Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی استانداری گیلان؛ ارسلان زارع در دیدار با هیات رئیسه خانه احزاب استان، احزاب را از ساز و کارهای مقوّم مردم سالاری در کشور و دارای نقشی والا در جامعه و پیشرفت آن خواند.

 وی افزود : برای نیل به توسعه سیاسی و اقتصادی، ایجاد احزاب قانونی و فعالیت مستمر آنها ضروری است و بر این مبنا سلسله نشست هایی که برپا می شود در راستای هم افزایی، هم فکری و هم اندیشی با نمایندگان احزاب و بهره گیری از نظرات آنان در تصمیم سازی و تصمیم گیری هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی وجود احزاب سیاسی در جامعه را یک نیاز ضروری برای دولت و نیز جامعه عنوان و خاطرنشان کرد: همه جریانات سیاسی و مسئولان برای بهتر اداره شدن کشورباید انسجام داشته باشند و به گونه ای عمل کنیم تا به عنوان نخبگان جامعه؛ زمینه ساز تقویت اعتماد عمومی باشیم.

 استاندار گیلان خاطرنشان کرد: بزرگترین سرمایه کشور، سرمایه اجتماعی و پشتیبانی مردمی از نظامی است که مفتخر به رأی مردم و حمایت آنان است و تجربه های گذشته و نیز نمونه های مشابه اخیر نیز به روشنی نشان می دهند جایی که بهره مند از اعتماد ملی بوده ایم؛ توانسته ایم بر چالش ها فائق آییم.

 وی بیان داشت: در جریان تشدید تحریم‌های غیرقانونی دولتی مستکبر با رفتارهایی خلاف قواعد پذیرفته شده بین المللی با پایمردی و استقامت مردم از تنگناها گذر کردیم و امروز به این افتخار ملی می بالیم.

 زارع با یادآوری دشمنی‌های استکبار با نظام و مردم ایران اسلامی افزود: آنهایی که کوشیدند با تزریق یأس و تیره نشان دادن آینده ایران، مردم را نسبت به افق های پیش رو ناامید سازند با رفتاری از سوی این ملت بزرگ مواجه شدند که همه تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد.

 زارع ادامه داد: در جریان مدیریت کرونا نیز به وضوح اعلام کردیم که با همکاری مردم و تعامل آنان با دست اندر کاران مبارزه با بیماری می‌توانیم سیاست های مقابله ای با این ویروس منحوس را به درستی به مرحله اجرا بگذاریم.

 وی اظهار داشت: آینده ایران، ارتباط وثیقی با نقش آفرینی نهادهای مدنی، احزاب، نخبگان و همه بازیگران موثر در عرصه های اجتماعی و سیاسی دارد؛ چشم اندازی که با بهره گیری درست و اصولی از ظرفیت های مادی و معنوی کشور به طور قطع امیدوارانه و روشن است.

 استاندار گیلان با اشاره به تجربه های متعدد ایران در دوران مختلف همچون جنگ و تحریم گفت: تجربه حوادث و رویدادهای گذشته نشان می دهد می توانیم با مدیریتی مطلوب و همراهی همه نخبگان، شرایط پیچیده و دشوار کنونی را نیز پشت سر بگذاریم.

 وی شرط عبور از این شرایط را استفاده از آرای همه صاحبنظران خواند و گفت: در این ارتباط  با آغوشی باز آماده شنیدن نظرات آنان و به کار بستن این ایده ها هستم.

زارع بیان کرد: نشاط، تحرک و امید لازمه حرکت در مسیر توسعه است و در این راه نیازمند صف آرایی متناسب با مقتضیات روز هستیم؛ جبهه کنونی، تلاش و همت در عرصه اقتصادی و اهتمام به گشایش امور مردم و بهبود معیشت آنها را می طلبد.

 وی از همه فعالان سیاسی، اثرگذاران اجتماعی و شخصیت ها خواست برای همراهی در مسیر مقابله با توطئه های دشمنان، به صحنه بیایند و با تقویت سرمایه های اجتماعی، زمینه ساز تحکیم اعتماد ملی به مسئولان باشند.

 استاندار گیلان تبیین و تبلیغ کارآمدی نهادهای رسمی را زمینه‌ساز باورمندی بیشتر مردم به توانایی غلبه بر دشواری ها دانست و افزود: در چنین هنگامه ای؛ جامعه چشم انداز کشور را روشن می بیند.

