Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزانه تعداد کثیری از شهروندان کردستانی به علت کمبود متخصص برای انجام اقدامات پزشکی خود روانه شهرهای اطراف می‌شوند و برای این امر باید خطرات جاده‌ای را متحمل شوند تا بتوانند برای نجات جان خود کاری کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، نبود تجهیزات پیشرفته پزشکی و پزشکان متخصص و فوق تخصص از مشکلات درمانی استان محروم کردستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارتقای خدمات درمانی حاصل 4 دهه تلاش در کردستان که متاسفانه در حال حاضر جوابگوی نیاز مردم نیست و در برخی موارد جان بیماران بعلت نبود پزشک متخصص یا فوق تخصص یا نبود تجهیزات پزشکی به خطر می افتد.

19 باب بیمارستان با سه هزار و 96 تخت فعال با بیش از 400 پزشک عمومی و 307 پزشک متخصص در حال ارائه خدمات درمانی و بهداشتی به مردم هستند.

طبق آمار مسئولان دانشگاه علوم پزشکی در حال حاضر در استان کردستان در اکثر رشته های پزشکی متخصصانی در حال ارائه خدمات به مردم هستند ، اما هنگامی که یکی از شهروندان کردستانی به دلیل نبود متخصص قلب و تجهیزات پزشکی جهت جراحی قلب دست و پنجه نرم می کند آن زمان است که می توانید محرومیت را در استان کردستان با تمام وجود لمس کنید.

اگر به هر کدام از بیمارستان های شهرهای استان کردستان از بیجار گرفته تا قروه دهگلان مریوان و دیواندره و سایر شهرهای دیگر سر بزنید و پای درد دل مردم آن شهر بنشینید آن موقع است که می دانید برخی انسان های مظلوم در این استان چگونه قربانی کمبود امکانات پزشکی شده اند.

روزانه تعداد کثیری از شهروندان کردستانی جهت انجام اقدامات پزشکی خود روانه شهرهای اطراف مانند زنجان، همدان ، آذربایجان غربی و تهران می شوند و برای این امر باید خطرات جاده ای را متحمل شوند تا بتوانند برای نجات جان خود کاری کنند.

منکر خدمات ارزنده نظام در عرصه بهداشت و درمان در طول چهار دهه گذشته در استان کردستان نیستیم اما خدمات ارائه شده در این منطقه به ویژه در عرصۀ پزشکی و بهداشتی نتوانسته است مشکلات مردم منطقه را برطرف کند و این موضوع سبب تحمیل هزینه‌های سنگین و گاهی خسارت‌های جبران‌ناپذیری به مردم شده و می‌شود.

 

به علت نبود امکانات جراحی قلب، پدرم را از دست دادم

یکی از شهروندان کردستانی در گفتگو با خبرنگار کردتودی اظهار داشت: چند شب قبل پدرم به علت عارضه قلبی در بیمارستان یکی از شهرهای کردستان بستری شد، اما به دلیل نبود متخصص قلب و تجهیزات پزشکی جراحی قلب پدرم به همدان منتقل شد و در آنجا هم بعلت دیر رسیدن پزشک پدرم را برای همیشه از دست دادیم.

فوت این پدر کردستانی که دستان پینه بسته آنها نشان از کشیدن رنج های فراوان در این استان محروم برای لقمه ای نان حلال است یکی از صدها نمونه قربانیان کمبود امکانات درمانی در استان کردستان است.

مولا زاده یکی از شهروندان بیجاری در گفتگو با خبرنگار کردتودی گفت: دم وجود برخی از تجهیزات پزشکی از جمله إم‌آرآی و و کمبود پرسنل موجب شده مردم بیجار برای درمان برخی ناراحتی‌های جزئی با زحمت فراوان و اتلاف وقت بیشتر، هزینه‌های مضاعفی را پرداخت و در خیابان‌های سنندج و زنجان سرگردان شوند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر بیمارستان امام حسین (ع) بیجار بیشتر شبیه یک ترمینال است که بیماران را جهت مداوا به شهرهای دیگر منتقل می کنند.

این شهروند بیجاری ادامه داد: یکی از دغدغه های مردم در استان کردستان کمبود نجهیزات پزشکی مانند سی تی اسکن و ام آر آی  و پزشکان متخصص و فوق تخصص است که موجب و سیل جمعیت در شهرها را برای انجام اقدامات پزشکی روانه سنندج یا استان های اطراف می کند.

کمبود نجهیزات پزشکی در شهرهای کردستان مردم را روانه مرکز استان می کند

نصیری  یکی از بیماران سرطانی در گفتگو بیان داشت: ماهی یک بار مجبورم برای تجدید داروها و انجام سی تی اسکن به شهر سنندج مراجعه کنم که هر بار باید متحمل هزینه های یاد و به جان خریدن خطرات جاده ای هم باشم و در برخی زمان ها بعلت شلوغ بودن درمانگاه مجبورم به شهر خودم برگردم و مداوا را به زمان دیگری موکول کنم.

وی گفت: کمبود پزشک متخصص در شهرهای استان کردستان مردم آن شهر را با مشکل رو به رو کرده و به تبع آن تعداد زیادی از روستائیان هم مجبور هستند برای تکمیل مدوا به مرکز استان پناه ببرند.

نصیری عنوان کرد: یکی از سانحه های که موجب می شود کمبود پزشک متخصص بیشتر در شهرهای استان کردستان احساس شود ، سانحه رانندگی است که

بنابراین گزارش، مصدومان بعد از تشکیل پرونده های پزشکی جهت انجام جراحی به مرکز استان منتقل می شوند و در برخی موارد مشاهده شده که تجهیزات پزشکی و متخصصان موجود در بیمارستان های استان کردستان جوابگوی انجام این جراحی ها نیست و باید به سایر استان ها منتقل شود.

با گذری در بین مشکلات مردم ، مسوولان استان کردستان باید این موضوع را آویزه گوش خود نمایند که حضور پرسنل متخصص و فوق تخصص همراه تجهیزات پزشکی پیشرفته در شهرهای استان کردستان سهم بسزایی در کاهش هزینه های درمانی بیماران شهرستانی دارد و می تواند جان یک انسان را از مرگ نجات دهد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهروندان کردستانی شهرهای استان کردستان استان کردستان استان کردستان تجهیزات پزشکی پزشک متخصص فوق تخصص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۳۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علی جدی در گفت و گو با قدس: مجلس باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهد

علی جدی در گفتگو با خبرنگار قدس با اشاره به ویژگی‌های ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و ضرورت بررسی این لایحه در صحن علنی مجلس گفت: مشوق‌های مالیاتی همواره امری مطلوب است. اینکه ما مالیات کمتری از مردم در مناطق کمتر توسعه یافته دریافت کنیم بسیار مناسب است.

وی با بیان اینکه ما باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهیم اظهار کرد: تمرکز ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بر کاهش مالیات بر عملکرد تولید از ۲۵ به ۱۵ درصد می تواند مشوق خوبی قلمداد شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متاسفانه بسیاری از صنایع با مشکلات سرمایه در گردش و نقدینگی مواجه هستند، گفت: به عنوان مثال فردی تمام سرمایه و زندگی خود را برای رونق صنعت به کار گرفته اما شرایط به نحوی پیش رفته که معطل ۱۰ میلیارد تومان سرمایه در گردش است. بنابراین ما باید این موارد را هم در راستای جهش تولید به درستی دیده و آنها را مد نظر قرار دهیم.

وی با بیان اینکه موارد مطرح شده در ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم در راستای جهش تولید، موارد خوبیست بیان کرد: این امر می‌تواند موجب رونق سرمایه‌های خرد مردم شود. همچنین باید زمینه‌های ایجاد شود که مردم بتواند سرمایه‌های خرد خود را در موضوعات اقتصادی و تولیدی مشارکت داده و در قبال این مشارکت تضمین معافیت مالیاتی را داشته باشند.

وی با بیان اینکه نباید تضامین معافیت مالیاتی پس از انجام فعالیت، تغییر کند بیان کرد: این معافیت‌های مالیاتی نباید تغییر کند به مانند معافیت‌های مالیاتی که در مناطق محروم وجود دارد بنابراین این اقدامات، اقدامات خوبی است و دولت باید در این راستا کوشا باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معافیت‌های در نظر گرفته شده در ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند مشارکت مردم در اقتصاد را افزایش دهد بیان کرد: معافیت‌های جدید و مشوق‌های مالیاتی حمایت از سرمایه‌گذاری خرد باعث می‌شود تا سرمایه‌گذار انگیزه و اقبال بیشتری برای مشارکت در سرمایه‌گذاری پیدا کند. کاهش مالیات تولید در کنار معافیت‌های موثر و هدفمند در ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بسترساز افزایش مشارکت مردم در اقتصاد خواهد شد.

وی با بیان اینکه معافیت مالیاتی می‌تواند انگیزه خوبی برای سرمایه‌گذاری در مناطق کمتر برخوردار محسوب شود ادامه داد: اینکه برخی جهت سرمایه‌گذاری به مناطق آزاد و کمتر توسعه یافته می‌روند از باب این است که معافیت‌های مالیاتی در این مناطق در نظر گرفته شده است. بنابراین اگر مالیات‌ها به سرمایه‌گذاری در بخش مناطق محروم و همچنین سرمایه‌های خرد داده شود،قطعاً می‌تواند موثر و مفید باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به توجه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به اعطای مشوق مالیاتی جهت جلوگیری از خام فروشی و تکمیل زنجیره ارزش تاکید کرد: به دلیل اینکه ما در کشور یک استراتژی مناسبی برای توسعه صنایع نداریم برخی اوقات در برخی از قسمت‌های زنجیره تولید، می‌بینیم گلوگاه است و در برخی جاها نیز مازاد داریم لذا اگر تکمیل زنجیره تولید به نیت اینکه ما صادرات محور شویم و محصول صادراتمان را افزایش دهیم مناسب است بنابراین اگر مشوق مالیاتی لازم در این بخش اعمال شود حتماً تاثیرات خوبی خواهد داشت.

وی تاکید کرد: حتماً اعطای مشوق مالیاتی می‌تواند حلقه‌های زنجیره ارزش تولید را تکمیل کرده تا در انتها با افزایش صادرات مواجه شویم. به عنوان مثال ما در بخش پتروشیمی ها و فولادی ها این مسائل را زیاد مشاهده می‌کنیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بنابراین اگر ما بتوانیم این بخش‌ها را با اعطای مشوق مالیاتی تقویت کنیم می‌توانند زنجیره ارزش تولید را تکمیل کنند.

وی با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند به عدالت مالیاتی کمک کند تاکید کرد: حتماً اگر این لایحه در صحن مجلس مورد بررسی قرار گیرد کمک می‌کنیم تا به سرعت و پس از چکش کاری به تصویب برسد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • اهدای تجهیزات پزشکی به بیمارستان تکاب
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • دغدغه مردم زیرکوه در خصوص تخریب قنوات و جاده‌ها ویژه پیگیری می‌شود
  • کاروان حرم مطهر رضوی به مناطق محروم گیلان می‌رود
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: معافیت مالیاتی سرمایه گذاری در مناطق محروم باید حداکثری باشد
  • دولت دنبال رفع دغدغه‌های معلمان است + فیلم
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: مجلس باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهد
  • «سمیع» تعیین تکلیف شود/ کمبود نیروی پلیس راهور و راننده اتوبوس مشکل مشترک کلان‌شهرها
  • روایتی از معلمی در مناطق محروم؛ از زندگی در کانکس تا حسرت نیاموخته‌ها
  • ویزیت ۷۰ هزار نفر از مردم مناطق کم‌برخوردار لرستان