Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، وزارت بهداشت اعلام کرده که از ۲۸ آبان‌ماه طرح ممنوعیت سفر مبتلایان ویروس کرونا را به اجرا می‌گذارد. این وزارتخانه در نامه‌ای به معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی، رییس سازمان هواپیمایی کشور، رییس سازمان راهداری، مدیرعامل شرکت راه‌آهن و معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تاکید کرده است: «در راستای اجرای بند ۷ مصوبه جلسه چهل و دوم ستاد ملی مدیریت کرونا در مورد عدم جابه‌جایی مسافران دارای تست کرونای مثبت و با عنایت به تسریع در قطع زنجیره انتقال کرونا، از تاریخ  ۲۸ آبان هرگونه جابه‌جایی مسافر به صورت هوایی، زمینی و دریایی بدون دریافت نتیجه تست کرونا ممنوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در این رابطه به ایسنا گفت: سفر به ارائه نتیجه منفی تست کرونا مشروط نشده است و طبق توضیح وزارت بهداشت، لازم نیست پیش از سفرهای داخلی تست PCR انجام شود. اما از ورود مبتلایان کووید-۱۹ به داخل هواپیما، قطار و اتوبوس جلوگیری می‌شود و خدمات تور و سفر به مبتلایان کرونا نباید فروخته شود.

مسافرت بدون ارائه تست کرونا ممنوع شد

ولی تیموری درباره شبهه و ابهاماتی که بخشنامه اخیر وزارت بهداشت در ارتباط با «ممنوعیت سفر بدون ارائه تست کرونا» ایجاد کرده است، به ایسنا گفت: جریان آن بخشنامه از این قرار است که اگر به عنوان مسافر به شرکت‌های خدمات مسافرتی برای تهیه بلیت هواپیما، قطار یا اتوبوس مراجعه کنید، کد ملی شما را دریافت و در سامانه وزارت بهداشت وارد می‌کنند. آن‌طور که این وزارتخانه اعلام کرده، بانک اطلاعاتی از افرادی که تست کرونا داده‌اند وجود دارد که آژانس‌ها، شرکت‌ها و مراکز فروش خدمات سفر از طریق آن می‌توانند از وضعیت سلامت مسافر اطلاع پیدا کنند. چنان‌چه مسافری دو هفته پیش از سفر تست کرونا داده باشد و نتیجه مثبت آن ثبت شده باشد، اجازه سفر نخواهد داشت و شرکت‌های مسافرتی نباید خدماتی به آن‌ها بفروشند. ضمن این‌که وزیر بهداشت اعلام کرده است از ورود این افراد به داخل هواپیما، قطار و اتوبوس جلوگیری خواهد شد.

تیموری افزود: این بخشنامه صرفا مشمول افرادی است که دو هفته پیش از سفر به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و نتیجه تست آن‌ها مثبت بوده و در بانک اطلاعاتی وزارت بهداشت ثبت شده است. اگر دوران نقاهت (۱۴ روز) بیمار پایان یافته باشد، دیگر به ارائه نتیجه منفی تست نیاز نیست.

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی ادامه داد: مسافرانی که هنوز دو هفته نقاهت را پشت سر نگذاشته‌اند اما مدعی‌اند نتیجه تست PCR  آن‌ها منفی است و اصرار به تردد و جابه‌جایی بین شهری دارند باید برای تهیه بلیت و استفاده از وسایل نقلیه عمومی، گواهی معتبر سلامت و نتیجه منفی تست کرونا ارائه دهند.

تیموری درباره ابلاغ بخشنامه وزارت بهداشت به آژانس‌های مسافرتی و مجریان تورها، اظهار کرد: این بخشنامه مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا است و همه باید اجرا کنند. هرچند که با تشدید محدودیت‌های تردد از هفته آینده، عملا امکان اجرای تور وجود ندارد و سفر با وسایل نقلیه عمومی با توجه به تعطیلی بیشتر مراکز، محدود خواهد شد.

تست‌ کرونا در فرودگاه یا اتوبوس‌ها انجام نمی‌شود

محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت نیز در گفتگو با ایرنا با اشاره به چگونگی اعمال ممنوعیت جابه‌جایی مسافر بدون دریافت نتیجه تست کرونا، بیان کرد: با توجه به اینکه اجرای طرح از یکم آذر ماه شروع می‌شود، دستگاه‌های مربوط به این موضوع هنوز در حال اعمال نظر هستند، جزئیات طرح هنوز نهایی نشده است، اما اطلاع داده می‌شود.

وی ادامه داد: البته توجه داشته باشید که قرار نیست تست‌های کرونا در فرودگاه یا اتوبوس‌ها انجام شود، بلکه توسط شبکه‌های بهداشت و درمان در آزمایشگاه‌ و یا با کیت‌های رپید انجام می‌شود.

فرهادی در مورد میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در وسایل نقلیه درون و برون شهری افزود: وسایل نقلیه‌ برون شهری موارد بهداشتی را بیشتر رعایت می‌کنند، اما توجه داشته باشید که تماس مسافران با هم و همچنین با راننده بیشتر است و طبیعتا باید آن فاصله‌گذاری رعایت شود، اما وضعیت رعایت پروتکل‌ها در وسائل نقلیه عمومی درون شهری خوب نیست، چون تراکم افراد زیاد است.

وی ادامه داد: علت اصلی محدودیت‌ها همین است، تا تجمع‌ها کاهش پیدا کند، در این شرایط طبیعتا باید خطوط مترو، اتوبوس و بی آرتی هم خلوت‌تر شود و در این شرایط رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی بهتر انجام می‌شود.

فرهادی افزود: در حال حاضر هم کنترل‌هایی در سطح شهر انجام می‌شود، اما مسئله‌ اصلی زیرساخت‌های موجود است، چون زیرساخت‌ها ضعیف است، اگر تعداد اتوبوس و واگن مترو را افزایش دهیم، رعایت بهتری در فاصله‌گذاری اجتماعی صورت می‌گیرد و کنترل و نظارت هم توسط متولیان این بخش‌ها و هم نظارت عالی توسط وزارت بهداشت انجام می‌شود، ولی همانطور که گفتم ضعف زیرساختی باعث ایجاد مشکلاتی می‌شود.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تاکید کرد که مردم در صورت مشاهده‌ی تخلف در رابطه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی با سامانه ۱۹۰ تماس برقرار کنند.

کد خبر 565717 برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان سفر - گردشگری كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت بهداشت و درمان سفر گردشگری كرونا در ايران وزارت بهداشت انجام می شود وسایل نقلیه نتیجه تست جابه جایی تست کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۲۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ بیماران بیمارستان‌های ملکی تامین اجتماعی از مشکلات نوبت دهی الکترونیک گلایه داشتند این در حالی است که رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت گفت: بخشی از بیمارستان‌های تامین اجتماعی نتوانستند اتصال لازم را به لحاظ زیر ساخت سامانه‌ای فراهم کنند و این موضوع باید زودتر رسیدگی شود. با این حال مسئولان سازمان تامین اجتماعی اعلام کردند در تلاش هستند مشکلات اتصال به سامانه نوبت دهی الکترونیک وزارت بهداشت را بر طرف کنند.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

دیگر خبرها

  • شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۶۵۴ نفر افزایش یافت
  • اعلام آمار جدید قربانیان جنگ غزه
  • یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت
  • انتقاد یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آمار جدید قربانیان جنگ غزه
  • افزایش شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۶۲۲ نفر
  • شناسایی و پلمب دو واحد غیرمجاز در محلات
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال