Web Analytics Made Easy - Statcounter

کامران علیزایی روز دوشنبه در حاشیه سفر به ایران و بازدید از منطقه ویژه اقتصادی دوغارون طی گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر افزون بر ۸۰ درصد کالاهای صادراتی از گمرک دوغارون به مقصد شهر هرات دومین بازار اقتصادی کشور افغانستان ارسال می‌شود.

وی ادامه داد: با توجه به حجم بسیار کالاهای صادراتی از این معبر زمینی به سوی بازارهای هدف افغانستان، مردم این کشور استقبال خوبی از انواع کالاهای ایرانی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس شورای ولایتی هرات افغانستان گفت: با صادرات و ترانزیت انواع کالاهای ایرانی از طریق دروازه طلایی دوغارون بازارهای افغانستان جان دوباره گرفته و اقلام ایرانی بهانه ای شده برای ارتباط افغانستان با برخی کشورهای آسیایی که در صدد هستیم این تعاملات بیش از این افزایش یابد.

فرماندار تایباد نیز به نزدیک بودن گمرک دوغارون به مهمترین بازار اقتصادی افغانستان اشاره کرد و گفت: هرات یکی از مهمترین بازارهای کشور افغانستان است که با نقطه صفر مرزی و این منطقه اقتصادی  ۱۲۰ کیلومتر فاصله دارد و نقش بسزایی در اقتصاد ۲ کشور ایفا می کند.

محسن سیاح افزود: با توجه به جایگاه استراتژیک این شهرستان مرزی، در صورت فراهم شدن زیرساخت های لازم در مرز و گمرک اسلام قلعه افغانستان، این کانون اقتصادی می تواند بیش از این نقش بسزایی در اقتصاد ۲ کشور ایران و افغانستان داشته باشد.

وی ادامه داد: با توجه به اشتراکات فرهنگی ایران و افغانستان به ویژه شهرستان تایباد با استان هرات می توانیم در حوزه مسایل فرهنگی نیز تعاملات مناسبی داشته باشیم.

مدیرکل گمرک دوغارون تایباد نیز گفت: سالانه افزون بر ۲ میلیون تن انواع کالا به ارزش بیش از ۲ میلیارد دلار به بازارهای هدف افغانستان صادر می شود که نشان از بازار پسندی کالاهای ایرانی دارد و معبر زمینی دوغارون پل ارتباطی ایران با سایر کشورهای آسیای میانه به شمار می رود.

محمد کوه گرد با بیان اینکه در بین دستگاههای متولی مستقر در ۲ گمرک دوغارون ایران و اسلام قلعه افغانستان با هدف به حداقل رساندن مشکلات موجود در حوزه صادرات و ترانزیت تعاملات خوبی ایجاد شده است افزود: موقعیت جغرافیایی تایباد موجب شده این شهرستان تامین کننده کالاهای مورد نیاز بازار برخی کشورهای آسیای میانه نیز باشد که این نیز برای طرف افغانستان یک نقطه طلایی به شمار می رود.

وی ادامه داد: حدود ۹۵درصد کالاهایی که به شکل ترانزیت به افغانستان ارسال می شود از امارات به بندرعباس و گمرک شهید رجایی و شهید باهنر وارد شده و از طریق گمرک دوغارون به افغانستان ارسال می گردد و پنج درصد دیگر از این کالاها نیز از سایر گمرکات کشور به گمرک دوغارون وارد می شود.

مدیرکل گمرک دوغارون تایباد گفت: بیشترین حجم کار این گمرک ترانزیت کالا از طریق بندرعباس است و کالاهای تجار افغانستانی و پاکستانی و گاه هندی و دیگر کشورهای همسایه افغانستان، از طریق کشورهای عربی و حوزه خلیج فارس به گمرک بندرعباس، بندر لنگه و دیگر گمرک های مرزی ترانزیت می شود.

گمرک دوغارون در ۱۸ کیلومتری شهر تایباد قرار دارد.

شهرستان ۱۲۰ هزار نفری تایباد در ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.

برچسب‌ها تایباد اداره کل گمرک جمهوری اسلامی ایران افغانستان اشتغال زایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تایباد افغانستان اشتغال زایی تایباد افغانستان اشتغال زایی اخبار کنکور گمرک دوغارون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۶۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟

به گزارش همشهری آنلاین، سرپرست سازمان خصوصی‌سازی می‌گوید: بررسی و تشخیص مشمول بودن افراد برای دریافت سهام عدالت جاماندگان بر عهده وزارت رفاه است و اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده؛ می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

ابراهیم بازیان درباره اعطای سهام عدالت به سایر جاماندگان، اظهار کرد: دولت هیچ تعهدی نسبت به واگذاری سهام به تمام مردم ندارد چراکه واگذاری سهام ناظر به وجود منابع است و اگر منابع اجازه دهد سیاست‌های دولت و درواقع سیاست مجموعه حاکمیت، این بحث را رقم می‌زند.

تدابیر برقی برای عبور از تابستان

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: با توجه به اقدامات و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و با همکاری مشترکان صنعت برق امسال خاموشی نخواهیم نداشت. همایون حائری با تکذیب تاترازی ۲۰ هزار مگاواتی برق افزود: با توجه به تدابیر در نظر گرفته شده پیش‌بینی برای خاموشی‌ها نداریم.

توانیر علیه ماینرها و کولرگازی

مدیرعامل توانیر، ماینرهای غیرمجاز و استفاده از کولرهای گازی در مناطق عادی را از عوامل رشد نامتعارف مصرف برق عنوان کرد و گفت: فعالیت ماینرهای مجاز ۳۵۰ مگاوات به کمتر از ۵۰ مگاوات رسیده و تاکنون ۸۰۰ مگاوات ماینر غیرمجاز کشف شده است.

مصطفی رجبی مشهدی همچنین از ممنوعیت تبلیغ کولرهای گازی در مناطق عادی و معتدل خبر داد که در مذاکره با صداوسیما حاصل شده و ۸۰ درصد مناطق کشور را شامل می‌شود.

کاهش ۸.۹ درصدی بارندگی

بر اساس داده‌ها و اطلاعات بارش‌های سازمان هواشناسی کشور، از ابتدای سال آبی جاری تاکنون (اول مهر ۱۴۰۲ تا شامگان ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) میانگین بارندگی‌های کشور ۸.۹ درصد کاهش یافته است.

طبق آمارها، در این بازه زمانی، بیشترین کاهش بارش معادل ۴۳ درصد مربوط به استان قزوین بوده و استان‌های سمنان و تهران به ترتیب با افت منفی ۴۱.۳ و ۳۹.۸ درصدی بارش‌ها در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند.

در مقابل، بیشترین رشد بارش‌های جوی در سال آبی جاری نسبت به مدت مشابه سال آبی قبل به ترتیب به استان‌های سیستان و بلوچستان با رشد ۵۴.۲ درصدی، یزد ۴۱.۵ درصدی و خراسان جنوبی با رشد ۱۹.۷ درصدی اختصاص داشته است.

رشد ۸ درصدی تجارت ایران و اروپا

جدیدترین آمار منتشر شده از سوی مرکز آمار اروپا (یورو استات) نشان می‌دهد تجارت ایران و ۲۷ عضو اتحادیه اروپا در دوماهه ۲۰۲۴ به ۸۴۷ میلیون یورو رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸ درصد افزایش داشته است.

بر اساس این گزارش واردات اتحادیه اروپا از ایران در دوماهه نخست ۲۰۲۴ با افزایش ۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به ۱۴۴ میلیون یورو رسیده درحالی‌که در دوماهه سال قبل ۱۳۹ میلیون یورو کالا از ایران توسط کشورهای اروپایی وارد شده بود.

نصب ۴۰ دستگاه ایکس‌ری چمدانی در گمرکات

گمرک ایران اعلام کرد: به‌زودی ۴۰ دستگاه آشکارساز چمدانی از سوی یک شرکت دانش‌بنیان در گمرکات اجرایی کشور نصب و راه‌اندازی می‌شود. طبق اعلام گمرک، با اضافه شدن این ۴۰ دستگاه، تعداد دستگاه‌های آشکارساز چمدانی و پالتی در گمرکات اجرایی کشور به تعداد ۱۵۳ دستگاه خواهد رسید.

کد خبر 849174 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها قطعی برق سهام عدالت

دیگر خبرها

  • (ویدئو) زن افغان فعال حقوق بشر زلمی خلیلزاد را غافلگیر کرد
  • تعامل سازمان همکاری اسلامی با طالبان
  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • ۲۳ سند آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟
  • بهره برداری از راه آهن افغان ترانس در ۲۰۲۷
  • بهره برداری افغان ترانس در ۲۰۲۷
  • مقام افغان: یوناما واقعیت‌های افغانستان را به جهان معرفی کند
  • نصب ۴۰ دستگاه آشکارساز چمدانی در گمرکات اجرایی کشور