Web Analytics Made Easy - Statcounter

سبکی که دونالد ترامپ در اطلاع‌رسانی به مردم کشورش از طریق شبکه اجتماعی توییتر در پیش گرفت، گرچه بسیار کم‌سابقه و عجیب می‌نمود، اما حس نزدیکی با مردم را به وجود آورد و اکنون این دغدغه هست که آیا با آغاز به کار جو بایدن، ریاست جمهوری از مردم دور می‌شود یا خیر.

به گزارش ایسنا، «تد آنتونی» در مطلبی برای خبرگزاری آسوشیتدپرس می‌نویسد:" «کالوین کولیج» سی‌امین رئیس‌ جمهوری آمریکا که در دوران حضورش در کاخ سفید به "کال آرام" شهرت داشت، با نگارش زندگینامه خود تلاش کرد تا انتظاراتی از نامش را برآورده سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او پس از ترک منصبش در ۱۹۲۹ نوشت: گفته‌های یک رئیس‌جمهوری، وزن هنگفتی دارد و نباید بی‌رویه استفاده شود.

جهان اکنون اما بسیار متفاوت است. ارتباط آنی است. آمریکایی‌ها –حتی یک رئیس‌جمهور- اغلب با کیفیت و ارزش آنچه اکنون "محتوای" آنها نامیده می‌شود، مورد سنجش قرار می‌گیرند. دونالد ترامپ از زمان رسیدن به قدرت در ۲۰۱۷ (و برای سال‌های زیادی پیش از آن) یک رئیس‌جمهوری متفاوت بوده است که وقتی پای ارتباط در میان است، شخصیتی است که می‌گوید هر چه بیشتر بهتر.

شما می‌توانید ترامپ را ستایش یا تحقیر کنید. اما از طوفان توییت‌های شبانه تا تکرار مداوم گفته‌های ناصحیح و تحریک‌آمیز درباره همه چیز، از زانو زدن طرفداران بازیکنان فوتبال تا خشم بر سر پیشنهاد خرید گرینلند، موردی هست که تقریبا انجام آن در چهار سال گذشته با این رئیس‌جمهوری ایالات متحده آمریکا غیرممکن بوده است: نادیده گرفتن او.

سید استراو، کارآفرین و هنرمند ساکن ورمونت وودز می‌گوید: هیچکس نمی‌تواند از آن فرار کند. چنین چیزی پیشتر هرگز نبوده است. من همیشه به شخص رئیس جمهور توجه کرده‌ام اما هیچگاه اینطور نبوده است. به اعتقاد من، حتی مردمی که او را دوست دارند، همین حس را دارند.

حال، در وضعیتی که دولت دیگری برای کسب سلطه و قدرت آمریکایی آماده می‌شود، آیا سال‌های ترامپ برای همیشه جایگاهی را که ریاست جمهوری در زندگی آمریکایی‌ها و زندگی آمریکایی‌ها اشغال می‌کند، تغییر داده است؟ آیا گفته‌های کالوین کولیج در دوران ریاست جمهوری کنونی به طرز ناخوشایندی منسوخ شده، یا ایده‌ای است که زمان آن بازگشته است؟ همانطور که روی برگه‌ الصاق شده‌ای به حصار میدان "لافایت" در نزدیکی کاخ سفید نوشته شده بود "کافی است!"

ریاست جمهوری به عنوان ترکیبی از دو چیز ابداع شد؛ یک رهبر فوق‌العاده و یک فرد منظم از صفوف ما. و مردم آمریکا همیشه دوست داشته‌اند با آن تعامل داشته باشند، یا حداقل احساس کنند که چنین هستند. در دهه ۱۸۰۰، آنها واقعاً همین طور بودند؛ مراسم تحلیف اندرو جکسون آزاد بود و در آن افراد به میل خود درون کاخ سفید و اطراف آن حضور داشتند. دسترسی در درجات مختلف برای نیم قرن ادامه داشت تا اینکه نگرانی‌های امنیتی به آن پایان داد.

از دولت کندی دوستدار تلویزیون، تا بیل کلینتون و جورج بوش، هیچکدام از این رهبران مستقیما با عموم آمریکایی‌ها ارتباط برقرار نمی‌کردند و نظرات تازه‌ای درباره طیف گسترده‌ای از مسائل در سطح ملی و چند بار در روز ارائه نمی‌کردند. در واقع هیچکس پیش از دونالد ترامپ نبوده است که مثل بسیاری از خود ما، نیمه‌های شب به سراغ تلفن خودش برود و درباره چیزهایی که او را آزار می‌دهند، توییت کند.

هیچگاه پیش از این، ۲۸۰ کاراکتر از سوی قدرتمندترین شخص جهان تا این حد نزدیک به نظر نمی‌رسید. شاید دوباره چنین چیزی دیده نشود. باراک اوباما هم اواخر اکتبر حین حضور در کمپین جو بایدن و کامالا هریس به این نکته اشاره کرد که ترامپ در همه جا حضور دارد.   

بسیاری از هواداران ترامپ اما عاشق این فراگیری هستند. از دید آنها، این شفافیت است؛ او ترکیبی از دسترسی و قدرت را به ریاست جمهوری آورده است که مفید است. از بسیاری جهات، این برتری ترامپ است.

آنتونی دی‌ماجیو، استاد علوم سیاسی در دانشگاه لیهای که سیاست رسانه و پروپاگاندا تدریس می‌کند، می‌گوید: ما به منصب نگاه نمی‌کنیم، ما به شخص نگاه می‌کنیم و دونالد ترامپ شخصیت نهایی است. این بهترین راه برای درک دقیق سیستم سیاسی ما نیست، اما آسان است.

چه کسی می‌داند رئیس‌جمهور جو بایدن چطور ارتباط برقرار خواهد کرد؟ احتمالا این طور می‌توان گفت که فقدان تجربه او در شبکه‌های تلویزیونی و توییت‌های گهگاه تحریک‌آمیز ممکن است محدودیت‌هایی در گستردگی ارتباط او ایجاد کند.    

و اما ترامپ؟ وقتی او و ریاست جمهوری دو مبحث جداگانه شوند، او همچنان جایگاهی را حفظ خواهد کرد که جامعه‌شناسان "کانون توجه" توصیف می‌کنند. او هنوز حرف‌های بسیاری برای گفتن دارد، مکان‌های بسیاری برای بیان آنها دارد و مردم بسیاری می‌خواهند آنها را بشنوند.

کارولین لی، پروفسور حوزه جامعه‌شناسی سیاست و فرهنگ در دانشگاه لافایت پنسیلوانیا می‌گوید: ممکن است برای مدت زمان طولانی، صحبت‌های او ارزش‌ خبری داشته باشند. اما مساله اینجاست که زمانی می‌رسد که او بمیرد و در آن مرحله چه کسی می‌خواهد آن کانون توجه را پر کند؟ آیا شخصی هست که این سبک از توجه یا آن سطح از توجه را فرماندهی کند؟ تصور اینکه شخصی در این نقش قدم بگذارد، دشوار است."

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دونالد ترامپ توييتر ریاست جمهوری دونالد ترامپ آمریکایی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۴۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط ترامپ برای کمک به اوکراین

رئیس جمهور پیشین آمریکا که اکنون نامزد اصلی جمهوری خواهان برای رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری این کشور در سال ۲۰۲۴ به شمار می‌رود، برای کمک به اوکراین شرط تعیین کرده است.

به گزارش مشرق، «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور پیشین آمریکا که اکنون نامزد اصلی جمهوری خواهان برای رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری این کشور در سال ۲۰۲۴ به شمار می‌رود، درباره کمک آمریکا به اوکراین در صورت بازگشت به کاخ سفید گفت: «در بازگشت به کاخ سفید به کی‌یف کمک خواهم کرد اما به این شرط که اتحادیه اروپا نیز باید هزینه را پرداخت کند.»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا گفت که اروپا نیز باید سهم خود را در کمک به اوکراین بپردازد.

ادعای ترامپ در حالی صورت گرفته است که گفتگوی هیأت های آمریکا و اوکراین پیرامون توافقنامه امنیتی بلندمدت میان دو کشور از روز سه شنبه بار دیگر آغاز شده است.

بر اساس اعلام رسانه‌ها، وزارت امور خارجه آمریکا در این ارتباط خبر داد که هیأت های ایالات متحده و اوکراین در مورد ادامه مذاکرات بر سر توافقنامه امنیتی بلندمدت بین واشنگتن و کی یف گفتگو کردند.

این سومین دور از گفتگوهای امنیتی دو طرف به شمار می آید.

بر این اساس، مقامات اوکراینی و آمریکایی دور سوم گفتگوها را برای دست یابی به یک توافقنامه امنیتی دوجانبه نهایی بین دو کشور برگزار کردند.

در بیانیه صادره از سوی دفتر ریاست جمهوری اوکراین آمده است که طرفین در مورد متن پیش نویس توافقنامه امنیتی گفتگو کردند و به پیشرفت قابل توجهی نیز در تدوین مفاد اصلی سند دست یافتند.

گفتنی است که کی‌ یف چند توافقنامه امنیتی ۱۰ ساله با شماری از کشورهای عضو ناتو امضا کرده است. این توافقنامه‌ ها شامل حمایت بلندمدت از اوکراین در مقابل روسیه است.

کشورهای غربی از آغاز درگیری ها میان روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، صدها میلیارد دلار کمک به کی‌یف کمک کرده اند.

به تازگی نیز، «میخائیل اونوفر» معاون فرمانده گردان تیپ ۵ تهاجمی نیروهای مسلح اوکراین در مصاحبه با روزنامه اوکراینسکایا پراودا گفته است که اوکراین به شدت با کمبود قطعات یدکی برای تعمیر تجهیزات غربی مواجه است.
به گفته وی، پس از اینکه تجهیزاتی صدمه می بیند از قطعات آن برای تعمیر انواع دیگر استفاده می شود.

روز سه‌شنبه نیز «داگلاس مک‌گرگور» مشاور سابق وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) نیز با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اعلم کرد که این نگرانی وجود دارد که حتی پیش از حمله بزرگ روسیه، ارتش اوکراین از نظر نیروی نظامی دچار کمبود شدید شود.

وی دراین‌باره نوشت: ارتش اوکراین هم‌اکنون با کمبود سرباز و نیروی نظامی روبروست وحمله روسیه هنوز آغاز نشده است.

مک‌گرگور با اشاره به اینکه ارتش اوکراین روزانه صدها نیروی نظامی را از دست می‌دهد افزود که اوکراین به فروپاشی کامل نزدیک شده است.

ضدحملات ارتش اوکراین که از پیش‌تر مقامات و رسانه های غربی و اوکراینی با آب‌وتاب فراوان وعده آن را داده بودند، سرانجام ۴ ژوئن (۱۴ خرداد سال ۱۴۰۲) بی‌سروصدا و بدون اعلام رسمی در محورهای مختلف آغاز شد و بنا بر گزارش‌ها، نیروهای اوکراینی نه تنها تاکنون موفق به شکست خطوط دفاعی ارتش روسیه و پیشروی چشمگیری نشدند، بلکه حجم زیادی از تجهیزات نظامی مدرن اهدایی غربی‌ها نیز در این ضدحملات نابود شده یا سالم به تصرف نیروهای ارتش روسیه درآمد.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل
  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • سیاره عطارد در اوج خورشیدی قرار می‌گیرد
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی