Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتقال آب بن- بروجن از بزرگ‌ترین پروژه‌های چهارمحال و بختیاری به شمار می‌رود که از سال 87 آغاز شده است اما تاکنون به اتمام نرسیده، گرچه مسئولین مدعی هستند پروژه مذکور پیشرفت خوبی داشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های دولت، تامین زیرساخت‌های جمعیت شهری و روستایی به ویژه تامین آب شرب و بهداشتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این موضوع به لحاظ اهمیت، جایگاهی بی‌بدیل در حفظ سلامت، کارآمدی ساکنان، عدم مهاجرت و توسعه پایدار کشور داشته و دارد.

چهارمحال و بختیاری یکی از استان‌های ایران و سرچشمه دو رود بزرگ کارون و زاینده رود و بخشی از دز است اما این سرزمین در حالی سرزمین آب‌های خروشان لقب گرفته است که نیمی از جمعیت آن از کم‌آبی رنج می برند و کاهش بارش‌ها و وقوع خشکسالی طی سالیان گذشته تامین آب شرب را در این استان با مشکل مواجه کرده است.

یکی از مصوباتی که در حوزه آب و خاک آبخیزداری در 23 خرداد سال 87 در دور دوم سفرهای استانی هیئت دولت به ریاست رئیس جمهور وقت به شهرکرد مصوب شد، انجام مطالعه فاز دوم طرح انتقال آب شرب و موردنیاز صنعت از رودخانه زاینده‌رود به شهرها و روستاهای مسیر منطقه بن تا بروجن بود.

در سال 90 و در دوران ریاست جمهوری احمدی نژاد مجوز تخصیص برداشت آب از رودخانه زاینده‌رود در طرح انتقال آب بن ـ بروجن صادر شد و در سال 1393 نیز برای دومین بار اجرای پروژه انتقال آب بین بروجن آبرسانی به 450 هزار نفر از مردم در این مسیر مجدداً به تصویب هیات دولت رسید.

در واقع طرح انتقال آب بن- بروجن کارگزاران چهار دولت را به خود دیده اما مردم امیدوارند اتمام آن به دولت بعدی نرسد.




صد کیلومتر از لوله گذاری انتقال آب  بن- بروجن انجام شده است

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: لوله گذاری پروژه انتقال آب بن- بروجن به طول 116 کیلومتر است که تا کنون صد کیلومتر آن انجام شده و 16 کیلومتر باقی مانده نیز در حال انجام است.

اقبال عباسی استاندار چهارمحال و بختیاری در گفتگو با خبرنگار جهانبین نیوز اظهار کرد: در حال حاضر 70 نفر پرسنل بر روی این پروژه در حال فعالیت هستند .

وی با اشاره به اینکه اعتبار خوبی برای این پروژه در نظر گرفته شده است تصریح کرد: در حال حاضر این پروژه 218 میلیارد اعتبار دارد و 200 میلیارد اعتبار دیگر نیاز است که به اتمام برسد.

عباسی با تاکید بر اینکه پیشرفت این پروژه مثبت و قابل قبول است گفت: 13 شهر و 11روستا در مسیر این پروژه قرار می گیرند و مشکل بی آبی آن ها حل می شود.



به گزارش جهانبین نیوز؛ هنوز هم طرح آب رسانی شرب به خانه های نیمی از مردم چهارمحال و بختیاری در اجرا بر مدار فراز و فرود می چرخد و استاندار چهارمحال و بختیاری ادعا دارد که این پروژه از پیشرفت خوبی برخوردار است و این در حالی است که عده ای از ساکنان آن منطقه می گویند تنها زمانی که مسئولین برای بازدید از این پروژه می آیند پرسنل شروع به کار کردن می کنند و در غیر اینصورت فعالیت چشمگیری ندارد اما باید دید ادعا استاندار چهارمحال و بختیاری درست است و در آینده ای نزدیک پروژه به اتمام می رسد یا مردم حق را می گویند و هیچ امیدی به اتمام این پروژه تا پایان سال وحتی  سال آینده نیست .

آب شرب نیمی از جمعیت استان چهارمحال و بختیاری از طریق خط انتقال بن- بروجن انجام می‌شود

حجت الاسلام امیر قلی جعفری نماینده مردم شهرستان بروجن در مجلس شورای اسلامی گفت: 450 میلیارد برای اتمام پروژه انتقال آب بن- بروجن بودجه نیاز است که تا کنون 200 میلیارد آن محقق شده است و ما بقی آن در مراحل بعد واریز می شود.
 
وی با اشاره به اینکه چنانچه پروژه انتقال  آب بن- بروجن به اتمام برسد آب شرب نیمی از استان چهارمحال و بختیاری تامین می شود عنوان کرد: این پروژه جز پروژه های مهم دولت است که در اولویت بهره برداری قرار گرفته است.

جعفری عنوان کرد: با واریز اولین بخش اعتبار پروژه فعال شده است و مسؤولان در این بازدید سعی دارند نقاط ضعف را بررسی کنند و اگر نیاز است پیمانکاران عوض شوند تا این طرح با سرعت بیشتری عملیاتی شود.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با اتمام این پروژه 450 هزار نفر از مردم استان از آب شرب پایدار برخوردار شوند.
 
به گزارش جهانبین نیوز؛ طرح انتقال آب بن- بروجن  که کلیه مجوزات قانونی و زیست محیطی را اخذ کرده، پس از اجرا  آب شرب ۵۰۰ هزار نفر از ساکنان چهارمحال و بختیاری  در ۱۳ شهر و ۱۱ روستارا تامین خواهد کرد.

آبگیری این طرح از سد زاینده رود آب تخصیص یافته به میزان ۴۱ میلیون مترمکعب را در دو مرحله پمپاژ به استان  چهارمحال و بختیاری می رساند.

در حال حاضر نیز بر روی این پروژه کار می شود و بناست در زودترین زمان ممکن به بهره برداری برسد.



انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: استاندار چهارمحال و بختیاری طرح انتقال آب پروژه انتقال جهانبین نیوز انتقال آب بن زاینده رود آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۱۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، آیت‌ الله سید احمد علم‌ الهدی، در دیدار با سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که روز دوشنبه به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی برگزار شد، با تأکید بر ضرورت رسیدگی دولت به سفره و معیشت مردم اظهار کرد: طرح کالابرگ الکترونیک از جمله طرح‌های موفق اقتصادی در سال‌های اخیر بود که نفع آن به صورت مستقیم به سفره‌های مردم رسید. با وجود این، نباید محدود به اجرای این طرح‌های معیشتی بمانید. در هر شرایط، تمرکز و توجه اصلی شما باید ناظر بر کنترل گرانی باشد. گرانی را باید به هر طریق کنترل کنید ولو اینکه زبان زور پای کار باشد.

وی ادامه داد: اقتدار حکومتی باید در دو عرصه ارز و گرانی پای کار بیاید. البته در سال‌های اخیر، سیاست‌هایی اتخاذ شده که مردم به چشم دیده‌اند تهدیدهای دشمن همچون هویت آن‌ها توخالی است اما در هر حال، تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت همچنان باید در دستورکار دولت باشد.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: این یک حقیقت است که با وجود تلاش‌های مستمر و مجدانه در دولت سیزدهم، همچنان دستاوردهای دولت برای مردم به مرحله تجسم عینی نرسیده و ملموس نشده است. به همین دلیل، تأکید ویژه ما بر رسانه و انعکاس فعالیت‌هاست تا بر مردم روشن شود که در چه حوزه‌هایی کار شده و در چه عرصه‌هایی نیاز به فعالیت وجود دارد.

وی افزود: عمده مطالبه مردم در شرایط فعلی متمرکز بر عرصه‌های اقتصادی است و این‌طور نیست که شما تصور کنید همه‌چیز با ارائه آمار و اعداد و ارقام حل می‌شود. خیر؛ در شرایط فعلی کشور نیازمند بکارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود. جامعه باید به طور واضح، زیر و بم ماجرا را بداند و تحقق این هدف جز با تقویت اطلاع‌رسانی و به‌کارگیری قدرت رسانه صورت نمی‌گیرد.

امام جمعه مشهد تأکید کرد: در همه قضایا، رمز موفقیت شما مقارن با میزان اخلاصی است که در عمل دارید. وقتی انسان در عمل مخلص باشد، کار او کار خدا می‌شود و در این شرایط، ذات اقدس پروردگار به اراده قاهر خودش اجازه نخواهد داد کار بر زمین بماند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زیر ساخت‌ بازار فروش عشایر چهارمحال‌ و بختیاری فراهم می‌شود
  • ضرورت استفاده از ظرفیت خیرین برای تکمیل زائرسرا در مشهد
  • ساخت زائرسرا یکی از مطالبات بحق مردم چهارمحال و بختیاری است
  • هم اندیشی برای تکمیل زائرسرای چهارمحال و بختیاری در مشهد
  • حضور مردم در امر اقتصاد راهگشا است + فیلم
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است
  • علم‌الهدی: دستاورد‌های دولت برای مردم ملموس نیست
  • تأکید نماینده مردم شهرستان بروجن بر تصویب و اجرایی شدن تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت نیرو
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند