Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@23:02:19 GMT

در زمینه تامین بودجه هلال احمر ضعیف عمل شده است

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۹۹۰۷۸

در زمینه تامین بودجه هلال احمر ضعیف عمل شده است

به گزارش خبرگزاری مهر، کریم همتی امروز در جلسه ویدئوکنفرانس که با حضور مدیران عامل استان‌ها برگزار شد، از زحمات مدیران، کارکنان و امدادگران هلال احمر در ارائه خدمات آموزشی برای پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ تقدیر کرد و افزود: هر چند اجرای مانورهای ساعت صفر به دلیل شرایط و شیوع بیماری کرونا کمتر شده اما شاهد فعالیت خوب خانه‌های هلال در ارائه آموزش‌های همگانی و امدادرسانی در حوادث هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همتی ابراز امیدواری کرد که با همفکری و همراهی استانداران، خانه‌های هلال بیشتری مورد بهره برداری قرار گیرد تا منشاء اتفاقات خوبی در کشور باشد.

وی با اشاره به اولویت تشکیل خانه‌های هلال، بر کیفی سازی فعالیت‌های این خانه‌ها نیز تاکید کرد و افزود: باید شاخص‌هایی برای خانه‌های هلال تعریف شود تا به صورت ویژه در ارتقای کیفی و کمی آنها را مورد ارزیابی قرار گیرد.

همتی با اشاره به تاکید رئیس جمهور برای شارژ و تجهیز خانه‌های هلال گفت: در بازدیدی که از استان‌ها داشتیم علاوه بر خریداری اقلام مورد نیاز، بعضی لوازم و تجهیزات مازاد در سازمان امداد و نجات نیز میان استان‌ها توزیع شد و تا حدودی کمبودها در این زمینه جبران شده است.

رئیس جمعیت هلال احمر افزود: تلاش ما این است که با توجه به ضرورت تمرکززدایی و با نظارت و هماهنگی دبیرکل جمعیت، مجوزی برای خرید اقلام ضروری به استان‌ها داده شود. در حال حاضر نیز از محل اعتبارات تخصیص یافته، اقلام ۱۶ گانه خوبی خریداری شده و در اختیار استان‌ها قرار گرفته است، امیدواریم در ماه‌های آینده، با تخصیص ۵۰ درصد اعتبار دوم، بتوانیم در زمان بحران با استرس کمتری خدمات رسانی کنیم.

اورهال ۳ بالگرد امدادی هلال‌احمر

همتی با اشاره به اورهال کردن سه فروند بالگردهای هلال احمر و بازگشت آنها به چرخه عملیات گفت: تجهیز استان‌ها به بالگرد و بهره برداری از آشیانه پرواز این بالگردها، مرهون زحمات همکاران هلال احمری است که این اقدام، بازخورد خوبی میان مسئولان استانی و محلی داشته و جای تقدیر دارد.

همتی به موضوع املاک و موقوفات در هلال احمر نیز اشاره کرد و گفت: این سرمایه عظیم در هلال احمر بدون استفاده مانده است و نیاز به رسیدگی دارد البته توجه به مباحث شرعی در موقوفات برای ما مهم و در اولویت است.

وی همچنین با تاکید بر استفاده بهینه از موقوفات هلال احمر گفت: صداقت در ارائه آمار و اطلاعات، بسیار مهم است. با وجود آمار و اطلاعات صحیح و بدون بزرگنمایی و اغراق، می‌توانیم قضاوت درستی از وضع موجود داشته و تلاش لازم را برای اصلاح آنها انجام دهیم.

نیاز هلال‌احمر به منابع اعتباری جدید

رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به بحث تامین بودجه هلال احمر گفت: متاسفانه در این زمینه ضعیف عمل شده و باید تلاش شود تا با توجه به شرایط هلال احمر از منابع اعتباری جدید بهره مند شویم و منابع اعتباری قبلی در ماده ۱۷ را نیز تصویب کنیم. معاونت پارلمانی هلال احمر نیز باید تلاش بیشتری انجام دهد. این به عنوان یک تکلیف مد نظر ما قرار دارد چون یکی از اصلی ترین دغدغه‌های ما تغییراتی خواهد بود که در بندهای درآمدی بودجه اعمال خواهد شد و باید به عنوان اولویت پیگیری شود.

وی به اهمیت شفاف سازی در پرداخت‌ها و هزینه‌ها در هلال احمر تاکید کرد و گفت: هر گونه پرداخت از سوی مدیران عامل و اعضای هیات مدیره شرکت‌ها باید با نظارت و موافقت دبیرکل انجام شود.

رئیس جمعیت همچنین بر ضرورت رعایت حفظ بی‌طرفی در انتخابات خرداد سال آینده تاکید کرد و گفت: هرکسی که این موضوع را نقض کند با ما همکاری نخواهد داشت.

همتی گفت: موضوع بیمه و استخدام امدادگران در هلال احمر نیز در حال پیگیری است اما این پروسه زمان‌بر است.

وی در ادامه تاکید کرد: فعالیت در هلال احمر داوطلبانه است و افرادی که علاقه مند هستند در این کار خیر و نیکو به مردم خدمت کنند می‌توانند در کنار ما باشند.

همتی با بیان اینکه جایگاه هلال احمر با اجرای طرح سلامت و غربالگری و تب سنجی در بین مردم تثبیت شده است و باید آن را ارتقا دهیم افزود: با امضای تفاهم نامه با وزارت بهداشت آموزش و پیشگیری از بیماری کرونا از درب منازل، محله‌ها از آذرماه عملیاتی می‌شود.

وی در پایان به انجام مانورهای امدادی برای حفظ آمادگی برای پاسخگویی به حوادث پیش‌رو در زمستان تاکید کرد.

لازم به ذکر است؛ در این جلسه رئیس سازمان جوانان، مدیرکل موقوفات و مسئول خانه‌های هلال گزارشی از چگونگی فعالیت‌های خود را ارائه کردند.

کد خبر 5073174

منبع: مهر

کلیدواژه: هلال احمر جمهوری اسلامی ایران کریم همتی ویروس کرونا کسری بودجه موقوفات ویروس کرونا شهرداری تهران شورای شهر تهران کمیته امداد امام خمینی وزارت آموزش و پرورش قوه قضاییه گردشگری سازمان تامین اجتماعی شورای شهر وضعیت راهها شهر تهران صنایع دستی کشف مواد مخدر شهرداری خانه های هلال هلال احمر استان ها خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۹۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدحیدر محمدی ضمن تبریک روز جهانی تالاسمی و با اشاره به تلاش‌های سازمان بیمه سلامت در کنار دیگر ارگان‌های حوزه سلامت در خدمات‌دهی به بیماران خاص و صعب‌العلاج از جمله بیماران مبتلا به تالاسمی گفت: تالاسمی یکی از مهم‌ترین بیماری‌های ژنتیکی است که در کشور ما نیز همانند سایر کشور‌های دنیا شیوع دارد، این بیماری که در زمره بیماران خاص و صعب العلاج قرار گرفته ۲۳ هزار مبتلا در ایران دارد و خوشبختانه کشورمان در زمینه دانش پزشکی درمان تالاسمی پیشگام بوده و عمر این بیماران با خدمات ارزشمند پزشکان طی سالیان گذشته افزایش یافته است.

رئیس سازمان غذا و دارو، با اشاره به اینکه درمان این بیماری برای بسیاری از خانواده‌ها دارای هزینه‌های بسیار بالایی بوده و در برخی شرایط برای آنها امکان پذیر نیست گفت: سازمان غذا و دارو در سال ۱۴۰۲ دارو‌های موردنیاز بیماران تالاسمی را نسبت به سال قبل به میزان قابل توجهی تامین کرد.

وی با اشاره چالش‌های داخلی و خارجی کشور در تامین دارو‌ها افزود: تلاش‌های سازمان غذا و دارو در انجام وظایف بویژه تامین انواع دارو علی رغم وجود همه محدودیت‌ها بیشتر نمایان می‌شود، اما این سازمان هیچ چالش بالفعل و بالقوه‌ای را بهانه کوتاهی از انجام وظایف خود قرار نمی‌دهد.

محمدی در پایان گفت: در تامین دارو‌های تالاسمی تلاش شده که نقایص نسبت به گذشته کاهش یابد و به داروی مورد نیاز بیماران دسترسی بهتری باشد، امیدواریم در سال جاری با اتخاذ راهکار‌های علمی و افزایش منابع و اعتبارات لازم بتوان از بیماران خاص حمایت‌های بیشتری صورت داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نشست خبری رئیس جمعیت هلال احمر
  • بودجه هلال احمر متناسب با ماموریت‌های محوله نیست
  • تامین مالی ۸۰۰ همتی تولید از بورس در سال ۱۴۰۲
  • دومفریز، آرناتوویچ و کاربونی گزینه‌های فروش اینتر برای تامین بودجه؛ اینزاگی مهاجم می‌خواهد
  • پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • نیاز مبرم به تأسیس ۵ پایگاه امداد دریایی در بوشهر
  • تعداد خانه های هلال زنجان به ۲۴۸ باب رسید