Web Analytics Made Easy - Statcounter

رهبر اکثریت جمهوری‌خواه در مجلس سنای آمریکا با تصمیم رئیس‌جمهور این کشور در کاهش شمار نظامیان آمریکایی در عراق و افغانستان مخالفت کرد.

به گزارش مشرق، ساعاتی بعد از انتشار گزارش‌هایی در روز دوشنبه درباره تصمیم «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا برای کاهش شمار نظامیان آمریکایی از منطقه غرب آسیا «میچ مک‌کانل»، رهبر جمهوری‌خواهان مجلس سنای آمریکا با آن مخالفت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گزارش وبگاه شبکه خبری «سی‌ان‌ان»، مک‌کانل که در صحن سنا صحبت می‌کرد گفت خروج نظامیان آمریکا موجب تضعیف ایالات متحده شده و دشمنان این کشور را در منطقه تقویت می‌کند.

بیشتر بخوانید: سرپرست جدید پنتاگون با متحدان اروپایی گفت و گو کرد

مک‌کانل گفت: «ما نقش بسیار بسیار محدود اما مهمی در دفاع از امنیت ملی و منافع آمریکا در برابر تروریست‌هایی داریم که خواهان چیزی جز این نیستند که قوی‌ترین نیروی نظامیِ دنیا به سادگی بساطش را جمع کند و به خانه برگردد. آنها دوست دارند که این اتفاق بیفتد.»

ساعاتی قبل‌تر سی‌ان‌ان گزارش داده بود فرماندهان آمریکایی پیش بینی می‌کنند «دونالد ترامپ به زودی فرمانی رسمی برای کاهش شمار نیروهای آمریکا در افغانستان و عراق صادر خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: ترامپ فرمان خروج نیروهای آمریکایی را صادر می‌کند

دو مقام آمریکایی به سی‌ان‌ان گفته‌اند فرماندهان آمریکایی پیش‌بینی می‌کنند دونالد ترامپ از همین هفته یک فرمان رسمی برای تسریع خروج نظامیان آمریکا از عراق و افغانستان صادر می‌کند.

پنتاگون، اطلاعیه‌ای موسوم به «فرمان هشدار» برای فرماندهان آمریکایی صادر کرده که به موجب آن این فرماندهان باید برنامه‌ریزی‌های لازم برای کاهش شمار نیروها در عراق و افغانستان را آغاز کنند.

مقام‌های آمریکایی به سی‌ان‌ان گفته‌اند پنتاگون قصد دارد شمار نیروهای خود در هر یک از دو کشور افغانستان و عراق به ۲۵۰۰ نفر محدود کند.  آمریکا در حال حاضر ۴۵۰۰ نظامی در افغانستان و ۳۰۰۰ نظامی در عراق دارد.

این تصمیم پس از آن اتخاذ شده که پاکسازی‌های انجام‌شده در پنتاگون بعد از اخراج «مارک اسپر»، وزیر دفاع آمریکا به استقرار مقام‌های وفادار به ترامپ در این وزارتخانه منجر شده است.

سی‌ان‌ان پیش از این گزارش داده بود یکی از دلایل اخراج اسپر و پاکسازی پنتاگون از افراد نزدیک به او مخالفت آنها با خروج آمریکا از افغانستان بوده است.

ترامپ هفته گذشته بعد از اخراج اسپر «کریس میلر» را به جای او به عنوان سرپرست وزارت دفاع آمریکا منصوب کرد.

افرادی که میلر به عنوان مشاور انتخاب کرد این شائبه را که هدف ترامپ از اخراج اسپر، سرعت بخشیدن به خروج نظامیان آمریکا از منطقه بوده تقویت کرد.

یک مقام ارشد دولت آمریکا چند روز پیش به آکسیوس گفت موج اخراج‌ها در پنتاگون و به خدمت گرفتن «داگلاس مک‌گره‌گور» به عنوان مشاور میلر را تا حدودی می‌توان روش خاص ترامپ برای توبیخ دیگران بنا به دلایل شخصی دانست، اما این تصمیم از یک جهت مهم‌تر به تصمیم دولت آمریکا برای خارج کردن نظامیان آمریکا از افغانستان تا پایان سال جاری میلادی هم ارتباط دارد.

یک مقام ارشد دیگر گفت ترامپ که سال ۲۰۱۶ با وعده خارج کردن نظامیان امریکا از خاورمیانه روی کار آمد از سرعت پایین خروج نیروهای آمریکا از این منطقه احساس سرخوردگی می‌کند.

ترامپ چندین بار تا به حال به مشاورانش گفته خواستار خروج نظامیان آمریکا از افغانستان تا قبل از کریسمس است.

مک‌گره‌گور، مشاور جدید سرپرست وزارت دفاع آمریکا در مصاحبه‌ای در سال ۲۰۱۹ با فاکس‌نیوز گفت که او به ترامپ توصیه می‌کند «در اسرع وقت» از افغانستان خارج شود. مک‌گره‌گور علاوه بر این گفته که آمریکا منافعی در سوریه ندارد و باید به سرعت از این کشور خارج شود.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ دونالد ترامپ خاورمیانه پنتاگون مارک اسپر منطقه غرب آسیا افغانستان وزارت دفاع آمریکا ایالات متحده سی ان ان عراق میچ مک کانل خروج نظامیان آمریکا کاهش شمار سی ان ان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۱۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندرز: یادآوری جنایت‌های غزه یهودی ستیزی نیست

سناتور ایالت ورمونت آمریکا گفت: اسرائیل سعی می‌کند تظاهرات ضدجنگ در غزه را به یهودی ستیزی نسبت دهد.

به گزارش مهر، «برنی سندرز» سناتور آمریکایی خطاب به نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت وقتی که ۳۴ هزار زن و کودک در غزه کشته شده اند، تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکا یهودی ستیزی نیست.

سندرز خطاب به نتانیاهو اعلام کرد: نه آقای نتانیاهو. یادآوری اینکه در مدت کمی بیش از شش ماه، دولت افراطی شما ۳۴ هزار فلسطینی را کشته و بیش از ۷۷ هزارنفر زخمی کرده که ۷۰ درصد آن‌ها را زنان و کودکان هستند، این یهودی ستیزی یا طرفداری از حماس نیست.

سندرز یادآور شد که نتانیاهو نمی‌تواند به بهانه یهودستیزی حواس مردم را از جنگ غیراخلاقی در غزه منحرف کند.

نتانیاهو دیروز در واکنش به اعتراضات دانشجویی در آمریکا علیه جنگ در غزه، دانشجویان معترض را اوباش نامیده بود.

دیگر خبرها

  • شکست تلاش‌ آمریکا برای گسترش نفوذ در آفریقا
  • سندرز: متهم کردن اسرائیل به کشتار فلسطینیان یهودی‌ستیزی نیست بلکه تبیین حقیقت است
  • عضو ارشد کابینه جنگ رژیم صهیونیستی: آزادی اسرای اسرائیلی مهم‌تر از حمله به رفح است
  • متهم کردن اسرائیل به کشتار ۳۳ هزار فلسطینی، یهودی‌ستیزی نیست
  • خشونت نظامیان آمریکایی در مقابل دانشجویان + عکس و فیلم
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • سندرز: یادآوری جنایت‌های غزه یهودی ستیزی نیست
  • سناتور آمریکایی: یادآوری جنایت های غزه یهودی ستیزی نیست
  • پاسخ تُند سندرز به نتانیاهو: ۳۴ هزار نفر را در غزه کشته‌اید
  • پاسخ تُند سندرز به نتانیاهو