 زارع به شیوع ویروس کرونا در استان و اقدامات صورت گرفته در جهت مقابله و مهار آن اشاره کرد و افزود: گیلان از استان های کانونی شیوع ویروس کرونا در کشور بود اما با تلاش های فعالان حوزه درمان، اقدامات اثربخشی انجام شد ضمن آنکه حمایت های اعتباری دولت در مدت زمان کوتاهی، زیرساخت های درمانی استان را نیز به میزان قابل توجهی تکمیل کرد.

 وی بکارگیری افراد بومی در مناصب مدیریتی را از اموری خواند که در استان با جدیت دنبال می‌شود و افزود: اشتغال جوانان نیز از دغدغه های جدی است که به سبب بهره مندی گیلان از جوانان تحصیل کرده، باید از ظرفیت شرکت های دانش بنیان در جهت اشتغال پایدار آنان بیش از پیش بهره مند شد.

وی خاطرنشان کرد: پروژه های نیمه تمام متعددی در استان وجود دارد که بسیاری از آن تا پایان سالجاری و یا بهار سال آینده به بهره برداری می‌رسد از این‌رو با افتتاح این طرح ها زمینه اشتغال تعداد قابل توجهی از نیروهای بومی استان فراهم می آید.

زارع جلب مشارکت سیاسی و اجتماعی اقشار مختلف مردم را از اموری دانست که احزاب، تشکل ها و نخبگان می توانند در تحقق آن نقش آفرین باشند.

 در این دیدار داراب مجد رئیس دوره ای خانه احزاب استان، حجت الاسلام احمد محبی، غلامخسین بخشی، محمدابراهیم نصر، اسماعیل مویدی، اسحاق راستی، حسن ایزدی، امانی و سهیلا مدارایی به بیان موضوعاتی از جمله توسعه پایدار استان، ظرفیت جوانان در مسیر تعالی گیلان، اقتصاد، محیط زیست، لزوم اندیشه ورزی در مسیر تحقق توسعه، تلاش بیشتر برای بهبود معیشت مردم، رسیدگی به مشکلات جامعه کارگری و نیز اهتمام فزون تر برای کنترل تورم در جامعه پرداختند.

برچسب‌ها رشت استانداری گیلان گیلان خانه احزاب ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رشت استانداری گیلان گیلان خانه احزاب ایران رشت استانداری گیلان گیلان خانه احزاب ایران اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۸۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«بی حجابی» گره‌ای که با دست باز می‌شود

گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مصطفی خدابخشی- طی روزهای اخیر موضوع حجاب وعفاف به عنوان یک موضوع مهم فرهنگی یکبار دیگر با اجرای «طرح نور» از سوی فراجا و با نزدیک شدن به نهایی شدن لایحه حجاب در مجلس شورای اسلامی محور توجه قشر گسترده ای از مردم جامعه قرار گرفته است.

طرحی که به دلیل نبود برنامه ریزی مدون و انجام وظیفه از سوی دستگاه ها، سازمان ها و نهادها در حوزه عفاف و حجاب پس از حدود 20 ماه کش و قوس فراوان در بین ارکان مختلف تصمیم گیر فرهنگی کلان جامعه یکبار دیگر با تغییر نام از سوی نیروی انتظامی به مرحله اجرا گذاشته شده تا این نیرو به تنهایی در این میدان خطیر بار سنگین بر زمین مانده دیگر نهادها را به دوش بکشید، شاید که در قبل آن اوضاع آشفته نوع پوشش در جامعه سامانی یابد.

طی ماه های گذشته موضوع حجاب و نمایش نسخه جدیدی از آن که سنخیتی با جامعه اسلامی ایرانی ندارد ابعادی فراتر از حوزه فرهنگ به خود گرفته تا شیطنت رسانه ای آن را به نماد و رویکردی سیاسی امنیتی برای رویا رویی با نظام اسلامی مبدل سازد. یقینا شرایط ایجاد شده در مقوله حجاب در این روزهای جامعه زائیده یک رویداد و یا مولفه ای تک بعدی نیست بلکه باید آن را معلولی از مسائل اقتصادی، سیاسی و فرهنگی دانست که با چاشنی فتنه انگیزی به صورت گسترده جامعه را به سه بخش  درگیر، همسو و ضد تبدیل کرده است. 

بر این اساس و باتوجه به قرار دادن پازل های شکل گیری این رویداد فرهنگی و اجتماعی که ردپای برنامه ریزانی غربی در آن به راحتی مشهود است باید کشف حجاب را جز در مواردی معدود که ناشی از کم دانشی و عدم برخورداری از تحلیل درست است، آن را شعاری بصری بر علیه نظام حاکمه دانست. برهمین اساس رویا رویی با آن نیاز به دست فرمانی جدید دارد، دست فرمانی که بتواند این حرام شرعی و حرام سیاسی که به چالش مهم ماه های گذشته کشور مبدل شده است را مدیریت و سلامت بصری را به جامعه ارائه کند.

حال سوال اینجاست آیا با توجه به شرایط اقتصادی، سیاسی و اجتماعی حاکم بر جامعه باید چشم بر مقوله عفاف و حجاب بست؟ آیا می توان به بهانه حفظ وحدت و انسجام اجتماعی، انسجام دینی را نا دیده گرفت؟ پاسخ به این سوال را می توان در منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی یافت به گونه ای که ایشان حجاب را مولفه سوم مورد نیاز جامعه امروز بعد از موضوعات اقتصادی و منطقه ای دانسته اند. بر این اساس حجاب را باید نقطه مرکزی حکمرانی فرهنگی و نمادی از فرهنگ دیرینه مردم ایران زمین در نظام و ساختاری دینی در طول تاریخ دانست که بن مایه آن شکل دهنده ساختار نظام جمهوری اسلامی ایران است. به عبارت بهتر چشم پوششی بر این واقعیت یعنی رسیدن به نقطه پایان حکمرانی فرهنگی در ایران.

یعنی همان چیز که دشمن طی سال ها برای آن برنامه ریزی کرده و رویای شیرین آن را برای خود تصویر کرده است. رویایی که می توان آن را با اطلاع رسانی صحیح و استفاده نو آورانه از ابزارهای رسانه ای و با افزایش سطح آگاهی مردم از این فرایند به سراب تبدیل کرد. 

عبور از این میدان پر مخاطره نیاز به نقشه عملیاتی دارد. متاسفانه در فرایند روایت میدان آنچنان که باید و شاید نتوانسته ایم میدان داری کنیم و عملا میدان در این بخش به شهروند خبرنگاران ضد امنیتی واگذار شده که سازنده خوراک خبری برای رسانه های معاند هستند. کسانی که به صورت عمده نقش موثری در مخالف سازی مردم با مقاله حجاب دارند اما کمتر دیده می شوند. حال باید در این میدان فرهنگی به بحث رسانه توجه ویژه ای شود تا حجاب به عنوان یک حکم شرعی در جامعه باز تعریف و مردم  بر لزوم رعایت حدود آن آگاهی یابند. تحقق این مهم میسر نخواهد بود جز افزایش سواد رسانه ای مردم و استفاده درست دستگاه های تبلیغاتی از رسانه. این یعنی استفاده از ابزار فرهنگی برای یک رویداد یا تهاجمی فرهنگی.

یقینا موضوع حجاب در کشور ما کلاف سر در گم و غیر قابل حل نیست و هم زمان با یافتن سر رشته آن می توان امید به باز کردن گره آن داشت. گره ای که می شود آن را با دست باز کرد و نه با دندان. یقینا میدان مبارزه فرهنگی نیازمند نقشه عملیات فرهنگی است و در آن ترازوی رویکردهای ایجابی می بایست بر رویکردهای سلبی سنگینی کند چیزی که امروز برعکس شده و همین عامل باعث شکل گیری تقابلی جدید با حجاب خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مکتب «گل آقا» در بخش طنزپردازی امروز پیاده سازی شود
  • گیلان قطب صنایع غذایی در کشور
  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید
  • «بی حجابی» گره‌ای که با دست باز می‌شود
  • نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند
  • در جنگ‌ روایت‌ها به رسانه‌ها جدی‌تر توجه کنیم
  • آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله نخست کشور است
  • آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • انسجام فکری و تشکیلاتی لازمه تأثیرگذاری شوراها است
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد