Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا«سعید خطیب‌زاده» پیش از ظهر امروز دوشنبه در نشست هفتگی خود با خبرنگاران که به صورت مجازی برگزار شد، با اشاره به تحولات سیاست خارجی طی یک هفته گذشته اظهارکرد: هفته گذشته سفر وزیر امور خارجه به دعوت همتای پاکستانی در راس هیات سیاسی اقتصادی به پاکستان انجام شد. ایشان ۲۰ آبان وارد اسلام آباد شدند و ملاقات‌هایی در سفر دو روزه به این کشور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به رایزنی‌های وزیر امور خارجه در اسلام‌ آبادگفت: در این سفر گفت و گوهایی درباره مسائل دفاعی و مرزی با مقامات ارتش این کشور انجام شد. همچنین درباره  فنس کشی، قاچاق مواد مخدر وگروه های تروریستی و افغانستان بحث و تبادل نظر شد.

 خطیب زاده اضافه کرد: وزیر امور خارجه در دیدار با همتای پاکستانی درباره گسترش روابط دوجانبه و مسائل منطقه ای، روند صلح افغانستان، جلوگیری از توهین به مقدسات و طرح‌های مخرب رژیم صهیونسیتی تبادل نظر کرد. توافقنامه‌های تجاری بین دو کشور از دیگر محورهای گفت و گوهای وزیر امور خارجه در اسلام آباد بود.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: در هفته ای که گذشت موضوع کنفرانس بین المللی درباره آوارگان سوریه برگزار شدکه نماینده وزارت امور خارجه در این راستا ملاقاتی با بشار اسد  رییس جمهور سوریه داشت.

رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای وزارت امور خارجه درباره تحولات در مرز شمال غرب کشور اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران از هر گونه حل و فصل بحران استقبال کرده و در سه دهه گذشته تلاش کرد این موضوع مسالمت آمیز حل شود و امروز هم از روند صلح استقبال می‌کند.

 وی یادآورشد: فکر می کنیم مسیر کاملا شناخته شده و روشن است و طرح جمهوری اسلامی ایران هم با فضایی که جلو می رود همپوشانی‌های جدی دارد.

 خطیب زاده تصریح کرد: مرزهای جمهوری اسلامی در این منطقه هیچ تغییری نکرده و در آینده هم این اتفاق نمی‌افتد. طبیعی است برداشت و فهم ما از این مطلب منتشر شده یک جاده ترانزیتی ساده است که نحوه امنیت و کم و کیف آن باید مورد بحث و تبادل نظر قرار بگیرد و جمهوری اسلامی با دقت موضوع را پیگیری می‌کند.

 سخنگوی دستگاه دیپلماسی اضافه کرد: این یک موضوع کاملا دقیق است و نه مرزی عوض شده و نه جمهوری اسلامی تغییری خارج از مطالب اعلام شده می‌پذیرد. کریدوری که گفته می‌شود جاده ترانزیتی ساده است و در همین حد می فهمیم و آن را پیگیری هم کردیم.

 وی همچنین در خصوص حضور نیروهای تکفیری در منطقه هم گفت: نیروهای تکفیری همین الان باید منطقه را ترک کرده باشند و آنچه به ما گفتند نیروهای تکفیری دیگر در منطقه نباشد و حل و فصل صلح آمیز برای کل منطقه مفید خواهد بود و جمهوری اسلامی بخش مهمی از تلاش‌های خود را معطوف به این موضوع خواهد کرد.

 خطیب زاده خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی در شاهراه بسیاری از مسیرهای ترانزیتی قرار دارد و از جایگاه ژئوپولوتیک خود آگاه است و سعی کرده دوستان خود را از این جایگاه ژئوپولتیک بهره‌مند سازد.

رییس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه ای وزارت امور خارجه در پاسخ به این سوال که آیا پاکستان حامل پیامی از طرف عربستان برای ایران بود یا نه، گفت: جمهوری اسلامی بارها موضع خود را اعلان کرده و نیازی به پیام آوردن یا بردن نیست. عربستان پاسخ معمول را نداد و به طور ویژه موضوعی با این محور در نشست پاکستان مطرح نشد.

وی با بیان اینکه درمورد حوزه امنیتی با دقت و هوشیاری تمام موارد را رصد می کنیم،گفت: درباره ایالات متحده در منطقه آنچه روشن است حضور این کشور جز جنگ و خونریزی چیزی برای منطقه نداشته است و این کشور درحالی از افغانستان خارج می شود که نه دستاوردی داشته و نه توانسته حتی به برخی اهداف اعلام شده خود برسد.

خطیب زاده تصریح کرد: سرنوشت محتوم خون و خونریزی این اخراج است که صورت خواهد گرفت. طبیعی است گروه‌هایی منافع خود را در جنگ طلبی می بینند، مزدور می فرستند پول می‌گیرند و سلاح می گیرند و منافع آنان در این است. اخراج آمریکا از منطقه به وقوع خواهد پیوست.

 ادامه دارد 

برچسب‌ها محمد جواد ظریف ایران صدای‌دیپلماسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محمد جواد ظریف ایران صدای دیپلماسی محمد جواد ظریف ایران صدای دیپلماسی اخبار کنکور وزارت امور خارجه وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی امور خارجه خطیب زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۱۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنعانی: بسیاری از کشورها خواستار ارتباط با ایران شده‌اند

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: اکنون بسیاری از کشورهای جهان خواستار ارتباط با ایران اسلامی هستند به این دلیل که از مرحله امنیتی‌سازی جمهوری اسلامی و از تنش‌زدایی عبور کردیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه در دیدار با استاندار البرز که ظهر روز  چهارشنبه 19 اردیبهشت ماه 1403 در سالن جلسات حوزه استاندار برگزار شد اظهار داشت: با توجه به اینکه حضور اتباع خارجی در البرز بیشتر از سایر استان‌هاست و همچنین توجه به رفع مشکلات استان البرز در بخش‌های برون‌مرزی ، دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در استان البرز به زودی تاسیس و آغاز به کار خواهد کرد.

کنعانی با بیان اینکه اقدامات و دستاوردهای البرز در حوزه‌های مختلف توسعه بسیار قابل توجه و با اهمیت است، افزود: البرز بسیار همسو با منویات مقام معظم رهبری و برنامه‌های دولت سیزدهم حرکت می‌کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه بسیاری از معضلاتی که ما را درگیر کرده حتی در کشورهای توسعه یافته نیز موضوعیت پیدا می‌کند، گفت: گزارش‌های امیدبخشی در البرز وجود دارد و این تجارب می‌تواند به عنوان الگوهای موفق به سایر استان‌ها و حتی فراملی و روابط خارجی هم مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

وی با بیان اینکه اکنون دستگاه دیپلماسی برای تقویت مناسبات خارجی به ظرفیت استان‌ها توجه ویژه‌ای دارد، افزود: دفاتر امور خارجه در 24 استان کشور فعال شده‌اند و در این دولت برای اولین بار این حجم از ارتباط وجود دارد؛ وجود دفاتر نمایندگی وزارت امور خارجه، علاوه بر ارائه خدمات، ارتباط تنگاتنگ بین دفاتر و نماینده عالی دولت در استان ها نیز محسوب می‌شود.

سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه پیچیده‌ترین شرایط منطقه‌ای و بین‌المللی را در سال‌های اخیر تجربه کردیم ولی در عین حال اکنون موفق‌ترین روابط خارجه را داریم، گفت: تلاش سلطه‌گران این بود که جمهوری اسلامی ایران را به یک موضوع امنیتی تبدیل کنند که در فاز مختلف از هسته‌ای تا توانمندی‌های دفاعی و موشک‌های بالستیک و... را زیر سئوال ببرند و قصد داشتند ارتباط با جمهوری اسلامی ایران را یک خط قرمز اعلام کنند.

کنعانی با بیان اینکه اکنون بسیاری از کشورهای جهان خواستار ارتباط با ایران اسلامی هستند به این دلیل که از مرحله امنیتی‌سازی جمهوری اسلامی و از تنش‌زدایی عبور کردیم، تصریح کرد: توسعه اقتصادی بین‌المللی منوط به این روابط است که اکنون بهترین گفت‌وگو‌های سیاسی را برقرار کرده‌ایم و نتیجه‌بخش خواهد بود.

سخنگوی وزارت خارجه با بیان اینکه با دیپلماسی پویا از بسیاری از سدها و پروتکل‌ها عبور کرده‌ایم و ما در حوزه امنیتی ثابت کرده‌ایم که نقطه امنیت‌ساز هستیم، خاطرنشان کرد: با پیگیری‌های استاندار البرز دفتر نمایندگی وزارت خارجه در استان البرز به زودی افتتاح رسمی می‌شود و با توجه به اینکه مدیر آن مشخص و معرفی شده، فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رایزنی ایران و تاجیکستان درمورد تقویت روابط دوجانبه
  • تقدیم رونوشت استوارنامه سفرای قزاقستان، فنلاند و صربستان
  • گزارش سفیر ایران در بلاروس به امیر عبداللهیان
  • بسیاری ازکشورهای جهان خواستار ارتباط با جمهوری اسلامی ایران هستند
  • کنعانی: بسیاری از کشورها خواستار ارتباط با ایران شده‌اند
  • وزیر امور خارجه: در مسیر تدوین یک نقشه راه برای بازگشت روابط ایران و مصر هستیم
  • افشاگری تازه جمهوری‌خواهان علیه رابرت مالی
  • جمهوری‌خواهان آمریکا: رابرت مالی اسناد محرمانه را در تلفن همراه شخصی‌اش نگهداری می‌کرد
  • تحولات غزه و روابط دوجانبه محور رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان
  • استقبال تهران از پاسخ حماس به طرح سیاسی پایان جنگ علیه غزه