Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-اتحادیه اروپا با ابراز نگرانی عمیق از تصمیم رژیم تل‌آویو برای ساخت واحدهای صهیونیست‌نشین در شرق قدس اشغالی، گفت این اقدام می‌تواند مانع تشکیل دولت آتی فلسطینی شود.

 تصمیم کابینه تل‌آویو برای توسعه شهرک صهیونیست‌نشین «گیوعات هاماتوس» واقع در قدس شرقی، ابراز نگرانی و هشدار «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا را در پی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته وبگاه «عاروتص‌شوع»، بورل شامگاه یکشنبه به رژیم صهیونیستی هشدار داد برنامه‌ها برای توسعه شهرک مذکور را لغو کند زیرا ساخت واحدهای مسکونی جدید در جنوب قدس شرقی می‌تواند مانع تشکیل دولت آتی فلسطینی شود.

وی طی بیانیه‌ای با غیرقانونی خواندن شهرک صهیونیستی گیوعات هاماتوس در محله عرب‌نشین قدس شرقی، گفت از تصمیم اسرائیل برای توسعه این شهرک بسیار نگران است.

بر این اساس، در بیانیه مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا آمده است: «من از تصمیم مسئولان اسرائیلی برای آغاز فرایند مناقصه جهت ساخت واحدهای مسکونی برای یک شهرک کاملاََ جدید در گیوعات هاماتوس، عمیقاََ نگران هستم».

بورل توضیح داد: «این یک منطقه مهم بین اورشلیم (قدس اشغالی) و بیت‌لحم در کرانه باختری اشغالی است. هرگونه شهرک‌سازی باعث آسیب جدی به چشم‌انداز دولت فلسطینی یکپارچه و پایدار می‌شود و در ابعاد وسیعتر، به امکان حصول راهکار دو دولتی منطبق با توافقات بین‌المللی و اینکه اورشلیم (قدس اشغالی) پایتخت آتی دو دولت باشد، آسیب می‌زند».

وی ادامه داد: «اتحادیه اروپا بارها از اسرائیل خواسته تا به تمام فعالیت‌های شهرک‌سازی پایان دهد و زیستگاه‌های پراکنده‌ای که از مارس ۲۰۰۱ ساخته شده را برچیند. این موضع محکم اتحادیه اروپاست که شهرک‌ها ذیل حقوق بین‌المللی، غیرقانونی هستند».

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با تاکید بر لزوم بازنگری تل‌آویو در اینگونه تصمیمات منفی در این برهه زمانی حساس، افزود: «شهرک‌سازی اعلام شده، منجر به تداوم تضعیف اقدامات برای اعتمادسازی بین طرف‌های (مناقشه فلسطین-اسرائیل) می‌شود، امری که برای ازسرگیری نهایی مذاکرات ضروری است».

روز گذشته بود که اداره اراضی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در وبسایت خود مناقصه‌هایی را برای ساخت بیش از ۱۲۰۰ واحد جدید در شهرک «گیوعات هاماتوس» شروع کرده است.

«نیکلای ملادنوف» نماینده ویژه سازمان ملل در امور غرب آسیا با انتقاد از تصمیم رژیم تل‌آویو برای توسعه یک شهرک صهیونیست‌نشین در قدس شرقی، این اقدام را باعث غیرممکن شدن تشکیل دولت فلسطینی توصیف کرد.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: اتحادیه اروپا برای توسعه شهرک سازی قدس شرقی تل آویو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۵۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیوزیلند: درخواست پایان اشغالگری اسرائیل

به گزارش صدای ایران از ایرنا،به گزارش بامداد سه‌شنبه ایرنا به نقل از الجزیره، وزیر خارجه نیوزیلند پایان اشغال سرزمین‌های فلسطینی از سوی رژیم صهیونیستی را اولین شرط تحقق راهکار دو دولتی عنوان کرد و گفت که کشورش امیدوار است به اشغالگری این رژیم پایان دهد.

پیترز در ادامه با تاکید بر اینکه اکنون مساله اصلی در غزه پایان دادن به فاجعه انسانی است، افزود: این وظیفه جامعه جهانی است که ابتدا هرچه سریع‌تر بحران فاجعه انسانی موجود در غزه را کنترل و سپس به آن پایان دهد.

وزیر خارجه نیوزیلند همچنین با بیان اینکه جامعه جهانی در مرحله بعد باید طرفین را مجبور به پذیرش صلح کند، تاکید کرد:، اما در عین حال باید باز هم به این موضوع توجه داشت که خروج (رژیم) اسرائیل از سرزمین‌های فلسطینی، اولین شرط تحقق صلح است.

پیترز در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر هیچ دولت فلسطینی وجود ندارد که بتوان آن را به رسمیت شناخت، افزود: تلاش‌های کشور‌هایی مانند قطر و مصر می‌تواند در دستیابی به صلح پایدار در منطقه و تشکیل دولت مستقل فلسطینی کمک کند.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

دیگر خبرها

  • قالیباف: اراده دولت و مجلس اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان است
  • نیوزیلند: درخواست پایان اشغالگری اسرائیل
  • نامه اتحادیه انجمن‌های اسلامی به نخبگان دانشگاه‌های آمریکا
  • نامه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل به نخبگان دانشگاه‌های ایالات متحده
  • بورل: تنها راه‌حل مناقشه اسرائیل و فلسطین تقسیم زمین است
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • زلنسکی مجوز نقض حقوق بشر در جنگ اوکراین را از اروپا می‌گیرد
  • بورل: چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • پیش‌بینی تازه بورل از زمان پایان جنگ اوکراین