Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- گاودار نمونه خراسان رضوی از کمبود اقلام خوراکی دام برای گاوداری‌ها گلایه کرد و خواستار حمایت بیشتر در این شرایط شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، صنعت شیر و لبنیات با توجه به اهمیتی که در تولید محصولات لبنی دارد در زمینه اشتغال‌زایی در کشور ظرفیت بالایی دارد، اما مسئولان نسبت به آن بی‌توجه هستند به طوری که شاهد هستیم قیمت بالای نهاد‌های دامی به خاطر تاثیرپذیری از علوفه وارداتی و همچنین کمبود غذای دامی که دولت با ارز نیمایی در اختیار دامداران قرار می‌دهد از عوامل افزایش قیمت تمام شده شیرخام شده و دامپروران و دامداران را نسبت به شغل خود دلسرد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدامین ابریشمی؛ گاودار نمونه صنعتی در سطح استان خراسان رضوی است که از سال 1380 به دلیل علاقه‌ای که به حرفه دامداری و پرورش گاو داشته وارد این عرصه شده و در رشته پرورش گاو شیری در دانشگاه علوم منابع طبیعی گرگان ادامه تحصیل داده است.

وی می‌گوید: پدرم در همین حرفه با پرورش 50 راس گاو مشغول به فعالیت بود که من پس از اتمام تحصیلات دانشگاهی خود تصمیم گرفتم این کار را در کنار تجربه پدر و آنچه در دانشگاه آموخته بودم توسعه دهم و از سال 90 تاکنون تعداد دام‌های ما از 50 راس به 300 مورد افزایش پیدا کرد.

این گاودار نمونه می‌افزاید: برای توسعه کار یک میلیارد تومان از بانک وام گرفتیم و روزانه دام‌های ما که بیشتر مولد هستند یک الی دو مورد زایمان دارند.

وی اظهار داشت: درآمد عمده ما از دامداری با فروش شیر آن است به طوری که روزانه گاو‌های ما 10 تن تولید می‌کنند و به طور غیرمستقیم و اندک در کنار فروش شیر فروش دام زنده هم به کشتارگاه‌ها داریم.

استاند‌ار همدان: 4 گاوداری 6 هزار راسی در استان همدان ایجاد می‌شودتورم تولیدکننده محصولات گاوداری به 18 درصد رسیدگزارش| نفس "صنعت گاوداری زنجان " به شماره افتاد / هزینه‌های نگهداری گاوداری سر به فلک کشید

ابریشمی در ادامه علت افزایش قیمت گوشت و شیر را در افزایش نهاده‌های دامی از جمله سویا و ذرت که وارداتی هستند می‌داند و می‌گوید: غذای دام با ارز نیمایی به میزان کافی تخصیص داده نمی‌شود به طوری که کفاف غذای دام را ندارد لذا مجبور هستیم قسمتی از آن را آزاد خریداری کنیم که هزینه آن 4 الی 5 برابر قیمت دولتی است.

وی بیان داشت: فاصله قیمت گوشت از فروش دام زنده تا قصابی‌ها بسیار زیاد است. ما هر دام زنده را کیلویی 40 هزار تومان به کشتارگاه‌ها می‌فروشیم لذا وجود دلالان و واسطه‌گر‌ها یکی دیگر از دلایل قیمت گوشت است.

این گاودار نمونه خاطرنشان کرد: اقلام خوراکی دام بیشترین هزینه را به دامدار تحمیل می‌کند چرا که ذرت و سویا وارداتی است که با افزایش نرخ ارز قیمت آن هم بسیار افزایش پیدا کرد.

وی به ایجاد 15 اشتغال مستقیم و 6 اشتغال غیرمستقیم در گاوداری خود اشاره کرد و گفت: چنانچه کار بتوانم کار را توسعه دهم قطعا ایجاد اشتغال بیشتری اتفاق خواهد افتاد.

ابریشمی ضمن درخواست از دولت در حمایت از تولید کنندگان گفت: دولت به تولید کنندگان به عنوان جبهه مقابل خود نگاه نکند.تولید کنندگان علاوه بر ایجاد اشتغال باعث خودکفایی کشور در محصولات می‌شوند و در حقیقت هر چقدر تولیدکنندگان پیشرفت کنند و کار را توسعه دهند به نفع دولت خواهد بود و از طرفی درخواست بنده این است که دست دلالان قطع شود تا هم محصول با قیمتی مناسب به دست مصرف کننده برسد و هم به جای اینکه سود به جیب دلالان برود به دست تولید کننده برسد.
 
وی در پایان گفت: در حال حاضر به دلیل افزیش قیمت خرید دستگاه‌ها و هزینه نگهداری دام توصیه‌ای برای راه اندازی این کار ندارم مگر اینکه دولت هزینه موارد مذکور  را کاهش دهد و حمایت خود را از تولید کنندگان افزایش دهد.

انتهای پیام/282/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تولید کنندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۲۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود آمبولانس بزرگترین چالش اورژانس کشور است

آفتاب‌‌نیوز :

جعفر میعادفر عصر شنبه در آیین کلنگ زنی اوژانس جاده‌ای لیشتر گچساران افزود: هم اکنون بیش از سه هزار دستگاه آمبولانس در کشور بیش از ۱۵ سال عمر دارد که نوسازی آن ضروری است.

وی بیان کرد: در سالجاری اعتبار مناسبی برای خرید آمبولانس مصوب شد و بر اساس برنامه هفتم هم به صورت مستمر در بودجه سالیانه قرار خواهد گرفت تا دیگر نگرانی برای خرید آمبولانس وجود نداشته باشد.

میعادفر افزود: توسعه پایگاه‌های اورژانس بانوان نیز در برنامه سازمان اورژانس کشور وجود دارد.

وی تصریح کرد: بیش از ۳۰۰ پایگاه کانکسی اورژانس در کشور وجود دارد که طی برنامه ریزی انجام شده تا چهار سال آینده جمع آوری و به جای آن‌ها ساختمان احداث می‌شود.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان گچساران گفت: پایگاه اورژانس جاده‌ای لیشتر با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال کلنگ زنی شد.

حسین عسکری گفت: منطقه لیشتر و روستای سعادت آباد در محور‌های اصلی گچساران - کهگیلویه و بهبهان واقع شده که راه اندازی این پایگاه در این منطقه ضروری بود.

وی ادامه داد: این اقدام گام بزرگی در امداد رسانی به مصدومان و ارائه خدمات در صورت لزوم به این منطقه است.

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی کهگیلویه و بویراحمد گفت: این پایگاه در زمینی به مساحت بیش از مساحت ۴۵۰ و زیربنای ۱۵۰ متر مربع در گچساران منطقه لیشترکلنگ زنی شد.

امین نیکویی نژاد افزود: این اقدام یکی از گام تاثیر گذار دولت سیزدهم برای امداد رسانی درمنطقه محروم و کم برخوردار است.

کلنگ زنی چند پایگاه اورژانس، بررسی خدمات اورژانس پیش بیمارستانی در بخش‌های مختلف و همچنین بازدید‌های میدانی از پایگاه‌های اورژانس از برنامه‌های سفر ۲ روزه رییس اورژانس کشور به کهگیلویه و بویراحمد است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • کمبود آمبولانس بزرگترین چالش اورژانس کشور است
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • ۱۸ میلیون راس دام سبک آماده کشتار است
  • ورزش واقعا باعث رشد قد می‌شود؟
  • آیا ورزش باعث رشد قد می‌شود؟
  • ورزش باعث رشد قد می‌شود؟
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • نخستین شورای عشایری استان سمنان در سال جاری برگزار شد