Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای شورای شهر تهران با اکثریت آرا با ۱۳ نام‌گذاری معابر پایتخت موافقت کردند.

قدس آنلاین: اعضای شورای شهر تهران در دویست‌وچهل‌ونهمین جلسه شورای شهر تهران بار دیگر بررسی و تغییر نام ۱۳ خیابان را براساس صورت جلسه کمیته نام‌گذاری شورا مورد بررسی قرار دادند و محمد جواد حق‌شناس به عنوان رییس این کمیته اظهار کرد: براساس پیشنهاد خانه کارگر قرار بود که خیابان نیایش با ۱۴ بار فراوانی در محدوده خیابان آزادی نامگذاری شود، اما خانواده وی با نام‌گذاری خیابانی به نام سرحدی زاده مخالفت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برهمین اساس این پیشنهاد از دستور کار خارج می‌شود.

مجید فراهانی در واکنش به این سخنان گفت: برخی از افراد شخصیت و تاثیر ملی دارند و آیا درست است که نظر خانواده را در مورد این نام‌گذاری‌ها بپرسیم به گونه‌ای که دیدید درباره نام‌گذاری معبری به نام مریم میرزاخانی پدر خانواده رضایت نداشت، اما این افراد تنها متعلق به خانواده نیستند.

در واکنش به این سخنان حق‌شناس اضافه کرد: پدر خانواده میرزاخانی با نام‌گذاری معبر مشکل داشت اما پس از رایزنی، یک خانه کودکان کار در منطقه ۱۵ با رضایت خانواده به نام مریم میرزاخانی گذاشته شد.

حسن رسولی نیز با تاکید بر این‌که تصمیم‌گیری در خصوص اینگونه نام‌گذاری‌های شخصیت‌های ملی تنها خانواده نیست، اظهار کرد: حتما خانواده سرحدی‌زاده از روی مناعت طبع این پیشنهاد را رد کردند، اما ما باید نام این شخص را با یک نام‌گذاری در تاریخ زنده نگه داریم.

همچنین ناهید خداکرمی نیز با تاکید بر این‌که احترام به نظر خانواده یعنی احترام به خود فرد اظهار کرد: پیشنهاد می‌شود این نام‌گذاری از دستور خارج شده و به مانند رایزنی که با خانواده مریم میرزاخانی انجام شد با خانواده سرحدی‌زاده نیز برای کسب رضایت مذاکره شود.

محسن هاشمی پیشنهاد داد: می‌توانیم این نام‌گذاری را تصویب کنیم، اما اجرای آن را منوط به شرط جلب نظر مثبت خانواده سرحدی‌زاده بگذاریم.

به گزارش ایسنا، با قبول این پیشنهاد محسن هاشمی از سوی اعضای شورای شهر نام‌گذاری خیابان نیایش به نام ابوالقاسم سرحدی‌زاده مشهود به کسب رضایت خانواده به تصویب رسید.

در ادامه حق‌شناس اضافه کرد: همان‌طور که می‌دانید با همکاری انجمن شاعران ایران قرار شد که با مرکزیت خانه شاعران در خیابان کلاهدوز، نام شعرا را در خیابان‌های اطراف نام‌گذاری کنیم که در گذشته قسمتی از این مهم اجرایی شد و برهمین اساس پیشنهاد می‌شود فتح با ۱۴ بار فراوانی به نام دکتر طاهره صفارزاده نام‌گذاری شود. همچنین خیابان شقایق با ۱۷۹ بار فراوانی، خیابان به نام خسرو احتشامی نام‌گذاری شود.

وی با بیان این‌که تمامی این نام‌گذاری‌ها در محدوده خیابان کلاهدوز واقع در منطقه سه شهرداری است، اضافه کرد: همچنین تغییر نام کوچه یکم به نام م - آزاد، تغییر نام خیابان دوم به نام شیون فومنی، تغییر نام خیابان نیلوفر به نام م - موید و همچنین تغییر نام خیابان گلچین به نام گلچین گیلانی پیشنهاد می‌شود.

حق‌شناس ادامه داد: تغییر نام خیابان یاس به نام مظاهر مصفا، تغییر نام خیابان پوریا به نام ابوالحسن ورزی و همچنین تغییر نام خیابان پروانه به نام پرویز خانلری پیشنهاد می‌شود.

وی با بیان این‌که تغییر نام خیابان فاطمی به نام پژمان بختیاری پیشنهاد می‌شود، اضافه کرد: این فاطمی ربطی به حسین فاطمی ندارد و تنها یک تشابه نام است و همچنین تغییر نام خیابان امین به نام هادی رنجی تهرانی و تغییر نام خیابان گیتی به نام احمدرضا احمدی پیشنهاد می‌شود.

