Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، شهرام بغدادچی در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: در اواخر سال 98 و پس از انتشار بیماری کرونا در جامعه و تبعات منفی آن بر اکثر فعالیت های اقتصادی و تولیدی، مصرف گوشت مرغ به شدت کاهش و محصولات تولیدی در دست تولیدکنندگان انباشته شد و به  تبع آن قیمت گوشت مرغ روند نزولی به خود گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این روند باعث متضرر شدن اکثر مرغداران کشور شد، افزود: سازمان جهادکشاورزی استان با اعمال تمهیداتی از جمله خرید تضمینی و تامین نهاده ها توانست از کاهش قیمت گوشت مرغ جلوگیری کرده و مانع متضرر شدن بیشتر مرغداران گردد، انصافاً مرغداران نیز علیرغم کاهش قیمت، به تولید خود ادامه دادند.

بغدادچی اضافه کرد: در نیمه اول سال 99 کاهش قیمت گوشت مرغ در جامعه به وضوح مشاهده شد، قیمت مرغ در سه ماهه اول سالجاری بسیار پایین تر از حد نرمال بود بعد از افزایش قیمت نهاده ها و مشکلاتی که در حمل و نقل نهاده ها بوجود آمد به تدریج قیمت نهاده ها و مولفه های تولید افزایش و نهایتاً قیمت تمام شده محصول نیز روند صعودی پیدا کرد.

معاون مدیریت امور طیور سازمان جهادکشاورزی استان، اظهار کرد: با مقایسه افزایش قیمت گوشت مرغ با سایر محصولات کشاورزی منجمله صیفی جات و سبزی جات می توان گفت افزایش قیمت مرغ به صورت منطقی و قابل قبول بوده و تولیدکنندگان نیز سود چندانی از این افزایش بدست نیاوردند.

وی با بیان این موضوع که شیوع بیماری کرونا در کشور موجب تشدید مشکلات صنعت مرغداری کشور و استان شده است، گفت: توزیع نهاده ها به طور سیستمی از طریق سامانه بازارگاه این امکان را فراهم کرده تا تولیدکنندگان مستقیماً نسبت به تامین نهاده مورد نیاز خود اقدام نمایند این امر موجب کاهش هزینه نهاده ها می شود، افزایش راندمان واحدهای تولیدی و اصلاح ساختار واحدها از سیاست های سازمان جهادکشاورزی استان در راستای کاهش هزینه های تولید است تا گوشت مرغ با نرخ متعادل تری در بازار عرضه گردد.

بغدادچی در ارتباط با فعالیت واحدهای غیرمجاز صنعت مرغداری استان نیز، اظهار کرد: با وجود این موضوع که واحدهای غیرمجاز بدون پروانه بهره برداری به تولید مشغول می باشند تمام تولیدات این واحدها با نظارت اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی به بازار عرضه می شود و هیچ مشکلی بابت سلامتی محصول ندارند.

معاون مدیریت امور طیور سازمان جهادکشاورزی استان تاکید کرد: واحدهای غیرمجاز مرغداری استان در اولین فرصت نسبت به تعیین تکلیف واحد خود در قالب طرح ساماندهی مرغداریهای غیرمجاز اقدام نموده و به این منظور به مدیریت جهادکشاورزی شهرستان ها مراجعه کنند.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی گوشت مرغ بیماری صنعت خبرگزاری فارس فارس تبریز مرغ تخم مرغ نهادهای دامی ویروس سازمان جهادکشاورزی استان قیمت گوشت مرغ نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۰۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت

سعید خسروجردی مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: سال گذشته افزون بر ۶ میلیون و ۷۴۲ هزار قطعه جوجه ریزی در ۱۲۹ مرغداری فعال این شهرستان برای تولید این میزان گوشت مرغ صورت گرفته بود.

او افزود: تأمین به موقع نهاده‌های مورد نیاز مرغداران شهرستان، از عوامل اقبال این قشر تولید کننده به افزایش جوجه‌ریزی بود که موجب رشد تولید گوشت مرغ و عرضه آن در بازار شد.

مدیر جهاد کشاورزی داورزن ادامه داد: ظرفیت تولید مرغ گوشتی در داورزن در ۲ سال اخیر با فعال شدن پنج واحد مرغداری با ظرفیت ۳۵ هزار قطعه و ایجاد ۲ واحد مرغداری جدید با ظرفیت ۸۰ هزار قطعه، به میزان چشمگیری افزایش پیدا کرده است و انتظار می‌رود امسال بیش از ۱۲ هزار و ۸۰۰ تن گوشت مرغ در این شهرستان غربی خراسان تولید شود.

خسروجردی بیان کرد: از سویی بزرگترین مرغداری غرب خراسان با ظرفیت ۱۰۰ هزار قطعه که سال ۱۴۰۱ در شهرستان داورزن پروانه تاسیس گرفته بود اکنون با تکمیل مراحل ساخت و تجهیز، پروانه بهره برداری خود را دریافت کرده است و به زودی با آغاز فعالیت جوجه ریزی، توان تولید مرع این منطقه را افزایش قابل توجهی خواهد داد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت
  • اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت
  • نرخ تورم سالانه در مرغداری‌های صنعتی به ۵۷.۸ رسید
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • روزانه ۱۵۰ تن گوشت مرغ در مازندران خریداری می شود
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است