Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به آغاز طرح جدید بسیج برای مقابله با کرونا، گفت: برای اجرای طرح تکمیلی مقابله با کرونا با نظارت وزارت بهداشت و درمان تفاهم‌نامه‌ای منعقد شده که با پشتیبانی ۵۵ هزار پایگاه مقاومت، شناسایی و غربالگری بیماران را در تمام مراحل انجام خواهد شد.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین صبح امروز (دوشنبه ۲۷ آبان) در نشست خبری به مناسبت هفته بسیج، اظهار داشت: چهل و یک سال از عمر شجره طیبه بسیج می‌گذرد و این تشکیلات مردمی که در کره خاکی زمین تنها ملت ایران این افتخار را دارد چنین تشکیلاتی را ایجاد کرده باشد، در مشکلات بزرگ به میدان آمده تا با تمام تلاش خود و کمک مردممان تهدیدات را به فرصت تبدیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به همزمانی هفته بسیج امسال با شرایط شیوع ویروس کرونا و نقش آفرینی بسیج در مقابله با آن، اظهار داشت: بسیج در دوران مقابله با کرونا رکورد‌های بسیار خوبی را بر جای گذاشت و با نظارت وزارت بهداشت بیش از ۷۰ میلیون نفر را غربالگری کند و یا در زمینه تولید ماسک که در روز‌های اول مشکلاتی داشتیم، بسیج با تولید بیش از ۱۷ میلیون ماسک در روز در کارگاه‌های مختلف در کشور این مشکل را مرتفع کرد.

سردار سلیمانی با اشاره به نهضت کمک مومنانه و مواسات در ایام شیوع ویروس کرونا، ادامه داد: در چهار مرحله نهضت کمک مومنانه بیش از ۱۰ میلیون و ۱۵۰ هزار بسته معیشتی، بیش از ۲۳ میلیون پرس غذای گرم، ۱۴ هزار جهیزیه و بیش از ۵ میلیون و ۳۳۶ هزار بسته بهداشتی و ... توزیع شد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: در ادامه این نهضت، در ۵ آذر هم ۳۰ هزار جهیزیه را تقدیم زوج‌های جوان خواهیم کرد و همچنین ۵۰۰ هزار بسته معیشتی هم با رعایت کرامت افراد به نیازمندان تقدیم خواهد شد.

وی با اشاره به آغاز طرح جدید بسیج برای مقابله با کرونا، گفت: برای اجرای طرح تکمیلی مقابله با کرونا با نظارت وزارت بهداشت و درمان تفاهم‌نامه‌ای منعقد شده که مهمترین ویژگی آن محله محور بودن و خانه پایه بودن آن است و گروه‌هایی در محلات مستقر خواهند شد که با پشتیبانی ۵۵ هزار پایگاه مقاومت، شناسایی و غربالگری بیماران را در تمام مراحل انجام خواهد شد.

سردار سلیمانی با بیان اینکه برنامه‌های هفته بسیج با رعایت کامل پروتکل‌ها برگزار خواهد شد و شعارمان نیز «بسیج، پیشرو خدمت، امیدآفرین» خواهد بود، عنوان کرد: باید جهاد امیدآفرینی را در بین مردم تقویت کنیم. وضعیت ما وضعیت خوبی است، مشکلاتی البته داریم که با سرپنجه ملت ایران و مسئولین قابل حل است.

وی با اشاره به اینکه نهضت جهش تولید در بحث کشاورزی، دامپروری، نیروگاه‌های کوچک خورشیدی و موضوع اشتغال از دیگر حوزه‌هایی است که توسط بسیج دنبال شده است، گفت: امسال در قالب تعاونی‌های مردمی بیش از ۲۲ هزار تعاونی و صندوق را با تسهیل‌گری بسیج راه‌اندازی کرده‌ایم که این صندوق‌ها یک میلیون عضو دارند. در ایجاد کارگاه‌های اقتصاد مقاومتی ۱۷۴۴ کارگاه ایجاد شده و در راه‌اندازی بیش از ۷۰۰ کارگاه هم تسهیل‌گری کرده‌ایم.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با تاکید بر اینکه رشد خوبی را در گروه‌های جهادی داشته‌ایم به طوری که ۴۲ هزار و ۲۲۲ گروه جهادی در اطلس گروه‌های جهادی سازمان بسیج ثبت شده است، عنوان کرد: امسال در مجموع ۱۰۲۳۸ پروژه محرومیت زدایی برنامه ریزی کرده بودیم که تاکنون حدود ۴۹۰۰ پروژه آن تکمیل شده است.

سردار سلیمانی درباره کمک بسیج به مهار گرانی‌ها تصریح کرد: برای کمک به شبکه نظارتی سازمان حمایت در ابتدا ۲۵۰۰ همیار نظارت معرفی کردیم و بعد از آن نیز اعلام آمادگی کردیم که درخواست ۴۰۰۰ نفر همیار را دادند. در موضوع کشف انبار‌های احتکار شده هم بسیج فعال بوده است و توانسته بسیاری از این انبار‌ها را کشف کند. قرار شد کمکی هم به وزارت جهاد کشاورزی بکنیم که در زمینه توزیع اقلام اساسی مورد نیاز مردم بسیج اعلام آمادگی کرده است.

رییس سازمان بسیج در پاسخ به سوال خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس درباره تقویت گشت‌های محله محور گفت: با تاکید شورای امنیت کشور و پیگیری شورای تامین استان‌ها گشت‌های محله محور رضویون بسیج فعال است و بستر‌های تقویتی برای آن‌ها اندیشیده شده است.

وی افزود: با قوه قضاییه و نیروی انتظامی هم هماهنگی شده است و این گشت‌ها در حال انجام شده است و تقویت خواهند شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سردار غلامرضا سلیمانی سازمان بسیج مستضعفین بیماری کرونا ویروس کرونا رئیس سازمان بسیج مستضعفین مقابله با کرونا سردار سلیمانی خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۱۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد

ایسنا/لرستان نماینده ولی‌فقیه در لرستان گفت: مساجد بدون جوانان و نوجوانان و بدون هیئت امنا و کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی هشتم اردیبهشت ماه، در جلسه قرارگاه استانی مساجد استان لرستان، که با حضور اعضای ستاد برگزار شد، اظهار کرد: ما هر آنچه که داریم از وجود پر خیر و برکت مساجد است، ما باید بتوانیم خدمات مسجد را خوب جلوه دهیم و به مردم خدمت‌رسانی کنیم.

وی ادامه داد: بعد از انقلاب اسلامی یک سری تشکیلات مانند پایگاه‌های بسیج، کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد، در کنار احداث و توسعه مساجد تشکیل شد که بسیار ضروری است و باعث شده به غیر از شرکت در نماز جماعت، جوانان و نوجوانان به واسطه برنامه‌های متنوع به مسجد سوق پیدا کنند.

شاهرخی بیان کرد: مساجد بدون جوانان و نوجوانان و بدون هیئت امنا و کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد، در سال‌های اخیر با توجه به نیاز مردم و حضور مستمر روحانیان و بسیجیان در محلات، تشکلاتی همچون ستاد تسهیلگری تشکیل شد که توفیقات خوبی در این راستا نصیب شده است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان افزود: مجموعه امور مساجد استان نیز با صبر و حوصله اقدامات خوبی انجام داده، برنامه‌ها و مصوبات ارزشمندی را در راستای توانمندسازی ارکان مسجد عملیاتی کرده که تشکیل این ستاد و کارگروه دنباله همین موضوع است.

وی تأکید کرد: قرارگاه‌های مساجد باید باعث شود که روز به روز شاهد تغییر و تحول در سطح محلات و جامعه باشیم و انتظار است که با برگزاری چنین جلساتی، ظرفیت‌های استان در جهت رونق امور مساجد ارزیابی و آن‌ها را به کار بگیریم.

شاهرخی افزود: ما جوانان و نوجوانانی داریم که از بابت انقلابی‌گری و عقیدتی و کار جهادی از نسل گذشته اگر جلوتر نباشند عقب‌تر نیستند، در اختیار قرار دادن خدمات آموزشی، پژوهشی، تفریحی و سرگرمی از سوی سازمان‌ها، نهادها و ادارات مختلف به جد باید پیگیری شود، از آنجایی که این قشر از جامعه منبعی برای درآمد ندارند و مشتاقانه برای اوقات فراغت و کارهای فرهنگی مساجد مراجعه می‌کنند، باید این خدمات در اختیار آنان قرار بگیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سردار زهرایی: سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی
  • ماجرای علاقه زیاد سردار سلیمانی به نوه اش، عسل /زینب گفت ببین یه ذره بچه داره من رو تهدید می‌کنه!
  • ۴۰ برنامه هفته بسیج کارگری در چالوس برگزار می‌شود
  • ببینید | مقابله به مثل؛ راهبرد حزب الله برای دفاع از مرجعیون و کفرکلا
  • مقابله به مثل؛ راهبرد حزب الله برای دفاع از مرجعیون و کفرکلا
  • ماجرای اظهار نظر سردار سلیمانی در سریال پایتخت ۵
  • چرا سردار سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی در سریال پایتخت ۵ مخالفت کرد؟
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد