Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب اسماعیلی با انتقاد از تعطیلی طولانی‌مدت سینماها و ادامه فعالیت دیگر مشاغل اعم از رستوران‌ها و مراکز خرید تأکید کرد: کسانی که به سینما می‌روند کمتر از کسانی که مشغول تولید فیلم هستند در خطر شیوع ویروس کرونا قرار دارند اما سینماها تعطیلی است و تولید ادامه دارد.

حبیب اسماعیلی تهیه‌کننده سینما در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، اظهار داشت: ادامه تعطیلی سینماها که در تاریخ سینمای ایران بی سابقه بوده کم‌کم فرهنگ سینما رفتن را از بین می‌برد و مردم فیلم دیدن در سالن‌های سینما را فراموش می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسماعیلی تصریح کرد: سالن‌های سینما در شرایط عادی وضعیت مناسبی نداشتند و سینماها نه تنها سوددهی نداشتند که بیشتر متضرر می‌شدند اما نمی‌دانم چرا هر وقت که شیوع کرونا شدت می‌گیرد و ما وارد موج جدیدی می‌شویم اولین اقدام تعطیل کردن سینماها است. امروز با تعطیلی طولانی مدت وضعیت به مراتب بدتر از همیشه است و خسارت‌های ناشی از این اتفاق تقریباً جبران‌نشدنی است.

این تهیه‌کننده در ادامه اظهار داشت: قطعاً در صورتی که برای جلوگیری از شیوع کرونا تعطیلی عمومی حکمفرما باشد و همه جا تعطیل شود، تعطیلی سینماها و دیگر مراکز فرهنگی هنری منطقی و قابل قبول است اما وقتی کافه‌ها و رستوران‌ها به فعالیت خود ادامه می‌دهند و رفت‌وآمد با مترو، اتوبوس و تاکسی ادامه دارد سینما و تئاتر واقعاً در قیاس با این اماکن خطری ندارد که بخواهد تعطیل باشد.

او افزود: هزینه هر سینما در ماه حداقل 20 میلیون تومان است و هیچکس فکری برای این ندارد که سینماها چگونه باید این هزینه‌ها را پرداخت کنند. وقتی سینماها تعطیل باشند تولید معنایی ندارد و به تبع آن پروژه‌های سینمایی نیز تعطیل خواهند بود و یک بیکاری بزرگ در قشر سینمایی کشور به وجود می‌آید. هنوز فیلم‌هایی که سال‌ گذشته ساخته شده‌اند به اکران نرسیده‌اند و طبیعی است که در این شرایط تولید متوقف شود و همه منتظر پایان این وضعیت باشند.

تهیه‌کننده فیلم سینمایی «پاتو زمین نذار» در ادامه تصریح کرد: سینما رفتن خطرش از تولید فیلم سینمایی کمتر است. افرادی که سر صحنه فیلمبرداری حضور دارند از افرادی که در سالن سینما مشغول دیدن فیلم هستند خطر بیشتری را به جان خریده‌اند اما می‌بینیم که تولید تعطیل نیست و فیلم دیدن در سینما را تعطیل کرده‌اند. در واقع همه کارها در شرایطی نسبتاً عادی دنبال می‌شوند و فعالیت‌ها ادامه دارد اما سینما و مراکز فرهنگی مثل تئاترها مدام تعطیل می‌شوند و این تعطیلی آسیب‌های جبران‌ناپذیری وارد می‌کند. اگر تصمیمی جدی برای تعطیلی وجود دارد باید همه رستوران‌ها، کافه‌ها، مراکز خرید و... تعطیل شوند و تنها تعطیلی مراکز فرهنگی که مردم با انتخاب خودشان بدون اجبار به آن‌جا می‌روند هیچ نقشی در کنترل شیوع بیماری کرونا در کشور ندارد.

اسماعیلی خاطرنشان کرد: پس از انقلاب سینما همیشه آبروی نظام جمهوری اسلامی بوده و در خارج از کشور بر خلاف تبلیغاتی که علیه کشورمان شده ما را سرافراز کرده و باید از این هنر ارزشمند محافظت شود. ما امروز در وضعیتی هستیم که سینما در خطر بزرگی قرار دارد و نیاز به حمایتی جدی دارد.

این تهیه‌کننده در پایان گفت: امیدوارم کرونا هر چه زودتر از بین برود. دولت در شرایطی است که شاید توان چندانی برای حمایت از سینماگران ندارد و در این وضعیت بهتر است برای حمایت از سینماگران جلوی تصمیم‌های غلطی مثل تعطیلی سینماها در شرایطی که همه مشاغل به کار خود ادامه می‌دهند گرفته شود. قطعاً با بازگشایی سینماها تا مدت‌ها نمی‌توان انتظار فروش چندانی برای فیلم‌ها داشت اما فعال بودن سالن‌ها به هر حال بهتر از تعطیلی است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حبیب اسماعیلی تعطیلی سینماها کرونا تهیه کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۰۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکاسان برای مشارکت در پروژه‌های سینمایی مجوز بگیرند

انجمن عکاسان سینما در ارتباط با فعالیت عکاسان غیرعضو در پروژه های سینمایی و نمایش خانگی اطلاعیه‌ای صادر کرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، بنا به مصوبات هیات مدیره انجمن عکاسان سینما، همچون سنوات قبل به اطلاع تمامی عکاسان غیر عضو این انجمن می رساند، چنانچه برای عکاسی پروژه ای سینمایی یا نمایش خانگی دعوت بکار می‌شوند، پیش از آغاز رسمی پروژه، می‌بایست بصورت کتبی از انجمن صنفی عکاسان سینما مجوز لازم را دریافت کنند. جهت دریافت این مجوز موارد زیر رعایت شود.

1- نامه رسمی از طرف تهیه کننده، مدیر تولید یا کارگردان پروژه درخصوص دعوت به همکاری عکاس

2- ارسال رزومه عکاس

3-ارسال نمونه آثارعکاسی (عکاسی صحنه از سریال، فیلم کوتاه، تله فیلم، تئاتر) هیات مدیره انجمن صنفی عکاسان سینما بعد از بررسی موارد ارسال شده، پاسخ کتبی خود را اعلام می نماید.

احترام و پایبندی به حقوق حرفه ای انجمن عکاسان سینما می تواند درمسیرعضویت عزیزان فعال دراین حوزه بسیار موثر باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اکران تگزاس ۳ از ۲ خرداد در سینماهای سراسر کشور
  • «تگزاس ۳» به سینما می‌آید
  • «تگزاس ۳» و «عطرآلود» به سینما می‌آیند
  • فیلمی که دیوار میان پایتخت و شهرستان را از بین برد
  • مست عشق، ماجرای یک تابوشکنی در سینما
  • عکاسان برای مشارکت در پروژه‌های سینمایی مجوز بگیرند
  • پاسخ مرتضی‌علیزاده به منتقد «هفت»: سینما بر همه‌چیز مقدم است
  • نرخ‌گذاری دلار کانال‌های تلگرامی در روز تعطیل/ خرید و فروشی نیست
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • تعطیلی اماکن تاریخی در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)