Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس راه استان مرکزی گفت: محور کنارگذرشمالی اراک به دلیل مه گرفتگی زیاد در حال حاضر مسدود شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سرهنگ" محمد پور شمس" رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی در گفتگو با دیارآفتاب؛ با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی استان گفت: ترافیک در جاده‌های استان عادی و روان در حال جریان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه تعدادی از محورهای مواصلاتی استان با مه‌گرفتگی همراه است، افزود: هم اکنون محور های مواصلاتی اراک _ قم ، کنارگذر شمالی اراک و مسیر اراک _ فرمهین مه غلیظ و کاهش دید همراه است.

شمس اظهار کرد: بنا بر اعلام پلیس راهور استان  معابر و خیابان های شهر اراک نیز  با مه گرفتگی شدید و کاهش دید همراه است.

رئیس پلیس راه استان مرکزی گفت: محور کنارگذرشمالی اراک به دلیل مه گرفتگی زیاد در حال حاضر مسدود شده است.

نکاتی در خصوص رانندگی در هوای مه آلود به جهت پیشگیری از وقوع حوادث ناگوار و تصادفات زنجیره ای:

۱- تا آنجا که امکان دارد از رانندگی در شرایط مه آلود خودداری کنید و در صورت داشتن الزام، در چنین شرایطی، با حداقل سرعت رانندگی کنید.

۲- استفاده از چراغ‌های وسیله نقلیه یکی از مهمترین اقداماتی است که می تواند از بروز تصادفات جلوگیری نماید لذا در هوای مه آلود با استفاده از چراغ مه شکن و در صورت مجهز نبودن وسیله نقلیه به این چراغ، با روشن نمودن چراغ‌های بزرگ وسیله نقلیه و با استفاده از نورپایین و با احتیاط کامل برانید.

۳- در صورت تراکم مه، وسیله نقلیه خود را در جای مناسبی متوقف کرده و تا زمانی که فاصله ایمن از جلو، قابل رویت نباشد، حرکت نکنید.

۴- اگر از غلظت مه کاسته و دید کافی دارید از خطوط سفید رنگ وسط و کنار جاده برای ادامه مسیر استفاده کنید.

۵- در صورت بخار کردن شیشه جلو از دستگاه تهویه خودرو استفاده نموده و یا شیشه سمت راننده را کمی پایین آورید تا بخار حاصله از بین برود و مانع دید شما نشود.

۶- هنگام رانندگی در شرایط مه آلود به چراغ عقب وسیله نقلیه جلویی، اعتماد کامل نداشته باشید و با دقت و توجه کافی به جلو رانندگی کنید .

۷- با توجه به اینکه معمولا هنگام حرکت در هوای مه‌آلود در صورت بالا بودن شیشه‌های خودرو ، صداهای موجود در جاده ناشی از تصادفات یا صدای بوق خودروها، شنیده نمی‌شوند، رانندگان سعی کنند هنگام رانندگی در این هوا، قدری شیشه‌ها را پایین بیاورند تا از صداهای موجود در فضای اطرافشان آگاه شوند.

۸- رعایت سرعت مطمئنه و رعایت فاصله طولی مناسب با وسیله نقلیه جلویی دو نکته مهم در هنگام رانندگی در شرایط جویی مه آلود است .

۹- از اضافه نمودن وسایل غیرضروری به اطراف چراغ‌های روشنایی که باعث کاهش نور و یا تغییر نور چراغ می گردد خودداری کنید.

۱۰- اگر قصد مسافرت در هوای مه آلود را دارید، باید زمان بیشتری برای سفرتان پیش بینی نمائید.

۱۱- چراغ های ماشین را روشن کنید و فلاش ماشین را بکار بیندازید.

۱۲- قبل از حرکت وسایل هشدار دهنده (مانند بوق، چراغ های راهنما) و شیشه جلوی اتومبیل ، چراغهای جلو و راهنماها ، شیشه های بغل ، عقب ، برف پاک کن ها و بخاری را بازدید و تمیز نمائید.

۱۳- به اطلاعیه های رادیو جهت اطلاع از چگونگی وضعیت جوی و جاده‌ها گوش فرا دهید و  از وضعیت جوی اطلاع یابند .

انتهای پیام/


 

منبع: دانا

کلیدواژه: هوای مه آلود وسیله نقلیه استان مرکزی مه گرفتگی پلیس راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۲۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محورهای مواصلاتی،متحمل بیشترین خسارت سیل در خراسان جنوبی

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان‌جنوبی گفت: بیشترین خسارت سیل در این استان به محورهای موصلاتی وارد شد.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، علیرضا عباس‌زاده، امروز_ شنبه هشتم اردیبهشت_ ضمن تشریح ابعاد بارندگی‌های اخیر استان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این بارش‌ها برای خراسان‌جنوبی که چندین سال از خشکسالی رنج می‌برد، بسیار نویدبخش بود.

وی با بیان اینکه سال زراعی از مهر هر سال تا پایان شهریور سال آینده است، افزود: از ابتدای سال زراعی جاری، متوسط بارش استان در اسفند و فروردین ۱۰۱ و نیم میلی متر است،
متوسط میزان بارش‌ها در مدت مشابه سال گذشته ۹۴.۷ دهم میلی متر بود که در سال‌جاری تا این لحظه حدود ۱۰ درصد افزایش بارندگی داشته‌ایم اما هنوز به نسبت بارش‌ها در بلندمدت نرسیده‌ایم و باید به ۱۱۷.۶ دهم میلی‌متر برسیم.

معاون استاندار خراسان‌جنوبی با بیان اینکه نسبت به دوره بلندمدت مشابه ۱۴ درصد کاهش بارندگی داریم، گفت: بیشترین بارش‌ها مربوط به حاجی‌آباد زیرکوه با ۶۷.۲ دهم میلیمتر بود که پیش‌بینی‌های هواشناسی و دو مرحله هشدار سطح نارنجی مبنی بر بارش شدید و سیلاب از قبل اطلاع‌رسانی شده بود.

وی با اشاره به حرف مردم در زیرکوه که چنین بارشی را در ۶۰ سال گذشته بی‌سابقه خوانده بودند، اظهار داشت: بارش شدید از ساعت ۱:۲۰ تا پنج صبح در زیرکوه، سیلاب را جاری کرد که البته با توجه هشدارهای هواشناسی برای پنج شهرستان، همه در آماده‌باش کامل بودیم و به محض اینکه تمرکز بارش‌ها در زیرکوه اتفاق افتاد، امکانات برای رفع مشکلات بسیج شد.

عباس‌زاده با بیان اینکه مهمترین خسارت سیل به محورهای مواصلاتی وارد شد، گفت: حجم سیلاب بالا بود، از این رو برخی راه‌ها بسته شد، البته پلیس راه و راهداری تا آخر شب همه محورها را بازگشایی کردند اما شانه‌ها شسته و زیر آسفالت جاده‌ها خالی شده است و آنها ناایمن هستند و قطعاً ترمیم آنچه اتفاق افتاده، زمان بر است.

وی از همراهی همه دستگاه‌ها با وجود فاصله زیاد زیرکوه تا مرکز استان قدردانی کرد و گفت: به درخواست فرماندار زیرکوه، جلسه مدیریت بحران در استان برگزار و امکانات و دستگاه‌ها برای کمک رسانی بسیج شدند.

معاون استاندار خراسان‌جنوبی با بیان اینکه یک اقدام و همکاری خوب در شرایط بحران را تجربه کردیم، خاطرنشان کرد: معادن اطراف حاجی‌آباد، فرمانداری قاین، راهداری، بنیاد مسکن، هلال احمر، بسیج سازندگی، قرارگاه شهید ناصری و ارتش پای کار آمدند و تا ظهر عمده دغدغه‌ها رفع شده بود.

وی با ذکر اینکه روستاهای در مسیر سیل بازدید شده، عنوان کرد: خسارت به واحدهای مسکونی و محل‌های نگهداری دام‌ها و بخش کشاورزی در سطح روستاها زیاد بود.

عباس‌زاده گفت: تیم‌های ارزیاب از روز گذشته در محل حاضر شده‌اند و خسارت‌ها بعد از برآورد در روزهای آینده جمع‌بندی و اعلام خواهند شد.

وی با اشاره به دغدغه بازماندگان کنکور در سیل زیرکوه، گفت: از ساعت پنج صبح دغدغه حضور به‌موقع دانش‌آموزان در کنکور را داشتیم و تمهیداتی هم در این زمینه اندیشیده شد اما تعدادی از آنها گرفتار سیلاب شده بودند، بالگرد هم جوابگوی حجم دانش‌آموزان نبود و به زمان کنکور هم نمی‌رسیدیم.

معاون عمرانی استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه بلافاصله گزارش بازماندگان کنکور اطلاع‌رسانی شد، تصریح کرد: استاندار با رئیس سازمان سنجش صحبت کرد و اعلام شد، ظرف یکی دو هفته آینده آزمون مجدد برای بازماندگان کنکور برگزار خواهد شد.

وی افزود: برگزاری مجدد آزمون کنکور در سطح ملی بی‌سابقه است و خوشحال هستیم که مشکل بازماندگان کنکور استان حل شد.

عباس‌زاده با بیان اینکه بر اساس گزارش‌های رسمی و رصدهای علمی در کنار تغییر اقلیم، نوع بارش باران در کشور تغییر کرده و بارش‌ها مقطعی و سیلاب‌آسا شده است، گفت: در اکثر نقاط کشور ما شاهد این بارش‌ها هستیم، در سیستان و بلوچستان یا ۱۵ استان جنوبی کشور سال گذشته این مهم اتفاق افتاده است.

وی تصریح کرد: خراسان‌جنوبی پهناور و حوزه آبریز استان وسیع است و برای مدیریت آن، نیاز به تدابیر ویژه دارد، البته سدها و بندهای خاکی و سازه‌های آبخیزداری برای مدیریت سیلاب و تأمین آب در حال انجام است.

معاون استاندار با تأکید بر ضرورت بیمه شدن واحدهای مسکونی و کارگاهی و مزارع کشاورزی، گفت: در همان ظهر روز حادثه سیلاب، مدیران بیمه کارآفرین که دو هزار بیمه‌گذار در شهر حاجی‌آباد دارند، در منطقه حضور پیدا کرده‌اند و مقرر شد امروز شنبه غرامت خسارت‌دیدگان را واریز کنند.

کد خبر 748381

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران
  • اجرای طرح تشدید برخورد با خودروهای هنجارشکن در آذربایجان‌غربی
  • ایمن‌سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث
  • رفع توقیف بیش از ۲۴ هزار وسیله نقلیه در قم
  • محورهای مواصلاتی،متحمل بیشترین خسارت سیل در خراسان جنوبی
  • خط کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • خط‌کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