Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان رئیس دانشگاه‌ علوم‌ پزشکی کاشان گفت: انتقال کرونا دیگر تنها در اجتماع نیست که این امر نشان دهنده انتقال های خانوادگی است. گاهی یک خانواده را به طور کامل بستری کرده ایم.

سید علیرضا مروجی امروز (سه شنبه- ۲۷ آبان ماه) در جلسه ستاد استانی کرونا که با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: در منطقه ۲۰ هزار و ۶۵۷ مورد شناسایی شده است که نسبت به جمعیت منطقه گسترده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ۸ هزار و ۷۳۰۰ مورد مثبت شناسایی شده است، افزود: در هر ۱۰۰ هزار نفر ،هزار و ۷۸۷ نفر شناسایی شده که ۴۲ درصد آنها مثبت بوده اند.

رئیس دانشگاه کاشان گفت: نسبت ابتلا در هر صدهزار نفر در هفته ۳۵ اپیدمی در کشور ۱۷ و در استان نیز همین بود، اما در منطقه کاشان تا ۲۳ آبان ۶۴ شد، یعنی چند برابر بودن بستری های مثبت که این اعداد همچون قله کوه یخ است به این معنی که هنوز چندین نفر شناسایی نشده باقی مانده و در منزل هستند.

مروجی در خصوص وضعیت نمونه گیری بیماران تصریح کرد: ۱۲ هزار و ۵۰۰ نمونه گیری انجام شده که حدود ۵ هزار نمونه مثبت یعنی ۳۹ درصد مثبت بوده است، از مهر به آبان افزایش دو برابری نمونه گیری داشته ایم.

وی با بیان اینکه به زودی ۲ مرکز غربالگری افتتاح می شود، خاطرنشان کرد: از ظرفیت بخش خصوصی نیز استفاده می کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در خصوص پذیرش بیماران در ماه های مختلف گفت: در اسفند هزار و ۳۹ بود که اکنون در شرایط آبان تعداد پذیرش ها به اسفند نزدیک شده است.

مروجی با بیان اینکه تمام بیمارستان ها تکمیل هستند، از تجهیز سالن ورزشی تحت نظر دانشگاه بهشتی کاشان خبر داد و گفت: این مرکز تجهیز و آماده شده است و مجبور شدیم با ۸۰ تخت آن را آماده‌ کنیم.

وی با اشاره به روند افزایش بیماری از شهریور به آبان، اظهار کرد: از اول اسفند تاکنون به تفکیک روزها شرایط افتان و خیزان بوده است، اما در مجموع روند افزایشی است.

انتقال کرونا دیگر تنها در اجتماع نیست

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه بیشتر بیماران مرد بوده اند، خاطرنشان کرد: ۴۸ درصد نیز زن هستند. انتقال کرونا دیگر تنها در اجتماع نیست که نشان دهنده انتقال های خانوادگی است. گاهی یک خانواده را به طور کامل بستری کرده ایم.

مروجی در خصوص آمار ابتلای افراد بر اساس سن گفت: ابتلای زیر ۵ سال یک درصد بوده است و عمده افراد درگیر ۱۸ تا ۵۹ سال دارند و این درحالی است که آمار در افراد بالای ۶۰ سال هم زیاد داریم.

وی با بیان اینکه گرچه تعداد بیماران در اسفند نیز زیاد بود، تصریح کرد: با این وجود بیماران خیلی بدحال نبودند، اما اکنون تعداد بیماران بدحال بسیار بیشتر از اسفند شده و در خانه ها نیز تعداد زیادی بیمار با شرایط مختلف داریم.

رئیس دانشگاه کاشان با بیان اینکه روند فوت ملایم است، گفت: تنها در یک روز ۱۱ فوتی داشتیم و بقیه روزها تعداد کمتر از ۱۰ فوتی داشتیم. در اسفند و فروردین فوتی ها ۴ درصد را شامل می شد، اما بیماران بدحال کمتری داشتیم. اکنون با اینکه بیماران بدحال بیشتر شده اند، اما تعداد فوتی ها کمتر شده که نشان دهنده تلاش همکاران و رعایت دقیق پروتکل ها است.

مروجی با بیان اینکه ۸۳ درصد فوتی ها نتیجه تست مثبت دارند، تاکید کرد: از نظر آمار فوتی ها در آبان نیز تقریبا مانند مهر خواهد بود.

وی با بیان اینکه از نظر پروتکل ها، درمان برای همه یکسان انجام می شود، ادامه داد: فوتی ها از نظر میانگین سنی ۷۱ سال دارند، یک مورد فوت زیر ۵ سال در یکی از اتباع با بیماری زمینه ای ثبت کردیم و فوتی زیر ۱۸ سال هم بیماری زمینه ای داشتند. 

رئیس دانشگاه کاشان همچنین تاکید کرد: مراحل ترخیص بیماران را با دقت و سرعت انجام می دهیم. نکته مهم اینکه نمونه ها با سرعت در حال انجام و ۴۳ درصد مثبت است، اکنون چتر وسیعی داریم که افراد زیادی تحت پوشش قرار گرفته اند.

مروجی با بیان اینکه پروتکل های بهداشتی، در کشور تا آخر مهر ۵۷ درصد رعایت می شد، اظهار کرد: در منطقه کاشان ارزیابی میدانی انجام دادیم و بیشترین رعایت در ارائه دهندگان مطب ها بود که ۹۹ درصد بوده و کمترین رعایت ارائه دهندگان نانوایی و بعد مراکز خصوصی بوده است. اکنون درصد رعایت پروتکل ها در حال افزایش است از ۵۷ درصد در هفته اول آبان به ۶۷ درصد رسیده است.

وی افزود: پیشخوان های دولت همچنان مشکل دارند و پلمب و برخورد شده اند. پایانه های مسافربری همچنان ضعف دارند و ازنظر فاصله گذاری به خصوص در حمل و نقل عمومی به هیچ عنوان رعایت نمی شود، اما وضعیت در مطب ها و بانک ها خوب پیش می رود. در بانک ها و صنایع تولیدی که خوب رعایت کرده اند تقدیر انجام داده ایم.

رئیس دانشگاه کاشان گفت: در مجموع ۷۱ درصد رعایت پروتکل و ماسک در منطقه کاشان و آران و بیدگل انجام می شود، اما ۲۹ درصد مانند سوراخی در سد است که نگرانیم این سد بشکند.

مروجی با بیان اینکه زمانی در منطقه آران و بیدگل وضعیت سفید اعلام شد، اظهار کرد: بی خیالی در مردم و مسئولان ایجاد شد که تفاوت رنگ بندی های تابستان حتی مسئولان آنجا را هم دچار اشتباه کرده بود. سختی زیادی کشیدیم و اکنون بیشتر مورد توجه شده است. امیدواریم وضعیت بهتری شاهد باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس همه باهم علیه کرونا رئیس دانشگاه کاشان پروتکل ها فوتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۴۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲

ایسنا/خراسان رضوی مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ورود گردشگران سلامت در سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است.

داوود خوش‌شکن در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت گردشگری سلامت مشهد در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آن‌ها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

وی افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا(ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن بیان کرد: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشورهای افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور خاطرنشان کرد: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در سطح کشور را دارد. پس از مشهد شهرهای قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص ارزیابی درآمدزایی گردشگری سلامت در مشهد طی سال گذشته گفت: درآمد خوبی در گردشگری سلامت کسب کرده‌ایم، ضمن اینکه درآمد بسیاری که از این طریق وارد کشور می‌شود ثبت نمی‌شود. این رقم ثبت شده، شاید یک‌چهارم یا یک‌پنجم درآمد مشهد از گردشگران سلامت در سال گذشته بوده باشد. پولی که گردشگران سلامت به مطب پزشکان، لیدرها، مراکز تفریحی و گردشگری و... می‌دهند ثبت نمی‌شود. ما فقط عددی که در بیمارستان و سامانه ثبت شده را اعلام می‌کنیم و از سایر هزینه‌های گردشگران به صورت دقیق اطلاعی نداریم.

خوش‌شکن بیان کرد: نسبت به سال ۱۴۰۱ درآمد ما از گردشگری سلامت تقریبا ۲ برابر شده است، این در صورتی است که تعداد بیماران ما ۱۰ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احداث دو سالن ورزشی در شهرک شهید یاغچیان تبریز
  • بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • آتش‌سوزی لنج در هرمز سه فوتی بر جای گذاشت
  • نجات ۲۹ دریانورد هرمزگان از شرایط اضطرار/ ۳ فوتی و ۷ مجروح
  • نجات ۲۹ دریانوردی هرمزگانی/ ۳ فوتی و ۷ مجروح در سانحه آتش سوزی لنج
  • کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • بارندگی در همدان تصادفات را ۴۰ درصد افزایش داد