Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-02@02:50:50 GMT

۵ علامت اختلال در عملکرد دستگاه گوارش

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۹۱۶۵۳

۵ علامت اختلال در عملکرد دستگاه گوارش

برخی علائم هشدار دهنده وجود دارد که ظهور آن‌ها نشانه بروز مشکل در عملکرد روده و دستگاه گوارش است.

به گزارش شریان نیوز، وب سایت Healthline پنج علامت را برشمرده است که مشاهده آن در بدن نشان می‌دهد روده و دستگاه گوارش انسان به درستی کار نمی‌کنند.

این علائم به شرح زیر است:

ناراحتی معده

این اختلال ممکن است شامل احساس باد در معده، نفخ، یبوست، اسهال و مشکل در هنگام دفع مدفوع باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رژیم پر قندی را دنبال می‌کنید

یک رژیم غذایی غنی از غذا‌های فرآوری شده و قند‌های اضافه می‌تواند میزان باکتری‌های خوب روده شما را کاهش دهد و باعث عملکرد نامناسب آن شود.

تغییرات ناخواسته در وزن

افزایش یا کاهش وزن بدون تغییر در رژیم غذایی یا ورزش و فعالیت‌های بدنی می‌تواند نشانه عملکرد غیرطبیعی روده باشد.

اختلالات خواب یا خستگی مداوم

یک روده و دستگاه گوراش ناسالم ممکن است موجب ایجاد اختلال در خواب و بی خوابی و در نتیجه احساس خستگی مزمن شود.

حساسیت و تحریک پوست

گاهی اوقات اختلالات پوستی مانند اگزما ممکن است با آسیب دیدگی روده مرتبط باشد. التهاب روده ناشی از تغذیه نامناسب ممکن است منجر به افزایش "نشت" برخی پروتئین‌ها در بدن شود که به نوبه خود باعث تحریک پوست می‌شود.

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۱۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!

شرکت داروسازی آسترازنکا اعتراف کرد واکسن کووید19 که با نام «کووید شیلد» عرضه شده بود، ممکن است به عوارض جانبی نادری از جمله لخته شدن خون و تعدادپلاکت های کم منجر شود.

به گزارش مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در ۱۵۰ کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن ۶۰ تا ۸۰ درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود ۵۰ قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار ۱۰۰ میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در ۲۰۲۳ میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: محققان: نگران لخته خون ناشی از تزریق واکسن آسترازنکا نباشید واکسن آسترازنکا از چرخه تزریق خارج شد بزرگ‌ترین سازنده واکسن، تولید واکسن آسترازنکا را متوقف کرد

دیگر خبرها

  • این ویتامین‌هادر کاهش یبوست موثر هستند
  • استمرار فعالیت سامانه بارشی در لرستان تا روز شنبه
  • ۵ راه حل خانگی درمان مسمومیت
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟
  • انتقال خون فارغ از گروه خونی ممکن می‌شود
  • آیا منجمد کردن نان آن را سالم‌تر می‌کند؟
  • راهکار ساده برای کمک به رژیم‌تان؛ نوشیدن آب داغ چگونه باعث کاهش وزن می‌شود؟
  • نوشیدن آب داغ باعث کاهش وزن می‌شود؟
  • 6 علامت که می‌تواند نشان دهنده تومور مغزی باشد