Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر "فاطمه سادات آقایی میبدی" روز سه‌شنبه در گفتگو با ایرنا با بیان اینکه با آغاز علائم کرونا مانند تب باید نسبت به قرنطینه کردن خود اقدام کنیم تصریح کرد: نباید برخی علائم را به حساب سرماخوردگی یا آنفلوآنزا بگذاریم و دیر مراجعه کنیم.

افراد بالای ۴۰ سال به موقع مراجعه کنند 

وی با توصیه به افراد بالای ۴۰ سال دارای بیمار زمینه‌ای برای مراجعه به موقع به مراکز درمانی، به اهمیت اداره کردن این بیماری پرداخت و افزود: لازم است در ۱۸ روز آغاز ابتلا به کرونا ، روزانه اکسیژن خون کنترل و اگر کمتر از ۹۰ بود حتما به مراکز درمانی مراجعه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردان، بیشتر از زنان، بستری می‌شوند

وی روی آوردن به فضای مجازی برای تمام فعالیت ها را بهترین رویکرد برای در امان ماندن از شر کرونا دانست و یادآور شد: مردهایی که با علامت کرونا مراجعه می کنند بیشتر از زنان در بخش های ویژه بستری می شوند.

وی علت اصلی بستری شدن آنها در بخش های ویژه را هم مراجعه با تاخیر، سن بالا و یا داشتن بیماری زمینه‌ای اعلام کرد.

از ترس و استرس دوری کنید

این فوق تخصص ریه ضمن تاکید بر دوری از ترس و استرس برای مبتلایان به کرونا تاکید کرد: کرونا هم مانند دیگر بیماری ها، درمان دارد به شرطی که به موقع مراجعه شود.

ویزیت روزانه ۱۷۰ بیمار مبتلا به کرونا 

خانم دکتر آقایی با اشاره به تعداد زیاد مراجعه کنندگان ناشی از کرونا، اظهار داشت: از هشت صبح تا ۲ بامداد، فقط بیماران کرونایی را ویزیت می کنم.

به گفته وی مجموعا ۱۷۰ نفر طی این مدت معاینه که حدود ۱۰۰ نفر آنها بستری و ۷۰ نفر هم به صورت سرپایی ویزیت می شوند.

کرونا در یزد به داروهای موجود به شرط مراجعه زودهنگام پاسخ می‌دهد

وی با اشاره به برخی اظهار نظرها در مورد اینکه علت شیوع زیاد این بیماری در یزد بعلت نوع ژن مردم این استان است گفت: ژن در شدت گرفتن بیماری نقش دارد ولی در واگیری آن نقشی ندارد.

دکتر اقایی اضافه کرد: خوشبختانه در بسیاری از مواردی که در استان یزد با آن روبرو بوده ایم بیماری به داروهای موجود پاسخ داده است به شرط آنکه به موقع مراجعه شود .

امیدواری به فروکش کردن کرونا تا نیمه آذرماه

این فوق تخصص ریه معتقد است: اگر خانواده ها رعایت کنند شدت بیماری کووید ۱۹ تا نیمه آذرماه فروکش خواهد کرد.

وی شرط کاهش این بیماری را رعایت دقیق خانواده ها، پرهیز از دورهمی‌ و رفت و آمدها دانست و ابراز امیدواری کرد با رعایت آنها و پشت سر گذاشتن زمستان امسال، شاهد بهتر شدن شرایط کرونا در جامعه باشیم.

هم اکنون بیش از یکهزار و ۱۰۰ بیمار کرونایی در مراکز درمانی استان یزد بستری هستند و این استان در وضعیت بحرانی کرونا به سر می برد.

برچسب‌ها ویروس کرونا میبد یزد پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا میبد یزد ویروس کرونا میبد یزد اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۲۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟

ایسنا/خوزستان یک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

سید صاحب حسینی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تمایل به انجام عمل‌های زیبایی از جمله پیکرتراشی اظهار کرد: در حال حاضر عمل‌های زیبایی به ویژه پیکرتراشی در سطح جامعه بسیار فراگیر شده است در حالی که باید توجه شود این جراحی‌ها، عمل‌های درمانی هستند؛ همان طور که افراد برای بسیاری از بیماری‌ها مانند بیماری قلبی و گوارشی به پزشک مراجعه می‌کنند باید برای انجام عمل‌های زیبایی نیز به پزشک مربوطه مراجعه کنند.

وی افزود: در مدت آموزش جراحی پلاستیک و زیبایی به جراحان فوق تخصص، آموزش‌هایی ارائه می‌شود تا بسیاری از مراجعه‌کنندگان را از انجام عمل‌ها منصرف کنند. یادمان باشد که فرد برای انجام عمل زیبایی به ویژه پیکرتراشی باید از هر نظر در سلامت کامل عمومی باشد. به هیچ عنوان نباید دیابت داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید دیابت کنترل شده باشد. همچنین فرد نباید بیماری تیروئید داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید کنترل شده باشد.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی بیان کرد: زمانی که فردی به یک پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی مراجعه می‌کند باید ارزیابی‌های قبل از عمل برای وی انجام شود. به طور مثال فاکتورهای خون، دیابت، تیروئید، کبد و کلیه بررسی شود و فرد باید از هر نظر در سلامت کامل باشد یا بیماری وی تحت کنترل باشد.

حسینی‌نژاد عنوان کرد: پیکرتراشی شامل آبدومینوپلاستی، لیپوساکشن و لیپوماتیک است. لیپوماتیک‌ها، جراحی‌هایی هستند که تنها تجمع موضعی و کوچک چربی در سطح بدن را برطرف می‌کنند اما لیپوساکشن بسیار فراگیرتر است و چربی‌های قسمت‌های مختلف بدن را تخلیه می‌کند.

وی افزود: آبدومینوپلاستی نیز یک عمل جراحی است که بر لیپوساکشن افزوده می‌شود. در این جراحی، شاخص توده بدنی برای شروع عمل‌های پیکرتراشی بسیار مهم است و فردی که تحت این جراحی قرار می‌گیرد باید شاخص توده بدنی مناسبی داشته باشد و دچار چاقی‌های مفرط نباشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه عمل‌های جراحی پلاستیک برای کاهش وزن نیستند، گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

وی افزود: تاکید می‌شود کسانی که عمل‌های زیبایی انجام می‌دهند خود را به عنوان بیمار فرض کنند بنابراین بیمار حتما باید به پزشک مراجعه کند و به جز پزشکان دوره‌دیده جراحی پلاستیک که در عمل‌های سخت تبحر دارند، نباید به فرد دیگری مراجعه کرد.

حسینی‌نژاد گفت: جراحی‌های پیکرتراشی با عارضه و مرگ و میر همراه هستند. اگر فردی از نظر سلامت عمومی و ایمنی در شرایط مناسب و ایده‌آل نباشد شانس آسیب، عارضه و مرگ و میر برای وی وجود دارد بنابراین تاکید می‌شود برای انجام جراحی به متخصص جراحی پلاستیک مراجعه شود تا همه جنبه‌های عمومی بررسی و سنجیده شود.

وی افزود: کارهای زیبایی باید توسط پزشک متخصص زیبایی انجام شود و کلینیک‌های زیبایی یا کسانی که در این خصوص فعالیت دارند، صلاحیت انجام این کار را ندارند. این عمل‌ها توام با عارضه و مرگ و میر هستند و فرد باید در شرایط بسیار مناسب جراحی شود. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • بیش از ۹۰۰ هزار نفر، زیر پوشش غربالگری سلامت قلب
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • هشدار شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز در خصوص بیماری بابزیوز در دام‌ها
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است