Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ استاندار خراسان جنوبی با اشاره به ذخایر معدنی غنی با کانیهای متنوع استان گفت: شایسته نیست خراسان جنوبی با چنین استعدادهایی، استانی محروم نامیده شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حمید ملانوری شمسی شامگاه دوشنبه در نشست کاری با رئیس و معاونان سازمان صنعت، معدن و تجارت و مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان اظهار داشت: راه اندازی و توسعه فروشگاه های اینترنتی و تلفنی باید در اولویت کار سازمان صنعت، معدن و تجارت قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه خراسان جنوبی می‌تواند در این زمینه نمونه و الگویی برای دیگر استان‌ها باشدبه تأکید رئیس جمهور برای توسعه دولت الکترونیک، اشاره کرد و گفت: گسترش این زیرساخت برای دسترسی راحت تر به خدمات دولت در راستای حفظ سلامت مردم است.

استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت باید با استفاده از ظرفیت کارشناسان و متخصصان حوزه های مختلف برای تحقق این طرح همت گمارد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

ملانوری شمسی تأکید کرد: خراسان جنوبی می تواند اولین استانی باشد که سطح دسترسی مردم به کلیه خدمات را در بستر اینترنت و تلفن فراهم می کند.

استاندار خراسان جنوبی بیان کرد:عرضه کالا و خدمات در این بستر با محدودیت مواجه نیست و در این شرایط کرونایی، بهترین موقعیت برای تأمین نیازهای آحاد افراد جامعه است.

وی سازمان صنعت، معدن و تجارت را به دلیل گستره کار و جامعه هدف از بخش‌های مهم برشمرد و گفت: تأمین نیازهای آحاد افراد جامعه به شکل عادلانه و در دسترس از مهمترین وظایف این حوزه است که اگر کوتاهی در آن رخ دهد، تضییع حق الناس شده است.

ملانوری شمسی از ذخایر معدنی غنی با کانی های متنوع استان گفت و اظهار داشت:  شایسته نیست خراسان جنوبی با چنین استعدادهایی، استانی محروم نامیده شود.

وی افزود: اگر چه کاستی‌هایی در برخی حوزه‌ها در استان وجود دارد اما با مطالعه درست و بهره‌برداری مناسب از ذخیره‌های معدنی می‌توان به رفع این نیازها اقدام کرد.

استاندار خراسان جنوبی، خام فروشی را از مشکلات اساسی همه استان‌ها عنوان کرد و گفت: برای بهره برداری از ظرفیت‌های مختلف استان باید صنعتی قوی داشته باشیم.

ملانوری شمسی با اشاره به اقدام سازمان صنعت، معدن و تجارت در زمینه تدوین اطلس جامع صنعت و معدن استان گفت: این اطلس باید به گونه ای تهیه گردد که علاقمندان را به سرمایه گذاری در حوزه های صنعت و معدن خراسان جنوبی ترغیب کنند.

محصولات استراتژیک کشاورزی می‌توانند در توسعه استان خراسان جنوبی نقش آفرینی کنند90 درصد اصناف خراسان جنوبی تعطیلی بعد از ساعت 18 را پذیرفتنداستاندار خراسان جنوبی: همه مردم باید در در اجرای کامل مصوبات ستاد کرونا همراهی کنند

وی تصریح  کرد: چنانچه سرمایه‌های داخلی برای بهره برداری از پتانسیل‌ها و فرآوری محصولات کفاف ندهد، لازم است از سرمایه‌های بیرونی استفاده شود.

استاندار خراسان جنوبی جذب سرمایه‌های بیرونی را هنر مدیریت خواند و گفت: سرمایه‌گذاری‌ها باید اشتغال ایجاد کند، به درآمدزایی بینجامد و توسعه به همراه داشته باشد.
وی با بیان اینکه استفاده از سرمایه‌گذاری‌های خارجی و خارج استان باید با رعایت صرفه و صلاح منطقه، صورت گیرد مرز را نیز ظرفیت خوبی برای تجارت و بازرگانی استان برشمرد و گفت: با برنامه ریزی درست، می توان از این ظرفیت به خوبی بهره برد.

ملانوری شمسی از متولیان امر خواست؛ راهکارهای بهره برداری از ظرفیت های استان را جمع بندی نمایند تا موارد در پایتخت پیگیری شود.

وی با بیان اینکه با بسیج همه امکانات و شرایط باید انقلابی در حوزه صنعت و معدن استان رخ دهد.افزود:باید با برنامه های مدون و بهره برداری از ذخایر معدنی و توسعه صنایع، رتبه‌های استان را ارتقاء دهیم.

انتهای پیام/252/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استاندار خراسان جنوبی خراسان جنوبی بهره برداری ملانوری شمسی معدن و تجارت ذخایر معدنی سازمان صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۹۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه صادرات ایران افتتاح شد

مدرسه صادرات ایران از سوی موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت همزمان با ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی افتتاح شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ، مدرسه صادرات از سوی موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت همزمان در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی افتتاح شد.

مرتضی کارگر رئیس هیات عامل موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اظهار داشت: این موسسه سابقه 30ساله دارد، بحث صادرات محور بودن دوره‌های آموزشی در مدرسه صادرات در دستور کار قرار دارد.

وی ادامه داد: هشت دوره جامع آموزشی در این مدرسه برای تجار و صادرکنندگان برگزار می‌شود.

به گفته رئیس هیات عامل موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت، دوره‌های جامع صادرات محصولات پتروشیمی، صادرات فراورده‌های نفتی، محصولات معدنی و فلزی، محصولات کشاورزی، صادرات خدمات و مصالح ساختمانی، دوره جامع خرده‌فروشی صادراتی و تربیت کارشناسی صادرات در مدرسه صادرات برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر به سامانه WWW.IBTC.ir مراجعه کنند.

کارگر با اشاره به اینکه مرکز آموزش بازرگانی در راستای رسالت خود مبنی بر ارتقای دانش و مهارت فعالان اقتصادی، اقدام به تأسیس مدرسه صادرات کرده است گفت: این پایگاه آموزشی با تمرکز بر آموزش، مشاوره و ارائه اطلاعات تجاری، به دنبال توانمندسازی صادرکنندگان و کمک به توسعه صادرات کشور است.

وی عنوان کرد: کمک به حل چالش‌های صادرات، ارائه راهکارهای عملی برای افزایش صادرات، ارتقای دسترسی به داده‌های تجاری و سامانه‌های اطلاعاتی، ارائه اطلاعات به‌روز در مورد بازارهای هدف، معرفی فرصت‌های صادراتی، ارتقای دانش و مهارت‌های صادراتی، افزایش شانس موفقیت در صادرات، کاهش هزینه‌ها و ریسک صادرات و دسترسی به شبکه‌ای از متخصصان و صادرکنندگان از مهم‌ترین اهداف راه‌اندازی این مدرسه است.

رئیس هیات عامل موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت ابراز کرد: مدرسه صادرات با تکیه بر تجارب و تخصص مرکز آموزش بازرگانی، در تلاش است تا به عنوان مرجعی معتبر در زمینه آموزش و مشاوره صادرات شناخته شود. این پایگاه آموزشی با ارائه خدمات نوین و کارآمد، به دنبال کمک به توسعه صادرات کشور و رونق اقتصادی ایران است.

*برگزاری  دوره های تخصصی برای تجار

محمد وحیدی مدیرعامل موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در باره جزییات این مدرسه گفت: در این مدرسه به صورت تخصصی بر روی کالاهای صادرات محور تمرکز کرده‌ایم 12 موضوع کالایی مشخص شده است.

وی افزود: در این مدرسه بر روی کشورهای مقاصد صادراتی فعالیت آموزشی خواهیم کرد.

مدیرعامل موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه صادرات در زنجیره ارزشمندتری قرار دارد، گفت: صادرات محور کردن کالاها منجر به تقویت فعالیت‌های کسب و کارها و استانداردسازی کالاها در عرصه بین‌المللی می‌شود.

وی تاکید کرد: شبکه‌سازی در صادرات و تجارت از مهم‌ترین مسایلی است که در این مدرسه مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

وحیدی خاطرنشان کرد: مدرسه صادرات با تمرکز بر کالاهای صادرات محور و کشورهای هدف صادرات راه‌اندازی شده که در آن دوره‌های تخصصی و علمی برای تجار و بازرگانان برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند
  • ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در دشتی است
  • وزیر آفریقای مرکزی: ما به دنبال دانش ایرانی در حوزه معدن هستیم
  • تربیت شدگان مکتب اسلام بهترین ذخایر آن هستند
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن
  • تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود