Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، ناهید خداکرمی رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران، درباره تعطیلی دو هفته‌ای در پایتخت و تمهیداتی که شورای شهر تهران می‌تواند جهت حمایت از اقشار ضعیف در جامعه انجام دهد، اظهار داشت: حمایت از معیشت مردم دستور رئیس‌جمهور به وزارت رفاه بوده و قرار شده بود که اقشار و اصنافی که به دلیل کرونا دچار آسیب شده‌اند از طرق مختلف از جمله ارائه تسهیلات حمایت شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شورای شهر تهران اقدام خاصی نمی‌تواند جهت حمایت از معیشت آسیب‌دیدگان کرونا انجام دهد، گفت: البته برخی از افراد به نوعی شغل آنها مرتبط با شهرداری است مثلاً غرفه‌دارانی که غرفه‌های خود را در ایستگاه‌های مترو از شهرداری اجاره کرده‌اند که برای این افراد شورای شهر مصوبه حمایتی را در نظر گرفت که یا اجاره از آنها گرفته نشود و یا تخفیف‌های لازم در زمان‌هایی که تعطیل هستند ارائه شود تا از این طریق نهایت حمایت از این افراد صورت گیرد ولی خارج از این موضوع شهرداری نمی‌تواند اقدامی انجام دهد.

رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران ادامه داد:‌دولت بودجه خاص برای پیشگیری از کرونا دارد و می‌تواند مانند بسیاری از کشورهای دنیا افرادی که در کرونا دچار آسیب‌های اقتصادی شده‌اند حمایت کند البته سمن‌ها یا خیرین یا سازمان‌های مردم‌نهاد نقش مؤثری می‌توانند در این زمینه ایفا کنند و به کمک دولت آیند.

خداکرمی گفت:برخی از افراد حتی برای ارتزاق روزمره به دلیل تعطیلی‌ها دچار آسیب می‌شوند که از همه سازمان‌های مردم‌نهاد خواهش می‌کنم کمک‌های لازم را در این زمینه ارائه دهند و شهروندان می‌توانند هر کدام در محدوده محل سکونت خود از افراد ضعیف و یا کارگرانی که می‌شناسند حمایت کنند.

این عضو شورای شهر تهران گفت:کمیته امداد و بهزیستی و یا سایر سازمان‌هایی که در زمینه کمک‌های مردمی فعال هستند در این شرایط می‌توانند اقدامات مؤثری انجام دهد و از طرفی در کشور سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی و اجتماعی زیادی وجود دارد که از بودجه دولتی ارتزاق می‌کنند که به دلیل شیوع کرونا فعالیت آنها کاهش یافته است.

وی بیان داشت: این سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی و اجتماعی اگر بودجه‌هایشان محقق شده باید آن را در جهت حمایت از خانواده‌های بی‌بضاعت و یا پیشگیری از کرونا اختصاص دهند.

وی گفت: بسیج محلات در حال حاضر به خوبی پای کار آمده‌اند و می‌توان با کمک این افراد شهروندانی را که شدیدا دچار آسیب‌های اقتصادی شده‌اند شناسایی و سبدهای حمایتی را به آنها ارائه داد.

این عضو شورای شهر تهران گفت:‌از بیش از ۱۹ هزار و ۲۳۹ فوتی در تهران به دلیل کرونا ۱۱ هزار و ۷۱۹ مورد مرد و ۷۵۲۰ مورد زن بوده که اکثر متوفیان سرپرست خانوار بودند که جان باختن آنها اکنون آسیب‌های اقتصادی زیادی برای خانواده‌ها ایجاد کرده است.

منبع: نماینده

کلیدواژه: عضو شورای شهر کرونا نماینده شورای شهر تهران سازمان ها انجام دهد دچار آسیب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۴۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • قالیباف: ۱۰ همت برای فوق‌العاده شغل پرستاران اختصاص یافت
  • انتقاد دیده‌بان‌ حقوق بشر از سرکوب حامیان فلسطین در آمریکا
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی از حقوق متقابل کارگر و کارفرما
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • روایت عجیب از تلاش‌ها برای تعطیلی خانه امن زنان | درها را قفل کردیم، دخترها در آشپزخانه جمع شده و گریه می‌کردند!
  • جدول درآمدهای نفتی و مالیاتی دولت در بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران