کند. امروز آقای کریمی مبارکه را از دست دادیم و آقای پورحسینی اصلاً وضعیت مناسبی ندارند باید فکر جامع و کاملی برای هنرمندان کرد.

بازیگر سریال «پایتخت» و تهیه‌کننده سینما در ادامه درباره این طرح که هنرمندانی که از وضعیت مالی بسیار خوبی برخوردارند برای حل مشکلات بخش ضعیف‌تر هنرمندان وارد عمل بشوند و با راه‌اندازی صندوق قرض‌الحسنه به این بخش کمک کنند گفت: طرح خوبی است اما برای کوتاه‌مدت آن هم برای کمک‌های مساعده‌ای جهت رفع مشکلات کوچک نه اینکه بتواند در دراز مدت مشکلات ملی هنرمندان را حل کند. کشور ما برای شرایط اضطراری قوانینی دارد که باید در چارچوب آن عمل کند الان هم دقیقاً در شرایط اضطرار فرهنگی قرار داریم و باید دولت برای حل این مشکل وارد عمل بشود. اگر این ویروس تا مدت‌ها ادامه داشته باشد، این صندوق چقدر می‌تواند کمک کند؟

۲۵۸۲۵۸

کد خبر 1456061

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا سینمای ایران سیدامیر سیدزاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۰۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور

وزیر کشور آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور و پیگیری‌های وزارت کشور جهت تأمین واگن‌های مترو برای تهران را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، احمد وحیدی در تشریح روند ورود واگن‌های جدید به کشور و تأیید کارشناسی واگن‌های جدید، گفت: یکی از موضوعات جدی در دستور کار وزارت کشور بحث تأمین واگن‌ها و احداث خطوط ریلی است که دولت در مجموع اهتمام جدی در این زمینه دارد.

وی افزود: دولت طی ۳ سال اخیر منابع خوبی در رابطه با ایجاد مترو و خطوط اصلی اختصاص داده که با کمک شهرداری تهران در این رابطه اقدامات خوبی انجام شده است.

برای ورود واگن‌های مترو از نظر زمانی عقب ماندگی نداریم

وزیر کشور ادامه داد: بی تردید تأمین واگن مترو در دستور کار است و کار‌ها روی روال است؛ اما زمان می‌برد؛ قطعا زمان طبیعی خود را دارد و از نظر زمانی عقب ماندگی نداریم.

قرارداد واگن‌های جدید مترو مدت‌ها قبل رها شده بود

وی تأکید کرد: ورود واگن‌های جدید مترو در چارچوب قراردادی بوده که قبلاً مدت‌ها رها شده بوده؛ اما در دولت جدید فعال شده و در دستور کار و پیگیری قرار گرفته است و طبق روال خودش هم کار دنبال خواهد شد.

مهدی چمران ریاست شورای اسلامی شهر تهران اخیراً در حاشیه جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران درباره ورود واگن‌های جدید به تهران گفته بود: مایه تأسف است که ماه‌ها از انعقاد قرارداد‌ها گذشته؛ اما در داخل کشور موانع زیادی وجود دارد و موضوع هنوز به نتیجه نرسیده است؛ لذا امیدواریم وزیر کشور قاطعانه تصمیم بگیرد و جلوی این توقف گرفته شود.

وی تأکید کرده بود: تا امروز تأیید فنی برعهده مترو بوده؛ لذا امیدواریم وزیر کشور قاطعانه تصمیم بگیرد و جلوی این توقف گرفته شود. اینکه از این موضوع چه کسی نفع می‌برد نمی‌دانم، اما اینکه چه کسی ضرر می‌کند باید بگویم همه ضرر خواهند کرد. به جای اینکه قدر بدانند و کمک کنند اینگونه کار را متوقف می‌کنند، لذا باید پاسخگو باشند.

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت ورود واگن های جدید مترو به کشور
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور
  • ابتذال در سینما برآیند تقاضا است/ از کیهان بچه‌ها شروع کردم
  • صابری فومنی طنز را با رعایت مرزهای اخلاقی وارد جریان رسانه‌ای کرد
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • توجه به اقامه نماز موجب ارتقای معنویت در سازمان‌ها می‌شود
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است
  • سیاست‌های مشوق جمعیتی دولت در فرهنگ جوانی جمعیت اثرگذار است
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • فراخوان چهارمین گروه هنرمندان واجد شرایط مسکن هنرمندان ساکن استان تهران