Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-05@07:27:14 GMT

مطالعه کتاب ساختار شخصیت انسانی است

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۰۱۴۱۱

مطالعه کتاب ساختار شخصیت انسانی است

آیت الله شاهچراغی بحث کتاب و کتابخوانیرا از ضروریات جامعه خواند وگفت:همواره با چالش هایی از جمله پیشرفت تکنولوژی و افزایش دل مشغولی های مردم مواجه بوده است.

آیت الله «سید محمد شاهچراغی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان درسمنان ؛ کتاب را عامل بسیاری از موفقیت ها و پیشرفت های در زندگی  فردی و اجتماعی عنوان کردوگفت: مطالعه کتاب ساختار شخصیت انسانی است تا در برابر تمامی مسائل زندگی با منطق و آگاهی برخورد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده ولی فقیه دراستان سمنان با بیان اینکه اسلام مکتب، علم آموزی و فراگیری دانش است اضافه کرد: ارزشگذاری اسلام بر مطالعه، کتاب و کتابخوانی به حدی است که خداوند در قرآن به علم و کتاب قسم می خورد.

 

وی با تأکید براینکه دین مبین اسلام اهمیت زیادی برای کتاب قائل شده است ادامه داد: کتاب جایگاه والایی از منظر اسلام دارد، لذا هر یک از ما باید به عنوان خادمین فرهنگ، تمام توان خویش را برای معرفی و ترویج کتاب و همچنین همگانی کردن آن در بین آحاد مردم به ویژه قشر جوان بکار ببریم.

 

ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی و مطالعه از جمله وظایف امامان جماعت و روحانیون است

آیت الله شاهچراغی با اشاره به اینکه امامان جماعت باید در راستای ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی و مطالعه بیش از بیش گام بردارند اظهارداشت: ترویج این فرهنگ در جامعه از جمله وظایف امامان جماعت و روحانیون است.

 

امام جمعه سمنان با بیان اینکه امامان جماعت می‌توانند در امر ترویج مطالعه بسیار موثر باشنداضافه کرد: امامان جامعه با توجه به ارتباط مستمر با اقشار مختلف و نقشی که می‌توانند در جامعه ایفا کنند، در بخش فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی رسالت بزرگی بر عهده‌دارند.

 

وی با تاکید بر ضرورت توجه به کتاب  بیان داشت:بهترین دوست انسان کتاب است و بهتر از کتاب دوستی را سراغ نداریم، خیلی وقت ها خواندن یک کتاب سرنوشت انسان را تغییر می دهد.

 

طرح پایتخت کتاب طرحی جالب و نو و اقدامی برای توسعه فرهنگ کتابخوانی محسوب می شود

آیت الله شاهچراغی همچنین پایتخت کتاب، را طرحی جالب و نو و اقدامی برای توسعه فرهنگ کتابخوانی در جامعه عنوان کردوافزود: اجرای این طرح در سمنان و کسب این عنوان برای این شهر فرهنگی، اقدامی زیبا برای توسعه توجه به کتاب و کتابخوانی است.

 

امام جمعه سمنان تصریح کرد: قرآن بهترین کتاب است که متاسفانه قدری از آن فاصله گرفته ایم و باید در طرح پایتخت کتاب به قرآن نیز توجه ویژه شود و برای آن در کنار سایر کتاب ها تبلیغ و فرهنگ قرآنی ترویج شود.

 

وی، قرآن را بهترین کتابها توصیف کرد و با اشاره به بیانات پیامبر اکرم (ص) بر توجه به آن تاکید کرد و گفت: قرآن کتابی است که همواره باید با آن مانوس باشیم.

 

آیت الله شاهچراغی گفت: هر فردی که می خواهد دارای حیات انسانی و دینی باشد باید با کتاب مانوس و اهل کتابخوانی شود و مردم باید عاشق کتاب و مطالعه باشند و همواره از برکات مطالعه کتاب بهره مند شوند.

 

نماینده ولی فقیه در استان سمنان، تبلیغ و اطلاع رسانی را از کارهای مهم و اساسی برای آشنا کردن مردم با آثار و برکات کتاب دانست و افزود: تبلیغات در این حوزه ضعیف است و در خصوص کتاب نیازمند به تبلیغات گسترده و سر و صدا هستیم.

 

کتاب تنها برای قرار دادن در قفسه استفاده نشود

وی، رسالت و وظیفه رسانه ها به ویژه صدا و سیما را در تروج توجه به کتاب و مطالعه را بسیار اساسی و لازم دانست و افزود: از کتاب برای خواندن و نباید از آن تنها برای قرار دادن در قفسه استفاده شود.

 

آیت الله شاهچراغی با بیان اینکه فضای مجازی و تلفن همراه بر توجه به کتاب و مطالعه تاثیر منفی گذاشته است گفت: مسابقات کتابخوانی باید برگزار شود و مهمتر از خواندن کتاب عمل به مطالب و محتوی کتاب است که این امر نیز باید مورد توجه مردم قرار گیرد.

 

نماینده ولی فقیه در استان سمنان بر لزوم تبلیغ طرح های مرتبط با کتاب از جمله پایتخت کتاب توسط روحانیون و ائمه جمعه و جماعات نیز تبلیغ شود گفت: این طرح نیز کاری نو و تازه است و خوب است برای کارهای نو و تازه تبلیغ و این برنامه ها بهتر به مردم شناسانده شود.

 

پایان پیام/276

منبع: شبستان

کلیدواژه: مبلغان دینی آیت الله شاهچراغی امامان جماعت توجه به کتاب پایتخت کتاب فرهنگ کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۱۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله مصباح نقش مهمی در تحول علوم انسانی داشتند

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: این همه آثار و برکات آیت الله مصباح یزدی(ره) و همت و تلاش فراوان ایشان در زمینه تحول در علوم انسانی و نشر معارف دین از اخلاص این معلم بزرگ سرچشمه می گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله حسینی بوشهری در مراسم گرامیداشت «مقام استاد» که در سالن اجتماعات موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) قم برگزار شد اظهار داشت: مقام معلم و استاد در اسلام و نقشی که این قشر در رشد و تربیت شاگردان می تواند داشته باشد، کلیدی و اساسی است و از مهمترین امتیازات جامعه بشری و تغییر در مسیر آن محسوب می شود.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تربیت اساتید فراوان، توانمندی ها و دستاوردهای آموزشی و پژوهشی موسسه امام خمینی(ره) را بسیار مهم، کارآمد و مفید برای جامعه ارزیابی کرد و افزود: رشد علمی جامعه و افتخارآفرینی کشور در علوم انسانی و تجربی ریشه در تلاش اساتید دلسوز و متدین دارد و امروز بحمدالله از میوه دلچسب این درخت تناور بهره مند هستیم.

وی با بیان اینکه اگر جامعه بخواهد متحول شود تعلیم و تربیت در آن باید متحول شود، ادامه داد: این در حالی است که تغییر در زندگی اجتماعی از مدرسه به عنوان محور تحول اجتماعی آغاز خواهد شد و اگر تغییری از مدرسه شروع می شود باید این تغییر را از مربی و استاد شروع کنیم.

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه گفت: این همه آثار و برکات آیت الله مصباح یزدی(ره) و همت و تلاش فراوان ایشان در زمینه تحول در علوم انسانی و نشر معارف دین از اخلاص این معلم بزرگ سرچشمه می گیرد.

آیت الله حسینی بوشهری با تاکید بر اینکه تعلیم و تعلم از نعمت های بزرگ خدا است، ضمن اشاره به آیات قرآن، خداوند را اولین معلم بشر دانست و عنوان کرد: دسته دوم از معلمان، انبیا و اولیای الهی به عنوان مربیان و معلمان بشر هستند, هزاران پیامبر الهی با رسالت های مختلف کار هدایت انسان های گمراه و رهنمون کردن آن ها به سمت نور را داشته اند.

وی کار برای خدا را از ویژگی شهید مطهری و آیت الله مصباح یزدی(ره) دانست و آن را رمز موفقیت اساتید و معلمان برشمرد و افزود: استاد نمونه کسی است که برای اجر و مزد کیسه ندوخته است و باید بر آنچه تدریس می کند، اخلاص، اشراف و اهتمام داشته باشد.

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری با تشریح این که استاد باید با مطالعه دقیق و به روز و تسلط و اطلاع بر کتاب های تازه چاپ شده و نظریه های جدید، درس خود را ارائه کند، گفت: استاد و معلم تنها انتقال دهنده اصطلاحات نباشد. مهم نَفَس استاد است که اگر متخلق به اخلاق باشد، درس و نفس قدسی او تاثیرگذار است و با این گونه اساتید، شاگردان مفیدی برای جامعه تربیت می شوند.

تقدیر از اساتید برتر و ارائه گزارسی از روند برنامه های آموزشی موسسه امام خمینی(ره) توسط معاون آموزش از دیگر برنامه های آیین گرامیداشت روز استاد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کتاب «رضای انقلاب» رونمایی می‌شود
  • امام جعفر صادق (ع)؛ شخصیت مهم در جهان اسلام و مکتب شیعه
  • نمایشگاه کتاب کارناوال شادی است
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • اولین جشنواره خوشنویسی امیر فرهنگ و هنر در بیجار برگزار شد
  • آیت‌الله مصباح نقش مهمی در تحول علوم انسانی داشتند
  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه
  • در هیچ مکتبی به اندازه اسلام به حقوق زنان توجه نشده است
  • در هیچ مکتبی به اندازه اسلام به حقوق زنان توجه نشده است.
  • اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است