Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-05@03:18:34 GMT

شهیدی که به موهای طلایی‌اش حساس بود!

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۰۲۷۵۱

شهیدی که به موهای طلایی‌اش حساس بود!

چند روز بعد نامه اش با آدرس صندوقی پستی از اندیمشک ، به دستم رسید، گفته بود که حال و هوایش بسیار متفاوت شده است و خواسته بود که برایش دعا کنم. دو یا سه نامه دیگر هم آمد و دل مرا با خود همراه نمود.

به گزارش شریان نیوز،به نقل از مشرق، آنچه در ادامه می‌خوانید، روایتی است از دکتر علیرضا ایمانی پور از مدافعان سلامت در قم که درباره همکلاسی شهیدش، نوشته است:

 


در کلاس، جلوی من می نشست و با هم رقابت درسی داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من که می دانستم به موهای طلایی اش حساس است ، از پشت ، موهایش را به هم می ریختم ولی او فقط برمی گشت و با نگاهی مهربان ، سرزنشم می‌کرد و با دستانش، آنها را مرتب می نمود.

یک روز صبح نیامد؛ فردا و پس فردایش هم نیامد! فهمیدیم بدون سر وصدا با محسن* که بچه محل شان هم بود، رفته اند جبهه. البته به من گفته بود ولی باور نکرده بودم. 
 


چند روز بعد نامه اش با آدرس صندوقی پستی از اندیمشک ، به دستم رسید، گفته بود که حال و هوایش بسیار متفاوت شده است و خواسته بود که برایش دعا کنم. 
دو یا سه نامه دیگر هم آمد و دل مرا با خود همراه نمود، من هم‌ جواب نامه ها را می دادم.

آخرین نامه اش چند روز پس از عروج ملکوتی اش رسید که در آن، خبر از شهادتش داده بود.

 همان نامه را به کلاس آوردم و با اجازه دبیرمان، برای همه خواندم و همگی متأثر شدیم و عکسی دسته جمعی و یادگاری با معلم ریاضی مان که عکس او را در بغل گرفته بود، انداختیم.
 



شهیدان عزیز: محمدعلی جوزانی کهن، سروش امیری، محمود خلیل زاده، مسعود شیخ بابایی و سید محمد سعید ابوالمعالی در عکس دیده می‌شوند

آنها از اولین شهدای مدرسه و او اولین هم کلاسمان بود که کاملا خالصانه به جبهه رفت و پس از شهادتش موجی از مردانگی در میان دوستانش ایجاد نمود به طوریکه روزهای بعد کم کم کلاس خالی شد و یکی پس از دیگری رفتیم جبهه.

نکته ای که از مراسم خاکسپاری شان به یادم مانده، آن است که موهایش را با ماشین ، کوتاه و چهره ای بسیار معصوم تر پیدا کرده بود. 

قبل از شهادت از تمام تعلقات بریده و حقا شایسته این مقام شده بود.

برادر و دوست عزیز و دلاورم «شهید علیرضا راهدان» در عملیات غرورآفرین والفجر ۸  بی سیم چی بود و در همان بار اولی که رفت، رفت... و ما را بی خداحافظی، در حسرت دیدار گذاشت.

یادشان گرامی و راهشان پر رهرو باد!
ولادت  :  ۲۷  اردیبهشت ۱۳۴۸
شهادت :  ۲۴ بهمن     ۱۳۶۴
عملیات : والفجر ۸ - فاو 
 قطعه  ۵۳   ردیف  ۶۴   شماره ۴

*شهید محسن بهرامی
ولادت  :    ۱۰   خرداد   ۱۳۴۶
شهادت :    ۲۴   بهمن   ۱۳۶۴
عملیات : والفجر ۸ - فاو
قطعه  ۵۳  ردیف  ۶۵  شماره  ۴

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۲۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم قم با پیکر ۲ شهید گمنام دفاع مقدس وداع می کنند

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت ایام شهادت امام صادق علیه‌السلام، دو شهید گمنام دوران دفاع مقدس میهمان شهر مقدس قم خواهند بود.

مراسم وداع با این دو شهید گمنام شامگاه پنجشنبه بعد از اقامه نماز جماعت مغرب و عشا در شبستان امام خمینی (ره) حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها برگزار می‌شود.

پیکرهای مطهر این دو شهید گمنام روز جمعه از ساعت ۱۶:۴۰ از میدان آل یاسین در انتهای بلوار پیامبر اعظم به سمت مسجد مقدس جمکران تشییع خواهند شد.

طی مراسم ویژه ای این دو شهید گمنام دوران دفاع مقدس در صحن اصلی مسجد مقدس جمکران خاکسپاری می‌شوند.

روز گذشته نیز دانشجویان دانشگاه قم با این دو شهید گمنام وداع کردند و سپس در حمایت از دانشجویان دانشگاه‌های آمریکایی و اروپایی با تجمع در مسجد این دانشگاه علیه جنایات رژیم اشغالگر قدس شعار دادند.

گفتنی است یکی از این دو شهید والامقام در عملیات کربلای پنج در سال ۱۳۶۵ در شلمچه به شهادت رسیده و دیگری در عملیات عاشورای ۲ در سال ۱۳۶۴ در چنگوله به درجه رفیع شهادت نائل آمده است.

کد خبر 6095157

دیگر خبرها

  • این مرد بخاطر شباهت اسمی با یک فرمانده سپاه، ۳ سال در زندان انفرادی بود
  • دیدار با خانواده شهیدی که به دست اسرائیل به شهادت رسید/ عکس
  • ایران زمین فرزندان خود را به آغوش گرفت
  • چگونه می توان از شر موهای ناخواسته گوش خلاص شد؟
  • عملیات طوفان الاقصی جوانان غرب را بیدار کرده است
  • نامه ۵۰ قانونگذار آمریکایی به بایدن و درخواست برای جلوگیری از حمله به رفح
  • نامه ۵۰ قانونگذار آمریکایی به بایدن و درخواست برای توقف حمله به رفح
  • شهیدی که قهرمان دو سنگر بود
  • مردم قم با پیکر ۲ شهید گمنام دفاع مقدس وداع می کنند
  • مردم قم با دو شهید گمنام دفاع مقدس وداع می کنند