Web Analytics Made Easy - Statcounter

جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به اینکه استانداردهای لازم در راه اندازی نقاهتگاه ایلام رعایت شده است، گفت: خدمات دهی به بیماران مبتلا به کرونا در این مرکز فراهم است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایلام بیدار، " قاسم جان بابایی"، معاون درمان وزارت بهداشت شامگاه یکشنبه در بازدید از مرکز نقاهتگاه شهدای قلاویزان شهر ایلام گفت: مراکز نقاهتگاهی ایلام جزو بهترین و استانداردترین مراکز نقاهتگاهی در سطح کشور است که این مراکز می‌تواند برای سایر استان‌های کشور به عنوان الگو و نمونه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: این مرکز نقاهتگاهی در سطحی مناسب و با کیفیت برای خدمات دهی به بیماران مبتلا به کرونا قرار دارد و از آن برای بستری و خدمات دهی به بیمارانی که شدت بیماری در آنان کمتر است، می‌توان به عنوان یک محیط مناسب استفاده کرد.

دکتر جان بابایی افزود: خوشبختانه مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایلام در عرصه راه اندازی مراکز نقاهتگاهی به بهترین وجه ممکن اقدام کرده‌اند و با خلاقیت و پشتکار توانسته‌اند محیطی مناسب و درخور شان و منزلت بیماران فراهم سازند.

معاون درمان وزارت بهداشت یادآور شد: قطعاً خدمات دهی به بیماران مبتلا به کرونا در این مراکز نقاهتگاهی موجبات رضایتمندی آنان را فراهم خواهد ساخت و این مرکز نقاهتگاهی می‌تواند در سطح کشور به عنوان الگو در نظر گرفته شوند.

بازدید معاون درمان وزارت بهداشت از بیمارستان امام علی (ع) سرابله

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همراهی رئیس دانشگاه علوم پزشکی، معاون درمان، مدیر امور بیماری‌ها و مراکز تشخیصی درمانی، مدیر دفتر خدمات پرستاری، مدیر روابط عمومی و مشاور جوان رییس دانشگاه از بیمارستان امام علی (ع) سرابله بازدید کرد.

جان بابایی ضمن بازدید از بخش‌های مختلف بیمارستان، پرونده‌های پزشکی و درمانی بیماران را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد و در جریان خدمات دهی به بیماران قرار گرفت.

وی همچنین در ادامه با پزشکان و پرسنل بیمارستان امام علی (ع) دیدار و گفتگو و از خدمات و تلاش‌های شبانه روزی مجموعه بیمارستان تقدیر کرد.

بازدید معاون درمان وزارت بهداشت از بیمارستان شهید مصطفی خمینی ایلام

جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت با همراهی محمد کریمیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام و برخی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی از بخش‌های مختلف بیمارستان شهید مصطفی خمینی ایلام بازدید و در جریان خدمات دهی به بیماران مبتلا به کرونا در این بخش‌ها قرار گرفت.

وی همچنین با پزشکان و پرسنل بخش‌های مختلف بیمارستان دیدار و گفتگو و از خدمات ایثارگرانه و تلاش‌های شبانه روزی آنان در راستای سلامت بیماران تقدیر کرد.

جان بابایی همچنین از بیماران بستری در بخش‌های مختلف بیمارستان عیادت و دلجویی نمود و شفای عاجل آنان را از درگاه خداوند متعال مسئلت کرد.

انتهای پیام/ک

منبع: دانا

کلیدواژه: معاون درمان وزارت بهداشت بخش های مختلف بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی مراکز نقاهتگاهی جان بابایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۳۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس/ پیگیری قضایی در حال انجام است