با رأی اعضای شورای شهر تهران، کل صورت جلسه کمیته نام‌گذاری شورا با ۱۳ پیشنهاد اعلامی به تصویب رسید.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: نامگذاری خیابان خیابان مریم میرزاخانی مریم میرزا خانی طاهره صفارزاده احمدرضا احمدی تغییر نام خیابان همچنین تغییر نام شورای شهر تهران اعضای شورای شهر پیشنهاد می شود نام گذاری سرحدی زاده حق شناس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۴۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای خرید میکروآپارتمان در شهر تهران چقدر باید هزینه کرد؟

منطقه ۱۲ یکی از قدیمی‌ترین مناطق تهران است و در محدوده مرکزی این شهر واقع شده است. گزارش بانک مرکزی نشان می‌دهد متوسط قیمت خانه در منطقه ۱۲ تهران به متری ۵۱ میلیون تومان رسیده است. سوال اینجاست که برای خرید یک واحد مسکونی در منطقه ۱۲ شهرداری تهران چقدر باید هزینه کرد؟

به گزارش تجارت‌نیوز، منطقه ۱۲ شهرداری تهران یکی از قدیمی‌ترین مناطق شهری است که مرزی بین مرکز و شرق پایتخت محسوب می‌شود. این منطقه از شمال به خیابان انقلاب، از غرب به خیابان حافظ، از جنوب به خیابان شوش و از شرق به خیابان ۱۷ شهریور محدود می‌شود.

بانک مرکزی در آخرین گزارش خود که در اسفند ۱۴۰۲ منتشر شده، متوسط قیمت منطقه ۱۲ شهرداری تهران را حدود ۵۱ میلیون تومان اعلام کرده است. همچنین طی این مقطع یک‌ماهه ۱۱۱ فقره معامله آپارتمان در منطقه ۱۲ صورت گرفته است. سوال اینجاست که با چه میزان هزینه‌ای می‌توان در منطقه ۱۲ خانه خریداری کرد؟

قیمت آپارتمان در منطقه ۱۲

بررسی ۱۰ محله از منطقه ۱۲ شهرداری تهران نشان می‌دهد هنوز با بودجه زیر دو میلیارد تومان می‌توان در این محدوده میکروآپارتمان و سوئیت خریداری کرد.

برای مثال اکنون سوئیتی ۵۰ متری در محله بهارستان که ساخت آن به سال ۱۳۸۰ بازمی‌گردد، یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

مطالعه بیشتر: رد پای رشد قیمت اجاره خانه در پرند/ انتظارات تورمی قیمت مسکن در شهرهای حاشیه تهران را افزایش داد
همچنین قیمت واحد ۵۷ متری دیگری در محدوده سنگلج که ساخت آن به سال ۱۳۹۳ بازمی‌گردد، یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان تعیین شده است.

بودجه بین دو تا سه میلیارد تومان امکان انتخاب‌های بیشتری برای متقاضیان واحد مسکونی در این منطقه فراهم می‌کند. در حال حاضر مالک آپارتمانی در محله آبشار، آپارتمان ۴۳ متری و ۱۵ساله خود را دو میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان قیمت‌گذاری کرده است.

همچنین متقاضیان می‌توانند با بودجه دو میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان آپارتمانی ۵۳ متری در محدوده سنگلج خریداری کنند. ساخت این واحد مربوط به سال ۱۳۹۱ است.

بودجه بین چهار تا پنج میلیارد تومان به خریداران اجازه می‌دهد، خانه‌هایی با متراژ بالاتر در منطقه ۱۲ بخرند. اکنون قیمت یک آپارتمان ۷۵ متری ۱۵ساله در محله آبشار، سه میلیارد و ۵۶۰ میلیون تومان برآورد شده است.

برای خرید آپارتمان‌های بالاتر از ۱۰۰ متر در این منطقه باید بودجه‌ای بیشتر از سه میلیارد تومان در نظر داشت.

دیگر خبرها

  • برای خرید میکروآپارتمان در شهر تهران چقدر باید هزینه کرد؟
  • طولانی‌ترین خیابان تهران ۶۹ سال قبل این شکلی بود + عکس
  • شاعران در استقبال از غزل رهبری سرودند
  • محدودیت‌های ترافیکی در میدان صادقیه تهران
  • چرا در تهران قدیم خودروها وسط خیابان پارک می‌کردند؟
  • تهران قدیم | طولانی‌ترین خیابان تهران ۶۹ سال قبل این شکلی بود
  • آتیلا حجازی: امیدوارم نام استقلال تغییر نکند/ بی‌درنگ پیشنهاد سرپرستی را قبول کردم
  • نگاهی به تغییرات جدید در جامعه ژاپن با محوریت خانواده‌های ژاپنی
  • داستان نامگذاری خلیج فارس + فیلم
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون