Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: در خصوص طرح اجاره هتل‌ها به عنوان نقاهتگاه که از سمت وزیر مجددا مطرح شده، در حال حاضر دستورالعمل خاصی ابلاغ نشده و این طرح هنوز عملیاتی نشده است.

به گزارش قدس آنلاین، یوسف بیدخوری در خصوص اجاره هتل‌ها به عنوان نقاهتگاه بیماران کرونایی اظهار کرد: موضوع اجاره هتل‌ها به عنوان نقاهتگاه برای بیماران کرونایی در ابتدای شیوع کرونا نیز مطرح شده و استان خراسان اولین استانی بود که در این زمینه اعلام آمادگی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته در آن زمان بیشتر هتل‌های دولتی برای اینکه در دوران نقاهت مورد استفاده قرار گیرند، اعلام آمادگی کرده بودند.

وی افزود: لازم به ذکر است که در آن زمان نه دانشگاه علوم پزشکی در این خصوص درخواستی کرد و نه اتفاقی رخ داد اما در حال حاضر این موضوع در وبیناری بین مدیران کل استان‌ها با وزیر میراث فرهنگی دوباره مطرح شد و ما نیز مجددا با تمام تاسیسات گردشگری مکاتبه خواهیم کرد که در صورت آمادگی برای حضور در این طرح به ما اعلام کنند.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی ادامه داد: این طرح برای افرادی که بخواهند دوران نقاهتشان را درهتل‌ها بگذرانند و هم‌چنین برای کادر درمان که بخواهند پس از تعطیلی‌ها سفر کنند، در صورت اعلام آمادگی هتل‌ها در نظر گرفته شده است. البته گفته شده است هزینه‌های هتل‌هایی که در این طرح شرکت می‌کنند به صورت کامل پرداخت خواهد شد.    

بیدخوری خاطرنشان کرد: اما در حال حاضر در این شرایط هیچ کدام از هتل‌های استان خراسان رضوی به موضوع نقاهت بیماران کرونایی اختصاص داده نشده و البته تقاضایی نیز از سمت دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان متولی سلامت در استان در این خصوص مطرح نشده است.

وی گفت: بار اول که این طرح مطرح شد ما در نظر داشتیم هتل‌های پنج و چهار ستاره در این طرح شرکت داشته باشند اما در حال حاضر صحبت از حضور و شرکت هتل‌های دو و یک ستاره به میان آمده است؛ طبیعتا هتل‌هایی که قرار است در این طرح شرکت کنند به صورت اختصاصی در اختیار بیماران قرار خواهند گرفت و مسافر دیگری در این هتل‌ها پذیرش نخواهد شد نا شبهه‌ای ایجاد نشود.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی تصریح کرد: طبیعتا وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی بر روی این موضوع نظارت خواهند داشت تا مشکلی برای دیگر مهمانان هتل ایجاد نشود؛ البته لازم به ذکر است که هنوز این موضوع اجرایی نشده و دستورالعمل خاصی با جزئیات ویژه به ما اعلام نشده است.

بیدخوری اضافه کرد: ما در حال به روز رسانی اطلاعاتمان هستیم و در آینده اگر قرار باشد از این امکانات برای کمک به درمان استفاده شود، قطعا امکانات مناسب در این زمینه را در اختیار خواهیم گذاشت. نیروهای انسانی حاضر در هتل‌هایی که قرار است به عنوان نقاهتگاه مورد استفاده قرار گیرند باید آموزش‌های تخصصی ببینند اما به دلیل اینکه هنوز این موضوع عملیاتی نشده است باید منتظر تصمیماتی که در آینده گرفته می‌شود، باشیم.

وی در خصوص زمان اجرایی شدن این طرح تشریح کرد: به عقیده من اظهار نظر کردن در خصوص این موضوع کمی زود است و ما فعلا در حال مکاتبه با جوامع هستیم تا داوطلبان برای حضور در این طرح را به ما اعلام کنند و طبیعتا اگر دانشگاه علوم پزشکی از ما درخواست داشته باشد که این اتفاق در استان رخ دهد و نیازی وجود داشته باشد، می‌توانیم به سرعت این کار را هماهنگ کنیم چرا که در گذشته برخی از اقدامات اولیه این طرح انجام شده است.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اجاره هتل ها به عنوان نقاهتگاه دانشگاه علوم پزشکی بیماران کرونایی میراث فرهنگی خراسان رضوی حال حاضر ما در حال مطرح شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۴۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: ضرورت دارد در هر یک از دستگاه‌های اجرای استان بخش مدیریت بحران ایجاد شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، علیرضا عباس‌زاده امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت _در ستاد مدیریت بحران استان اظهار کرد: در هر دستگاه اجرایی باید بخشی برای مدیریت بحران وجود داشته باشد تا در زمان وقوع بحران با هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بسیج امکانات در کوتاه مدت بتوانیم اقدامات لازم را انجام دهیم و بحران را مهار کنیم.

وی با اشاره به تخلیه به‌موقع روستای نوده شهرستان زیرکوه و انتقال اهالی به دلیل شکسته شدن سد، افزود: با توجه به اینکه خسارت وارده از سیل به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه زیاد است، باید با تشکیل تیم‌های تخصصی و بررسی‌های لازم در این خصوص، میزان خسارات وارده مشخص شود.

معاون استاندار خراسان‌جنوبی گفت: با توجه به احتمال بارش باران در روزهای آینده، لازم است با هدف جلوگیری از بحران، نسبت به تخلیه سدهای خاکی که پر آب شده‌اند، اقدام شود.

وی با اشاره به خسارت‌های وارده به راه‌های عشایری تأکید کرد: ایل راه‌ها باید به شکل ویژه دیده شوند.

علی آخوندی، مدیرکل مدیریت بحران استان خراسان جنوبی هم در ادامه گفت: با توجه به خسارت‌های وارده به قنوات شهرستان زیرکوه باید آب مورد نیاز مردم از طریق لوله‌کشی از مادر چاه‌ها تأمین شود.

وی افزود: ۱۸۹ سد خاکی بدون متولی در استان داریم که تاکنون برای مدیریت آنها اعتبار مورد نیاز اختصاص پیدا نکرده است.

نیاز به تداوم کمک‌رسانی دستگاه‌ها برای رفع مشکلات مناطق تحت تأثیر سیل

محمدرضا غیرتی، فرماندار زیرکوه هم در این جلسه گفت: در شروع کار همه دستگاه‌های اجرایی برای تأمین ماشین‌آلات مورد نیاز اعلام آمادگی کردند که جای تقدیر دارد.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط اضطراری شهرستان، نیاز است تا زمان اعلام وضعیت سفید همه دستگاه‌ها پای کار باشند و امدادرسانی‌ها تداوم داشته باشد.

فرماندار شهرستان زیرکوه افزود: ارتش با تجهیزات به کمک مردم آمد و ماشین‌آلات راهداری هم در شهرستان زیرکوه مستقر هستند.

وی متذکر شد: با توجه به حجم خسارت‌های وارده به دو حوزه راه و کشاورزی، بیشترین نیاز تأمین تجهیزات برای بازسازی هم مربوط به همین دو حوزه است.

غیرتی با اشاره به وجود چند بند خاکی خطرساز در شهرستان گفت: انتظار می‌رود برای ترمیم این بندهای خاکی اقدام فوری انجام شود تا در بارندگی‌های بعدی روستاهای پایین دست دچار مشکل نشوند.

وی تأکید کرد: با عزیمت تیم ارزیابی مشترک آب منطقه‌ای و منابع طبیعی به شهرستان، وضعیت بندهای خاکی بررسیو نسبت به مقاوم سازی آنها اقدام شود.

کد خبر 748737

دیگر خبرها

  • تحصیل ۷۰ هزار اتباع خارجی در خراسان رضوی
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • دولت قانون ساماندهی اجاره بها را تا قبل از شروع فصل جا به جایی مستاجران اجرایی کند
  • کسب مدال طلا تیراندازی با تپانچه برای ورزشکار خراسان رضوی
  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • بیمارستان رضوی مشهد: تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی