Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا دهقانی‌اشکذری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، گفت: ترویج فرهنگ کتاب نیازمند حرکتی همه جانبه از خانواده تا دانشگاه است. به جهت تغییر ویژگی شخصیتی جوانان عصر حاضر که سرعت عمل بالاتر و حوصله کمتری دارند باید محتواهای کوچک و ساندویچی در خصوص کتاب و مطالعه تهیه و توزیع کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی تصریح کرد: برنامه‌های این واحد دانشگاهی در حوزه هفته کتاب با توجه به فضای کرونا، عمدتا در بستر فضای مجازی شکل گرفته است. به عنوان نمونه برای موضوع کتابخوانی مهدویت، کانالی در فضای مجازی ایجاد شده است تا دانشجویان با لینک الکترونیکی و تبلیغات مجازی ثبت نام اولیه را انجام داده و سپس در کانال مربوطه، کتاب را به صورت فایل pdf و نیز صوتی بارگذاری کنند.

معاون فرهنگی واحد یزد گفت: علاوه بر مسابقه هفتگی، مسابقه پایانی نیز به همین مناسبت قرار است برگزار و به برگزیدگان هدایای ارزنده‌ای اهدا خواهد شد.

دهقانی‌اشکذری ادامه داد: نکته بعدی ویژگی دیده شدن جوانان است که باید بستر آن در فضای مجازی ایجاد شود یعنی در ترویج فرهنگ کتاب سعی کردیم با تشویق دانشجویان به تدوین و چاپ کتاب، جذابیت کتاب را برای دانشجو ملموس‌تر کنیم. در ترم جاری حتی در مقطع کارشناسی با همکاری انتشارات دانشگاه این اتفاق رقم خورد و انگیزه بالایی برای سایر دانشجویان ایجاد کرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد افزود: جشن پایان کتاب نیز از دیگر مواردی است که در ترویج فرهنگ کتابخوانی تاثیر بسزایی دارد. همچنین خرید و واگذاری کتاب با یارانه مناسب از دیگر اقدامات اجرایی در این هفته است.

دهقانی‌اشکذری تأکید کرد: وقف کتاب نیز تجربه موفقی است که به دلیل بالا رفتن قیمت کتاب، باعث تشویق افراد به امانت گرفتن کتاب و چرخش آن بین افراد شده است.

وی اضافه کرد: به جهت وجود بانک‌های الکترونیک کتاب، ایجاد اشتراک با پایگاه‌های معتبر و نیز تامین فایل‌های صوتی و الکترونیکی کتب از جمله راهکارهایی است که مشکل دسترسی را مرتفع می‌کند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد واحد یزد تصریح کرد: کتابخانه‌های مجازی نیازمند ایجاد بستر مناسب مانند اپلیکیشن است که به جهت هزینه تولید چنین صنایع خلاق، شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌اپ‌های خلاق و نوآور، بهترین مسیر است. واحد یزد در حال راه اندازی یک مرکز نوآوری است که زمینه ساز جذب، تقویت و تجاری سازی ایده‌های خلاقانه خواهد بود.

انتهای پیام/

حبیبه رحیمیان کد خبر: 1081305 برچسب‌ها کتابخوانی فضای مجازی وقف محمدرضا دهقانی‌اشکذری دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی کرونا دانشگاه آزاد اسلامی کتابخوانی فضای مجازی وقف دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد معاون فرهنگی دهقانی اشکذری دانشگاه آزاد فضای مجازی واحد یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۴۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز

انجمن‌های علمی دانشجویی مدیریت، روانشناسی و استارتاپ دانشگاه شهید چمران اهواز در نظر دارد هر هفته در دانشکده اقتصاد این دانشگاه سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار را برگزار کند.

به گزارش ایسنا، اولین جلسه از سلسله برگزاری این کارگاه ها فردا یکشنبه از ساعت ۹ تا ۱۲ با تدریس میلاد الاسوند، مخترع چندین اختراع ملی و بین‌المللی، مشاور ثبت اختراع و مالکیت فکری ایده های تجاری و کارشناس ارشد مدیریت کسب و کار برگزار می شود.

روش های طراحی خدمات و محصولات جدید، تکنیک‌های ایده پردازی روز دیاگرام دانکر، اسکمپر، تریز و ایده پردازی برای ثبت اختراع از جمله سرفصل های این کارگاه است.

همچنین دومین جلسه از سلسله برگزاری این کارگاه‌ ها با تدریس عبدالهادی درزیان عزیزی؛ عضو هیئت علمی گروه مدیریت دانشگاه شهید چمران اهواز و مشاور کسب و کار دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ از ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱۴ در دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می شود.

 راه اندازی کسب و کار از ایده تا پدیده، ارزیابی ایده کسب و کار، مدل های کسب و کار و انواع آن، بوم کسب و کار و تمرین و جمع بندی از جمله سرفصل های این دوره است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • نمایشگاه کتاب تهران «گردشگری ادبی» را ترویج می‌کند/ تهران می‌تواند «شهر خلاق ادبی» شود
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • رونمایی از طرح مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد