Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: ابتکارات و اقدامات انجام شده از سوی سازمان‌ها و بنگاه‌های اجتماعی در طی بحران‌های همه گیر، نقش اساسی آنها را در مقابله با چالش‌های توسعه برجسته و آنها را به عنوان شرکای طبیعی دولت‌ها تبدیل کرده است.
به گزارش خبرنگار شهر، بانک جهانی در بخش شهرهای پایدار در تازه ترین گزارش خود به تاثیر بنگاه‌ها و نهادهای اجتماعی بر بحران‌های همه گیر مانند کرونا پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنطور که در این گزارش آمده است؛ بیشتر دولت‌ها هنگام ابتلا به بیماری همه گیر کرونا غافلگیر شدند. آنها تلاش کردند تا بهترین راه برای مقابله با این ویروس را اجرا کنند از قرنطیه و محدودیت‌های شدید تا وضع پروتکل‌های بهداشتی. اما برای یک فرد عادی در یک خانواده یا جامعه، زندگی باید ادامه می یافت. مردم به غذا، آب، اطلاعات، بهداشت و سایر خدمات نیاز داشتند. آنجا بود که جوامع – گروه‌های محله‌ای و سازمان‌های محلی - به کمک آمدند. چیزی که ما معمولاً متوجه نمی شویم این است که بسیاری از این سازمان‌ها بنگاه‌های اجتماعی هستند.
بنگه‌های اجتماعی، شریک دولت‌ها در بحران‌های همه گیر
بر اساس این گزارش؛ از آنجا که شیوع COVID-19 در سراسر آسیا، آفریقا و فراتر از آن بیداد کرده است، بنگاه‌های اجتماعی از ظرفیت موجود، شبکه ها و نفوذ خود برای کار با زنجیره‌های ارزیابی تقاضا و اتصال خانوارها، جوامع و دولت‌های محلی (شهرداری‌ها) استفاده کرده‌اند. فعالیت‌های آنها از جمله توزیع سبد غذایی، ماسک صورت و محصولات بهداشتی، اداره آشپزخانه‌ها و انتقال افراد بیمار به بیمارستان ها در محدوده مختلفی بوده است. نمونه های دیگر شامل راه اندازی ایستگاه‌های شستن دست در نقاط ورودی در شهرک‌های غیررسمی و همچنین ارایه کمک مالی به خانوارها و کارگران غیررسمی است که بیشتر تحت تأثیر بحران اقتصادی قرار گرفته اند. مثلا در هند یک بنگاه اجتماعی مستقر در دهلی با بسیج شبکه گسترده داوطلبان و سازمانهای شریک خود، برای بیش از 20 هزار خانواده در سراسر هند جیره و غذا تهیه کرد.
به طور خلاصه، بحران ناشی از COVID-19 وضعیت کشورها و بازارها را بهم ریخته و شرکتهای اقتصادی به عنوان شریک برای حمایت از جوامع و دولتهای محلی وارد عمل شده‌اند. آنها به دلیل تجربه دیرینه خود در ارائه راه حل های جامعه محور و توانایی هدایت منابع حیاتی به جمعیت های غیر متناسب تحت تأثیر یک بحران مانند کرونا، بسیار موثر هستند. از طرف دیگر از آنجا که بنگاه‌ها و سازمان‌های اجتماعی حضور گسترده ای در همه مناطق دارند، می توانند پشتیبانی مورد نیاز را در مناطق صعب العبور فراهم کنند.
بانک جهانی در این گزارش گفته است؛ جدا از ارائه کمک های بشردوستانه، بنگاه‌های اجتماعی همچنین روش‌هایی را توصیف کرده اند که از طریق آنها می‌توانند دولت‌ها را در ارائه خدمات ضروری حمایت کنند. به عنوان مثال ، «Life Bank» و «MDaas Global» چندین سایت آزمایش COVID-19 در نیجریه ایجاد کرده اند. برخی سازمان‌های اجتماعی هم محتوای آموزشی را از طریق پیامک برای دانش آموزانی که ممکن است به تلفن های هوشمند و اینترنت پرسرعت دسترسی ندارند ارائه می دهند.
کمک به ایجاد فرصت‌های شغلی حتی در شرایط بحرانی
علاوه بر همه این اقدامات، بنگاه‌های اجتماعی با تمرکز در تولید ماسک‌های صورت و ارائه خدمات به مشاغل ضروری فرصت‌های شغلی هم ایجاد کرده اند. توانایی آنها در نوآوری و به حداکثر رساندن تأثیر کرونا بر محیط های کم برخوردار در تلاش های انجام شده برای بهبودی پس از همه گیری گرونا مفید خواهد بود. ابتکارات انجام شده توسط این سازمان‌ها در طی همه گیری، نقش اساسی آنها را در مقابله با چالش های توسعه برجسته و آنها را به عنوان شرکای طبیعی دولت ها تبدیل کرده است.
با این حال بنگاه‌ها و سازمان‌های اجتماعی، مانند بیشتر شرکت ها و سازمان‌ها از اثرات COVID-19 نیز رنج می برند. احتمالاً آنها با چالش‌های نقدینگی بیشتری روبرو می شوند و برای زنده ماندن تلاش می کنند. از این رو دولت ها و برخی حامیان باید از نهادهای اجتماعی برای تلاش‌های مداوم به منظور کاهش اثرات بحران‌های همه گیر استفاده و اطمینان حاصل کنند که بودجه کافی برای عملیات آنها تزریق می شود.
منبع: https://blogs.worldbank.org/sustainablecities
خبرنگار: فریبا رحمانی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بنگاه های اجتماعی بحران های همه گیر سازمان ها بنگاه ها دولت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۴۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر از سازمان مدیریت بحران کشور درخواست کرد که هلال‌احمر استان کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، بابک محمودی امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت در اولین جلسه ستاد مدیریت استان کرمانشاه که با حضور محمد حسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در سالن شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد به زیرساخت‌های خوب کرمانشاه در بحث امداد و نجات اشاره کرد.

وی از نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور درخواست کرد که که هلال احمر استان کرمانشاه به مرکز منطقه غرب کشور تبدیل شود.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال‌احمر کشور اظهار کرد: اگر کرمانشاه هاب منطقه برای مدیریت بحران شود با توجه به زیرساخت‌هایی که دارد می‌تواند به صورت تخصصی استان‌های ایلام، همدان و کردستان را پوشش دهد.

محمودی اضافه کرد: چنانچه این درخواست مصوب شود سه تا چهار فروند بالگرد دائمی مستقر می‌شود تا پشتیبانی را در حداقل زمان انجام دهد.

وی با اشاره به بحث اربعین و استقبال زائران برای خروج از کشور از طریق مرز رسمی خسروی، تصریح کرد: باید آمادگی امدادرسانی به‌موقع داشته باشیم در این راستا سازماندهی خوبی در کشور صورت گرفته است‌.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال‌احمر کشور با اشاره به افزایش حوادث کوهستانی کرمانشاه، گفت: باید فضای ایمنی در مکوهستان‌ها با علامت‌گذاری و وجود راهنما صورت بگیرد تا علاوه بر اینکه مردم برای طبیعت‌گردی به سمت کوهستان‌ها ترغیب شوند، ایمنی آن‌ها نیز حفظ شود.

کد خبر 748366

دیگر خبرها

  • گیاه جوانی در طب سنتی هند
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است
  • جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • نظارت مدیریت بحران بر ایمنی نمایشگاه کتاب تهران
  • کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان