Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-03@16:54:21 GMT

موسیقی آرام بخش ذهن انسان

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۹۱۲۴۰

احساس کردن و شنیدن لرزش ها و نوسانات صدا در یک موزیک آرام بخش به شما کمک می کند تا قلب تان با ریتم منظم تری کار کند و به همین ترتیب بدن تحت تاثیر آن قرار گیرد و سایر ارگان ها نیز تحریک شوند تا منظم تر و بهتر فعالیت کنند.

احساس افسردگی و ناراحتی می کنید؟ دچار استرس زیاد شده اید؟ عصبانی هستید و یا اینکه ناامید شده اید؟ شما در هر حالی که هستید برای بهبود وضعیت روحی تان نیاز به آرامش بیشتری دارید و یکی از بهترین شیوه ها برای دستیابی به آن، شنیدن یک موسیقی آرام بخش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موزیک مورد نظر را در دستگاه پخش بگذارید، آن را روشن کنید، چشمان تان را ببندید و در صداها غرق شوید. خواهید دید که چقدر زود احساس آرامش و راحتی می کنید و فشارخون تان پایین می آید.

مقابله با افسردگی

افسردگی باعث کاهش فعالیت مغز و حتی مختل کردن توانایی های ذهنی می شود. کمبود انتقال دهنده های عصبی مانند سروتونین، باعث سرکوب شدن بخشی از ذهن می شود، موسیقی آرام بخش باعث افزایش سطح سروتونین می شود. آهنگ های جدید و قدیمی هستند که به ما ارامش میدهند و رو روحیه ما تاثیر بسیار دارند.

رهایی از نگرانی و تشویش ها

نگرانی و تشویش (احساس ترس و عدم اطمینان و ایمنی) ابرهای تیره ای روی ذهن ما به وجود می آورند. این احساسات معمولاً مربوط به اتفاقات و وقایعی است که ممکن است در آینده رخ دهند، در نتیجه همان چیزی می شود که از آن نگران بودید و فرار می کردید. افزایش میزان نگرانی ها و ترس ها باعث بی خوابی می شود و حتی در مواقعی هم به اختلال نگرانی منجر می شود اما موسیقی می تواند شما را از این وضعیت نجات دهد.

موسیقی در کنار تمام کاربردهایی که دارد، اثر شفابخشی هم دارد. احساس کردن و شنیدن لرزش ها و نوسانات صدا در یک موزیک آرام بخش به شما کمک می کند تا قلب تان با ریتم منظم تری کار کند و به همین ترتیب بدن تحت تاثیر آن قرار گیرد و سایر ارگان ها نیز تحریک شوند تا منظم تر و بهتر فعالیت کنند مثلاً امواج مغز از حالت پر تلاطم به حالت آرام می رسند، استرس هایتان به حداقل می رسد و سیستم دفاعی بدن تان تقویت می شود.
موسیقی باعث می شود تا تمام دستگاه ها و سیستم های بدن به شکل هماهنگ تر فعالیت کنند. در مورد انتخاب موسیقی نظر خودتان اهمیت دارد اما این نکته را به خاطر داشته باشید که موسیقی های به کار گرفته شده برای درمان همگی ریتم و پالس خاصی دارند. موسیقی های آرام و ملایم، ضربان قلب را آرام می کنند و علاوه بر آن امواج مغز و تنفس را نیز کندتر می کنند. اینکه موزیک چگونه می تواند روی ذهن این اندازه اثر بگذارد، موضوعی است که ذهن بسیاری از محققان و پژوهشگران را مشغول کرده است،‌‌ آنها بعد از مدت ها تحقیق و بررسی در این زمینه به این نتیجه رسیده اند که موسیقی اثر مثبت روی ذهن دارد و در این میان موسیقی کلاسیک هندی بیشترین تاثیر را دارد. موسیقی می تواند ذهن را آرام کند و روند بهبود را در بیماران تسریع بخشد. موسیقی با نگرانی ها و تشویش ها مبارزه می کند و ذهن را آرام و راحت می کند.

همچنین دانلود آهنگ با سبک های مختلف و محلی علاوه بر اینکه هیچ ضرری برای روح و روان انسان ندارد بلکه حال ما رو بهتر و آرام تر میکند

افزایش اعتماد به نفس

مهمترین علت شکست ها و ناکامی ها، نبود اعتماد به نفس کافی و بی میلی به یادگیری و بیشتر یاد گرفتن است. دانش آموزانی که در امتحانات خود نمرات خوب نمی گیرند، هوش و توانایی های ذهنی پایین تری ندارند بلکه بی علاقگی به آن مسئله و کمبود انگیزه کافی باعث کاهش عملکرد آنها می شود. دروس موسیقی در حین تحصیل به دانش آموزان کمک می کند تا از نظر ذهنی انگیزه و اعتماد به نفس کافی به دست آورند. برای آنکه میزان باور کودکان مان را نسبت به خودشان بالا ببریم و همچنین اعتماد به نفس شان را بالا ببریم، بهتر است از موسیقی استفاده کنیم.

بهبود توانایی های یادگیری

موسیقی روی فرآیند یادگیری و فکر کردن اثر می گذارد. گوش دادن موسیقی ملایم و آرامش بخش در حین کار کردن به شما کمک می کند تا سریع تر کار کنید و به شکل مناسب تری کار خود را پیش ببرید. موسیقی به شما توانایی مثبت اندیشی می دهد و احساس می کنید انگیزه بیشتری پیدا کرده اید. شنیدن موسیقی های دلنواز و خوشایند، به هنگام انجام کارهای سخت و دشوار باعث آسان شدن آنها می شود.

اثرات منفی موسیقی

در کنار تمام تاثیرات مثبت موسیقی روی روح و ذهن باید پذیرفت که گاه به کارگیری موسیقی به شکل ها و شیوه های نامناسب می تواند اثر کاملاً عکس داشته باشد. موسیقی باید با ریتم درونی تان هماهنگ باشد و تعادل شما را بر هم نزند.

موسیقی با صدای بسیار بلند باعث اختلال در دو نیمکره چپ و راست مغز می شود. حتی شنیدن این نوع موسیقی ها در دوران کودکی باعث بروز برخی ناتوانی های یادگیری و مشکلات رفتاری در کودکان می شود.

گوش دادن به موسیقی های بسیار کوبنده باعث برخی آسیب های ذهنی و جسمی می شود. برخی از انواع موسیقی های ناهماهنگ که هارمونی و ریتم آرام بخشی ندارند باعث بروز رفتارهای پرتنش و تهاجمی می شوند و باعث فزون کاری در فرد خواهند شد. موسیقی های بیش از حد کوبشی، باعث ایجاد احساس خشم و خستگی در فرد می شود.

بنابراین نوع موسیقی انتخابی اهمیت زیادی دارد. موسیقی برای ایجاد آرامش قدرت جادویی دارد ولی در عین حال اگر به درستی به کار گرفته نشود، می تواند نتیجه عکس داشته باشد. موسیقی می تواند در افزایش یادگیری و بالا بردن سطح هوشی نیز موثر باشد.

گوش دادن به موسیقی و ساز زدن باعث بهبود یادگیری و افزایش توانایی های ریاضی می شود و میزان تمرکز و توجه فرد را نیز افزایش می دهد. محققان و دانشمندان در مورد اینکه باید چه نوع از موسیقی به کار گرفته شود تا به این نتیجه برسیم، مطمئن نیستند اما در یک چیز کاملاً مطمئن هستند اینکه موسیقی باید به شما احساس راحتی و خوشی بیشتر بدهد و انرژی شما را برای انجام کارهای دیگر بالا ببرد و علاوه بر آن باعث:

کاهش احساس خستگی
افزایش انگیزه های روانی
آرامش روانی
بهبود هماهنگی های حرکتی در بدن
کاهش گرفتگی های عضلانی
افزایش میزان باروری
کاهش استرس و تشویش ها
کاهش فشارخون
بهبود وضعیت خواب
شود. بنابراین بار دیگر که احساس نگرانی، اضطراب و افسردگی کردید، بهتر است به سراغ یکی از بهترین موزیک هایی که تا به حال شنیده اید بروید و به آن گوش بدهید تا هر چه سریع تر حس و حال بهتری پیدا کنید.

همچنین در سرچ گوگل گلچین آهنگ های جدید دمبال کنید و بهترین آهنگ ها رو دانلود و گوش دهید

چگونه موسیقی روی حس و حال ما اثر می گذارد؟

اغلب مردم به موسیقی به دیده یک سرگرمی و یا وسیله تفریح نگاه می کنند، برخی دیگر فقط وقتی که دچار احساسات تند و شدید می شوند به سراغ آن می روند و عده ای نیز موسیقی را شغل و حرفه خود می دانند. موسیقی تاثیر مستقیمی روی حس و حال ما دارد. در اغلب فروشگاه ها کتاب فروشی ها، رستوران ها و… از موسیقی استفاه می شود تا حس و حال مشتری ها بهبود یابد و حتی بخواهند مدت زمان بیشتری را در آنجا بگذرانند. موسیقی فضا را روشن تر می کند، لبخند به لبان شما می آورد، شما را به گریه می اندازد، شما را عاشق می کند و تاثیر مستقیم روی حال و هوای شما دارد. آزمایشات مختلف به عمل آمده در موقعیت های متفاوت نشان می دهد که گوش دادن به موسیقی حتی قبل از عمل جراحی، باعث کاهش استرس و نگرانی بیماران می شود.

امیدوارم با انتشار این پست تونسته باشیم کمکی در آرام بخش حال شما کرده باشیم .لطفا در صورت پسند کردن مطالب این پست رو با دوستان خود به اشتراک بزارید .

منبع : ماهان موزیک

منبع: الف

کلیدواژه: اعتماد به نفس موسیقی ها آرام بخش گوش دادن حس و حال منظم تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۱۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«عشق به دیکتاتور‌ها کمکی نمی‌کند» روی صحنه رفت/ تئاتر نیازمند حمایت

علی روحی کارگردان نمایش «عشق به دیکتاتور‌ها کمکی نمی‌کند» گفت: نمایش «عشق به دیکتاتور‌ها کمکی نمی‌کند» به نویسندگی آرام محضری، در سال ۱۳۹۴ منتشر شد. این نوشته با ۴ پرسوناژ و صدای یک شخصیت خیالی، در دو پرده که بخش بیشتر صحنه آن در دفتر نخست‌وزیری طی میشد نوشته شده است؛ اما در نسخه‌ای که از ۹ اردیبهشت ماه امسال اجرا رفت، اصلاحاتی در نمایشنامه اعمال شد.

وی ادامه داد: در کنار متن نمایش، سعی شده است تا با استفاده از لباس، موسیقی، نورپردازی، صحنه آرایی و تیم بازیگران ترکیبی از جلوه‌های صمعی و بصری ایجاد شود تا مخاطب ارتباط بیشتری با نمایش و حس همزاد پنداری نزدیکتری با شخصیت‌ها و موقعیت‌هایی که در آن قرار می‌گیرند، برقرار کند.

روحی درباره خلاصه داستان توضیح داد: مرد جوانی به نام خوزه، شیفته دختری به نام مارتا است اما به دلیل شرایط جامعه مجبور به ترک او می‌شود تا به دنبال تحقق رویا‌های خود برود. سال‌ها بعد وقتی خوزه تبدیل به نخست وزیر خودخوانده شده دوباره مارتا را می‌بیند ولی اینبار شرایط به گونه دیگری متفاوت است.

این کارگردان درباره انتخاب اسم این نمایش گفت: اسم نمایش «عشق به دیکتاتور‌ها کمکی نمی‌کند» برگرفته از اسم خود نمایشنامه به نویسندگی آرام محضری است که سال ۱۳۹۴ به چاپ رسیده بود. البته نمایشی که درحال حاضر بر روی صحنه  است، تغییراتی نسبت به متن اصلی داشته که با هماهنگی و موافقت نویسنده بوده است. ضمن اینکه متن تغییرات اساسی نداشته است ولی تعداد پرسوناژ‌ها بیشتر شده است و موقعیت‌های چالش برانگیز تری در صحنه اتفاق می‌افتد.

وی بیان کرد:در این چند ماه تمام تلاش گروه از بازیگران گرفته تا سایر عوامل ارائه نمایشی درخور و مورد پسند برای هنردوستان به خصوص مخاطبان جدی و حرفه‌ای تئاتر بوده است که امیدواریم از تماشای این نمایش لذت ببرند و در آخر از همه دوست داران هنر‌های نمایشی درخواست دارم که از تئاتر و نمایش‌های درحال اجرا حمایت کنند.

شایان ذکر است که علی روحی فارغ‌التحصیل دوره فیلمسازی از کانون سینماگران جوان. با سابقه تولید چند فیلم کوتاه و ساخت فیلم مستند در ژانر اجتماعی و همچنین نویسندگی چندین فیلمنامه کوتاه. بعد از تجربه به اجرا بردن اولین نمایش تئأتر خود با نام "نوری که هست"نوشته آرام محضری. درحال حاضر از ۹ اردیبهشت ماه امسال نمایش "عشق به دیکتاتور‌ها کمکی نمی‌کند" را با همکاری مجدد نویسنده نمایشنامه و در عمارت ارغوان به روی صحنه خواهد برد.

نمایش «عشق به دیکتاتور‌ها کمکی نمی‌کند» به نویسندگی آرام محضری، کارگردانی و طراحی علی روحی و تهیه‌کنندگی محمد آئینی است. از عوامی دیگر این نمایش می‌توان به گروه بازیگران احسان شیخی، نازنین بیوک، رسول بابایی، شکیبا کیا و میرنادر مظلومی، دستیار کارگردان و اتاق فرمان سعیده سرلک، طراحی صدا و موسیقی شایان شعله، ضبط موسیقی استودیو بلوط، طراح گریم سولماز جانجان،، مجری گریم حدیث عقیلی، طراح لباس مهدیه خلج زاده، طراح نور رسول بابایی، دستیار صحنه پریسا رسولی، تیزر و استوری موشن بهرام لطفی، تدوین محسن جوادی، تایپوگرافی احمد کریمی، طراح پوستر و بروشور شیدا موحدی، عکاسان دیانا حبیبی، زهرا نیکخواه، ارتباطات رسانه ای علیرضا نیاکان، سیده سعیده  سادات موسوی سالار، مدیر روابط عمومی سعیده سرلک و همکار روابط عمومی شهره آگاه اشاره کرد.

این نمایش از  ۹ تا ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۹ در عمارت نمایشی ارغوان روی صحنه نمایش است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • پیکر مطهر ۲ شهید گمنام در مسجد جمکران آرام گرفت 
  • آسمان کشور روز یکشنبه آرام می‌ شود
  • انریکه تحقیرم کرد، او حتی با من دست نداد
  • آغاز اردوی انتخابی تیم‌های آب‌های آرام کمتر از ۲۳ سال و جوانان
  • پایان مرحله سوم لیگ برتر آب‌های آرام
  • امروز با نیما یوشیح: آی آدم‌ها که روی ساحلِ آرام در کار تماشایید! (+فایل صوتی)
  • امروز با نیما یوشیح: آی آدم‌ها که روی ساحلِ آرام در کار تماشایید!
  • افراد زودجوش این دمنوش را مصرف کنند
  • میوه‌هایی که به فرایند کاهش وزن کمک می‌کند
  • «عشق به دیکتاتور‌ها کمکی نمی‌کند» روی صحنه رفت/ تئاتر نیازمند حمایت