Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-07@22:43:03 GMT

نرخ واقعی هر کیلو مرغ 26هزار تومان

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۹۸۳۷۷

نایب رئیس انجمن مرغداران گوشتی گفت: فروش سویا در دنیا بر مبنای درصد پروتئین انجام می‌شود که متاسفانه درصد پروتئین سویا دولتی استاندارد نیست. ناطقان: حبیب اسداله نژاد نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی در خصوص مشکل تامین نهاده‌های دامی اظهار کرد: از ماه‌ها قبل هشدار‌های لازم در خصوص تامین نهاده‌های دامی را به دستگاه‌های مسئول تنظیم بازار نهاده داده بودیم که بعد از ایجاد ویژگی خرید مستقیم مرغدار از سامانه بازارگاه اعلام کردیم که نهاده را به طور کامل تامین کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: بنابر پیش بینی‌ها به دستگاه‌های مسئول اعلام کردیم که نسبت به تامین نهاده واحد‌های دارای گله با سن بالای ۲۸ روز اقدام کنند و در مقابل مرغداران مکلف به تحویل مرغ با نرخ مصوب هستند که متاسفانه هیچ یک از اقدامات رخ نداد.

اسداله نژاد از کاهش جوجه ریزی خبر داد و گفت: با توجه به مشکل تامین نهاده ها، صرف نظر از اینکه با مشکل کمبود تولید یا کاهش جوجه ریزی همراه بودیم، قیمت تمام شده تولید به شدت برای واحد‌ها افزایش یافت که این امر موجب شد قیمت مرغ نسبت به روز‌های اخیر افزایش یابد.

این مقام مسئول ادامه داد: از وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی تولید انتظار داریم که نهاده مورد نیاز واحد‌های مرغداری را با نرخ مصوب به طور کامل تامین کنند تا بتوانند کل مرغ تولیدی واحد‌ها را با نرخ مصوب خریداری کنند که متاسفانه این اتفاق رخ نداده است.

وی با اشاره به اینکه مرغداران ‌تمایلی به جوجه ریزی واحد‌های خود ندارند، بیان کرد: در برخی مقاطع تولیدکنندگان جوجه یکروزه، یک سری تخم ها را از دستگاه جوجه ریزی خارج کردند، گرچه آمار دقیقی در خصوص جوجه ریزی واحد‌های تولیدی نداریم، اما برآورد‌ها حاکی از آن است که در آبان ۱۰۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته است.

اسداله نژاد ادامه داد: با توجه به کاهش سن کشتار، مرغداران مرغ‌های تولیدی خود را با وزن کمتری به بازار عرضه می‌کنند چرا که قادر به تامین نهاده به طور کامل با نرخ مصوب نیستند.

وی با اشاره به اینکه ۲ نرخی بودن قیمت بیش از کمبود عرضه خود را نشان می‌دهد، گفت: حل مشکل این بحران تنها با تامین کامل نهاده از طریق دستگاه‌های مسئول امکان پذیر است.

این مقام مسئول قیمت کنونی هر کیلو کنجاله سویا در بازار آزاد را ۱۶ هزار تومان و ذرت ۳ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی عرضه مرغ با نرخ بالای ۳۰ هزار تومان را گرانفروشی دانست و گفت: با توجه به نرخ مرغ زنده، عرضه مرغ با نرخ‌های ۳۰ هزار تومان گرانفروشی است.

اسداله نژاد از توزیع چندنرخی مرغ خبر داد و گفت: سیاست گذاری دولت به گونه‌ای است که نرخ مرغ در بازار چند نرخی است که همین امر زمینه را برای فساد ایجاد کرده چرا که واحد‌هایی که نهاده با نرخ مصوب تحویل گرفتند، در سایه کم نظارتی‌ها تمایلی به عرضه مرغ با نرخ مصوب ندارند که این موضوع تا زمانیکه نرخ نهاده در بازار ۲ نرخی است، ادامه دارد.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با انتقاد از کیفیت پایین نهاده‌های دولتی بیان کرد: در توزیع نهاده دولتی، آجر و یک‌نوع خاص از خاک به آن اضافه می‌شود، هر چند گزارش مصداقی در این خصوص نداشتیم، اما ظاهرا این اتفاق رخ می‌دهد، کمااینکه درصد پروتئین سویا استاندارد نیست.

این‌مقام‌مسئول با بیان اینکه اجرای دستوری قیمت مصوب مرغ اقدامی ضد تولید است، گفت: اگر دولت نهاده مورد نیاز مرغدار را تامین کند، مرغدار موظف به توزیع مرغ با نرخ مصوب است، در غیر این صورت مرغداران یکی پس از دیگری از گردونه تولید خارج می‌شوند.

اسداله نژاد با اشاره به اینکه وضعیت تامین، تخصیص و توزیع نهاده‌های دامی‌تعریفی ندارد، بیان کرد: طی ۱۰ روز اخیر وضعیت توزیع نهاده از طریق سامانه بازارگاه نگران کننده است ..

به گفته وی، اگر ۵۰ درصد نهاده‌های تولید با نرخ مصوب در اختیار مرغداران قرار گیرد، قیمت منطقی هر کیلو مرغ زنده ۱۸ هزار تومان و مرغ گرم ۲۶ هزار تومان است.

این مقام مسئول در پایان با اشاره به اینکه زنگ خطر صنعت مرغداری به صدا درآمده است، تصریح کرد: تامین و توزیع به موقع نهاده‌های دامی در جلوگیری از بحران بازار مرغ نقش اساسی دارد. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: قیمت ، مرغ ، بازار

منبع: ناطقان

کلیدواژه: قیمت مرغ بازار مرغداران گوشتی نهاده های دامی مقام مسئول تامین نهاده اسداله نژاد نرخ مصوب هزار تومان مرغ با نرخ نایب رئیس جوجه ریزی نهاده ها واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۸۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد

معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان گفت: تمام شهروندان که پلاک‌های آن‌ها در محدوده بافته‌های فرسوده مصوب قرارگرفته است، می‌توانند با مراجعه به شهرداری منطقه سکونت، از بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان در صدور پروانه بهره‌مند شوند.

سیدمرتضی حسام‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: یکی از دلایل نوسازی و باز آفرینی نکردن بافت‌های فرسوده شهری نداشتن صرفه اقتصادی در نوسازی بناهای ناپایدار است به همین دلیل بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان با همت معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان مصوب شده است.

وی افزود: در این بسته تشویقی امکان ارائه ظرفیت‌های ساخت‌وساز مازاد بر تراکم مجاز مصوب فراهم‌شده است که می‌توان به‌صورت کلی به مواردی همچون امکان اعطای یک یا دو طبقه تشویقی نسبت به تراکم مجاز طرح مصوب، امکان تسهیل در ضوابط معماری از جمله نحوه استقرار بنا و امکان بهره‌مندی از در اضافه اشاره کرد.

معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان تصریح کرد: تمام شهروندان که پلاک‌های آن‌ها در محدوده بافته‌های فرسوده مصوب قرارگرفته است، می‌توانند با مراجعه به شهرداری هر منطقه از این ظرفیت تشویقی در صدور پروانه بهره‌مند شوند، معاونت شهرسازی و معماری به‌دلیل تسریع در اعطای ظرفیت‌های کالبدی تشویقی به پروانه‌های درخواست شده در بافت فرسوده اقدام به راه‌اندازی کمیته رفع موانع صدور پروانه در محدوده بافت فرسوده مصوب کرده است.

حسام‌نژاد اضافه کرد: رویکرد بسته تشویقی مصوب، ارائه ظرفیت‌های مازاد به تمام پلاک‌های واقع در بافت فرسوده بوده است، اما ظرفیت‌های بیشتری نیز برای اشخاصی که اقدام به تجمیع پلاک‌های ریزدانه کنند، در مصوبه لحاظ شده است که از جمله آن می‌توان به افزایش سطح اشغال مجاز تا ۷۰ درصد به‌شرط تجمیع بالای ۲۰۰ متر مربع اشاره کرد، همچنین امکان افزایش طبقات مجاز تا دو طبقه به‌شرط تحقق تجمیع پلاک بالای ۴۰۰ مترمربع فراهم‌شده است.

وی ادامه داد: برای پلاک‌های ریزدانه‌ای که امکان تجمیع یا رسیدن به حدنصاب استفاده از ظرفیت‌های طبقات مازاد یعنی ۱۳۰ متر مربع وجود ندارد، در قالب گروه چهارم امکان افزایش سطح اشغال احداث در اضافه و احداث واحدهای کمتر از حد مجاز فراهم‌شده است.

معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان گفت: شهروندان باید به‌منظور بهره‌مندی از حداکثر ظرفیت‌های تشویقی مصوب نسبت به تجمیع اقدام کنند، همچنین ادارات شهرسازی، معماری مناطق، مدیریت بازآفرینی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان این آمادگی را در مورد ارائه مشاوره به شهروندان با هدف بازآفرینی شهری اعلام می‌کند.

کد خبر 751034

دیگر خبرها

  • کشاورزی در خطر اپیدمی! مجلس به دنبال حل مشکل واردات نهاده‌های کشاورزی
  • نرخ انواع نان آزادپز در کردستان اعلام شد
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • هدفگذاری صادرات ۱۵۰ هزار تن تخم مرغ در سال ۱۴۰۳
  • شرایط فروش قسطی جک J۴ و کی ام سی T۸ اعلام شد
  • ثبات قیمت مرغ در بازار همدان 
  • خبر جدید درمورد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی