Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرونا و محدودیت‌های اعمال شده برای مقابله با آن مانند قرنطینه و منع رفت و آمد موجب به راه افتادن اعتراضات در برخی از کشور‌ها و به ویژه در کشورهای اروپایی شده است.

خبرگزاری میزان - شیوع ویروس کرونا که از آغاز فصل پاییز و ورود به فصل سرد افزایش یافته، طی روز‌های اخیر در بسیاری از کشور‌ها روندی صعودی به خود گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از کشور‌ها در آمار‌های روزانه و هفتگی ابتلا رکورد‌های جدیدی ثبت کرده ان؛ همچنین درباره تکمیل ظرفیت بیمارستان‌ها نیز هشدار داده شده است.

 

 

رکورد ابتلای هفتگی در آمریکا

مقامات بهداشتی آمریکا گزارش دادند که طی یک هفته اخیر حدود یک میلیون نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده اند که بیشترین میزان ابتلای هفتگی به ویروس کرونا تاکنون در آمریکا به شمار می‌رود.

قرنطینه نخست وزیر انگلیس

«بوریس جانسون»، نخست وزیر انگلیس اعلام کرد که پس از ارتباط با یک فرد مبتلا به ویروس کرونا، خود را قرنطینه کرده است.

 

 

ابتلای ۴ میلیون نفر در جهان طی یک هفته

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که طی یک هفته اخیر حدود ۴ میلیون نفر در سراسر جهان به ویروس کرونا مبتلا شده اند که این رقم بیشترین میزان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به شمار می‌رود.

 

 

افزایش تدابیر محدود کننده در ایالت‌های آمریکا

بسیاری از ایالت‌های آمریکا اعلام کرده اند که برای مقابله با شیوع گسترده ویروس کرونا، تدابیر محدود کننده جدیدی را اتخاذ خواهند کرد.

تشدید تدابیر محدود کننده در کره شمالی

«کیم جونگ اون»، رییس کره شمالی، به مقامات بهداشتی این کشور دستور داده تا تدابیر اتخاذ شده برای مقابله با ویروس کرونا را افزایش بدهند.

 

بیشتر بخوانید: روسیه از آغاز تولید انبوه واکسن کرونای «اسپوتنیک وی» خبر داد تاخت و تاز کرونا در جهان؛ محدودیت ها در اروپا و آمریکا افزایش می‎یابد

تظاهرات در آلمان و افزایش محدودیت‌ها

دولت آلمان و مقامات ایالتی این کشور برای مهار ویروس کرونا در این کشور درصدد افزایش محدودیت‌های کرونایی هستند.

این تدابیر در حالی اتخاذ می‌شوند که محدودیت‌های کرونایی اعتراضات گسترده‌ای را در این کشور به همراه داشته و روز گذشته هزاران نفر در برلین در اعتراض به این محدودیت‌ها تظاهرات برپا کردند.

 

 

اجباری شدن ماسک در نیوزیلند

مقامات بهداشتی نیوزیلند را در حمل و نقل عمومی و پرواز‌های داخلی این کشور اجباری اعلام کردند.

 

 

صفوف طولانی غذا در تگزاس

رسانه‌های آمریکا تصاویر و ویدئوهایثی از صفوف طولانی برای دریافت غذا در این ایالت همزمان با افزایش شیوع کرونا و محدودیت‌ها منتشر کرده اند.

 

انتهای پیام/

برچسب ها: حوادث بین الملل کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا حوادث بین الملل کرونا ویروس کرونا محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۲۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امنیت غذایی جهان تهدید می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان دامپزشکی کشور، «مجتبی نوروزی» در آئین افتتاح بیست و یکمین کنگره دامپزشکی ایران افزود: از سال ۱۹۹۶ میلادی به این سو امنیت غذایی و ایمنی غذایی نزد سران بسیاری از کشورهای عضو سازمان ملل متحد به عنوان مهمترین مؤلفه هزاره سوم که عموم مردم به‌صورت پایدار به غذای سالم و بهداشتی فاقد هرگونه آلودگی انگلی دسترسی داشته باشند، مطرح شد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه از آن مقطع زمانی مقرر شده بود تا سال ۲۰۱۵ تعداد گرسنگان به نصف کاهش یابد، گفت: بر اساس ارزیابی فائو روند گرسنگی رو به افزایش است و هم اکنون یک میلیارد نفر با درآمد یک دلار در روز در حال گذراندن عمر هستند.

وی در تشریح چالش‌های کنونی تهدیدکننده امنیت و ایمنی غذایی در جهان، به افزایش جمعیت و رشد کشورهای در حال توسعه که به رشد تقاضای غذا طی یک دهه آینده منجر خواهد شد اشاره کرد و افزود: گسترش شهرسازی و تغییر غذایی در کشورهای در حال توسعه، افزایش تقاضا با توجه به محدودیت شدید منابع آبی و سایر مخاطرات تغییرات اقلیمی نیز از عوامل تهدیدکننده ای است که باید با کشف راهکارهای جدید و تقویت منابع انسانی به دنبال پیشگیری از تشدید ناامنی غذایی و حتی نجات تمام گرسنگان بود.

نوروزی در ادامه سه چالش عمده غذایی در جهان را در افزایش گرسنگی در جهان، عدم تعادل در رژیم غذایی روزانه و چالش‌های تولید متأثر از فرسایش خاک، کمبود آب و تهدیدات زیست محیطی جمع بندی کرد و گفت: با توجه به اینکه تهدیدات جدید ایمنی مواد غذایی به طور مداوم در حال ظهور است، تغییرات در محیط زیست و افزایش مقاومت میکروبی، امنیت غذایی و ایمنی غذایی پایدار را تهدید می‌کند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به برخی عوامل تأثیرگذار دیگر مانند افزایش سفر در جهان و پیامدهای زیست محیطی این مسأله اظهار کرد: رشد مصرف نابجا و غیرضروری آنتی بیوتیک‌ها و اثرات منفی آن در بروز روند درمان و شیوع سایر ناهنجاری‌ها؛ وقوع انواع سیل‌های مهلک نابهنگام مثل آنچه در سال ۲۰۱۰ در پاکستان تا سال‌های اخیر رخ داد؛ آتش سوزیهای مخرب در روسیه و آمریکا و اروپا از دیگر تهدیدات امنیت غذایی و ایمنی غذایی است که گویای انتظار بروز آثار سو دیگر تغییرات اقلیمی خواهد بود.

نوروزی در ادامه به تدبیر درست سازمان‌های زیر مجموعه سازمان ملل متحد در رویکرد جدید که سلامت واحد( one health) است اشاره کرد و گفت: در واقع با این رویکرد سلامت واحد؛ سلامتی اکوسیستم، انسان و دام به یکدیگر کاملاً مرتبط است و غفلت از هر کدام از این سه باعث بروز انواع بیماری‌های نوپدید و بازپدید است.

وی با ابراز امیدواری از اینکه کنگره‌های دامپزشکی موقعیت بسیار مغتنمی برای استفاده از دانش و مطالعات و تجربیات و انرژی دانشجویان و اساتید و محققان دامپزشکی در بررسی راهکارهای کمک کننده به تحقق امنیت غذایی و ایمنی غذایی پایدار است فراهم سازد افزود: کما اینکه در همین جا باید تأکید کنم که اگر موفقیت‌هایی در حوزه سلامت و بهداشت ملی رخ داده، این دستاوردها حاصل یافته‌های تحقیقاتی و علمی شماست.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور توجه به بهداشت و امنیت غذایی؛ اپیدمیولوژی؛ بیماری‌های نوظهور و بازپدید؛ بهداشت محیط؛ معرفی داروها و مکمل‌های غذایی سالم و کارآمد؛ استفاده از هوش مصنوعی؛ رسیدگی به رفاه دام و حیوانات و… را که از محورهای بیست و یکمین کنگره دامپزشکی ایران است به عنوان محورهای ارزشمند در این کنگره برشمرد و گفت: سازمان دامپزشکی کشور به دنبال بازمهندسی در فرآیندهای سازمانی است و با ایجاد مرکز بیماری‌های منتقله دامی و فرآورده‌های خام دامی به دنبال بنیان گذاشتن دامپزشکی نوین در کشوری است که بسیار سال‌ها پیش از طلوع اسلام و زمانی که اروپاییان مبادرت به نامگذاری نخستین شنبه ماه آوریل هر سال به نام «روز جهانی دامپزشکی» کنند به آغاز دامپزشکی و بیطاری همت گماشته بودند.

کد خبر 6094421

دیگر خبرها

  • تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکا به چه معناست؟
  • دانشگاه شیراز آماده جذب دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا و اروپا
  • چرا فلسطین طی ۷ ماه جنگ همواره اصلی‌ترین موضوع جهانی بوده است؟
  • امنیت غذایی جهان تهدید می شود
  • رهبر معظم انقلاب در دیدار معلمان: سند تحول را چندسال در کشو گذاشتند و درش را بستند/ به دانشگاه‌های آمریکا و اروپا نگاه کنید؛ نشان می‌دهد ملت‌ها به مسئله غزه حساسند/ باید فشار روی رژیم صهیونیستی روزبه‌روز افزایش پیدا کند
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها